.... " Kao i uvijek, Borac pokazao da je najopasniji kada ga se otpiše zbog situacije u klubu."
"Jos nam Borac najgore lezi od svih u premijer ligi."
"Borac uopce nije losa ekipa, imaju dosta iskusnih igraca, dobrog trenera i ime...sve suprotno od onog sto smo neopravdano tvrdili-da su se raspali."
"Svi misle Borac loš, opeće se nji još kući od njega."
"Za sve one koji misle da je Borac "nikad slabiji" sigurno su ih demantovali igraci Banjalučkog tima predstavom vecerasnjom.
Bekovi jaki u duelu, Stoperi jaki u skoku, brzo izlaze i prave ofsajd zamke.
Vezni red miran, iskusan i dobro pozicioniran.
Svaku otpadak iz 16-eraca su kupili.
Nerijetko tokom utakmice su djelovali kao kvalitetniji tim od nas. 11-ka Borca odigrala fantasticno."
"Cemu duge lopte ako vidis da Borac ima dvije mrcine nazad i da to nikako ne prolazi?"
"Borac ce se kazu ove godine boriti za sredinu tabele

sarena laza.

Borac nista losiji od prosle godine, ostali Grahovac, Stokic, Grujic, Avdukic na golu po kvalitetu i dalje mozda najjaci tim lige. Bolji su od Celika sigurno

"
"Nije mi se sviđalo što se o ovoj utakmici govorilo k'o da nam ne dolazi ekipa koju nismo dobili 6 godina već Mladost iz Velike Obarske, a mi Manchester United. "
"@USB, eto vidjecemo vas u 4.kolu protiv tog istog Borca, sad ce to jos malo."
"Borac ako ne proda nikog je najveci konkurent za titulu pogotovo sa onakvim veznim redom(Grujic, Zizovic, Grahovac) tako da bod protiv njih uopste nije katastrofa. Uostalom, oni su jedina ekipa u ligi koja "igra" fudbal tako da im BP savrseno odgovara sto su pokazali i ovaj put."
"Borac se jos nije raspao. fino igraju. "
"Koji raspali Borac!? Ko je spomenuo Osima? Ekipa koja ima kapitena mlade repke Grahovca, Grujica, Ognjena Djelmića, Žižovića, Avdukića, Jocu Stokića nije raspala ekipa. To je ekipa koja ima glavu i rep. Borac se riješio "viška" : istrošenog Maletića, Trivunovića. Uveli su neke mladje igrače, da popune ekipu uz zadržani kostur ekipe. To što su novinari prikazali da je drugačije i vi što ste se upecali na smiješnu priču to je dr. stvar."
"Zamjerim i Vladi na izjavi kao nemože Borac da nas iznenadi, pa nas ljudi opet uzeše na sredini terena. "
"Sve ono sto smo mi trebali da radimo nama je Borac uradio."
"Dedicu svaka cast al' je bio nemocan sam u sredini protiv fantasticno postavljenog Borcevog veznog reda."
"Ma ne znam stvarno vise .... sinoc sam se nasekirao po ko zna koji put .... jbt ko da igramo protiv Dinama Z u najmanju ruku a ne Borca iz Banja Luke pa 7 **** godina nismo u stanju da ih pobjedimo. Vlado ti si sinoc najveci krivac ( na stranu sve simpatije moje prema tebi ) al' si zasrao tekmu posteno."
"Borac se nije raspao, to su samo price nasih napacenih novinara koje nabijem na onu stvar. Raja se za to zalijepi i eto nam ga...Jos smo predvidjali da cemo ih nabiti !?

"
"Onaj njihov Grahovac je strasan, strasan igrac. Meni je jos nejasno kako je on jos u nasoj ligi

"
"Mnogo se kenja al fakat,Borac i pored dosta problema je jedna od najjacih ekipa u ligi,fizicki su odlicno pripremljeni,a Obradovic im je u ovoj utakmici dozvolio da igraju zestoko ali nije da i nasi nisu tukli.."
"Dok Čelik igra po gostovanjima na oranicama, na koje su domace ekipe navikle, u Zenici imas travu kvaliteta one na Camp Nou-u, na kojem i mesari imaju omogucenu igru od noge do noge, a kamoli naprimjer jedan Borac sa onakvim veznjacima."
"Sinoc nas je Borac rasuo u sredini, imamo jos vremenda da angazujemo veznog igraca i nadam se da ce uprava to odraditi."
"borac? pustite se medija (mene nisu zavarali). borac je jak ko celik a mozda i jaci. procitaj te pocetni sastav jos jednom. jedini kvalitetan igrac koji je otisao je trivunovic a jos ako se vrati maletic onda su definitivno na papiru uz zelju. pustite se zeljovaca koji nisu realni sto se tice borca a to ce se vidjeti uskoro kad se sastanu. ja uopsten nisam razocaran rezultatom sto se tice protiv kakvog borca smo mi igrali. nezadovoljan sam sudjenjem u najvaznijim dijelovima utamice. dakle, najvece odluke sudije su isle kontra nas dok bi nama svirao neki odpadak. to je jedina istina. solidna brojka lesinara na tribini. ja nisam vidio ni jedan problem na sjeveru a da iskren budem nisam ni cuo lesinare. znaci dosli, otisli, pomogli svom timu, bez belaja...korektno" ....