banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 15:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Sep 2015, 14:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Vlakanje

Tad niko nije zelio da radi sa ekipom , posebno ne bez para.
Igor je radio bez ugovora i sigurno da je imao nedostatke, ipak je on pocetnik a uz to sa vecinom igraca je i nastupao tako da se nije mogao postaviti kao autoritet. Medjutim radilo se dosta dobro na treninzima i Borac je u pojedinim trenucima zaista djelovao dobro.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 14:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Sve sto si sad napisao stoji ali koja je druga solucija?
Ova ekipa bar papirnato ne bi smjela da izgubi od suboticana ako cemo realno i bodovni saldo kud i kamo treba da bude veci u odnosu na proslu godinu.
Da li je trebalo da se sada i igor malo istrpi pa i po cijenu da rezultati u seha trpe (realno,prvi ne mozemo biti a ispasti ne mozemo)?
Na kraju ispada da je "najveci" problem autoritet igora i ako je to razlog,onda dzaba mu vrijeme i povjerenje kada se to ne moze promijeniti kod igraca.
Nekada pomislim da baka vise steti nego koristi na nacin da dikredituje trenera.
Bice pravi problem ako se on postavio tako da pametuje i glumi igraca umjesto da savjetuje i pomaze mladjim igracima da stasaju i postaju nesto.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 14:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Brigate BL je napisao:
Vlakanje

Tad niko nije zelio da radi sa ekipom , posebno ne bez para.
Igor je radio bez ugovora i sigurno da je imao nedostatke, ipak je on pocetnik a uz to sa vecinom igraca je i nastupao tako da se nije mogao postaviti kao autoritet. Medjutim radilo se dosta dobro na treninzima i Borac je u pojedinim trenucima zaista djelovao dobro.

Da, to sve stoji, ali ja sam postavio drugo pitanje. Po meni je prerano dobio prvu ekipu da vodi. Potencijal lgor ima, i ovo sto si ti rekao ide toj cinjenici u prilog ali bolje bi bilo da je bio dio strucnog staba ili da je vodio drugi tim, juniore... To ja govorim a i sad tvrdim da mu treba nesto od toga ponuditi da preuzme.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Борис Дворшек замијенио Рађеновића

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 16:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2013, 14:57
Iskreno saučešće
Ne prođe lobiranje Mire Bijelića u današnjem Pressu
jedina fajda od toga što je novinar popio 2 piva za džabaka (čitaj:jeftin novinar)
Sad će krenuti priče i pljuvanja u stilu “ zagrebacki Bob Hanning“

P.S. Branka u laži su kratke noge,ipak nisu bile dezinformacije

Poslednji put menjao blfun dana 18 Sep 2015, 16:42, izmenjena 4 puta

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 16:20 
Veteran
Veteran

Jel njega zamijenio vujovic pa se zagreb tom smjenompreporodio?

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Sad se vidi koliko znate o rukometu i koliko ste informisani.
Cisto, za vasu informaciju, ovog Dvorseka je isti taj Veselin Vujovic 20 dana nakon preuzinanja ekipe pozvao na kafu da mu se zahvali za tim koji mu je istavio. Covjek je osvojio SEHA ligu sa Zagrebom i ostvarivao je odlicne rezultate dok su u Zagrebu igrali 20-ogodisnjaci, pojacani Horvatom i bracom Valcic.
I jos nesto jako vazno, on je stvorio Vorija, Spoljarica, Sprema i mnoge druge koji danas haraju Evropom. On takav je pun pogodak za Borac, jer Borac zeli u buducnosti biti "industrija" mladih rukometasa. A taj Dvorsek je covjek koji je stvoren za uspostavljanje sistema mladjih kategorija.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 17:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Lijepa naša Lolly niko ne osporava Dvorseka naprotiv
osporavamo investicije Baka,Triva,Dvorsek=200.000 KM
dug prema Trivi 180.000 KM
od kredita koji je 450.000 KM
ostaje 70.000.koje su vec potrosene sa predigrom u evro kupu
i naravno kamate
rezime dug je i dalje oko 2 miliona
klub se opet gura u bankrot
ko to ne vidi taj je slijep

pa zar ne vidite da je VIP loža prazna da nije došao ministar Raca sa čitavom porodicom na guzovaču
fatali bi redare da popune sjedala

