Citiraj:
Znam da Slager uvijek brani igrace. Da spomenem i Stajica koji nam uze ko zna koliko stotina hiljada evra ove sezone. Evo prilike da i Slager shvati da je povremeno spominjanje familije pojedincima sasvim opravdano i preporucljivo
što se tiče vuleta,čovjek je rekao da je borac njegov klub,banjaluka njegov grad gdje planira živjeti ostatak života,planirao se ovdje oprostiti,pristao na smanjenu platu i zaista ne znam šta je momak još trebao uraditi,jedino da se naguzi da ga neko k...?
maleta i mene malo počinje nervirati,i drago mi je što mu je ovaj put uskraćena ona njegova politika "treniraću sa borcem i tražiti strani angažman"...ako ćeš biti igrač borca,potpiši ugovor,treniraj,ako nećeš,šta ćeš mi na treningu,uigravaću ovo što imam...ma koliko to bilo slabo,ipak je naše...
što se grahovca tiče,i za njega i za klub je jedino rješenje da ode ovog ljeta..dijete je u borcu otkad je prohodao,uvijek je jedva čekao da prođe zimska i ljetna pauza i da bude prozivka,ovaj put je na prozivku došao kao u zatvor da ide...nije to samo zasićenje nakon 4 godine,već više što vidi da vrijeme prolazi a da je borac sve lošiji,konretno sad-nikakav!..svjestan je da mu je ovo prekretnica u karijeri,životna egzistencija mu se rješava,samim tim tu je i strah od povrede...uostalom,ja mislim da je i svima u klubu jasno da je pravo vrijeme za rastanak,jer čujem od fudbalera da su gore na balkani svim igračima davali da potpišu pristanak na manju platu,osim njemu,jer su svjesni da ide.....možda odigra koje kolo do kraja prelaznog roka,ali mislim da slobodno možemo planirati roster borca bez njega...
što se tiče stajića,i tu,za nedobijanje evro licence,neuporedivo više krivim našu nesposobnu upravu,nego stajića...
prvenstvo počinje (nažalost!!

),a ništa se ne dešava....ako ostane ovako,nadati se ne trebamo ničemu,radovat se svakoj akciji,svakom bodu i pokušat izborit opstanak...to nije nikakav pesimizam,već sušta realnost...barceloni da je otišlo 12 igrača iz tima,borila bi se za opstanak!!
još nisam izgubio nadu da će se nešto u zadnjih čas promjeniti..