banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 19:08 Danas je 30 Jun 2026, 19:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2974, 2975, 2976, 2977, 2978, 2979, 2980 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 27 Jul 2013, 23:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Да, недјељом нико ништа не ради, а термин негдје око 6 најбољи, док људи дођу са викендица и села.
Видаковић, Малетић, штопер и итетако ћемо бити конкуренти за Европу.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2013, 23:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Pa hoće li biti išta od Vidakovića i onog štopera?

Poslednji put menjao skypostman dana 27 Jul 2013, 23:20, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2013, 23:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Nevezano mnogo za temu, ali sta citam kod ss-ovaca na forumu da debeli brko napusta Zelju? Nije valjda da ce svanuti i BIH fudbalu i krenuti regularna liga?

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 01:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
''Црвено-плави'' неријешено у Зеници (Видео)

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 01:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Srce ko Rusija, ma vece, veliki naklon i hvala za sve ovo veceras nasim igracima. Kako je lijepo bilo slusati kad utihne Bilino polje poslije nekoliko dodavanja na prvu nase djecurlije. Sutra cu napisati vise o svemu a sad samo jednu misao moram.
Cini mi se da smo nekad imali dobre igrace, a sad imamo dobar tim.
I da neko bi mi trebao platiti pivo jer sam nam rijesio problem LIJEVOG BEKA.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 02:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ово је вечерас изгледало феноменално али полако, не требамо летити одма под облаке...
Прва је утакмица, сви жељни доказивања, највише јуниори. Сачекајте да прођу 2-3 утакмице па ћемо онда причати... Јовић зна свој посао, и то се видјело, али већ у првој утакмици нас је изгледа опет иста несрећа почела прогањати као и последње 2-3 сезоне, а то је реализација...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 08:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
pretpostavljam da je u utorak trening, pa predlazem da odemo u sto vecem broju pozdraviti sjajne momke, da im damo podstreka u daljem toku sampionata, siguran sam da ce nam oni to vratiti na bravoruzan nacin, kao sinoc, jos jednom sve cestitke svim akterima sinosnjeg izdanja

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 09:20 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Hvala momcima, neprocjenjivo je sinoć kako su utišali Bilino polje, nekoliko lijepih, školskih akcija, šteta što smo izgubili dva boda...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 10:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Apr 2012, 11:13
Odakle omog Djelmića iskopaste svaka čast. Zadnih 15 godina praćenja ove lige mislim da nisam vidio igrača koji je onako krvnički sprintao po cijelom terenu. Respect. Koliko vidim glavna povika je prije bila na Zizi a on je po mom skromnom uvjerenju medju tri najbolja igrača ove lige u zadnjih 5 godina, naravno i sada. Pustite Jovića na miru da radi, zato i Ziza je sada kao novi igrač i na konju ste.
Samo u zimskom prelaznom roku budite pametni i ne dajte sve ovlasti treneru kod pojačanja, jer vlast svakome udari u glavu.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 10:31 
Bič božji
Bič božji

