banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 05:03 Danas je 01 Jul 2026, 05:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2991, 2992, 2993, 2994, 2995, 2996, 2997 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 10 Avg 2013, 18:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Bodic po bodic i polako, odradjena dva teska gostovanja...
Jovic takticki solidno slozio tim, ekipa mlada ali ima i glavu i rep, uglavnom nerijeseno realno...
Sreca pa ne dovedosmo ovog Gacinovica, on je prvi pik za otkaz, a nakon njega licencirani trener, ovo samo pokazuje koliko je trener bitan za rezultate...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2013, 19:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
zizovic klen,kada se nasao u sansi znao sam da od gola nema nista,jbg .to je nasa realnost!
igrali smo ocekivano,branili se do zadnjeg i cao, tako da se ne bih slozio da je igra bila losa kada se zna kakve su nam namjere bile u ovom mecu.
sledeci krmci sa grbavice,bez ikakve presije,ako i ne pobijedimo nikom nista,ionako nam je cilj 6-7 mjesto :)

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2013, 19:13 
Bič božji
Bič božji

Ma nikakav imperativ, samo laganica...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2013, 19:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
apsolutno se ne slazem sa vama dvojicom...kiksevi protiv ekipa kao sto je zeljeznicar nam se ne smiju desavati,jer nakon toga dolaze ozbiljnije ekipe i tezi raspored.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2013, 19:19 
Bič božji
Bič božji

8)

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2013, 19:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
U jednom trenutku opet 6 igraca U 21. u nasoj ekipi. 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2013, 19:30 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
apsolutno se ne slazem sa vama dvojicom...kiksevi protiv ekipa kao sto je zeljeznicar nam se ne smiju desavati,jer nakon toga dolaze ozbiljnije ekipe i tezi raspored.

ovo mi se svidj,teze ekipe od zeljeznicara :D

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2013, 19:39 
Stara kuka
Stara kuka

Nego opet smo iskartonirani. Nekome je sigurno treci.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2013, 19:44 
Veteran
Veteran

veteran 1987 je napisao:
Nego opet smo iskartonirani. Nekome je sigurno treci.

mozda je subicu 3 zuti,od ostalih mislim da niko nije kritican(boka sto je najbitnije)

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2013, 21:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Aco Radulović možda?

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2013, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ekipica sa Grbavice odradila generalku pred svjetsko prvenstvo u atletici.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2013, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Moje vidjenje danasnje utakmice:
AVDUKA - Svaka cast majstore ko i uvijek, mislim da kod gola nista nije mogao, skrenuo jedan sjajan sut pored gola, ostalo u njegovom stilu.
KONDA - Po meni ovaj momak dosta vise pokaze od Cine na desnom beku i drcniji je dosta..
RUNA - Tog momka znam od rodjenja i uvijek je pokazivao talenat u odnosu na svoju generaciju. Mislim da je pogrijesio kada prosle ili pretprosle sezone nije htio otici na posudbu u Mrkonjic na pola godine jer smatram da bi tu dobio rutinu koju sad dobija. Uglavnom mislim da je u ove 3 utakmice dosta vise pokazao u odnosu na proslu godinu, i da je bolje forsirati njega nego Petrovica koji nam na zimu odlazi.
BOKA - Kapitenski, uvijek daje 200% od sebe i to je recept za svu ovu mladjariju oko njega
SUBA - Mislim da smo dobili lijevog beka na duze staze, ne znam sta je sa zarom ali svaka cast jovicu sto se odlucio za njega. Ne znam kad mu istice ugovor ali mislim da bi kruna trebao gledati da se potpise visegodisnji sa njim
ACO - Ovaj covjek kao i Boka sve nadoknadjuje svojom borbenoscu, danas je dosta krpio rupe koje je graha ostavljao iza sebe
GRAHA - dosta grijesio danas, moze to bolje Srdjo
DJELMA - Svaka cast. Po meni igrac utakmice uz Avduku. Koliko ovaj covjek trci to je nevjerovatno, pod hitno gledati da mu se produzi ugovor. Pored njega maleta ne bi imao mjesta na desnom krilu. Mnogo pomaze i Kondi, krpi rupe u odbrani.
ZIZA - ja sam odusevljen njegovim kratkim pasom koji je danas vise puta pokazao. Sveukupno losa partija ali mislim da nemamo covjeka u ekipi sa takvim pasom. Ono se mora dati.
GRUJA - Ovaj covjek nije nista pokazao u prva 3 kola i mislim da je glavni kandidat za klupu. Nevidljiv u sve 3 utakmice.
JOCO - Majstorski par puta izbacio svoje cuvare, nije imao neke prilike
ZURZINOV - usao pola sata prije kraja utakmice, nije se puno vidio osim sto je par puta iznio loptu iz okoline sesnesterca
DUJAKOVIC - dosta ranije je trebao uci umjesto zizovica.. Za mene kandidat za prvi tim umjesto Gruje ako Zurzinov ne bude spreman, medjutim posto je zeljeznicar sledeci vjerujem da ce tu gruja igrati zbog iskustva
PEROVIC- nije imao vremena da pokaze nista

DRAGAN JOVIC - Svaka cast jos jednom, u sve 3 utakmice je odlicno postavio taktiku. Licno, ocekivao sam 3 boda iz ove 3 utakmice ali si me razuvjerio. Nadam se da cemo nastaviti prikupljati bodove u sledecim kolima.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2013, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
borac_sampion je napisao:

