banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 09:30 Danas je 01 Jul 2026, 09:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121546 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3002, 3003, 3004, 3005, 3006, 3007, 3008 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 18 Avg 2013, 09:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Situacija oko 65 minuta, igrač jalijaša, broj 18 čini mi se, ima žuti karton i ruši našeg igrača, sudija dolazi i stavlja ruku u džep, jer je start za karton, kada je shvatio da bi mu to bio drugi žuti, daje mu usmenu opomenu, u sledećem prekidu taj igrač odlazi na klupu radi izmjene, to su stvari na kojima treba insistirati, jer ako imaš kriterij i doledno ga sprovodiš na terenu, onda on mora biti isti i za domaće i za goste, ovako je suvišno bilo šta reći...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Kod drugog žutog Žari je falilo fudbalske pameti, imaš žuti i letiš ispred igrača da uklizeš i onda gubiš duel i praviš opasnost za svoj gol....trebao je ostati na leđima igraču.

Ja tek sad vidim šta je rekao ovaj trener sarajlija :lol: atmosfera mu kriva za poraz, pa ova izjava ga može proslaviti na balkanu i šire :lol: imaš 11 kloceva u ekipi, imaš sudije, imaš igrača više i opet nemožeš pobjediti Borac koji igra sa pola juniora!

"Možeš da laješ, možeš da režiš
al zapamti pičko
uvijek ćeš da bježiš"

PS: niko nije prokomentarisao Runin šou u drugom poluvremenu kad je ispratio igrača do protiničke polovine 8) svaka čast Runa!

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 09:59 
Bič božji
Bič božji

Rekao sam, ponoviću, imaju oni i suviše problema da bi im atmosfera bila kriva, lova druže, lova :( :(

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
BRAVO IGRACI HEROJI!

napisacu da konacno trebamo shvatiti da ne trebamo "ismijavati" nase igrace...KRITIKA DA, ismijavanje NE...zasto pisem to, pa sjecam se jos pod Cvjetkovicem ako se na varam kada je krenuo forsirati Runu koje je bilo ismijavanje, jedan sam od rijetkih bio koji ga je pohvalio i rekao da ce za ovu ligu biti dobar igrac, a za vise nikad se ne zna...
Ismijava se i Ziza iako je sinoc odigrao veoma dobro, ima mana naravno, ali da nema ne bi igrao u Borcu...Zara koji je nama predobar igrac u rotaciji takodje za ovu ligu, a opet ga se redovno proziva...
NASE IGRACE ne treba ismijavati, vec kvalitetno iskritikovati kada to zasluze...

Izjava trenera Zeljeznicara je presmjesna...Zeljeznicar koji je dominirao poslije zarinog crvenog, dali brzo gol za prikljucak i visio gol za izjednacenje do zadnje minute, kriviti bilo koga osim sebe i svoje igrace je neumjesno i pokazuju njegovu trenersku sposobnost...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 10:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Kod drugog gola nije Stokić gurnuo loptu Đelmiću nego Grujić, slično kao i protiv Olimpika. Šteta je za ona dva Stokićeva udarca iz daljine. Jedan je golman izvanredno odbranio, krenuo odmah u stranu. Bio je još jedan udarac sa aut linije koji je golman jedva zadržao.

Jedna od naimpresivnijih scena je kada se mali Dujaković vraća šprintom u odbranu i izbija loptu sa peterca, tj. skida je sa noge igraču koji utrčava iza.
Grujić se snašao solidno na beku. Izdržao je najjače jalijaške nalete. Možda je ponekad malo ispadao, ali sve u svemu odradio posao.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 10:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
I ja moram priznati, israo sam toliko govana na racun gospodina Runica i mogao bih sve pojesti kako decko igra. Ima kikseva ali je i strasno napredovao. Samo neka prati Boku i uci i svi cemo biti srecni i zadovoljni. Moram pogledati snimak pa cu dati opsirniju analizu. Inace nas 20-ak na sjevero-istoku smo imali obracun sa Zeljkovicem, decko se toliko pogubio da nije mogao loptu izbiti. Onakav pritisak ne pamtim dugo. 8-) Zeljkovicu govedo jedno, ebo te Zeljeznicar.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 10:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Ja Zari ipak zamjeram i drugi zuti

ajd ne volim kritikovati ni poslije poraza,a kamoli pobjeda,ali ovdje moram prokomentarisat nesto sasvim drugo...naime,zara dobija drugi zuti,klima glavom i vraca se u odbranu!!

znaci,apsolutno sam siguran da on uopste nije u glavi u podsvijesti nosio da vec ima jedan zuti,da mora u svakom dodiru biti oprezan,vec ono,ho-ruk..

majke mi...i to ne ono mangupski da pokusa zajebat sudiju da vec ima zuti,ili da se nesto bubi,jesam-nisam,vec ladno se nas zara nakon tog kartona vraca na svoju poziciju u odbrani...da brani taj prekid zeljeznicara!! :lol: :lol:

