banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 11:59 Danas je 30 Jun 2026, 11:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121525 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2958, 2959, 2960, 2961, 2962, 2963, 2964 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 21 Jul 2013, 10:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Žićović je optička varka već skoro dvije godine. Kada proradi, ima da se svi uhvate za glavu...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 10:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pa Zize se bojimo i mi i protivnici, jer jos niko nije siguran koliko moze, a nama je najteze pitanje dal on uopste moze, al da je Ziza sam jos bi mi i nekako...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šalu na stranu, najviše brine ona letargija. Izuzev Raspudića i oni kvalitetniji igrači nešto izvode... Dobro, pripreme su jedno, a prvenstvo drugo. Igrali smo zadnjih godina uvijek dobro na pripremama, a u prvenstvu kako kad...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 10:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Први пораз Борца на припремама

http://www.fkborac.net/sajt/izvjestaji/ ... 1/07/2013/

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 11:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
Igra li se danas s Naprijedom, ako da gdje i u koliko sati?

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ја ти могу потврдити да се игра, али кад и гдје нисам сигуран.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 12:58 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Valjda je u 18h, na Barutani...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Данас у 18 часова са Наприједом на Мејдану, а у сриједу на Градском у 18 са Слогом из Српца.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Sutra pregovori sa Vidakovićem.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 18:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
Opet se odugovlači s pojačanjima. Al dobro, ima vremena, tek za šest dana počinje prvenstvo.
Nego, prati li ko utakmicu, nabijaju li nas?

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 19:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Borac - Naprijed 0:0

Igrali su uglavnom juniori, ako izuzmemo Sinišu i Stefana Dujakovića i rezervnog golmana (kako se ono zove?).
Dakle, masa providnih proigravanja u napadu. Bilo je par osrednjih šuteva sa distance, ali skoro nijedna opasnija akcija.
Par puta je Stefan nanizao njih nekoliko, imao je i Perović par boljih ulaza u drugom poluvremenu. To je sve što bih ja izdvojio. Najveću priliku smo imali u drugom kada je odbrambeni Naprijeda pogriješio. Ne znam ko je izašao sam pred golmana i traljavo pucao. Ni odbijenu loptu nisu uspjeli da pospreme u gol. Zadnjih petnaest minuta su ubrzali igru i mislio sam da će biti nešto, ali kao što rekoh, providne akcije. Naprijed je napravio još manje, mada su nam bekovi par puta ispali ili bili pretrčani da mi je muka. Ne može biti da amater od preko trideset godina pretrčava Sinišu Dujakovića koji bi trebao da bude stalni na poziciji beka za narednu sezonu.
Na tribinama oko stotinjak ljudi. Bio je Kruna pa se negdje izgubio još u prvom poluvremenu. Još nekoliko prvotimaca je bilo tu. Osim njih među gledaocima i Starčević koji je odgledao cijelu utakmicu. Možda traži pojačanja za Rudar...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Maletic pregovara sa Sarajevom. :D

Laku noc. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2013, 23:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Volio bih i da Maletic potpise za Sarajevo(ako vec nije), da jednom i zauvijek zavrsimo sa pricom 'ja volim Borac, to je moj klub' i slicnim sranjima. Treba se najebati milosne majke onome ko u buducnosti dozvoli Trivunovicu ili Maleticu da se na bilo koji nacin i bilo kada vrate u klub. Jos jednom se dokazalo da vecina igraca voli Borac do posljednje marke. Razumijem ja da oni od toga zive i to je uredu. Medjutim, licemjerje je ono sto me nervira. Preseravanje kako oni vole Borac, kako eto oni pate sto je klub u teskoj situaciji i slicna sranja. Pun mi je qrac 'Borcevaca'...

Znam da Slager uvijek brani igrace. Da spomenem i Stajica koji nam uze ko zna koliko stotina hiljada evra ove sezone. Evo prilike da i Slager shvati da je povremeno spominjanje familije pojedincima sasvim opravdano i preporucljivo.
Jedino mjerilo ove sezone treba biti ZALAGANJE. Ne trebaju nam pojacanja. Iz ekipe istjerati Zizovica, staviti Fedora i trpiti ga do iznemoglosti. Grahovcu dati 'zuti karton' i ozbiljno ga upozoriti. Stefan Dujakovic mora dobiti priliku u prvih 11. Zarica, kao i Zizovica, takodje istjerati iz prvih 11, po cijenu da igramo sa igracem manje.

Svakom igracu kojem se ne svidja situacija u klubu, koji je nezadovoljan ovim ili onim vrata su sirom otvorena. Dakle gospodo fudbaleri, samo izvol'te.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 09:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Znam da Slager uvijek brani igrace. Da spomenem i Stajica koji nam uze ko zna koliko stotina hiljada evra ove sezone. Evo prilike da i Slager shvati da je povremeno spominjanje familije pojedincima sasvim opravdano i preporucljivo

što se tiče vuleta,čovjek je rekao da je borac njegov klub,banjaluka njegov grad gdje planira živjeti ostatak života,planirao se ovdje oprostiti,pristao na smanjenu platu i zaista ne znam šta je momak još trebao uraditi,jedino da se naguzi da ga neko k...? :(

maleta i mene malo počinje nervirati,i drago mi je što mu je ovaj put uskraćena ona njegova politika "treniraću sa borcem i tražiti strani angažman"...ako ćeš biti igrač borca,potpiši ugovor,treniraj,ako nećeš,šta ćeš mi na treningu,uigravaću ovo što imam...ma koliko to bilo slabo,ipak je naše...