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 17:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa cekaj malo, on dolazi da preuzme prvu ekipu ili da uz to vodi omladinsku skolu?
Ako je to slucaj, kako ce to da ide sa Nesom i njegovom PRIVATNOM skolom? Zapravo, u kakvim smo mi trenutno odnosima sa Golic-Saric? Na kojem je nivou ta saradnja i kako stoje stvari po pitanju polaganja prava na mlade igrace tamo?

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 17:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

On dolazi da preuzme prvi tim, ali ce napraviti sistem i za mladje kategorije. Sta je tu problem? Pa prvi tim i treba da ima bazu u mladjim selekcijama i zato je on od posebne vaznosti.
Sto se tice skole Golic - Saric i svih drugih mladjih kategorija, oni su svi pod RK Borac m:tel.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 17:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Sep 2015, 23:41
tacan i ispravan komentar..sigurno,provjereno dobar strucnjak..istina da obozava mlade momke gurnuti u vatru i da je poznat po radu sa mladjim kategorijama..za Borac odlican..trebace mu malo vremena ali ubijedjen sam da ce Borac zaigrati jedan totalno drugaciji rukomet..a da ne pricam o tome kad bi ostao malo duze u Borcu cuda bi nacinio sa mladicima koji nadolaze a mnogo ih je dobrih u kadetima i juniorima Borca o cemu sam ranije i pisao..
Medi ce voditi ekipu u sledecoj utakmici Seha lige i to je sigurna pobjeda-garantujem i smijem se opkladiti ako neko hoce :)

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 17:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

blfun je napisao:
Lijepa naša Lolly niko ne osporava Dvorseka naprotiv
osporavamo investicije Baka,Triva,Dvorsek=200.000 KM
dug prema Trivi 180.000 KM
od kredita koji je 450.000 KM
ostaje 70.000.koje su vec potrosene sa predigrom u evro kupu
i naravno kamate
rezime dug je i dalje oko 2 miliona
klub se opet gura u bankrot
ko to ne vidi taj je slijep

pa zar ne vidite da je VIP loža prazna da nije došao ministar Raca sa čitavom porodicom na guzovaču
fatali bi redare da popune sjedala

E da, i ovo me kopka, ako neko zna da mi kaze:

Kada su na press-u Radovic i ostali rekli da su zatvorili finansije za ovu sezonu, sta to zapravo znaci?
Da li je to prica tipa, imamo pare od kredita sa kojim ce se pokriti sezona, a u tu konstrukciju je uracunato i redovno izmirivanje rata prema Novoj banci ili ne?
Ako su u rashode uracunate i pokrivene rate kredita, ja nemam niti jednu zamjerku na ovu upravu i sta god da urade po bilo kojem pitanju, ja ih podrzavam!
Ali, ako redovno vracanje rata nije uvrsteno u budzet, ili je uvrsteno pro forme a ne budevse placalo...e onda...

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 17:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Lolly mangup je napisao:
On dolazi da preuzme prvi tim, ali ce napraviti sistem i za mladje kategorije. Sta je tu problem? Pa prvi tim i treba da ima bazu u mladjim selekcijama i zato je on od posebne vaznosti.
Sto se tice skole Golic - Saric i svih drugih mladjih kategorija, oni su svi pod RK Borac m:tel.

Ko je rekao da je problem??? Ja sam postavio pitanje bez hinjaluka i skrivenog nasladjivanja! Ne znam odakle tolika potreba za raspravom i unosenje tenzija u odgovore sa tvoje strane!?

