banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 09:31 Danas je 01 Jul 2026, 09:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121546 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3001, 3002, 3003, 3004, 3005, 3006, 3007 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 18 Avg 2013, 00:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Негдје на пола другог полувремена кад су нас стисли право рекао сам :"Како год заврши, свака част овим нашим младићима како се боре"...

У читавом другом полувремену кад смо били са играчем мање, момци су имали тек неколико грешака, све остало сјајно. Ови момци су ме купили својим залагањем. На крају сезоне и ако буду први и ако буду десети, мени је свеједно.
Због оваквог залагања се са уживањем одлази на утакмице!!!

Момци, свака вам част, свима одреда! :cat:

П.С. Што се суђења тиче, одавно нас неко није овако крао на нашем терену!

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 00:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Mene je sramota da jedna ovakva ekipa kao što je željezničar uzima titule u ovoj ligi. Ljudi jednostavno neznaju.
Sudija do zapada kritičan, glavni ga ispravljao par puta, i onaj ofsajd nama je sumnjiv što je digao u drugom pred kraj.

I meni je strašno da nas u zadnje 4 tekme sudije masakriraju usred BL.
Omladinci pokazali kako se bori za grb koji nose na crvenom dresu, Runa jako dobar, Boka doktor nauka! Djelmic - Ćaća!

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 00:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
manijaci su se grlili i večeras, izgleda da je opet bilo nekih balada...

Da, posebno me iznenadila brojnost, cini mi se da ih je bilo i 30.
To su duse romanticne, pjevaju balade, i tako.
Nego sta je gorilo na istoku, bas cadi opasno 8) :lol:
I opet 6-7 igraca ispod 21 god.
Nego, potez utakmice onaj Zeljkovicev prijem lopte nosom, nicim izazvan, i padanje u nesvijest poslije toga, ma Zeki je Bog :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 00:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Šal i duks jalijasa.... gorio dobro bogami

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 01:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Svaka cast momcima, sad dodjoh da provjerim rezultate i imam sta i vidjeti. Milina je ovo, milina kad ih ovako dobiju iako je sve protiv. Puno srce, mogu misliti kako je tek vama Banjalucanima.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 06:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Svaka čast momcima! Ovo su utakmice koje se pamte!
Na stadionu bilo 6-7000 ljudi, a kao da je bilo bar 20000.
Suđenje na kakvo smo navikli zadnjih godina kada se igra protiv ovih šupaka. Na jednoj strani se svira svaki dodir, a na drugoj samo kad ti slome vrat, a i tada možda ne. Pa Kerla je trebao kad tad da nakupi dva žuta kartona. Čovjek prebio Stokića i nikome ništa. Ne znam da li je dobio bar jedan žuti.
Sad idemo desetkovani u Bijeljinu na meč protiv Mladosti, ali siguran sam da nas tamo čekaju nova prijatna iznenađenja.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 07:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Kako stojimo sa kartonima? Malo sam pratio ali nakon 50 zutih u ova 4 kola ne znam ko je "aut" za Obarsku? Znam da Zara ne igra, hvala nebesima. :D

Sinoc smo ih u 1. poluvremenu, izuzev samog pocetka kad su imali posjed, oducili od fudbala (mada nemaju ekipu koja zna previse). Drvna gradja bez nekog talenta, ali sa sudijskom organizacijom iza ledja.

Djelimic definitivno pun pogodak. Svaka cast na borbi koju pruza, bonus je to sto zna i lopte.
Akcija za prvi gol je bas za fudbalske sladokuRce. :D

Avduku ne treba ni spominjati. Neka brani jos koju godinu kod nas i postaviti ga za trenera golmana ako bude zelio. Treba covjeka obezbjediti, zasluzio je vise nego iko.

Graha, Suba, Runa, Stefo, Perovic...nek se momci celice. Svaka cast!