što se grahovca tiče,i za njega i za klub je jedino rješenje da ode ovog ljeta..dijete je u borcu otkad je prohodao,uvijek je jedva čekao da prođe zimska i ljetna pauza i da bude prozivka,ovaj put je na prozivku došao kao u zatvor da ide...nije to samo zasićenje nakon 4 godine,već više što vidi da vrijeme prolazi a da je borac sve lošiji,konretno sad-nikakav!..svjestan je da mu je ovo prekretnica u karijeri,životna egzistencija mu se rješava,samim tim tu je i strah od povrede...uostalom,ja mislim da je i svima u klubu jasno da je pravo vrijeme za rastanak,jer čujem od fudbalera da su gore na balkani svim igračima davali da potpišu pristanak na manju platu,osim njemu,jer su svjesni da ide.....možda odigra koje kolo do kraja prelaznog roka,ali mislim da slobodno možemo planirati roster borca bez njega...

što se tiče stajića,i tu,za nedobijanje evro licence,neuporedivo više krivim našu nesposobnu upravu,nego stajića...

prvenstvo počinje (nažalost!! :( ),a ništa se ne dešava....ako ostane ovako,nadati se ne trebamo ničemu,radovat se svakoj akciji,svakom bodu i pokušat izborit opstanak...to nije nikakav pesimizam,već sušta realnost...barceloni da je otišlo 12 igrača iz tima,borila bi se za opstanak!!

još nisam izgubio nadu da će se nešto u zadnjih čas promjeniti..

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 10:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Имали икаквог напретка у вези довођења Малете, Видака и оног Петровића ?

Јел се ја варам или ми уопште немамо нападача ?

А и шта ће нам, кад цигани из шпаније могу без истог освојити сп и еп, можемо и ми првенство бих 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 10:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:

Јел се ја варам или ми уопште немамо нападача ?

А и шта ће нам, кад цигани из шпаније могу без истог освојити сп и еп, можемо и ми првенство бих 8)

Ali za tu taktiku nam trebaju bar još tri Žižovića.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 10:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Vule je sam kriv za situaciju u kojoj se nasao, jer nije shvatio da su se neke stvari promjenile. Kod nas je godinama unazad bio obicaj da svako radi sta hoce, a najmanje ono za sta je placen. Pa smo tako imali da igraci mijenjaju direktore, da sp. direktori sastavljaju ekipu, da treneri dovode pojacanja umjesto sp. direktora, da uprava neobezbjedjuje pare, a omladinska skola neproizvodi igrace itd, zato i jesmo tu gdje smo.

Mogu razumjeti da mu se nije svidio izbor novog sp. direktora a i vd sss, ali nemogu razumjeti da na treningu svaku loptu nabijes na tribinu zbog toga, da odbijes putovati zato sto si na klupi, itd. Iker Kasiljas je najbolji primjer sta je igrac koji voli i postuje klub. Nemojte samo reci pa to je Real, znas koliku on platu ima tamo, itd jer i Vuletu niko nije branio da ode u Real. Ko razumije-shvatice. Nadam se da je doslo vrijeme kad ce svako poceti da radi ono za sto je doveden i placen. To je neophodan korak da pocnemo da licimo na klub.
U istoj ravni treba posmatrati i Maletu. Stojan Vranjes je najbolji primjer da se ovaj put u pravu. Pola godine je uigravan na treninzima za drugi klub. Hvala nema vise. Postoje i privatni treneri i trim staze.
Igraci sve sto imaju da kazu, reci ce na zelenom terenu, trener sa dobrim rezultatima, sp. direktor sa pojacanjima i uslovima za rad, uprava sa parama, a omladinska skola sa novim talentima.
Na stranu to sto i ja smatram da je Vule odlican igrac, kao i Maleta.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vjerujem da i Trivunović sada razmišlja o tome da li se zaletio, previdio to da je u klubu nova situacija. (Najkasnije još od polufinala Kupa RS sa Drinom u Zvorniku i nekakvih neuobičajenih zahtjeva traži konfrontaciju.)
Ako ti se nešto ne sviđa, konkretno što je 'stranac' sjeo na mjesto sportskog direktora, onda čekaj svoju šansu. Igraj za klub još godinu dvije, školuj se za trenera i menadžera i doći ćeš na svoje u klubu.
Sad igraj za krepalo Sarajevo i razmišljaj o tome da li si iza sebe zatvorio vrata Borca za sva vremena, a što je vjerovatno tako.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Нова Варош je napisao:

Видак каже да је 95 посто код нас, само још да среди неке папире.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2013, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Shadow je napisao:
Нова Варош je napisao:

Видак каже да је 95 посто код нас, само још да среди неке папире.

Odlicna vijest
Matori dobro dosao, bice pisanja po .....................

Vrh

[ 121525 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2958, 2959, 2960, 2961, 2962, 2963, 2964 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]