nema potrebe da dizete tenzije i raspravu-i da misljenja drugih saljete u pogresnom pravcu..
ni po kome nisam imao namjeru da pljujem i ako je na ovom forumu cilj jednoumlje odma se sklanjam..
nemam vise profila nego ovaj jedan jedini sa kojeg trenutno pisem..a morao sam se registrovati jer sam imao potrebu citajuci ovdje kojekakve komentare i strucnjake koji me nerviraju svojim znanjem odnosno nagadjenjem o stanju u rk Borac.(inace imam toliko dovoljno vremena u zivotu da mogu i volim citati po forumima kako BiH tako i zemalja bivse Juge).
Negdje gore u komentarima poziva se i trener na linc..evo misljenje i o tome pa se opet ljutite
Ni Lino Cervar,ni Abaz Arslanagic,ni Cop,ni Cvetkovic,kao ni Xavier Pascual ili Ljuba Vranjes od ove i ovakve ekipe ne bi mogli nista "napraviti"...Ne branim Igora,krivice njegove ima koliko hoces i to se vidi prilikom vodjenja utakmice ali ima i dobrih obecavajucih stvari kod tog mladog i ambicioznog trenera.Eto nisam ni protiv smjene na toj poziciji i mozda da se pokusa sa nekim starijim i iskusnijim trenerom.Zelim samo da kazem da je tom istom Igoru gurnut vruc krompir u ruke,da se prihvatio biti trener u klubu od kojeg su svi donedavno bili digli ruke-to nije opravdanje da i dalje ostane na klupi i da Borac dozivljava poraze iz utakmice u utakmicu.Ali ima jedna stvar-forumasi su pjesme spjeeevali o dolasku naseg Bake u klub i na parket dvorane,razumljivo-Baka je jedna rukometna velicina i legenda ovog grada,u svoje vrijeme bio TATA IGRICE..e taj isti decko je kao NEperspektivan momak otisao iz Borca i niko se nije ni pocesao u to vrijeme zbog toga(e takvih i slicnih odlazaka jr i danas kolko hoces/mislim tesko je to porediti jer tesko da ce neko kao on uspjeti napraviti karijeru u zivotu,mada mnogo talentovanih momaka odlazi ili prestaje sa treniranjem..zato sam ranije spominjao kadete i juniore)..E sad,ko je gledao u dvorani utakmice za LS morao je vidjeti da Baka otima se i gura Igora u drugi plan da bi on vodio ekipu kako sa klupe tako i sa parketa.E pa nije posteno posle poraza da samo Igor snisi posledice.Pa Baka je koliko ja znam doveden kao igrac da pomogne Borcu a nikako da Igor ili Medi od njega ne mogu dobiti rijeci niti voditi ekipu kako misle ili kako su zamislili..pa nije posteno,onda je Baku trebalo platiti kao trenera,direktora kluba,clana uprave ili ti ne znam ni ja sta..njegovo iskustvo je dragocjeno al ne na nacin kako je usao u klub..samo neznalicama nije jasno da Baka je star i umoran igrac i da on kao igrac nikako ne moze pomoci Borcu-znaci neka uloga u klubu DA ali na parket NE.E sad,da je Igor ili Medi,bilo kakvim gestom nesto ucinio protivno Baki,ma oni bi bili opljuvani i otjerani kao naj vece gnjide ovog grada-budimo realni..Ja tvrdim da nijedan gore nabrojani legendarni trener ne bi mogao voditi sa klupe ovakav Borac.Ali i kako..ajd reci nesto Obradu Braniju,ajd reci nesto Ratku,Trivi,da ne kazem Baki..pa "pojeli" bi Paskvala za dorucak..toliko bi ga izbojkotovali,ismijali i izsprdali uz podrsku ovakvih pojedinih forumasa i gradskih ulicnih strucnjaka da bi covjek napustio Banjaluku glavom bez obzira-takvi smo,jer ovdje rejting i ugled vrlo lako izgube i Cop,i Cvetkovic,i Arslanagic tako da nije bas sto posto problem u treneru..ajd nek dodje neki ozbiljan trener i nek stavi malo po strani ove nase stare zvijezde a pogura i dovede mladje i brze igrace-pa protjeran bi bio iz grada budimo realni..znaci nemoj da budem opet pogresno shvacen,postujem i cijenim Baku,Trivu,Obrada,Ratka,Miku i ostale,al danas se u savremenom rukometu trazi nesto drugo..meni licno oni ne smetaju al nemoj mo onda kad dodju Holandjani(zemlja rukometna sila) i ostale rukometne sile ocekivati uspjeh..jednostavno ljudi trce i zabijaju,trce i zabijaju i sta kome tu nije jasno-mi svaki napad postavljamo a oni samo trce i zabijaju-kad ih gledas,rukomet bas izgleda jednostavan,a kad tako nesto osjetis gledajuci neku ekipu(da je rukomet jednostava)onda sa sigurnoscu znas da ta ekipa igra pravi rukomet..da kazem,da ne mislim da je rukomet jednostavan

samo opusteno i bez tenzija...