Za detaljnu analizu moram pogledati snimak jer sam sinoc bio pod adrenalinom.
Odavno ovako naelektrisana atmosfera nije bila. Citam da se Amarovi zale da se vrsio pritisak sa tribina...'ebem li te mutavog Hajrudine Dino! 8)
Bolje bi ti bilo, Hajrudine Dino, da se pozbavite situacijom u vasem klubu i parama kojih ima sve manje. Dzeko se nije prodao ovog ljeta a na tome se bazirala strategija kluba sa Drvenjaka. :D
Lijepo ih je gledati ovako nervozne kad vise ne kaplje...

P.S. Da Borac ima ono sto ima Zeljeznicar bio bi 7000 puta prvak. :)

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 07:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Grahovcu je ovo najbolja utakmica sezone i jedna od boljih zadnjih godina. Bez obzira na neke greške. Oduzeo je masu lopti, nije puno griješio u prenosu, a imao je nekoliko sjajnih prodora u prvom poluvremenu.
Žižović isto dobar. Takođe najbolja utakmica ove sezone i možda najbolja njegova otkad je u Borcu. Samo ne može čovjek istrčati po strani. Uvijek drži loptu i čeka da Subić protrči pa da ga proigra. Ali dobro... Kad Žuržinov bude spreman, imaćemo po potrebi i tu drugu opciju sa bržom lijevom stranom.

Đelmić, Avdukić... Sve je već rečeno. Sa Đelmićem produžiti ugovor što prije.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 07:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Organizacija utakmice slaba, iako je domaćin obezbjedio sve službe prema propozicijama takmičnja. Od 76 minute donosači lopte vršili su opstrukciju nedozvoljavajući da se lopta dostavi igračima kako bi je ubacili u igru.Takođe u 90+2 minuti sa zapadne trebine ubačena je lopta u teren za igru, gdje su nastojali da vrše opstrukciju igre. Sportske legitimacije obje momčadi pregledane , utvrđen identitet i nisu uočene nepravilnosti. Prijavljeno osoblje posjeduje licence Saveza . Gledalaca oko 4000 od toga 150 gostujućih. Domaća publika se nekorektno i nesportski ponašala i to u 18 ,42,45+1,65 minuti kada su vrijeđali gostujuće igrače "zašto bježite pičke baliske" , "zašto ćutite pičke baliske" , "lopovi", istakli su takođe transparent " možeš da laješ ,možeš da režiš , pičke baliske". Domaća publika ubacila je u 21 miuti jednu petardu na atletsku stazu,u 31 minuti 5 baklji je upaljeno na tribini istok, ali nije ubačena u teren za igru, u 39 minuti 8 baklji zapaljeno od toga 2 su ubačene na atletsku stazu a 6 je ostalo na istočnoj tribini, u 49 minuti zapaljeno je 12 baklji od kojih je 5 ubačeno na atletsku stazu . Izmjene ispravno izvršene pogodci postignuti na regularan način, opomene i isključenje domaćeg igrača ispravno.Sudac opravdano nadoknadio vrijeme prvog dijela za 1 minutu, i drugog za 4 minute zbog povreda igrača i izmjena. Suđenje dobro . Detaljnije obrazloženjeu izvještaju delegata.

Ovako su ''pismeni'' delegati NFSBiH. Izet Banda, samo prezime mu govori ko je i sta je!

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 08:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To je Bosanski jezik, nije nepismenost. :lol:

Pa jel' moguce da ovakva stoka uzima olovku u ruke?!