Nama je odigravanje utakmice dozvoljeno bukvalno 5 minuta prije 21 sat, igrači su maltene ne iz neklimatizovanog autobusa izašli na teren, sto nekih problema, ali onda...
Domaća publika napaljena, očekivali su razbijanje, da će nas rastaviti, ali ja sam vjerovao u ovu ekipu, rekao sam nakon Srpca da je napredak vidljiv, da lakše dišu, da su ozbiljnost podigli na jedan viši nivo...
Na terenu nekoliko vrlo mladih igrača, ali u igri to nije tako izgledalo, tačno se znalo ko šta radi i kome je kakvu ulogu Jović namijenio.
Vlado je napade usmjerio na naš desni bok, jer je tu vidio šansu, Kondić je junior, međutim sakati Stajić nije uspio ništa da napravi, jer je i Đelma puno pomagao, mnogo trke koja se na tv i ne vidi, ali momak je pokidao, i nazad, ali i gore... Tek u drugom poluvremenu, zarotiran je mrcina stajić sa Kajkutom i to je izgledalo opasnije, pogotovo jer je mali imao karton, pa je morao igrati opreznije...
Sam početak utakmice je u mnogome prelomio daljnji tok, jer smo bili konkretni, brzi, tačni u predaji lopte i to je publiku odmah primirilo, gol primamo nakon greške na sredini, mislim da je Aco izgubio loptu, ona došla do Kajkuta, Lav izašao na njega i ostala rupa u sredini, inače jako lijepo su izradili akciju i zabili gol, onda publika ponovo poludila, ali naši mentalno jači, taktički potkovaniji, znaju da mogu i nastavili su sa smirenom igrom... Penal čist ko suza, meni se učinilo da je Kajkut odbranio rukom, jer se nije najbolje vidilo sa mjesta na kojem sam sjedio, ali ovako je slađe, raspali stajić, sudija nas sjebao, jer ono je čist crveni karton...
drugo poluvrijeme, očekuješ da će oni da jurnu, ali ne, naši kontrolišu igru, tamo negdje do 60 minuta, onda mali pad oko desetak minuta, ali onda smo ih na kraju preuzeli, prilike su bile čisti ziceri i iz izrađenih akcija, a ne iz "silovanja", šteta, šteta, šteta...
Iako svi momci zaslužuju visoke ocjene, ipak moram dvojicu da izdvojim Đelmića, koji je usput rečeno u Srpcu bio najlošiji naš igrač i Subu, koji je odigrao odlično, besprekorno, brz, skočan, tačan u duelu, kad krene gore unosi pometnju, mislim da smo dobili odličnog lijevog beka, čak iznad prosjeka ove lige, naravno ne tgreba da poelti, neka samo nastavi ovako i nema zime...
Joviću, svaka čast, taktički nadmudrio Vladu, postavio ekipu, odlično, a najviše raduje da je napravio kolektiv...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 11:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
fin izvjestaj,hvala!

lijepo je i probuditi se sa ovim osjecajem ponosa,na momke koji se bore za svaki pedalj terena,igraju fino,na pobjedu,svjesni da nose na grudima grb velikog kluba i ne respektujuci nikoga,ni favorizovanog protivnika,ni 5000 njihovih bucnih navijaca,bez obzira na milion problema koji su im se srucili na ledja...bravo!!

sad treba samo ostati cvrsto na zemlji,zato cu samo napraviti mali podsjetnik na istu situaciju u prvom kolu proslog prvenstva...isto smo ovako katastroficno cekali start,nakon blamaze u evropi,odlaska igraca,smjene trenera,pada interesa u gradu za borac,igraca koji su u strajku...i u prvom kolu u tako turobnoj atmosferi,stize nam zvijezda iz gradacca,prepuna nekih ambicija,izjavljujuci kako su favoriti.....isto ovako je pola tima bilo nase djece,oba dujakovica,kunic,grahovac,subic....i oderemo ih kao mlade majmune,3-0,s tim sto je moglo biti jos toliko jer divili smo se bravurama,pogotovo stefana dujakovica i stokica...odmah sutradan se na forumu javila euforija isto kao i sada,sve se iz temelja okrenulo,pocele su se bajke pisati o nasoj djeci,ambicije otisle u nebesa....i sta se desilo?

desilo se to da u sledeca tri kola nismo osvojili ni bod!!! :( ...cak smo i u banjaluci izgubili od slavije....i tek smo u petom kolu,na teske guzove,pobjedili radnik u banjaluci,onim bezveznim golom grahovca,iz nekog odbijanca....zato kazem,polako,cvrsto na zemlji,i bez nervoze pokusat pobjedit vitez,makar i sa 1-0 u sudijskoj nadoknadi!!

tek tada ce ovo sve sinoc dobiti jos vecu tezinu...

AJ BORAC!!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Jeste, ali tad smo poletjeli poslije igre na domacem terenu.
Sad je mladjarija u Zenici pred 5000 pokazala da moze, a i stariji su godinu, iskusniji...
svi osim Kondica.