Како није, доби фрајер жути на загријавању :)

П.С. И да, сутра кадети у 4, а јуниори у 6 на Градском против Олимпика.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2013, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Cosa Nostra je napisao:
Ekipica sa Grbavice odradila generalku pred svjetsko prvenstvo u atletici.

nisu prijavili kandidate za 100, 200 i 200 sa preponama...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 01:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Борцу бод на гостовању код Олимпика (Видео)

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 07:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Shadow je napisao:
Борцу бод на гостовању код Олимпика (Видео)

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Pazi Đelmića i trka i odakle je krenuo... Ha, ha, koja poza, a ne gleda ni lijevo ni desno... Na izvještaju od 0:30 pa do postignutog gola.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 07:45 
Stara kuka
Stara kuka

borac_sampion je napisao:
Moje vidjenje danasnje utakmice:
AVDUKA - Svaka cast majstore ko i uvijek, mislim da kod gola nista nije mogao, skrenuo jedan sjajan sut pored gola, ostalo u njegovom stilu.
KONDA - Po meni ovaj momak dosta vise pokaze od Cine na desnom beku i drcniji je dosta..
RUNA - Tog momka znam od rodjenja i uvijek je pokazivao talenat u odnosu na svoju generaciju. Mislim da je pogrijesio kada prosle ili pretprosle sezone nije htio otici na posudbu u Mrkonjic na pola godine jer smatram da bi tu dobio rutinu koju sad dobija. Uglavnom mislim da je u ove 3 utakmice dosta vise pokazao u odnosu na proslu godinu, i da je bolje forsirati njega nego Petrovica koji nam na zimu odlazi.
BOKA - Kapitenski, uvijek daje 200% od sebe i to je recept za svu ovu mladjariju oko njega
SUBA - Mislim da smo dobili lijevog beka na duze staze, ne znam sta je sa zarom ali svaka cast jovicu sto se odlucio za njega. Ne znam kad mu istice ugovor ali mislim da bi kruna trebao gledati da se potpise visegodisnji sa njim
ACO - Ovaj covjek kao i Boka sve nadoknadjuje svojom borbenoscu, danas je dosta krpio rupe koje je graha ostavljao iza sebe
GRAHA - dosta grijesio danas, moze to bolje Srdjo
DJELMA - Svaka cast. Po meni igrac utakmice uz Avduku. Koliko ovaj covjek trci to je nevjerovatno, pod hitno gledati da mu se produzi ugovor. Pored njega maleta ne bi imao mjesta na desnom krilu. Mnogo pomaze i Kondi, krpi rupe u odbrani.
ZIZA - ja sam odusevljen njegovim kratkim pasom koji je danas vise puta pokazao. Sveukupno losa partija ali mislim da nemamo covjeka u ekipi sa takvim pasom. Ono se mora dati.
GRUJA - Ovaj covjek nije nista pokazao u prva 3 kola i mislim da je glavni kandidat za klupu. Nevidljiv u sve 3 utakmice.
JOCO - Majstorski par puta izbacio svoje cuvare, nije imao neke prilike
ZURZINOV - usao pola sata prije kraja utakmice, nije se puno vidio osim sto je par puta iznio loptu iz okoline sesnesterca
DUJAKOVIC - dosta ranije je trebao uci umjesto zizovica.. Za mene kandidat za prvi tim umjesto Gruje ako Zurzinov ne bude spreman, medjutim posto je zeljeznicar sledeci vjerujem da ce tu gruja igrati zbog iskustva

DRAGAN JOVIC - Svaka cast jos jednom, u sve 3 utakmice je odlicno postavio taktiku. Licno, ocekivao sam 3 boda iz ove 3 utakmice ali si me razuvjerio. Nadam se da cemo nastaviti prikupljati bodove u sledecim kolima.

+1
Jos bih dodao da imamo otkloniti neke djecije bolesti, npr Kondicu se mora ukazati gdje stoje ruke kad mu igrac dodje u onakvu poziciju, jer ce protiv jalije sudija sa zadovoljstvom za to pokazati na krec.
Subic isto kad izgubi loptu u fazi napada mora sprintom nazad na svoje mjesto a ne lagano jer on je bek a ne napadac, juce smo nekoliko puta imali pravu zbrku zbog toga.
Aco Radulovic je i dalje van forme totalno i mislim da je trenutno najslabija karika, mozda mu treba kontinuitet, pa nadodje, vidjecemo vec.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 08:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Gruja je najslabiji!

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 08:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Gruja stvarno ne moze. Kao da se vratio covjek nakon neke bolesti, tako mi izgleda na terenu.

A sa Kondicem u ekipi imamo jednu crnu rupu na defanzivnom skoku. Ajd sto nije visok, ali ne zna se ni postaviti ni zagraditi, nema taj osjecaj. Sto se tice ostatka igre, dosta je dobar. Meni licno bolji od Cine.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2013, 08:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
kadeti i juniori danas igraju? ili ponedeljak?
sta je sa avdukom, sto ne izbija lopte? jel to posljedica povrede one jos protiv celika?

Vrh

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2991, 2992, 2993, 2994, 2995, 2996, 2997 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]