|
Stabilizacija se nastavlja, rezultati su odlični, naravno biće tu i lošijih izdanja, ali za sada je sve odlično, ipak glavni akcenat ću staviti na ono STABILIZACIJA, na svim nivoima, to je trenutno najvažnije, donesen je zakon koji ide u tom pravcu i mislim da će nam to biti vjetar u leđa... Malo o utakmici, šta reći, a da već nije rečeno, uglavnom svi su bili odlični, a posebno Suba, Graha i Đelma, pa taj čovjek je pokidao, a do četvrtka nije trenirao zbog povrede, svaka mu čast, naravno da to publika osjeti, otuda i onakav aplauz kod izmjene, jer kad zapad ustaje, vjerujte da rijetko ko dobije onakve ovacije i od rata na ovamo, onakve scene se mogu izbrojiti na prste jedne ruke. Prvo poluvrijeme jalijaše smo postavili tamo gdje im je mjesto, jer ova ekipa je za njih Plzen, poeltna, mlada, brza, oštra kada treba i taktički vrlo odgovorna i odlično vođena sa klupe, svaka čast Joviću. Inače, imali smo jako puno problema pred samu utakmicu, oba desna beka povrijeđena, pa je Boka otišao desno, a silom prilika Žare na štopera, odigrao je dobro, do onog nesretnog propadanja i zasluženog žutog kartona, ali onaj prvi je dobio tendenciozno, zbog prigovora, pa pobogu, on je kapiten, valjda može da prigovori, ili je iapk sudija namjerno išao na kartoniranje, da koliko toliko pomogne nalogodavcima, jer ipak mora se opravdati ukazano povjerenje od debelog i masnog osima... Krađa kakvu nam zadnjih godina priđuju sudije protiv jalijaša su nešto o čemu više ne treba trošiti riječi, eto ja pristajem da sledećih deset godina mi imamo ovakvo suđenje na svakom gostujućem terenu. Šta je onaj brko zapjenio, na suđenje ili na atmosferu, pa jebiga druže, nije ovo Kamberovića polje gdje sudija Vitezu ne sudi tri penala, svi ćute, naravno to u BL ne može da prođe, a ako ti smeta pritisak sa tribina, idi igraj stoni tenis, nema pritiska ni navijača, pa laganica, svašta čovjek može čuti. Sada samo za one koji ulijeću da čitaju ovu temu da napišem koju o njihovom klubu koji je sinoć zasluženo poražen, a samo ih je crveni karton spasio totalnog rezultatskog debakla, slijedi vam strmoglav pad, igračima se duguju pare i nema izgleda da će stvari biti riješene, loša je situacija, osim čeka samo da aktivira svoje mjenice i da podigne svoje pare kojima je kupovao titule, zato da vam kažem i vama slijedi stabilizacija, samo je pitanje koliko ćete imati sreće u njoj. Mi je za sada imamo i u njoj uživamo. Stara mušterija uspješno preskočena, slijedi puno teži protivnik, koji sigurno iza sebe nema sudijsku organizaciju, ali vjerovatno imaju respektabilan tim...
_________________ ZATO ŠTO JE NAŠ I ZATO ŠTO JE JEDINI...
|