Naravno, dolaskom Vidaka i ovog stopera bice to jos malo podmazano.
Ne znam u kakvoj je formi Vidak...bilo bi dobro kad bi mogao uskociti protiv Viteza.
Ako dodje uopste. :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 11:25 
Bič božji
Bič božji

Dosta je sličnosti, samo naočigled, jer mi sada imamo trenera, to je sada već očigledno, to se sinoć najbolje moglo primjetiti, ekiap, zna šta hoće i boli ih qurac za protivnikom, rekao bih perfektno postavljeni na terenu, ti klinci su sada stariji za godinu dana, odrasli su i plus sinoć su igrali na vrućem gostovanju, vjeruj mi da je atmosfera baš naelektrisana, onako sportski, ali oni to nisu zarezivali, nego igamo mi svoju igru, briga nas za tribinama, to ipak ima jednu sasvim drugu dimeziju... Nema nikakvih imperativa, naprotiv, idemo iz kola u kolo, skupljaćemo bodiće, mnoge ćemo ojaditi, ali neki će i nas otkinuti za koji bod, to je normalno, jer imamo mladih igrača, teško je da imaju kontinuitet, ali ako ga budu imali biće odlično, a ako ne, opet nema veze, samo neka nastave da rastu. Ponavljam, mi sada imamo trenera, to prošle sezone nije bio slučaj, ipak je to bitna razlika, tačno se vidi da je Jović i Žiži našao ulogu, još kada dođe Matori Maleta, štoper je već tu, imaćemo i određenu širinu za rotaciju...
Usput, Bobo se i juče izgleda provukao, a vrime će sve pokazati...
Nakon utakmice jedna scena, žao mi je samo što kolega "kod kuće i na strani" nije bio prisutan, mislim da bi mu srce bilo puno :lol: :lol: :lol:
Neprocjenjivo...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 11:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Treba imati u vidu i stanje terena u ovoj ligi.....sinoc smo imali sve preduslove da igramo FUDBAL, a u Gradačcu, Travniku, Obarskoj, Prijedoru ćemo teško razvijati brze napade kao sinoć u Zenici. Skok igru u odbrani i koordinaciju Boke i Runića, na tome treba raditi.

U ova prva 4 kola potrefilo se da mahom mlađarija ima 3 jače utakmice, sa Čelikom, Olimpikom i jalijom, možda je tako i bolje. Sad prrotiv Viteza dati momcima podršku i ako Bog da da ostvarimo prvu pobjedu u sezoni!

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 11:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Super je to sve izgledalo sinoc. Kad sam gledao imao sam osjecaj da nasa ekipa znaci ne jebe zivu silu. Ne boje se nikoga. Grahovac cak odradi roling cisto jer moze. Mladji igraci su se pokazali imaju onu drskost ne boje se lopte.

Medjutim treba isto tako uzeti u obzir da su igraci igrali na perfektnom terenu. Znaci nema sta ono je san snova da mi je dozivjeti to da vidim na Gradskom. Tepih tepih. Pitanje je kako ce se snaci na strnjistima nekim.

Bilo kako bilo ne treba sad dizati se uzeli smo bod odigrali odlicno,idemo dalje. Kuci protiv Viteza ocekivati tesku utakmicu opet.

Mozda smo konacno uboli dobitnu kombinaciju iskustva i mladosti.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 11:54 
Stara kuka
Stara kuka

AVDUKIC- standardno dobro, kod gola nije mogao nista, kakve je samo komentare izazivao kad onako ledeno pokupi one `zujalice`. Majstor.

KONDIC- vidi se da je nov na tom mjestu, da cesto neosjeca prostor, ali ono od sinoc je po meni sasvim dobro za dalje, kako je vrijeme prolazilo bio sve bolji, doduse imao je veliku podrsku i pomoc Djelmica.

BOKA- jednom rijeci LAV. Kapitenski jako i borbeno. Ostar kao zilet. Podrzava ekipu, bodri ih, ma kapiten.

