banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 10:50 Danas je 01 Jul 2026, 10:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121548 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3005, 3006, 3007, 3008, 3009, 3010, 3011 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 18 Avg 2013, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Citiraj:
жути картони: Жарић, Радуловић, Рунић, Ст. Дујаковић, Стокић, Грујић, Авдукић (Борац), Садиковић, Станић (Жељезничар), црвени картон: Жарић (Борац)

Ovo govori sasvim dovoljno o kriterijumu suđenja. Neko ko nije gledao utakmicu rekao bi da su ih naši igrači 90 minuta jurili palijama po terenu.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 14:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
Znam da je ovo Joci sigurno drugi žuti, ali nisam siguran, možda je i treći. Igra li on u sljedećem kolu?

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 14:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
Andiamo a Combattere je napisao:
Jancker je napisao:
Jest, svake godine nam u BL svira penal...Ajd uzivajte u vasem misljenju da ste pobijedili i sudije...

Cestitam igracima Borca na velikoj borbenosti, zasluzili su pobjedu samo zbog toga, svaka cast!

Samo zbog borbenosti? :lol:
Pa u prvom kad se igralo 11 na 11 kao da smo igrali sa nekom amaterskom ekipom, šprdali se sa vašom sredinom i odbranom. Vi u ekipi nemate nijednog tehnički potkovanog igrača, nijedne akcije lijepe za oko niste napravili za 90 minuta, sve krkani, krljači, nabi zabi... a i na klupi imate bisera koji krivi tribine za poraz svojih igrača :lol:
Živite i dalje u ilizijama da ste institucija pobjeđujući Viteza, Leotara, Rudara...k....ste od ekipe i sramno je za ovu ligu da ste trenutno prvi.

Htio sam reci: samo ta borbenost je bila dovoljna da se momcima cestita i da zasluze pobjedu, a naravno da je to i igra iz prvog poluvremena...
Imamo tehnicki potkovanih igraca. Imamo i povrijedjene: standardnog stopera, desnog beka, lijevog beka, zadnjeg veznog i crveni karton zadnjeg veznog. Jedan od tih je najbolji u ligi na svojoj poziciji, a ostali su medju boljim ili solidni. Zeljo je prestao biti sila na terenu kad su nas zadesile te brojne povrede. Utakmice dobijamo uglavnom tesko i jednim golom razlike, gostujuce zato sto imamo pobjednicki mentalitet, iskustvo i ravnopravno sudjenje. Sudjenje mozda zato sto se sve gostujuce prenose, pa je i to dodatni "kontrolor sudjenja", to nikom nije palo na pamet...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 14:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Mi ovako suđenje u gostima nemamo, kao što ste vi imali sinoć i to je ta bitna razlika.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Jancker je napisao:
Sudjenje mozda zato sto se sve gostujuce prenose, pa je i to dodatni "kontrolor sudjenja", to nikom nije palo na pamet...

:lol:
Pa bio je prenos i prošle god sa drvenjaka pa vam prizna Čuić nepostojeći pobjedonosni gol, svi mi imamo oči i gledamo šta se dešava u ovoj tzv ligi. Sudije u okršajima Borca i jalije su u par navrata suspendovana zbog lošeg i tendencioznog suđenja. Mi to ne zaboravljamo.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Žuti i crveni kartoni u prva četiri kola:

жути картони: Хорић, Мишић, Стајић, Дедић (Челик), Распудић, Граховац, Кондић, Ђелмић (Борац).
жути картони: Субић, Стокић, Жижовић (Борац), Јурић, Имамовић (Витез)
жути картони: Мухаремовић (Олимпик), Радуловић, Перовић, Субић, Кондић (Борац)
жути картони: Жарић, Радуловић, Рунић, Ст. Дујаковић, Стокић, Грујић, Авдукић (Борац), Садиковић, Станић (Жељезничар), црвени картон: Жарић (Борац)

Po ovim izvještajima sa našeg sajta ima nekoliko igrača sa dva kartona, ali za sljedeću fali samo Žarić zbog crvenog kartona...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 14:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ubjedljivo smo prvi na listi kartona...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 14:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Први на листи, а клупа нам је кратка да краћа не може бити.

