banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 12:23 Danas je 01 Jul 2026, 12:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3007, 3008, 3009, 3010, 3011, 3012, 3013 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 19 Avg 2013, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
baki je napisao:
ColTrane je napisao:
noproblem je napisao:
Sjana utakmica ,svaka Nam cast ali jedna stvar me muci vec neko vrijeme.Unazad par sezona na istoku kao da gledaju neku trecu utakmicu.Neko je ovde to spomenuo i u pravu je.Branimo se svim silama i umjesto najjednostavnije podrske sa istoka dolaze pjesme kao da su na zvezdama granda,alo ...........nemam curu nemam poso........ma hebemu dovoljno je samo da cujes BORAC BORAC i to je to.
U svakom slucaju svaka cast momcima.

skontaj se malo sta pises pa tek onda pisi

Jedno od boljih gostovanja :) noproblem pogledaj od 3:35 ako ti je mrsko cijeli video. Sto kaze kolega jedna od boljih pijesama grupe e sad nisam siguran da li je pjevana u 88min.

http://www.youtube.com/watch?v=UW3VX1tzfDw

mislim da nije problem pjesma, koja je jedna od najlijepsih vec tajming, i u pravu je ovaj put po tome noproblem. Jebote u zivotu vise knedli nisam progutao nego drugo poluvrijeme, strijepeci hocemo li se uspjeti do kraja odbraniti. Normalno da ne moze ni pjesma biti dobra, jer ljudi prate utakmicu. Neki momci cak govore ne gledaj utakmicu pjevaj, to je po meni katastrofa. Osoba koja vodi navijanje prva treba da prati utakmicu i da osjeti utakmicu i impulse utakmice, a onda po tome ravnati pjesmu, ritam itd...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2013, 13:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Nisu u pitanju rukometni vec fudbalski navijaci i od kad je navijaca pjevalo se bez obzira na rezultat,kao sto ti isti sa zapada jebu mater igracima kada izgube,idu 10 minuta prije kraja utakmice jer su nezadovoljni,a navijaci pjevaju jos jace,i sad ce neko doci sa pricom ne treba to tada da pjevate,ta pjesma je glupa,tada treba da zvizdite,dajte molim vas...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2013, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Bezveze vam je rasprava al totalno.
O tom se vec pricalo i pisalo ovde.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2013, 14:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Avg 2013, 15:29
Ne znam termin,OFK dolazi dan ranije...Ocekivati je nocnu utakmicu....
Koji datum je tekma Srbija-Hrvatska?

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2013, 14:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Borčevo saopštenje povodom Izeta Bande!

Citiraj:
Danas je FK Borac izdao službeno saopštenje povodom izvještaja Izeta Bande!

Poštovani, želimo Vas obavijestiti da nas je iznenadio izvještaj gospodina Izeta Bande, delegata utakmice Borac – Željezničar. Kako organizacija utakmice može biti slaba ako je domaćin obezbijedio sve potrebne uslove za njeno odigravanje? Fudbaleri Željezničara su prijateljski dočekani dan ranije, omogućeno im je da nesmetano treniraju u zakazanom terminu, obezbjeđenje je bilo pojačano, gostujući navijači su sprovedeni na liniji razgraničenja i na vrijeme su ušli na utakmicu (za razliku od većine mečeva u BH Telekom Premijer ligi BiH gdje pojedine navijačke grupe i ne prisustvuju utakmicama svojih klubova ili uđu na stadion u 20. minuti meča).

Domaćin je osigurao dovoljan broj sakupljača lopti, vatrogasno vozilo, posebna kola hitne pomoći za navijače, što je istaknuto na brifingu uoči početka utakmice. Oficijelni spiker je na poluvremenu upozorio domaće navijače na fer i sportsko navijanje, tako da u drugom poluvremenu nije bilo pogrdnih skandiranja. Ne znamo šta je gospodina Bandu navelo da kaže kako je bilo opstrukcije igre, kada je jedan od dječaka koji sakupljaju lopte u 92. minutu prešao ogradu da dohvati loptu i istu vratio u igru, ako je bilo blizu 6.000 gledalaca zašto u izvještaju delegata piše 4.000?

Delegat je očito zaboravio na obavezu da naglasi da li je i na koji način rukovodstvo Željezničara dočekano i ispraćeno sa Gradskog stadiona, a sportski prijatelji iz Sarajeva su istakli da je gostoprimstvo bilo na vrhunskom nivou! O kakvom transparentu govori gospodin Banda, kada se na snimku BHT-a i mnogim portalima može vidjeti da tekst koji je on naveo („možeš da laješ, možeš da režiš, pičke baliske“ ) nigdje nije bio okačen. Čemu izvrtanje činjenica i kome treba da baca mrlju na jedan vrhunski spektakl!?

Свака част за ово, не треба више шутити на лакрдије судије и контролора. Онај извјештај није срамота за Банду, већ за ову лигу!

