kitopsina je napisao:
Treba nam još jedan bek.
Ne znam da li je na pripremama eksperimentisano sa nekim od mlađarije na toj poziciji. Čini mi se da je bilo govora da je Subić malo igrao na beku u jednoj utakmici. Možda bi trebalo probati Perovića na lijevom beku.
Neka vaši trznu Džaju za Ljubu Nenadića. U Zvezdi neće dobiti ni minuta jer je treći u rotaciji, iza Mijailovića i Mladenovića, a usuđujem se reći da je za sada bolji od Mladenovića, samo što su ovog forsirali. Iskreno, nisam ga mnogo gledao, ali kad je ušao za Novi Pazar protiv Zvezde, bio im je jedan od rijetkih igrača, da izgleda solidno na terenu. Znam da je igrao odličnu odbranu na Darku Lazoviću, dok je još bio u RKG, inače valjda nije skup igrač. Proizvod omladinskog sistema Partizana. Klasičan bek, brz, nabijen, solidan centaršut.
E, prije koju godinu sam pisao ovdje za Nenada Srećkovića, Acu Kovačevića, još dok su bili šutnuti da propadnu u drugu, treću ligu... Aco je potrošio jednu sezonu prosječnih igara u Spartaku, da bi onda jednostavo eksplodirao, a Srećković je preko Holandije i Norveške završio u Beršotu, Belgija.
Ako treba veznjak, maznite Zvezdi Petra Đuričkovića. Čisto sumnjam da će dobiti šansu, a šteta je, jer se radi o potkovanom igraču i solidnom potencijalu. Vjerovatno nije na nekoj cijeni, pa je prilika, a njemu je valjda bolje da igra nego da bude na tribinama... Aj kad sam navalio

, u onoj utakmici omladinaca protiv Vojvodine mi se pomalo dopao desni bek Grujić. U onakvoj neigri i nije mogao pokazati zna li išta naprijed, ali nazad je bio bez respekta prema starijim protivnicima, a nabijen je, jak i može igrati pro fudbal bez problema. Sad kad je Džaja u klubu možda biste i mogli maznuti nekoga, mada, kakav je ostatak rukovodstva Zvezde