banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 21:56 Danas je 30 Jun 2026, 21:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2978, 2979, 2980, 2981, 2982, 2983, 2984 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 31 Jul 2013, 00:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Ма цијели тај стадион има много тих недостатака, скучено је све унутар и око стадиона, само бачене паре, треба још неко главу изгубити због тих зидина. А то што је УЕФА прописала, чисто сумњам да ће они икад и играти неку европску утакмицу. Одошмо ван теме безвезе.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 07:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
o ovom klipu bi se moglo uskoro ponovo pricatii....
http://www.youtube.com/watch?v=61KLRs-P4qk

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 08:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Šta je u najavi ? 8)

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 08:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Pinkara uglavnom donosi lose vijesti tako da....
:D

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 14:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
poštovane banjalučanke i banjalučani,pred nama je nova sezona premijer lige bih....pozivamo vas da u što većem broju pomognemo našem borcu u jednoj od najtežih sezona od osnivanja kluba....pozdravimo naše goste,novajliju u ligi,ekipu viteza i pomozimo mladoj ekipi borca da dođe do prve pobjede u novoj sezoni...subota,20 časova i 30 minuta,borac-vitez!

@kod kuće i na strani,ovako bih ja to nešto otprilike,ali ti ćeš to ljepše uobličiti,ti si ipak profesionalac...ako ti je nešto glupo-izbaci,ili ako nešto nedostaje-dodaj...mislim da bi se zbog efektnosti,nakon ovog texta,kao zadnja rečenica trebalo ubaciti i BANJALUKA VOLI BORAC,ili STOP GAŠENJU FK Borac,jedno od tog dvoga...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 15:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Tekst je sasvim u redu. Ja bih za kraj Banjaluka voli Borac. Jel' kasno sutra do podne?

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 15:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

imaćemo negdje možda 120 maraka...ako ti to uklopiš u onih jbn 30 sec,znači 7-8 maraka čitanje,zaboravio sam tačno....znači 15-17 čitanja,četvrtak popodne (ako sam shvatio sutra do 12h bi mogao završiti?),cijeli petak i subota do početka utakmice...nije kasno,ali da ne bude npr sutra u 16h,jer onda gubimo četvrtak potpuno..

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 16:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

danas su novac dali

RBA
Baki
Cigan :wink:

znači ukupan bilans je 130 maraka...Bravo!!

kolega,na tebi je,čim snimiš,zovi na tel da pošalješ dzingl na moj mail,ili na mail big radija direktno,vidjeću sa milenkom kako je zgodnije,pa da im ja odnesem lovu i izaberem termine...predlažem da na trojku ne idemo uopšte,već da BIG 2 i BIG 1 uplatimo u nekom omjeru 70-30 %....

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 16:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Dzingl ce biti sutta do 12 i nece preci 30 sekundi. Zao mi je sto ne stigoh i ja da novcano ucestvujem.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 17:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

odlicno!

od tebe je i ovo vise nego dovoljno,a ukupna cifra je nesto manja nego prosli put zato sto ja nisam ni od koga htio uzeti vise od 10 maraka jer cemo i ovako imati i vise nego dovoljno objavljivanja....bolje da cesce organizujemo ovo ovako po 10 km,nego da neki ljudi daju po 20,30,50.....super je ovo ispalo sve.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Citiraj:
Vidaković ne dolazi, Sapardić na probi
Piše: D. Rodić
Danas, 19:31
Od povratka Nemanje Vidakovića u redove Borca iz Banje Luke neće biti ništa. Na putu ka realizaciji ovog transfera ispriječilo se obeštećenje koje traži Novi Pazar.

Član Jelensuperlige Srbije traži 10.000 KM na ime obeštećenja, a Borac nije su stanju da izdvoji ta sredstva.

"Transfer je daleko od realizacije i od mog povratka neće biti ništa", rekao je Vidaković.

U Borcu se odmah okrenuli traženju novog rješenja. U klub je iz Austrije stigao vezista Milan Sapardić (23) koji ima čiste papire i koji je igrao u niželigaškim klubovima.

"On će ostati u Borcu na probi i ukoliko zadovolji, potpisaćemo ugovor", kazao je sportski direktor, Branislav Krunić.

