Ајд да дадне себи даднем мало одушка па да напишем нека моја прижељкивања у сљедећим утакмицама...За надати се да ће Гавран и овај РАСПАЛИ град помоћи Борцу.
Сељдећа утакмица је у БЛ, с Радником. Треба бити искрен и рећи да свим прижљекујемо 3 бода, почевши од игрча па до нас навијача.
Знам да не треба играчима наметати неки притисак, али било би добро да побједа, а вјероватно и хоће, па да на ову репрезентативну паузу прођемо први кроз циљ. Радник је одиграо солидно на Грбавици, и извукао бод. Неки ће рећи незаслужено, или пак заслужено, али је очигледно да дају голове из прилика којим се укажу. Није баш ни навина екипа. Играћемо без Јоце, вјероватно ће Стефо Дујаковић глумити нападача, ако у овим данима не дође неко типа Билбије. Не знам имали још ко картоне. Мени се чини и Ацо Радуловић.
Послије паузе, идемо у Мостар, и то источни. Сад га пишај, има до тог још 25 дана, али ако би се извукао бар бод, идуће коло против Зрињског опет пун стадион, након дужег времена. Сем сјевера, наравно.
Отишао сам мало више у ширину, али мислим да је реално очекивати бар 4 бода у идућа 2 кола.
Не би ни пораз у Врапчићима пуно пореметио добру слику о екипи у овим тренуцима, али ето ја се надам бар боду, да се против Зрињског напуни стадион, дупке пун к'о у срећна времена
Потенцирам бод у Врапчићима због менталитета овдашњих људи, ако се изгубе одмах ће кренути приче да су левати, ваки-наки.
..........................................Авдукић............................................
.......Кондић...........Бока.......................Руњић.................Субић......
...............................Грујић..................Граховац........................
......................................Жижа........................................
...............Ђелмић................................Журжинов...............
...........................Дујаковић.....................................
Не знам јел се Ћина враћа, али можда и он заузме мјесто десног бека.