Vrh

Tema posta: Svu u glas!
PostPoslato: 18 Avg 2013, 14:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Avg 2013, 15:29
Jebo mater jebo oca ko ne voli našeg Borca!

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Da, po zvanicnom sajtu niko nije suspendovan osim zare.
a u opasnosti su sa 2 zuta kartona: kondic, subic, stokic i radulovic

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Jancker je napisao:
Ajd uzivajte u vasem misljenju da ste pobijedili i sudije...

nema sta mi da mislimo atleticaru, mi vas jesmo pobjedili zajedno sa sudijama.

da Bog da da vama sudije sviraju kuci kao nama. od vas placi-picki covjek ziv ne bi ostao, kad su vam sad tribine krive (koje su dosta korektne bile) za poraz, a ne vasa nemoc. uvijek ste bili jadna ekipa, to po svemu sudeci i ostajte.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Napad Željezničara na 6:55. Adilović pravi faul u napadu, gura rukom nadole, čini mi se, Raspudića, a iza Selimović zahvata loptu u letu i fula...

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... NfCo#at=16

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 19:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2012, 20:49
Sjana utakmica ,svaka Nam cast ali jedna stvar me muci vec neko vrijeme.Unazad par sezona na istoku kao da gledaju neku trecu utakmicu.Neko je ovde to spomenuo i u pravu je.Branimo se svim silama i umjesto najjednostavnije podrske sa istoka dolaze pjesme kao da su na zvezdama granda,alo ...........nemam curu nemam poso........ma hebemu dovoljno je samo da cujes BORAC BORAC i to je to.
U svakom slucaju svaka cast momcima.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 19:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
noproblem je napisao:
Sjana utakmica ,svaka Nam cast ali jedna stvar me muci vec neko vrijeme.Unazad par sezona na istoku kao da gledaju neku trecu utakmicu.Neko je ovde to spomenuo i u pravu je.Branimo se svim silama i umjesto najjednostavnije podrske sa istoka dolaze pjesme kao da su na zvezdama granda,alo ...........nemam curu nemam poso........ma hebemu dovoljno je samo da cujes BORAC BORAC i to je to.

skontaj se malo sta pises pa tek onda pisi

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 19:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ColTrane je napisao:
noproblem je napisao:

skontaj se malo sta pises pa tek onda pisi

??????????'

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 19:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
ta pjesma o kojoj pises je sigurno jedna od najboljih pjesama koja se cula sa istoka ujedno i najemotivnija jer sviju ponese da ju pjevaju...a opet ti kazem skontaj se malo sta pises pa tek onda pisi

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Stvarno mislite da se sa Istoka citavu utakmicu treba cuti samo Borac,Borac,Borac,onda malo zvizdanja,ebanja majke,onda da se cuti 15 minuta,pa opet Borac,Borac...:roll: Na sta bi to licilo? Nakon onakve noci i utakmice,ne vjerujem cime se ljudi zamaraju. I da ne shvataju da navijaci pjevaju 90 minuta i da tako treba biti. Naravno dozivanje sa zapadom,zajednicko pjevanje,skandiranje sve stoji ali dajte jebote skontajte neke stvari vec jednom.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 19:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Emotivna pjesma u 88 minuti kad se branimo kao Staljingrad ali tu je bio zapad da pomogne .

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Nista napravi repertoar kako bi koja pjesma trebala ici,znaci raspored i vrijeme trajanja,pa odnesi momcima da usvoje. e svasta.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 19:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Nista napravi repertoar kako bi koja pjesma trebala ici,znaci raspored i vrijeme trajanja,pa odnesi momcima da usvoje. e svasta.

Ne mogu da vjerujem da ti nisi shvatio poentu jer vec dugo pises odve i imas par pametnih ,sustina mog komentara je da nije bas uskladjena situacija na terenu i pjesma sto bi Englezi rekli timing ali ok.Nije mi namjera bila da se prepirem u ovakvom momentu.Ja cu da uzivam .

Vrh

[ 121548 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3005, 3006, 3007, 3008, 3009, 3010, 3011 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]