banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 20:42 Danas je 01 Jul 2026, 20:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3025, 3026, 3027, 3028, 3029, 3030, 3031 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 28 Avg 2013, 15:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
mene samo zanima da li je matori Bilbija imao udjela u tome. ako jeste cijeloj porodici se zahvaliti, nek muzu teheran

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 16:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ne mogu vjerovati sta Bilbija uradi! Fuj znaci muka mi je. Sta je tim ljudima u glavama pa jebote ima li iko u ovom jebenom svijetu obraz ima li neku savjest nesto da mu kaze covjece ti si retardiran ako to uradis.ne mogu kucati

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 16:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
"Svako ima svoju cijenu" :angry4:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 16:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
subzero81 je napisao:
mene samo zanima da li je matori Bilbija imao udjela u tome. ako jeste cijeloj porodici se zahvaliti, nek muzu teheran

Мене и млађи и старији Билбија иду на живце, откад сма био клинац , и једно и друго ђубре треба отјерати из Борца, превише су узели маха.

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 16:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Немојте мислити да ја знам нешто што ви не али само ћу вам рећи немојте вјеровати интернет порталима и страницама. Сачекајмо да то буде званично па онда распалите паљбу.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 16:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
kitopsina je napisao:
Jedan Admir Raščić se dogovorio sa sadašnjom upravom o isplaćivanju duga tako što ih neće uopšte tužiti. Ostavio im je puno prostora kako ne bi u ovom momentu opteretio klub. Gospodin je gospodin.

Nijedan igrač koji je tako kratko bio kod nas nije ostavio toliko pozitivan utisak na mene kao Raščić. Strašno kulturan i odmjeren i kao čovjek i kao igrač i žao mi je što nije bilo uslova da ostane kod nas. Njemu riječ Gospodin baš pristaje uz ime.

Za razliku od ovakve borceve djece kao Bilbija od čije arogancije boli glava. Samo se nadam da ako je istina ovo za sarajevo da nikad više neće obuci dres Borca.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 17:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
Два пута смо га враћали из мртвих,једино овде код нас је могао играти и понашати се како се понашао и шта смо дочекали?
Не кажем ја да наша управа није мајмунска и да нема удјела у овој срамоти али није све до њих.
Има нешто и у образу.
Сјајна прилика да се ријешимо једног клана који годинама трује наш клуб.
А шта се могло очекивати од ивера кад се клада у рату продала за БИКА и отишла играти у Слогу из Трна?Ако неко може нека нађе и постави чувену карикатуру Рајка Пушића кад клада води бика.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 18:57 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ja zaista mislim da nije tako nisko spao, odrastao je u Borčevom stanu, otac i majka mu rade u Borcu...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 19:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
Iskreno, mislim da nemamo razlog da napadamo momka zbog toga što je otišao tamo gdje smatra da će imati bolje uslove za igru i veću mogućnost prodaje, vjerovatno već nakon ove polusezone. I meni je krivo što je naše dijete otišlo u suparnički tim, ali to je fudbal i, šta god mi mislili o tome, njegov postupak je sasvim normalan.
Za ovo krivim isključivo našu nesposobnu Upravu, koja je, sigurno, imala priliku da ga privoli da igra za nas, ali mu vjerovatno nije ponudila ništa, a što je još gore, sve vrijeme ove priče oko Bilbije nas uvjeravaju kako ne može potpisati ni za jedan klub u BiH, što ne može biti tačno, jer ko imalo prati evropski fudbal, zna da će ova posljednja tri, četiri dana avgusta, klubovi i igrači biti najaktivniji u vezi sa transferima.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 20:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
volfovic je napisao:
Iskreno, mislim da nemamo razlog da napadamo momka zbog toga što je otišao tamo gdje smatra da će imati bolje uslove za igru i veću mogućnost prodaje, vjerovatno već nakon ove polusezone. I meni je krivo što je naše dijete otišlo u suparnički tim, ali to je fudbal i, šta god mi mislili o tome, njegov postupak je sasvim normalan.

Не знам само како неко може овако да размишља и да пише овакве глупости !!!

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 20:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Sep 2010, 19:35
Ako je istina to za Bilbiju, onda je samo pokazao kakav je covjek i Borcevac (jos jedan Borcevac do poslednje marke). Shodno tome se treba i postaviti prema njemu u buducnosti, ne dozvoliti da se ikad vrati u klub, u bilo kojem svojstvu i lijepo ga docekati kad dodje na stadion, u grad... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Samo da podsjetim, pisemo i pljujemo momka na osnovu nezvanicne informacije sa sarajevskog portala.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 21:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Порука за Бикија базирана на "незваничној информацији"
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 21:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pa dobro,ako se ova vijest pokaze tacnom,naravno da ce biti izvizdan,jer on je onda za nas samo igrac konkurentskog kluba i nista drugo,necemo ga sigurno docekivati sa hljebom i solju.

ali ne shvatam ja bas toliko dramaticno ove prelaske,jer bezbroj je i obrnutih primjera...dugacak je spisak rodjenih sarajlija,igraca fk sarajevo,koji su igrali za borac,samo u zadnje 2 godine alen basic,dusko stajic,sejo bucan,admir rascic...igraci malo drugacije od nas razmisljaju,gledaju gdje ce vise zaraditi,bolje napredovati....

