banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 21:57 Danas je 30 Jun 2026, 21:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2975, 2976, 2977, 2978, 2979, 2980, 2981 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 28 Jul 2013, 12:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ima li gdje snimak utakmice, pa da pogledam to lagano...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 15:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Najdraze mi je u citavoj ovoj prici sto je ono djubre stajic napravilo penal,jebem li mu porijeklo!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
pinkara je napisao:
Najdraze mi je u citavoj ovoj prici sto je ono djubre stajic napravilo penal,jebem li mu porijeklo!!!

Cujem da su pojedini svasta rekli kad je prolazio ka tunelu. :D
Staja je obican kurton.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 17:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
postoji li neki nacin da se onom celavom proljevu zabrani ulaz na gradski stadion za vjeke vjekova?

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 17:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
8) 8) .... " Kao i uvijek, Borac pokazao da je najopasniji kada ga se otpiše zbog situacije u klubu."

"Jos nam Borac najgore lezi od svih u premijer ligi."

"Borac uopce nije losa ekipa, imaju dosta iskusnih igraca, dobrog trenera i ime...sve suprotno od onog sto smo neopravdano tvrdili-da su se raspali."

"Svi misle Borac loš, opeće se nji još kući od njega."

"Za sve one koji misle da je Borac "nikad slabiji" sigurno su ih demantovali igraci Banjalučkog tima predstavom vecerasnjom.
Bekovi jaki u duelu, Stoperi jaki u skoku, brzo izlaze i prave ofsajd zamke.
Vezni red miran, iskusan i dobro pozicioniran.
Svaku otpadak iz 16-eraca su kupili.
Nerijetko tokom utakmice su djelovali kao kvalitetniji tim od nas. 11-ka Borca odigrala fantasticno."

"Cemu duge lopte ako vidis da Borac ima dvije mrcine nazad i da to nikako ne prolazi?"

"Borac ce se kazu ove godine boriti za sredinu tabele :arrow: sarena laza. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Borac nista losiji od prosle godine, ostali Grahovac, Stokic, Grujic, Avdukic na golu po kvalitetu i dalje mozda najjaci tim lige. Bolji su od Celika sigurno :!: "

"Nije mi se sviđalo što se o ovoj utakmici govorilo k'o da nam ne dolazi ekipa koju nismo dobili 6 godina već Mladost iz Velike Obarske, a mi Manchester United. "

"@USB, eto vidjecemo vas u 4.kolu protiv tog istog Borca, sad ce to jos malo."

"Borac ako ne proda nikog je najveci konkurent za titulu pogotovo sa onakvim veznim redom(Grujic, Zizovic, Grahovac) tako da bod protiv njih uopste nije katastrofa. Uostalom, oni su jedina ekipa u ligi koja "igra" fudbal tako da im BP savrseno odgovara sto su pokazali i ovaj put."

"Borac se jos nije raspao. fino igraju. "

"Koji raspali Borac!? Ko je spomenuo Osima? Ekipa koja ima kapitena mlade repke Grahovca, Grujica, Ognjena Djelmića, Žižovića, Avdukića, Jocu Stokića nije raspala ekipa. To je ekipa koja ima glavu i rep. Borac se riješio "viška" : istrošenog Maletića, Trivunovića. Uveli su neke mladje igrače, da popune ekipu uz zadržani kostur ekipe. To što su novinari prikazali da je drugačije i vi što ste se upecali na smiješnu priču to je dr. stvar."

"Zamjerim i Vladi na izjavi kao nemože Borac da nas iznenadi, pa nas ljudi opet uzeše na sredini terena. "

"Sve ono sto smo mi trebali da radimo nama je Borac uradio."

"Dedicu svaka cast al' je bio nemocan sam u sredini protiv fantasticno postavljenog Borcevog veznog reda."

