banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 21:52 Danas je 01 Jul 2026, 21:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3028, 3029, 3030, 3031, 3032, 3033, 3034 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
bijeli_sa je napisao:
Schlager je napisao:
Tommy Vercetti je napisao:
I sta bi sa Bilbijom? Još niko ne javlja da je potpisao. Sve mi se čini da je fake vijest bila.

baš tako...sad govore da će biki vani.

dolazi Nemanja 10000 %

http://www.avaz.ba/sport/fudbal/jevtic- ... -i-bilbija

ma ne vjerujem ja ništa dok ne potpiše,igrači su čudna sorta :lol:

ne znam kako bi mi mogli nekim niskim udarcem ovdje da ga natjeramo da se predomisli ako čita forum pa da ostane u borcu....ajd okači onaj vaš crni dres sa ljiljanima koji će morati nositi na gostovanjima,pa da ga krenemo provocirati,možda upali 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2009, 23:35
Ne provociram druze...pogotovo ne tebe...koji pises najkorektinije ovdje...

Nije mi samo jasno, sto njegov odlazak u Sarajevo, shvatate tako tragicno...

Ja ti mogu samo reci, da je dobio ponudu kakvu je samo lud mogao odbiti...

Dobro ti nama dosao Nemanja...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma znam da ne provociraš,a isto tako znam da ste mu na ruke ponudili sigurno bar 50 000-100 000 maraka,što bi malo ko u ovoj besparici odbio.

mogu samo biti tužan ako ode,zato što je pravi igrač, i to je to...ali sve dok ne potpiše,nadaću se.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:23 
Početnik
Početnik

Schlager je napisao:
ma znam da ne provociraš,a isto tako znam da ste mu na ruke ponudili sigurno bar 50 000-100 000 maraka,što bi malo ko u ovoj besparici odbio.

mogu samo biti tužan ako ode,zato što je pravi igrač, i to je to...ali sve dok ne potpiše,nadaću se.

Komazec je dobio 30 hiljada na ruke...

Bilbija...oko 40, tako bar kazu...ali mozda ce morati potpisati na 3 godine...mislim....sigurno 2...mada mislim da je kod njega slucaj 3 godine...al vidjet cemo

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa pretpostavio sam...ako u jednom klubu dobiješ 40 000 na ruke,i jaku platu i premije,a kod nas ne možeš naplatiti ni dugovanja a kamoli dobiti šta na ruke,to bi morao biti malo veći stepen lojalnosti da bi ostao....onaj stepen kojeg obično posjeduju navijači,a ne igrači.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:29 
Početnik
Početnik

Schlager je napisao:
pa pretpostavio sam...ako u jednom klubu dobiješ 40 000 na ruke,i jaku platu i premije,a kod nas ne možeš naplatiti ni dugovanja akamoli dobiti šta na ruke,to bi morao biti malo veći stepen lojalnosti....onaj stepen kojeg obično posjeduju navijači,a ne igrači.

Oni su profesionalci...i sam to znas...zive od toga...i naravno da idu gdje mogu vise postici...a Sarajevo u ovom trenutku moze ponuditi puno...

Zao mi je Borca...znam da ste u teskoj situaciji...ali igraci su nebitni i prolazni...treba napraviti klub i neki sistem, dovesti prave ljude koji ce to moci spovesti u djelo......ovi nasi to rade fantasticno i nije mi jasno kako su ovog malezijca nafatali...ali opasne pare su dosle u klub...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Avg 2013, 15:29
I ruku na srce,igrači Sarajeva idu vani za veću cifru...... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:08
Vi rekoste da ce sinoc potpisati, pa nista ne bi od toga. CRNO NA BIJELO! Avaz vrlo vjerodostojan.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Mislim da je to gotova prica , potpisace i to je to , a nama je ostalo samo da zalimo sta je igrača iz Borca i Borčeve omladinske skole otislo u teheran

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:33 
Početnik
Početnik

AJracbo je napisao:
Mislim da je to gotova prica , potpisace i to je to , a nama je ostalo samo da zalimo sta je igrača iz Borca i Borčeve omladinske skole otislo u teheran

Ma nije Teheran kume... :D vjeruj mi da na tribini imamo srba koliko hoces.... :D

a igraca tek....pa mislim da najmanje nasih ima... :D

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:36 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
bijeli_sa je napisao:
AJracbo je napisao:

Ma nije Teheran kume... :D vjeruj mi da na tribini imamo srba koliko hoces.... :D

a igraca tek....pa mislim da najmanje nasih ima... :D

Cim saznas tacne detalje ugovora napisi nam ovde da vidimo za kakvu je cifru otisao

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

neće ti to niko reći,pogotovo za "narukvicu"...

to možeš samo saznati od nekog bliskog fks i to na pp...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:38 
Pripravnik
Pripravnik

Da se razumijemo, uopste ja ne zalim za njim, koliko god golova dao, koliko god bio nas, koliko god govorio ,,aj borac,,. On je mene razocarao nekim potezima, nikada npr necu zaboraviti onaj izlazak sa terena nakon 4 postignuta gola, aplauz citavog zapada, na sta nije odgovorio nikakvom gestikulacijom osim par ruznih rijeci upucenih svom rodjenom treneru sto ga je zamjenio. Ja pricam o tacnosti informacija i ne negiram nista 100% vec smao kazem da smo svi prerano poceli hajku na momka, prije nego sve bude potvrdjeno !

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Ма ја се само надам да ће овај Малезијац ил шта је већ што је дошао доле повући и неког код нас и да ће лига кренути на боље. Сад ће клубови морати неминовно више да раде не би ли били у корак са богатијим. Овај пут је Сарајево имало срећу да им дође неко ко ће угрувати новац, сутра кад се све уреди законом можда и неки наш Мандарић дође у БЛ.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:50 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Apr 2013, 17:09
ja znam da i taj sto gura pare u sarajevo dok sazna s kim ima posla nece ga moci stici ni turska konjica,a tako je u cijeloj ligi bih,cim neko dodje da proizvede nadje se neki klosar koji to sve povali i samo uzalud vam trud sviraci......

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ja sam ga volio. Nase dijete.

Ako je istina, moja poruka njemu ce ga cekati na gradskom:

"Nisam vise Nemanja, sad smrdim na loj, postenju me naucio dobri babo moj"

Toliko od mene za sad!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
:lol:

Nisam ga ja nikad gotivo zbog njegove naravi, ne volim takve ljude uopšteno, kao igrač je predobar za ove lige i pojačanje je za svaki tim.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
На његовом профилу на ФБ још од синоћ стижу "честитке" :D али искрено, можда се и не би уклопио у ову екипу....ко зна како би наши јунаци који сад играју у клубу реаговали и ко зна како би се он поставио према њима. Већина наших првотимаци су млади и још неафирмисани, док је он већ донекле познат а и воли мало да се шепури.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 17:04 
Pripravnik
Pripravnik

skypostman je napisao:
:lol:

Nisam ga ja nikad gotivo zbog njegove naravi, ne volim takve ljude uopšteno, kao igrač je predobar za ove lige i pojačanje je za svaki tim.

+1

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 17:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Ladno ga napusiti kada dodje. Mene samo interesuje kada ce njegova tuzba? :angry4:

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3028, 3029, 3030, 3031, 3032, 3033, 3034 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]