RUNA-iako i dalje pomalo strijepim kad lopta krene prema njemu, sinoc bez graske, osim one lopte sto je fulio glavom. Dobija na rutini svakom utakmicom.

SUBIC-odlicno cini mi se da imamo lijevog beka. Najzad. Brzina i moc ponavljanja dosli do izrazaja, Stajica je raspametio. Treba nastaviti raditi pogotovo na centarsutu. Ovo sinoc je bilo bez greske.

RADULOVIC-sinoc nasa najslabija tacka prodao loptu kod gola, nesiguran dosta, to ce morati mnogo bolje, a siguran sam da i moze.

GRAHA-solidno, onaj zicer ne kraju je morao zabiti, Cini mi se da je ispustio igraca kod njihovog gola, mada se sva odbrana ispomjerala tada. Ostalo dosta dobro, pokretljiv, prenio nekoliko lopti za pohvalu.

GRUJO-nije igrao svoje mjesto, dok je imao snage dobro, kasnije malo pao, od njega ocekujem samo bolje u nastavku.

DJELMIC- prvo ime sinoc, pokidao, pretrcao kilometre, uklizavao, vukao kontre, pomagao u odbrani, jednostavno kad krene 1-1 to je uvijek pola gola. Ako moze ovako igrati u nastavku dobili smo strasnog igraca.

ZILE- igrac koji cesto zna da iznenadi, sinoc pozitivno, odlicno je to izgledalo, uostalom odkad je prekomandovan uz lijevu aut liniju igra odlicno, pravio je pometnju u njihovoj odbrani.

JOCO- ma majstor i tacka, nekoliko minijatura u njegovom stilu. Igracina.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka

Moram jos nesto da napisem o Sasi Kajkutu.
Evo od sinoc pokusavam da ga razumijem al neide pa neide.
Razumijem da ti sad Celik hrani porodicu, daj nam zabi pet golova je cu ti prvi cestitati i reci ovi nasi su se zajebali sto su te otjerali, jest da nisi volio ici na pripreme, ali si igracina itd. Ali nerazumijem da non stop prigovaras sudijama, da si prvi u koskanjima, da pokusavas isprovocirati Boku, da te udari, jeste to ti i Vlado zajedno kovali taktiku. Bijedno. Duduse od njega nisam ni ocekivao nesto drugo. Jedna obicna nula, ljudska.
Sto neko rece steta kod one akcije za go sto je lav imao karton jos bi te skupljali iza reklame.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Hm, Subić će morati poraditi malo na snazi, čisto iz razloga što će morati dosta više špartati gore-dole od Kondića. Žiža nije toliko brz da on može protrčati igrača uz liniju zato će ovaj morati rukati puno više gore dole u nastavku.

Grujić je maltene napadača juče igrao, mogao je otresti ljevicom loptu u prvom dijelu kad mu je Žiža gurnuo, ali ok.
Kakva šteta za ona dva zicera, uf, mada smo i mi imali sreće što stajić ne zna gurnuti loptu s3 metra u gol.

Inače mi se svidio onaj štoper čelika, Horić. Kajkut mrljavi loptu, ne znam koliko bi nam on sada dobro došao. :-?

Da dođu Vidak i Maleta + ovaj Petrović ako zna, i eto solidne ekipe. Još da se od Fedora napravi dobar ofanzivni vezni, mogla bi se titula ganjati.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Vidim oni tamo nas vec nazivaju glavnim favoritima za titulu i strasnom ekipom,koja jedina igra fudbal u PL. 8-)

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 12:41 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:
Vidim oni tamo nas vec nazivaju glavnim favoritima za titulu i strasnom ekipom,koja jedina igra fudbal u PL. 8-)

Lijepo je čuti, ali mi nemamo "logistiku" za to, znate na šta mislim, a da igramo fudbal, igramo...

Vrh

[ 121537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2974, 2975, 2976, 2977, 2978, 2979, 2980 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]