"Ma ne znam stvarno vise .... sinoc sam se nasekirao po ko zna koji put .... jbt ko da igramo protiv Dinama Z u najmanju ruku a ne Borca iz Banja Luke pa 7 **** godina nismo u stanju da ih pobjedimo. Vlado ti si sinoc najveci krivac ( na stranu sve simpatije moje prema tebi ) al' si zasrao tekmu posteno."

"Borac se nije raspao, to su samo price nasih napacenih novinara koje nabijem na onu stvar. Raja se za to zalijepi i eto nam ga...Jos smo predvidjali da cemo ih nabiti !? :x "

"Onaj njihov Grahovac je strasan, strasan igrac. Meni je jos nejasno kako je on jos u nasoj ligi :roll: "

"Mnogo se kenja al fakat,Borac i pored dosta problema je jedna od najjacih ekipa u ligi,fizicki su odlicno pripremljeni,a Obradovic im je u ovoj utakmici dozvolio da igraju zestoko ali nije da i nasi nisu tukli.."

"Dok Čelik igra po gostovanjima na oranicama, na koje su domace ekipe navikle, u Zenici imas travu kvaliteta one na Camp Nou-u, na kojem i mesari imaju omogucenu igru od noge do noge, a kamoli naprimjer jedan Borac sa onakvim veznjacima."

"Sinoc nas je Borac rasuo u sredini, imamo jos vremenda da angazujemo veznog igraca i nadam se da ce uprava to odraditi."

"borac? pustite se medija (mene nisu zavarali). borac je jak ko celik a mozda i jaci. procitaj te pocetni sastav jos jednom. jedini kvalitetan igrac koji je otisao je trivunovic a jos ako se vrati maletic onda su definitivno na papiru uz zelju. pustite se zeljovaca koji nisu realni sto se tice borca a to ce se vidjeti uskoro kad se sastanu. ja uopsten nisam razocaran rezultatom sto se tice protiv kakvog borca smo mi igrali. nezadovoljan sam sudjenjem u najvaznijim dijelovima utamice. dakle, najvece odluke sudije su isle kontra nas dok bi nama svirao neki odpadak. to je jedina istina. solidna brojka lesinara na tribini. ja nisam vidio ni jedan problem na sjeveru a da iskren budem nisam ni cuo lesinare. znaci dosli, otisli, pomogli svom timu, bez belaja...korektno" .... 8) 8)

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 17:19 
Veteran
Veteran

u vise navrata se njemu kao i ostatku klape(jagodic,kajkut) stosta govorilo,ljudi su bili krajnje mastoviti!

tom djubretu celavom se naravno nece uskratiti dolazak na stadion,a vrhunac djubrastih manira ce biti kadau novinama izvali da je on veliki borcevac,da on voli borac i da je na ovo primoran blablabla..............a opste poznato je da on vjecito kopa da nekako bude direktor fkb.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 17:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
au kakavi hvalospjevi 8)

Kontam da će igrači prije ili poslije pročitati.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 17:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Дајте људи да уживамо у она 3 бода Борца, онај икс је вриједан као 3 бода, јер играчи су поред свих проблема показали како се воли клуб .Реално нисам за ову управу , али мсм дугорочно гледајући у будућност, ставити људе из омладинског погона у први тим помјешано са искуством је пун погодак , још кад дође тренер какав је Јовић,мсм да нам је успјех загарантован.Да се разумјемо био сам песимиста после доласка Јовића,али ето изгледа да сам се преварио , јесте да је прва утакмица сезоне, да има још пуно да се игра,али са онаквом поставком тренера, да сваки играч зна своју улогу , са онаквом озбиљношћу играча, са оноликом жељом јуниора да гину за дрес , мсм за 2-3 године уз још два квалитетна појачања на зиму можемо да гајимо високе амбиције.
Ако недај Боже крене лоше, не треба оног Јовића одмах пљувати и тјерати ,реално на дуге стазе са овом озбиљношћу можемо пуно тога да направимо.Као што каже наша стара изрека Стрпљен-Спашен !