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 08:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
I ja mislim da je Grahovac sinoc bio sjajan, vracao se golmanu po loptu cijelu utakmicu, presjekao puno lopti,puno duela dobio, i nije se skrivao, podijelio nekoliko dugih lopti,bilo je i gresaka, najzalije mi sto nedade loptu Stefanu za gol na kraju to bi bio slag.
Nego tu zadnju kontru otvorise sve klinci :D .
Perovic, Stefo, Graha.
O izjavi onog Dine netreba trositi tastaturu, jbg covjek sa igracem vise i sa sudijama nemoze ni remi izvuci, tesko je to, moj mu je savjet da od sudija trazi da mu vrate pare.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/B ... 05512.html

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 09:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Da Borac ima stvari van terena kao Zeljo, bio bi dozivotni sampion :D

Vidjeti pod
1) Vitez
2. Gradacac
3. Banjaluka

I poruka za Brku i jednog i drugog
Brko konju dr... :)

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 09:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
onaj drugi dio prvog poluvremena je nesto najbolje u novijoj istoriji borca,ovoj poslije rata..igraci zeljeznicara su djelovali kao najobicnija telad,apsolutno nisu znali gdje se nalaze i bili su zreli za 5 komada,sto bi ih vjerovatno i snaslo da zara ne povuce selimovica i dobi ono iskljucenje...

a onaj prvi gol jos nije vidjen na premijerligaskim stadionima,i onda dodje ova brkata majmuncina i prica "oba gola smo primili svojim greskama" :angry4: :angry4:

pa dabogda abortiro,ako ti je onakav gol "greska",pa sta je onda akcija za tebe.stoko glupa???

zara pasom od 50 metara od naseg sesnaesterca nalazi gruju pred njihovim,grujo petom izbacuje subu koji centrira iz prve milimetarski tacno,a tamo je na volej ceka ogi i smjesta u cosak!!!

pa da je barcelona onakav gol dala,usijao bi se youtube,a ovaj nepismeni seljak prica o gresci :( :( ...uh!!

PS Evo sad imamo i nove momente...ako nemas sudiji sta zamjeriti,za p[oraz je krivo navijanje!

Poslednji put menjao Schlager dana 18 Avg 2013, 09:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 09:34 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Stabilizacija se nastavlja, rezultati su odlični, naravno biće tu i lošijih izdanja, ali za sada je sve odlično, ipak glavni akcenat ću staviti na ono STABILIZACIJA, na svim nivoima, to je trenutno najvažnije, donesen je zakon koji ide u tom pravcu i mislim da će nam to biti vjetar u leđa...
Malo o utakmici, šta reći, a da već nije rečeno, uglavnom svi su bili odlični, a posebno Suba, Graha i Đelma, pa taj čovjek je pokidao, a do četvrtka nije trenirao zbog povrede, svaka mu čast, naravno da to publika osjeti, otuda i onakav aplauz kod izmjene, jer kad zapad ustaje, vjerujte da rijetko ko dobije onakve ovacije i od rata na ovamo, onakve scene se mogu izbrojiti na prste jedne ruke. Prvo poluvrijeme jalijaše smo postavili tamo gdje im je mjesto, jer ova ekipa je za njih Plzen, poeltna, mlada, brza, oštra kada treba i taktički vrlo odgovorna i odlično vođena sa klupe, svaka čast Joviću. Inače, imali smo jako puno problema pred samu utakmicu, oba desna beka povrijeđena, pa je Boka otišao desno, a silom prilika Žare na štopera, odigrao je dobro, do onog nesretnog propadanja i zasluženog žutog kartona, ali onaj prvi je dobio tendenciozno, zbog prigovora, pa pobogu, on je kapiten, valjda može da prigovori, ili je iapk sudija namjerno išao na kartoniranje, da koliko toliko pomogne nalogodavcima, jer ipak mora se opravdati ukazano povjerenje od debelog i masnog osima...
Krađa kakvu nam zadnjih godina priđuju sudije protiv jalijaša su nešto o čemu više ne treba trošiti riječi, eto ja pristajem da sledećih deset godina mi imamo ovakvo suđenje na svakom gostujućem terenu.
Šta je onaj brko zapjenio, na suđenje ili na atmosferu, pa jebiga druže, nije ovo Kamberovića polje gdje sudija Vitezu ne sudi tri penala, svi ćute, naravno to u BL ne može da prođe, a ako ti smeta pritisak sa tribina, idi igraj stoni tenis, nema pritiska ni navijača, pa laganica, svašta čovjek može čuti.
Sada samo za one koji ulijeću da čitaju ovu temu da napišem koju o njihovom klubu koji je sinoć zasluženo poražen, a samo ih je crveni karton spasio totalnog rezultatskog debakla, slijedi vam strmoglav pad, igračima se duguju pare i nema izgleda da će stvari biti riješene, loša je situacija, osim čeka samo da aktivira svoje mjenice i da podigne svoje pare kojima je kupovao titule, zato da vam kažem i vama slijedi stabilizacija, samo je pitanje koliko ćete imati sreće u njoj.
Mi je za sada imamo i u njoj uživamo.
Stara mušterija uspješno preskočena, slijedi puno teži protivnik, koji sigurno iza sebe nema sudijsku organizaciju, ali vjerovatno imaju respektabilan tim...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 09:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Čuj delegata gledalaca oko 4 hiljade, pa tele jedno ćoravo, samo zapad prima 3 hiljade a bio je pun!

