banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 10:50 Danas je 01 Jul 2026, 10:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121548 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3003, 3004, 3005, 3006, 3007, 3008, 3009 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 18 Avg 2013, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Volim Borac je napisao:
Andiamo a Combattere je napisao:
PS: niko nije prokomentarisao Runin šou u drugom poluvremenu kad je ispratio igrača do protiničke polovine 8) svaka čast Runa!

hahahahahahah
govori oko mene ljudi, gdje ce ovaj, ma vracaj se nazad hahhahaha

a ovaj zapjenio ne pusta ni milimetar...

E da, neko je vec spomenuo, pored golova Djelme 8) , trenutak utakmice je kada Dujakovic sprinta u fulu nazad, neko je ispao od nasih po strani, i u al bukvalno posljednjoj sekundi skida loptu nekome igracu Zelje...ja sam je vec vidio u golu...svaka cast...

Ma šta zna dijete šta je sto na sat...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 11:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Kakav je bio Šuko, jel lijepo zborio..

Ma Suko vrh!!!

Stalno pricao kako Borac i pored milion problema igra sjajno,kako nije bio ofsajd kad je u prvom poluvremenu graha napravio majmnunom jednog od njih i pruzio boki loptu kod korner zastavice,a najjace je bilo sto nakon onog zapjenjenog djurbozovica koji nesto lupeta i mlatara rukama,Suko kaze "zaista ne znam na sta je g Djurbuzovic mislio" :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 11:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
A ono pred kraj kada je Graha podvalio loptu i spojio Stefu sa golom, čini mi se da i ono nije bio ofsajd...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 11:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Šuko se stvarno zanese, kad Borac prenosi, mogao bi imati problem u multietničkoj prestonici.

Poslednji put menjao Нова Варош dana 18 Avg 2013, 11:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 11:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Да се мало присјетимо велике побједе наших момака синоћ:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FqzMHC1NfCo[/youtube]

Мислим да у овом тренутку господин Ђурбузовић није вриједан спомена кад се зна ко му је надређени. Хајде да уживамо у овим лијепим тренуцима...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 11:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

RBA,sramota me rec,jer ce ispasti da se nesto bojim zeljeznicara,ali taj dio otkad je zara iskljucen a adilovic odmah smanjio,nisam smio gledati,pocelo mi srce lupati kao nenormalno...buljio u txt ko kreten,i odvazio se da prebacim na bht tek u nadoknadi,onda kad je izlazio joco a ulazio perovic...tako da mi je ta situacija koju pominjes potpuno nepoznata

i ja trazim snimak,da pogledam taj dio od gola adilovica do nadoknade...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 11:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Nadam se da je neko snimao utakmicu. Nadam se

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 11:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Danas Djelmic slavi 25 rodjendan. Nek ti je srećan majstore!

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znači, Gruja nekoliko majstorskih poteza. Pogotovo peta kod prvog gola (cijela akcija je majstorki odrađena). Onda, još jedno proigravanje Stokića...
Seriju grešaka kod drugog gola započinje kloc Zeljković koji ne može da umiri loptu, takvu je dodaje Kerli, ovaj kloc golmanu, opet taj kloc do Gruje...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 11:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Đelminho srećan rođendan.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 11:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Nakon isključenja jedva se skupili u odbrani, a tek u napadu. Onda u 69-oj minuti trojica stoje u pet metara i ne mrdaju u napadu. I naravno da je logično pucati sa preko 20 m iz ugla na gol :lol:
I što je najbolje, malo je falilo da uđe. Joj da je to ušlo, golman bi se objesio :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 11:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2013, 00:37
Imam pitanje koje nije bas vezano za temu al ajd..
Jel se ikome od ljudi koji su juce bili na istoku desilo da im policija nije dala da unesu pare u kovanicama ili sam samo ja bila takve srece? :confused4:

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 11:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

uglavnom,ono sto je bitno,je da sam dan prije utakmice kolegi @kitopsina na pivi rekao da ne brine,i da je sutra 2-1 za nas 8)

kolega jel tako bilo?

on kaze i ja se nadam,ali oni imaju neku nezgodnu igru za nas,privilegije u sudijskoj organizaciji,a ja kazem imamo i mi srce,mladost,domaci teren,i bas tako i bi....tesko na kraju,ali ubili bi ih da nas ne nasjece onaj crveni...