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2013, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
pa kad ne mogu na terenu, pokusavaju za stolom

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2013, 15:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Kao problem je navedeno i skandiranje sudijama "lopovi, lopovi", pa valjda je ovo demokratsko drustvo u kojem Predsjedniku Republike Srpske mozes reci da je lopov, pa ovo sve vise lici na diktaturu...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2013, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Sad gledam snimak i na 9:05 se vidi start Sadikovica na Gruji.
Start na igraca sa 2 noge je svuda u svijetu crveni k'o vrata, ali za kriminalca Bjelicu nije! Mali se zaletio kao sivonja na Grujine noge.
Majku ti j*bem placenicku!

Inace, dobro je sto smo izasli sa saopstenjem. Pobiti "izvjestaj" one bande u startu!

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2013, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Овде само треба побити Банду чињеницама и позвати га на одговорност. Прво је измислио натпис на транспаренту, лагао за посјету, побио себе рекавши да су домаћини учинили све и обезбједили све услове за игру а онда причао о опструкцијама. И за бакље је преувелиачо.
Изаћи са чињеницама и суспендовати Банду иначе ће и сваки следећи радити слично. а нама ће испостављати рачуне у хиљадама.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2013, 15:15 
Bič božji
Bič božji

snimak, na 49:02 adilović udara loptu debelo nakon označenog prekršaja, nije li to po kriteriju Bjelice za žuti karton...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2013, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
ФК БОРАЦ: САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

http://www.fkborac.net/sajt/saopstenja/ ... 9/08/2013/

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2013, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Zapisnik ovog Bande treba dobro izanalizirati. Nakon toga sastaviti tužbu i pokrenuti disciplinski postupak protiv istog zbog namjernog iznošenja neistinitih informacija, rušenja ugleda FK Borac, lažnog informisanja sportske javnosti, i zahtjevati da se isti kazni po hitnom postupku.

Ovo ne treba da ostane samo mrtvo slovo na forumu, već portparol kluba, ili ljudi koji su za to zaduženi da se angažuju i izguraju ovo kao opomenu ostalima. Pa ne smije se svako ispišavati po Borcu kako mu se digne.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2013, 20:28 
Bič božji
Bič božji

korisnik 1111 je napisao:
Na snimku 1:13:58 najbolji njihov potez na utakmici, a repriza poteza na 1:15:01. :lol: :lol:

Mislim da je i ovo bio atak na gostujućeg igrača, kako li je ovo promaklo delegatu...

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2013, 20:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
korisnik 1111 je napisao:
Na snimku 1:13:58 najbolji njihov potez na utakmici, a repriza poteza na 1:15:01. :lol: :lol:

Mislim da je i ovo bio atak na gostujućeg igrača, kako li je ovo promaklo delegatu...

Bez ikakve dileme... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2013, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka

Jesu li uspjeli izvaditi Zekijev nos iz lopte i vratiti mu ga. 8)
Kakav kramp. Jedna od najvecih prevara od igraca.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2013, 22:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Bravo za saopštenje, samo profesionalno... :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2013, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kao sto rekoh par postova iznad, dzaba saostenje ako ne bude nekih konkretnih poteza od strane uprave. Iskreno, koliko bi se vas nasikiralo da Seljesnicar objavi neko saopstenje u slucaju da delegat njih neopravdano osteti. Meni ne bi tangiralo ni sekunde. Iskreno!
Ako opalis po dzepu delegata, stavis ga u nizi rang i sl. onda bi se sledeci zapitao da li mu se isplati da prodje i on tako.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2013, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka

Tommy Vercetti je napisao:
Kao sto rekoh par postova iznad, dzaba saostenje ako ne bude nekih konkretnih poteza od strane uprave. Iskreno, koliko bi se vas nasikiralo da Seljesnicar objavi neko saopstenje u slucaju da delegat njih neopravdano osteti. Meni ne bi tangiralo ni sekunde. Iskreno!
Ako opalis po dzepu delegata, stavis ga u nizi rang i sl. onda bi se sledeci zapitao da li mu se isplati da prodje i on tako.

Bio sam blizu delegata i cini mi se da je covjek bio u vidno alkoholisanom stanju, imao sam dojam da je jedva stajao na nogama kad je napustao stadion, ili se mozda samo .srao kao i onaj njihov Dino Djurbuzovic.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 00:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Vinko Marinović. Car. Papak sa brkovima moze slobodno da nam sisa k..... Mi smo njih devastirali igrom. U prvom dijelu igrali smo protiv 12 orice a u drugom takodje jos sa igracem manje. Jos samo da sudijama i delegatu pozdravim malo mame. Ja sad pogledah utakmicu pa da malo prokomentarisem.
Bravo momci, bravo Jovicu. Bravo Vinko.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2013, 10:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
Tommy Vercetti je napisao:

Bio sam blizu delegata i cini mi se da je covjek bio u vidno alkoholisanom stanju, imao sam dojam da je jedva stajao na nogama kad je napustao stadion, ili se mozda samo .srao kao i onaj njihov Dino Djurbuzovic.

Sad sam još sigurniji da Bandu treba tužiti. Nadam se samo da će imati sluha.

Zbog takvog izvještaja će nam sigurno doći koja hiljada kazne, a sami smo svjedoci da se nije imalo ni za Vidakovića par hiljada. Kakva je situacija, svaka marka je važna klubu.

Vrh

[ 121549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3007, 3008, 3009, 3010, 3011, 3012, 3013 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]