borac_sampion je napisao:
Moje vidjenje danasnje utakmice:
AVDUKA - Svaka cast majstore ko i uvijek, mislim da kod gola nista nije mogao, skrenuo jedan sjajan sut pored gola, ostalo u njegovom stilu.
KONDA - Po meni ovaj momak dosta vise pokaze od Cine na desnom beku i drcniji je dosta..
RUNA - Tog momka znam od rodjenja i uvijek je pokazivao talenat u odnosu na svoju generaciju. Mislim da je pogrijesio kada prosle ili pretprosle sezone nije htio otici na posudbu u Mrkonjic na pola godine jer smatram da bi tu dobio rutinu koju sad dobija. Uglavnom mislim da je u ove 3 utakmice dosta vise pokazao u odnosu na proslu godinu, i da je bolje forsirati njega nego Petrovica koji nam na zimu odlazi.
BOKA - Kapitenski, uvijek daje 200% od sebe i to je recept za svu ovu mladjariju oko njega
SUBA - Mislim da smo dobili lijevog beka na duze staze, ne znam sta je sa zarom ali svaka cast jovicu sto se odlucio za njega. Ne znam kad mu istice ugovor ali mislim da bi kruna trebao gledati da se potpise visegodisnji sa njim
ACO - Ovaj covjek kao i Boka sve nadoknadjuje svojom borbenoscu, danas je dosta krpio rupe koje je graha ostavljao iza sebe
GRAHA - dosta grijesio danas, moze to bolje Srdjo
DJELMA - Svaka cast. Po meni igrac utakmice uz Avduku. Koliko ovaj covjek trci to je nevjerovatno, pod hitno gledati da mu se produzi ugovor. Pored njega maleta ne bi imao mjesta na desnom krilu. Mnogo pomaze i Kondi, krpi rupe u odbrani.
ZIZA - ja sam odusevljen njegovim kratkim pasom koji je danas vise puta pokazao. Sveukupno losa partija ali mislim da nemamo covjeka u ekipi sa takvim pasom. Ono se mora dati.
GRUJA - Ovaj covjek nije nista pokazao u prva 3 kola i mislim da je glavni kandidat za klupu. Nevidljiv u sve 3 utakmice.
JOCO - Majstorski par puta izbacio svoje cuvare, nije imao neke prilike
ZURZINOV - usao pola sata prije kraja utakmice, nije se puno vidio osim sto je par puta iznio loptu iz okoline sesnesterca
DUJAKOVIC - dosta ranije je trebao uci umjesto zizovica.. Za mene kandidat za prvi tim umjesto Gruje ako Zurzinov ne bude spreman, medjutim posto je zeljeznicar sledeci vjerujem da ce tu gruja igrati zbog iskustva
PEROVIC- nije imao vremena da pokaze nista
DRAGAN JOVIC - Svaka cast jos jednom, u sve 3 utakmice je odlicno postavio taktiku. Licno, ocekivao sam 3 boda iz ove 3 utakmice ali si me razuvjerio. Nadam se da cemo nastaviti prikupljati bodove u sledecim kolima.
+1
Jos bih dodao da imamo otkloniti neke djecije bolesti, npr Kondicu se mora ukazati gdje stoje ruke kad mu igrac dodje u onakvu poziciju, jer ce protiv jalije sudija sa zadovoljstvom za to pokazati na krec.
Subic isto kad izgubi loptu u fazi napada mora sprintom nazad na svoje mjesto a ne lagano jer on je bek a ne napadac, juce smo nekoliko puta imali pravu zbrku zbog toga.
Aco Radulovic je i dalje van forme totalno i mislim da je trenutno najslabija karika, mozda mu treba kontinuitet, pa nadodje, vidjecemo vec.