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 18:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

rata kredita se vraća od zakupa McTire puba
igrači domaći se odrekli dugovanja u prosjeku 30%
ni jedne marke se jedino nije odrekao Trivundža i zbog toga cijela ekipa i trener bili protiv njegovog dovođenja odigrao odlično 1 tekmu a sledeće dve odigrao da smijeni Igora
poreska dugovanja 550.000 ide se na otpis kamata koji je pola toga za glavnicu reprogram
dobavljači djelimično i to ne svi se odrekli dijela duga veći dio duga ostao
sponzori koji ssu u međuvremenu potpisali dobrodošli ali to nisu veći i značajniji ulozi
ukoliko se plasiramo u ligu Evrope ova godina izlazi min.700.000
kredit nije prihod nego rashod to je roba kao i svaka druga

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vlakanje, izvini. Nije mi bila namjera svadjati se s tobom. Vise sam reagovala na sve ukupno.

A sto se tice dugova i ja sam shvatila kao ti. Nisu mi jasni ovi vjeciti hejteri. Da je klub pusten da se ugasi, pljuvalo bi se od drzave, uprave, grada, igracca, privrednika... sve do jednog.
Sad kad su ljudi ipak pokusali nesto da rijese i pomognu, sad opet ne valja i opet se pljuju. Mi smo takav narod, uvijek spreman da pljuje sve bukvalno i svemu nadjemo zamjerku

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 18:24 
Veteran
Veteran

Ja licno nisam nista negativno rekao o novom treneru,samo sam povezao period kada je otisao iz zagreba da se u to vrijeme tamo postavio vukovic, a vukovica su doveli nakon jako losih rezltata-ispravite me slobodno ako grijesim.
cinjenica je isto tako da je zagreb prosao grupu u LS nakon toga blablabla.....
i njemu treba pruziti sansu naravno,kada su se svakakvi "strucnjaci" ogrebali o klub (najsjajniji mi je bio trninic) zasto i on ne bi dobio sansu!?

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 18:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Lijepa naša
Lollly
ne valja kako rade
svidilo ti se to ili ne
prezadužuju se,megalomanija i kompleksi
ukupan iznos kredita će biti potrošen ove sezone
kako će naredne sezone
odgovoriću ti
neće nigdje nikog biti

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 18:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Generalno ne mislim da imamo vremena nesto ni sredstava da pruzamo silne sanse, ali mislim da je ovaj covjek dobro rjesenje.
Blfun, po tebi je bolje rjesenje bilo ugasiti klub? Ili nesto trece? Voljela bih da kazes sta ti mislis.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 18:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Sep 2015, 23:41
Boris je extra rjesenje,samo ako ga puste da radi kako on to zna..al bojim se da ce ga oblatiti i najuriti mozda i do kraja ove sezone..onda opet vise nece biti novca pa dolaze novi..ponovo krece Boka,pa Trna,pa Igor i tako u krug...mislim da ako ovog trenera puste da radi makar dvije godine,da ga igraci koji ga nemognu ispostovati ne izbojkotuju,da ga opasni pretplaceni lik iz pressa ne nagrdi po novinama,da uprava ne nasjedne na sve to,ovaj ce covjek sou napraviti od Borca i njegovog podmlatka-naravno,treba vremena i strpljenja :)

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2015, 18:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

pa pročitaj moje postove kažem šta mislim
Dvoršek je dobar stručnjak ali nije Pero Janjić
Borac je davno patentirao školu rukometa
na osnovu koje je Zagreb ovo što je danas ne umanjujući njihovo znanje i rad
kao što je poznato nesretnim okolnostima Zagreb je počeo uspon sa Saračevićem,Smailagićem,Jovićem,Maglajlijom,Galićem,Mirzom,i igračima koji su oblikovani u Borcu Čavar,Puc plus trener Arslanagić
to je u više puta potvrdio i sam Gobac
tako da mi niko ne može imponovati i da mi tuđe bude bolje i draže od našeg
ne padam u nesvijest pa da dođe Vlado Štencl a kamoli trener koji je u svom klubu imao problem sa autoritetom,znanje mu ne osporavam

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]