banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 21:52 Danas je 01 Jul 2026, 21:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3027, 3028, 3029, 3030, 3031, 3032, 3033 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Avg 2013, 11:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Avg 2013, 15:29
Ja stvarno ne znam čemu se pojedinci čude...
Čovjek igra standardno,onda dođe garnitura ljudi koji mu se poseru u život i privatno i profesionalno,izdrkava se po njemu 2 godine i sad je jako čudno što treba da mu se isplate plate koje mu je klub garantovao profesionalnim ugovorom...
Svi znamo da su nekad po tribini skupljane pare da Jantoljak i neki igrači ostanu u klubu....kad klub ne može,svako da po malo i skupi se.Danas da neko to spomene naje8o bi kao žuti...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 11:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Danas da skupljas po svim stadionima bivse Jugoslavije ne bi skupio kolko Borac duguje

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 11:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
pinkara je napisao:
idealna prilika da se radnik iskoristi za ciscenje kartona protiv veleza.....

http://adf.ly/UmpQp
da se nadovezem na ovaj likn-dragi nas gradonacelnik je popizdio na ovaj dopis koji je dosao i do medija!za njega je ovo bio jedan jako drzak i bezobrazan dopis,pitajuci se sta to vise oni hoce od njega i ko je napisao taj dopis..............e moji momci dragi,sjeticete se vi borca kada dodje vrijeme samo sto ce tada za vas biti kasno.

PS isti taj gradonacelnik je u vrijeme prije izbora (za vrijeme kampanje) na sva zvona pricao i obecavao da ce ako bude izabran,budzet borca za ovu godinu biti duplo veci,znaci oko 800 000!danas,kada su izbori prosli i kada je sve zavrsilo,ne da je budzet uvec,vec je cak i smanjen u odnosu na proslu godinu.

mada,izgleda da nije gavran jedini iskljucivi krivac,jos neki nacelnici odjeljenja u gradu koce i blokiraju borac,a na zadnjoj skupstini kluba su drugu pricu pricali.
ponovo se preko borca ni krivog ni duznog vode politicka prepucavanja

Treba malo para ubaciti i u razvoj opštine Glamoč..

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Posljednju utakmicu smo izgubili od Radnika 0-1 u kupu RS-a, zato oprez u nedelju.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 11:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
Tačno tako, treba biti oprezan. Mada, i jedna i druga ekipa su igrački umnogome različite u odnosu na one od prošle sezone, ali rezultati Radnika na početku sezone pozivaju na oprez. Pogotovo uzimajući u obzir činjenicu da igramo bez napadača. E sad, do sad su Đelmić i Joco čupali situaciju, ali jednom nam se nerad SD u Uprave oko dovođenja bar jednog napadača mora obiti o glavu. Nadam se da to neće biti sad u nedjelju.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Лакрдија на помолу: Против Радника суди Чуић!

http://adf.ly/Un4ZJ

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Одложен данашњи састанак у 4 УО из "непознатих разлога".

Код нас је проблем што сви одма ударе само на тог играча који има потраживања. Исто тако треба да се испита ко је доводио играче и под којим условима у клуб. Шта је било са оном најавом финансијске полиције у клубу, једном се споменуло и од тад ништа. Док год бар једна особа у клубу не буде одговарала за лакрдије које су рађене годинама уназад све ће нам се понављати из год у годину.

Poslednji put menjao AndiamoBL dana 29 Avg 2013, 12:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 12:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
MrkobradaS je napisao:
Ja stvarno ne znam čemu se pojedinci čude...
Čovjek igra standardno,onda dođe garnitura ljudi koji mu se poseru u život i privatno i profesionalno,izdrkava se po njemu 2 godine i sad je jako čudno što treba da mu se isplate plate koje mu je klub garantovao profesionalnim ugovorom...
Svi znamo da su nekad po tribini skupljane pare da Jantoljak i neki igrači ostanu u klubu....kad klub ne može,svako da po malo i skupi se.Danas da neko to spomene naje8o bi kao žuti...

porediti jantoljaka i corica je smijesno.