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 09:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ne znam koji je kurac ovim iz željezničara :roll: Busaju se da su neke nazovi raja, institucija, a kažu navijanje krivo zbog poraza :( Vala ni rahmetli Božičić nije davao tako glupe izjave dok je nas vodio.

SAd u Obarsku, pa kući protiv Radnika, vala zreli smo za 6 bodova. I otići na septembarsku mini-pauzu puni samopouzdanja, tamo se dodatno uigrati i možda dovesti još jednog špica.

Jebiga, realno da Gruja ne može na desnog beka, ali sinoć je bilo daj šta daš.

Auf kako Žuržinov onog debilčinu stanića izbaci kod aut linije, kao da ga je tajson nokautirao, odleti 5-6 metara iza :lol:

Ne znam jel se slažete, ali ja bi na gostovanjima sa Žuržinovim ili Stefom kretao prije Žiže. Na gostovanjima svakako zatvorenije igramo, a ovi su brži za kontre.

Joj, Grahe jest sebičan u zadnjoj minuti bio 8)

Dobro je rekao šlager, sad nam predstoji teži raspored utakmica.

Može li neko onaj spisak utakmica postaviti ? Hvala

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 09:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
RBA je napisao

ali onaj prvi je dobio tendenciozno, zbog prigovora, pa pobogu, on je kapiten, valjda može da prigovori, ili je iapk sudija namjerno išao na kartoniranje, da koliko toliko pomogne nalogodavcima, jer ipak mora se opravdati ukazano povjerenje od debelog i masnog osima...

slazem se sa kompletnom tvojom analizom,samo da te ovdje ispravim,nije zara dobio karton zbog prigovora,vec zbog iste stvari za koju je i stanic dobio zuti u sledecem minutu...cusnuo je loptu za vrijeme prekida sa mjesta odakle su oni trebali izvesti faul,zato sam sinoc i napisao da igrac koji igra sto godina fudbal ne smije ni pomisliti na takvu budalastinu!!

a drugi zuti mu ni ja ne zamjeram,selimovic bi krenuo sam prema golmanu nakon sto je zaru izbacio lijepom fintom.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Bespotrebe se zaletio onako kod drugog žutog, ali ponjelo je i njega. A inače je dosta dobro odigrao do tog trentuka. Imao nekih dobri lopti. Nije puno griješio, dobro zatvarao

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2013, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja Zari ipak zamjeram i drugi zuti. Dobro, ne sam cin povlacenja vec ono sto je prethodilo kartonu.
Najiskusniji igrac, ili bi to trebao biti, onako da ispadne iz igre sebi ne smije dozvoliti.
Sto je najgore, kad sam vidio kako se zaletio tacno sam znao sta ce biti...znate za taj osjecaj? :D

Vrh

[ 121546 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3001, 3002, 3003, 3004, 3005, 3006, 3007 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]