Poslednji put menjao Schlager dana 18 Avg 2013, 10:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 10:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ama ljudi momci su heroji, i kad se desi pad (a desice se) moramo jos jace da ih podrzimo. ono prvo poluvijeme ja ne pamtim ni sa puno vecim "zvijezdama"

o jalijasima nemoj da trosite rijeci, picke nafurane bili picke ostali. ko ih jebe.
samo nisam vidio onu njihovu nakaradnu zastavu, a pricali su da sigurno unose. e moji atleticari

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 10:09 
Bič božji
Bič božji

Ma Zekan je kralj, dugo ću pamtit kako je nosom umirio ispucanu loptu, jst da ga je poslije toga uhvatila mala nesvjestica, ali bar nas je zabavio... Zekan je žešća prevara...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ma Zekan je kralj, dugo ću pamtit kako je nosom umirio ispucanu loptu, jst da ga je poslije toga uhvatila mala nesvjestica, ali bar nas je zabavio... Zekan je žešća prevara...

Kao i njegov polugodišnji ugovor sa nama. Volio bih da se sazna ko ga je plaćao kao da je glavna zvijezda tima, a ne anonimus koji je došao iz Radnika.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 10:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Sunce ti jebem. Kakvu ja utakmicu propustim. Ima li snimal gdje? BRAVO MOMCI BRAVO JOVICU!

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Trebao bi poceti uskoro snimak:
http://uncrate.com/p/2007/03/sony-kdl-4 ... d-hdtv.jpg

Zara je majstorski ispao na sred terena. Ono treba znati. Zbog onakve gluposti, upropastili smo odlicnu utakmicu.
Ja se ne sjecam boljeg poluvremena. Mogli smo ih rastaviti na proste faktore.
Kad je bila najveca frka, Runic poceo najvise grijesiti. Neki sabani sa Zapada su psovali Avduki majku jer nije istrcao na onaj centarsut sa lijeve strane, cini mi se Jamaka. (jes' njegova lopta bila; ali Avduka ima pravo da primi 10 golova kroz noge, niko mu a ne smije reci)

Ubacivanje lopte postade glavni razlog poraza. I lafo nevidjen papanluk, ha-bu. A sta je Murinjo radio protiv Barselone, sa Interom?

Svaka cast svima na kraju.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 10:39 
Veteran
Veteran

Na bht?

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ma na LCD-u :P

Na BHTu i na BiH Areni (bar po pregledu programa) nece biti snimka danas.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 10:45 
Bič božji
Bič božji

:D :D :D
Ташко je napisao:
Ma na LCD-u :P

Na BHTu i na BiH Areni (bar po pregledu programa) nece biti snimka danas.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 10:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ako je lcd snimak, svi na vikendaju kod čuvenog forumaša s ovog i onog foruma :lol: :lol:

Malo je Runjić krenuo padati oko 80-te minute, logično, crko je od umora. Mašio je lopte, to se i ne bi smjelo dešavati, ali Bože moj, doće to na svoje.

Volio bih, ako se desi jedared da imamo nekih 2-3-0 oko 70-te minute, da ova naša djeca, Fedor, Perović dobio što više minuta.

Eto da žara ne dobi crveni sinoć, mogao je Fedor zakucati poslednji ekser na kovčeg željezničara 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 10:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Ako je lcd snimak, svi na vikendaju kod čuvenog forumaša s ovog i onog foruma

8)

eto sad sam vam dokazao sve prednosti navijanja uz fotelju,pivo,mezu i usporeni snimak :lol: :lol:

veze nemate ni za sta je zara dobio prvi karton,ni sta je eminentni strucnjak djurbuzovic izjavio....indijanci! 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 11:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Andiamo a Combattere je napisao:
PS: niko nije prokomentarisao Runin šou u drugom poluvremenu kad je ispratio igrača do protiničke polovine 8) svaka čast Runa!

hahahahahahah
govori oko mene ljudi, gdje ce ovaj, ma vracaj se nazad hahhahaha

a ovaj zapjenio ne pusta ni milimetar...

E da, neko je vec spomenuo, pored golova Djelme 8) , trenutak utakmice je kada Dujakovic sprinta u fulu nazad, neko je ispao od nasih po strani, i u al bukvalno posljednjoj sekundi skida loptu nekome igracu Zelje...ja sam je vec vidio u golu...svaka cast...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 11:01 
Bič božji
Bič božji

Kakav je bio Šuko, jel lijepo zborio... :D

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 11:02 
Veteran
Veteran

Taskoooo. Bolje da ne pisem sta sam mislio napisati. U srijedu ces dobiti po nogama :D
Schlager, vidim primili su te u ultras LCD:-)

Vrh

[ 121546 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3002, 3003, 3004, 3005, 3006, 3007, 3008 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]