zato mene vise boli nasa mrljavost,da ovakav klub i ovakav grad ne mogu ponuditi uslove kao sarajevo,zeljeznicar,rudar,celik,velez....jbg :( :(

nadajmo se ipak da ce se biki predomisliti,dok god ne potpise,sve je moguce,mada je ibrakovic veceras na ntv hayat rekao da veceras potpisuje :(

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kao sto rekoh cijeloj porodici se zahvaliti, ima i u sarajevu stanova

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 22:24 
Veteran
Veteran

Ok profesionalizam od tiga zivi bla bla bla.
Razdvojimo sta je dobio od Borca a sta Borac od njega.

Ono sta je Borac njemu dao:
Njegovi roditelji su zaposlenici Borca godinama zive od kluba.
On je stasao u ovom klubu formirao se kroz mladje kategorije, tako reci a povezano sa ovim gore, Borac je njegov dom, kuca, porodica.(bila do sada za mene je sada samo jedan od igraca)
Borac ga dva puta vraca u zivot nakon uzasno losih sezona u Vosi, realno spasava mu karijeru, dolazi na prag reprezentacije koja ce na SP i to sve igrama u Borcu jedini smo ga tada htijeli uzeti

Sta je on nama dao:
Dve sezone igranja u prvoj ekipi aktivno od toga jednu kao nas igrac ostalo kao posudjeni igrac
I NISTA VISE (bez njega smo uzeli i prvenstvo i kup)

Nije Borac ovo zasluzio. Kao sto rekoh "svako ima svoju cijenu". Ajde sada da se osvrnem da li mu je ovo trebalo, moje misljenje da nije ni u jednom pogledu osim finansijiskom pa ni u tom evo i zasto:
Borac trenutno igra najbolji fudbal u BIH (nadam se i do kraja) znaci sportski ne.
Rad sa trenerom? Jok mi opet imamo boljeg trenera, skolovanijeg, trenera koji cuda pravi. Znaci tamo ne moze bolje i vise nauciti/napredovati
Finansijiski sigurno da je dole dobio veci novac ali da li mu to treba za pola godine ako se uzme da je raskinuo saradnju sa vosom i dobio sigurno neki novac sa kojim moze zivjeti mnogo vise nego 6 mjeseci ( koliko cujem da ce potpisati za sa)? Zar nije mogao reci "ej ljudi znam nemate para igram dzaba za vas /nas 6 mjeseci za to vrime mi isplatite dugovanja i trazim angazman vani ako ne nadjem pricamo o nastavku saradnje i visini ugovora" mislim da je Borac ovoliko zasluzio.
U svakom slucaju mislim da je zauvjek pao u ocima navijaca Borca.

izvinjavam se ako ima gresaka jer pisem preko tel.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma krajnje je vrijeme da maske padnu. i bolje je sto je ovako. makar znamo na cemu smo. a ne mali smrad da ofira po gradu aj borac i slicno. hvala al balo balavi vrata su ti zatvorena. laku noc i dovidjenja

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ajmo ljudi realno govoriti. Davno smo mi trebali nekog napadača dovesti, bar nekog iz ove posrnule lige. Napadača nemamo jer Joco nije po vokaciji napadač.

Što se tiče Bilbije, sad je pljuvanje, ako se ikad bude htio vratiti svi će vikati DOBRODOŠAO: Nek ide tamo. Kao da je on neki igrač pa sad mi plačemo zbog njega. Ako je tako odlučio neku mu je sa srećom.

Eto Kunić je u Bl, što se one ne zove, da bar bude na klupi, što se neko od juniora ne gura u napad ? Kao da igrači Zvijezde, Rudara imaju veće plate od naših pa mi ne može dovesti nekog ko i on, ako se nema za više.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 22:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
него кад је термин у недјељу :D

не знам само како неко може написати да ће се он продати након полусезоне у Сарајеву? па није се могао продати након онакве сезоне у Борцу, медијског пумпања као да је сам Роналдо (и то оригинални, не овај фејк) него смо имали двије понуде (приликом једне сам лично сједио-ради се о понуди за словачку лигу) и једва га увалили Воши. након пет тренинга људи које познајем из Војводине су звали и рекли "ал сте нам га увалили". те приче које сте овдје писали да не можеш тамо без менаџера, да не можеш ово, оно, најбољи примјер је Врањеш.
ја се не вежем за фудбалере који носе дрес Борца јер су они нешто сасвим пролазно и небитно. неки заслужују поштовање, неки заслужују да их се пљуне, али на крају крајева они су само замјењиви дијелови.
ако пређе тамо, желим му као и осталима што сам зажелио-лом ноге и крај каријере и то баш на градском стадиону.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2013, 22:43 
Veteran
Veteran

Opet se cita ono sto nisam napisao, ja nigdje nisam napisao da ce on prodati nego sa sam cuo da ce potpisati na 6 mjewevi za sarajevo velika razlika zar ne?

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3025, 3026, 3027, 3028, 3029, 3030, 3031 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]