Још једном хвала свим играчима на оној пожртвованости и залагању , после свих проблема, још сам под утиском од јуче, не вјерујем да сам оволико био задовољан од карања оне јалије у по сарајева.

Само још да на крају споменем ону ђубрад Стајића и Кајкута, ружно је некога клети,недај Боже да никога несрећа потрефи , али желим им најгоре каријере у животу и за све оно што су лоше одрадили за Борац,поготово персони Стајићу смрдљивом купусару.

Извините на мало дужем посту.

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 17:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Борац освојио велики бод у Зеници

http://www.fkborac.net/sajt/izvjestaji/ ... 8/07/2013/

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 18:08 
Bič božji
Bič božji

Sinić bi velika većina trenera potražila rješenje na desnom beku u vidu Žare ili u nekoj rotaciji unutar odbrane, jer Kondić je sinoć imao debi, ali Jović je pokazao da mu vjeruje, a ovaj mu se revanširao dobrom igrom...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 18:29 
Veteran
Veteran

Jbg sinoc i da smo izgubili ne bi bilo nekih teskih rijeci sto je jovic iskoristio da pokusa sa ovim mladim klincima i uspjelo mu je na kraju.
znam samo da i ako izgubimo od travnika leotara ili obarske da igracima ne treba nista zamjeriti dok god se bore i zalazu kao sinoc.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka

Kad se boris i zalazes kao sinoc, tesko se gubi.
Treba ici utakmicu po utakmicu, bice i oscilacija sigurno, jer smo bas mladi.
I obavezno treba zavrsiti ovo sa matorim i Maletom.
Jos 2 klinca ce dobijati sansu kako prvenstvo bude odmicalo, Fedor i Kremenovic.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 19:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
Има ли ико да организује са управом продају сезонских карата, и промотивне активности приликом њихове продаје, типа да хостесе шетају градом, по кафићима и слично и да продају карте за нпр. Запад 40 или 50 КМ и Исток и Сјевер 20 КМ, зарадило би се сигурно око 200 000 КМ, сад размишљам о томе јер ми бураз показа годишњу карту за Базел коју је платио 450 франака, што није пуно у односу на цијене појединачних карата...

Ајмо ви који сте успјевали организовати озбиљне ствари око клуба, покушајте и то некако до Витеза или бар од другог кола, немамо шта изгубити, а можемо добити солидне паре, куповали би људи то кад би се фино организовало...

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 19:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
[quote="RBA 1987 eks VB 1987"
Nakon utakmice jedna scena, žao mi je samo što kolega "kod kuće i na strani" nije bio prisutan, mislim da bi mu srce bilo puno :lol: :lol: :lol:
Neprocjenjivo...[/quote]
HVALA IGRACIMA I TRENERU!
Rba, pojasni situaciju.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 19:58 
Bič božji
Bič božji

Tesko je rijecima opisati, ali znam da bi ti uzivao, al bas...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 19:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Vjerovatno je neko iznapadao "Gradimira".

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 20:01 
Bič božji
Bič božji

Ташко je napisao:
Vjerovatno je neko iznapadao "Gradimira".

Svakako si blizu...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 20:09 
Veteran
Veteran

Jasno je k'o dan da je Jovic takticki urnisao Gradimira. Sve drugo je samo dodatni uzitak :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka

kod kuće i na strani je napisao:
Jasno je k'o dan da je Jovic takticki urnisao Gradimira. Sve drugo je samo dodatni uzitak :D

Poslije utakmice Gradimir je izgledao pregazeno. Faca kao da nije spavao mjesec dana. Ma urnisan skroz, bilo mi ga zao nekako

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 20:58 
Veteran
Veteran

И мени га је жао у лепу .ичку материну. Јагодићу знам да читаш овај форум. Надам се да ћеш тек зажалити због пљувања по Борцу.
Ветеран, опиши нам мало то 'добацивање' након утакмице.

Vrh

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2975, 2976, 2977, 2978, 2979, 2980, 2981 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]