za ovaj dug prema coricu iskljucivi krivac je baja stojnic koji ga je doveo na pocetku zimskih priprema iz kozare! od kada je on ponovo dosao na mjesto trenera krenulo je sa osipanjem vrhunskog igrackog kadra (mikic,vidakovic,bucan.....)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 12:20 
Početnik
Početnik

Neću ni po koju cijenu da komentarišem minuli rad Stojnića,dotakao sam se Ćorića koji je imao ugovor sa klubom i zagarantovanu platu....na kraju krajeva i on je borčevo dijete.
A kad bi sad krenuli preturati ko je koga doveo od rata naovamo,ko zna gdje bi stigli.....(ali priznaćeš da je taj Ćorić mogao još valjati Borcu)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Значи у недјељу лакрдија на помолу...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 12:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
I sta bi sa Bilbijom? Još niko ne javlja da je potpisao. Sve mi se čini da je fake vijest bila.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 12:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
necu priznati da je taj coric mogao valjati borcu,ni prosle polusezone a pogotovo sada.
da ga je neko htio u proteklom periodu dok je trenirao samostalno on bi odavno otisao,a vidjecemo koji ce mu sledeci biti klub!
o klubu iz PL moze samo da sanja,mladost mg,krupa i slicni klubovi su realnost za njega

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 12:56 
Početnik
Početnik

Važi....kako ti kažeš!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 13:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Tommy Vercetti je napisao:
I sta bi sa Bilbijom? Još niko ne javlja da je potpisao. Sve mi se čini da je fake vijest bila.

baš tako...sad govore da će biki vani.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Pitanje za sve... Sta mislite o ovom.

Stizu mi prijedlozi da se novac koji je sakupljen za akciju 'Banja Luka voli Borac' (trenutno imamo 660km) djelimicno ulozi u kupovinu nekih aparata koji su prijeko potrebni klubu (konkretno, za veseraj).
Naravno, mi cemo prvobitnu zamisao realizovati i organizovati posjetu djece klubu kao sto je najavljeno, samo sto bi pripremili poklone za 150 djece (a ne za 300 koliko bi sa ovim parama mogli). U okviru te posjete bi onda predali i ovaj poklon klubu, sve zajedno medijski propraceno kao demonstracija podrske klubu na razlicite nacine.
Uskoro su najavljene nove uplate na racun akcije, a to znaci da cemo sigurno vrlo brzo preci cifru od 700km. Pozivam vas sve jos jednom da dajete svoje priloge, vec prema sopstvenim mogucnostima. Svaki prilog je dobrodosao.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 13:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
http://sportsport.ba/bh_fudbal/avdukic- ... iji/112487

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 15:26 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Pitanje za sve... Sta mislite o ovom.

Lično mislim da je bolje ulagati u djecu i njihovo animiranje, ali opet ako bi se odradila kvalitetna medijska priča mislim da bi u ovom trenutku bili veći efekti kad bi se kupio taj aparat ili šta već. Ponavljam, mora to medijski da se odradi kvalitetno, ko god ima veze u medijima da gura da se pojavi što više novinara. Pa napisati i neki tekst koji bi se poslao na adresu raznih sajtova u regionu sa sportskom tematikom (b92,sportal,sc, sportske novosti i sl.).

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 15:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pa 300 djece je golema brojka.
Sto TNS napisa, nije isto kad izadje 100 djece na teren i 300. Prosli put je bilo jako dobro. Kontam da je 150 taman.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2009, 23:35
Schlager je napisao:
Tommy Vercetti je napisao:

baš tako...sad govore da će biki vani.

dolazi Nemanja 10000 %

http://www.avaz.ba/sport/fudbal/jevtic- ... -i-bilbija

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 16:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:08
Stvarno ste svi malo pozurili sa tom informacijom sa carsijskih portala i nekih ,,rekla kazala,, izvora... Ne mogu reci da sam 100% obavjesten, ali 97% da Bilbija ne potpisuje za sarajevo. Nadam se da ce u narednim satima, danima ovaj postotak porasti na 100.

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3027, 3028, 3029, 3030, 3031, 3032, 3033 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]