Citiraj:
Jel se ikome od ljudi koji su juce bili na istoku desilo da im policija nije dala da unesu pare u kovanicama ili sam samo ja bila takve srece?

djelujes agresivno i sklona incidentima,pa ih je bilo strah da kovanicama ne gadjas pomocnog sudiju 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 11:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Govorili su da nema unošenja kovanica i upaljača.
Neki klinac je i ostavio kovanice kod ulaza, pa kada se vratio ni obezbjeđenja ni novca... Mene onaj na ulazi propisno isfatao, ali nije gledao u novčanik...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
uglavnom,ono sto je bitno,je da sam dan prije utakmice kolegi @kitopsina na pivi rekao da ne brine,i da je sutra 2-1 za nas 8)

kolega jel tako bilo?

on kaze i ja se nadam,ali oni imaju neku nezgodnu igru za nas,privilegije u sudijskoj organizaciji,a ja kazem imamo i mi srce,mladost,domaci teren,i bas tako i bi....tesko na kraju,ali ubili bi ih da nas ne nasjece onaj crveni...

Citiraj:
Jel se ikome od ljudi koji su juce bili na istoku desilo da im policija nije dala da unesu pare u kovanicama ili sam samo ja bila takve srece?

djelujes agresivno i sklona incidentima,pa ih je bilo strah da kovanicama ne gadjas pomocnog sudiju 8)

Jeste, tako je bilo. Hm, neke ekipe jednostavno ne smiješ vraćati u igru. I da smo imali iskusnije igrače, teško bi se nosili do kraja. Ipak, prevagnulo je srce. Zaslužili smo svu sreću koja nas je pratila u tih paklenih 45 minuta...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 12:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne mogu se nagledati ovog našeg prvog gola... To što su u toj akciji napravili Grujić, Subić i Đelmić ne bi mogli bolje da odrade ni Inijesta, Dani Alveš i Mesi...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 12:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2008, 14:17
http://www.youtube.com/watch?v=gez8wrw4 ... e=youtu.be Ћирибу ћириба

http://www.youtube.com/watch?v=iqBV7-PqSNo Јеби Борче сада све по реду

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 12:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kitopsina je napisao:
Ne mogu se nagledati ovog našeg prvog gola... To što su u toj akciji napravili Grujić, Subić i Đelmić ne bi mogli bolje da odrade ni Inijesta, Dani Alveš i Mesi...

pa da,nikad ni blizu takva akcija nije vidjena u ovih 10 godina premijer lige,a zvaljo govori da su golove primili iz nevjerovatnih gresaka.... :angry4: :angry4:

ma dobro neko rece,ne treba se na njihove kmee,kmee izjave ni osvrtat,vec uzivati i pogledat taj gol 20 puta!!

da se ovo desilo u nekoj ozbiljnijoj ligi,svi svjetski portali bi ovu akciju izdvojili kao TOP!...a ovdje...greska! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 12:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
JaLicno1987 je napisao:
Jel se ikome od ljudi koji su juce bili na istoku desilo da im policija nije dala da unesu pare u kovanicama ili sam samo ja bila takve srece? :confused4:

Svima su uzimali kovanice, posebno mladjima. Moj stari je rekao da vise nece krociti na stadion sve dok budu ono radili na ulazu. Katastrofa! Bar da su najavili, pa da ljudi ne nose, ovako se stoka u plavom dobro uplusala, mater im jebem svima u picku.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 12:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Одлично прво пол. синоћ, Ђелмић играч утакмице. Да није било оног црвеног, ми би вјероватно дали још један, а Жељезничар ниједан го. У другом смо играли како смо једино могли, јесте оно одуговлачење ружно, као Травник смо били, али са играчем мање није нам ништа друго преостало. Чак смо и као такви пар пута запријетили, борили се као лавови, још да је Граховац сконтао иза Стефана и да му је додао оно на крају...Запад у трансу синоћ, најежио сам се кад је цијели стадион почео скандирати Борац. 4 кола иза нас , 8 бодова, мислим да се нико није надао овоме послије свега прије почетка сезоне. Сљедеће коло Обарска, још ко зна колико играча има суспензију због картона, али кад би опет одиграли неријешено ја би био презадовољан. Још једном свака част играчима на борбеношћу, а Јовићу, само напријед, пуна подршка за сада. На улазу нису дали да се уносе кованице, али није ми ту ништа чудно, мене поједе улазак на трибине само на један улаз.

Vrh

[ 121548 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3003, 3004, 3005, 3006, 3007, 3008, 3009 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]