Ni od povratka Darka Maletića nema ništa jer Borac nema novaca za njegov angažman, pa će nekadašnji reprezentativac karijeru da nastavi u drugoj sredini.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 18:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Kako napredujemo ko klub to je strasno!izgleda da su svi goruci problemi rijeseni i da se krenulo u rjesavanje sitnih nazovi problema(jer sad imamo strasnu ekipu pa se moramo stekati da neko ne dodje na trening pa da nam provali taktiku il sta ja znam)!!!
zasto ovo govorim? pa od dana danasnjeg je zabranjeno gledanje treninga naseg kluba!
da li razvijamo neku novu tika-taku ili je neki drugi razlog,uglavnom kada biste dosli da gledate trening voljenog nam kluba,na vratima zapada (koja su da dodam zakljucana) cete procitati nesto tipa na treninzima fk i ak borac ne smiju biti rekreativci i ostali na tribinama!
svaka cast,potez vrijedan divljenja!
i onda mi ovdje nesto pricamo seremo kako privuci sto vise ljudi na utakmice kada imamo polu-raspalu ekipu(cast izuzecima),dajemo svoje pae za radio,jedemo govna,lazemo petljamo ne bi li nekako pomogli klubu,a oni kljuc u bravu ljudima koji imaju zelju da pogledaju jebeni trening!

ne znam sta je razlog ovog retardiranog poteza,ako je do jovica onda mu hitno objasniti neke stvari da to ne ide bas tako,ako je do bolesnih roditelja onda njih odstrani a ne ovako...................

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 19:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

otvoriti treninge pod hitno,pa vuk rasovic sinoc u bugarskoj dozvolio svima da gledaju cijeli trening (ne samo 15 min),i to pred utakmicu koja odlucuje o milionima evra,a mi pred vitez zakljucavamo kapije za 4-5 ljudi koji bi pogledali taj trening :(

sto se pojacanja tice,ja nekako postao ravnodusan,svejedno mi,mozda i bolje da ne dodju...na trenutak pomislim da bi nas ovaj bod iz zenice mogao skupo kostati jer sad nasa uprava misli da imamo timcinu!.....a opet kad skontam,sta nas ima kostat kad je bar pola ekipa losije od nas,od leotara koji se raspada,pa nadalje....ovo je jedini nacin za razigravat klince....nemamo mi vise nikakve koristi ni da smo vratili maletu,puzija,vidakovica ili sta ti ja znam koga....prodati ih vise ne mozemo nikome,a opet bi ugusili subica,dujakovice,fedora i ostale,od kojih bi u buducnosti mozda mogli i imat neke koristi.....star igrac samo gleda da zaradi jos malo,sit je svega,a mlad igrac je zeljan svega,uspjeha,pobjeda,karijere...zeljan igre!!

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Znaci koliko vidim ovo sto imamo to je ekipa nikakvih pojacanja nece biti. Nista bicemo najvece iznenadjenje sezone i sa najmladjom ekipom izboriti Evropu.8-)

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 19:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Ovaj Sapardić je igrao u austrijskoj ligi 1. Klasse West-Mitte za klub USC Markersdorf. Ukoliko sam dobro protumačio ovaj njihov sistem liga riječ je o četvrtoj ili petoj austrijskoj ligi. Navodno prošao omladinsku školu bečke Austrije, 1990. godište. Spominje se i nekakva austrijska titula u futsalu...

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 19:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Jel potpisao onaj Petrovic?

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Кад већ немамо намјеру да доводимо Видаковића, Малету, Кунића онда бар радити на продужењу уговора са овим омладинцима. Шта вриједи подмлађивање кад након прве ино понуде па макар и из Црне Горе играчи одлуче да иду, а клуб добије ку..ц (под овим мислим на накнаду за тренирање).
Везати ове младе момке на 3-4 год и лагано од њих стварати нове Боке, Авдуке, Круниће...

ПС: До кад се могу дати паре за оглашавање?

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 19:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

imamo dovoljno novca za ovu akciju,sacuvaj to kad budemo pravili ponovo...ucestvovao si prosli put,ne moras stalno..

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 19:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2012, 20:49
http://www.transfermarkt.co.uk/en/milan ... 04960.html

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2013, 21:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Totalno sam otupio, uopste me nije pogodilo ovo oko pojacanja. Cak mi na neki cudan nacin drago :confused1: izgleda da sam postao pravi mazohista Slika

Vrh

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2978, 2979, 2980, 2981, 2982, 2983, 2984 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]