banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 09:10 Danas je 30 Jun 2026, 09:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121523 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2954, 2955, 2956, 2957, 2958, 2959, 2960 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 17 Jul 2013, 11:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Cosa Nostra je napisao:
Ognjen Petrovic bi trebao baciti potpis ovih dana..

Iz Javora, mladi stoper?

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 12:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
skypostman je napisao:
Cosa Nostra je napisao:
Ognjen Petrovic bi trebao baciti potpis ovih dana..

Iz Javora, mladi stoper?

Da.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 14:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
1-lučić
2-zeljković
3-puzigaća
4-trivunović
5-stakić
6-ivetić
7-bućan
8-maletić (najvjerovatnije fks)
9-kajkut
10-mikić
11-kantar

tim sastavljen od igrača koji su bili u borcu zadnje dve godine,a sad nastupaju za druge premijerligaše u bih,uglavnom po federaciji...ima ih još koliko hoćeš,raščić,stajić..ali .ovi su mi prvi pali na pamet

e moja banjaluko :(

nisam baš nešto u toku,hoće li biti one skupštine sutra?

inače,članovi UO su toliko zainteresovani za klub,da su kvorum u ponedjeljak postigli na taj način što su jednog člana dobili na telefon negdje na ljetovanju ili službenom putu,i on je telefonski "prisustvovao" sjednici na kojoj se pripremap mateijal za sutrašnju skupštinu :(

ako se sutra nešto dramatično ne promjeni (a nadam se da hoće),nek nam je Bog na pomoći!!

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
шта да се промјени? они иду путем који је зацртан. раде како је наложено.
о томе више немамо снаге да пишемо јер се јави пар слијепаца и почну да нас убјеђују како смо песимисти и ко зна шта.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2013, 17:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Jebiga atraktivno zemljiste nas zakla. Sta ces tako nam je kako nam je. Samo da nas Krupa ne prestigne u rangu tkmicenja, mislim da to nebi mogao izdrzati.
http://www.sportlive.ba/index.php/sl-no ... cije-stare

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 06:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Otislo je sve u tri lepe picke materine :x
Citiraj:
Koliko su u Krupi ozbiljno shvatili Drugu ligu RS najbolje govori podatak da je samo za klupske obaveze kupljen autobus sa 24 sjedišta ,koji će ekipu voditi na odredišta širom Srpske. Isto tako, već nakon nekoliko treninga svim igračima biće "uzeta mjera" kako bi jednoobrazno dočekali šampionat, ali i kada budu gostovali van granica BiH, da budu prepoznatljivi. Nova odjela, stare navike. Krupa svakim danom podsjeća na klubove koji imaju ozbiljnost,.....

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 08:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Sve bolje od bolje. Kad počinje ta famozna sjednica danas?

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 09:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne znam kad počinje,ali se sve glasnije priča da će biti samo izvještajna,a ne izborna :(

drugim riječima,obično sviranje k....,ali nadajmo se da to nije tačno i da će biti nešto od onih pozitivnih signala koji su stizali prošle sedmice..

u suprotnom,ako se ništa ne desi,čisto sumnjam da ćemo se boriti za opstanak,riješićemo to kao gradina,mnogo ranije...

pritom mislim da čak ni ovaj tim neće ostati na okupu,prvi grahovac ako ne nađe neki dobar strani klub ovog ljeta,može se slobodno reći da je njegova karijera u totalnoj stagnaciji,a nije jedini...ako sad ne ode,kad je sve na njegovoj strani,još nema ni 21 godinu,kapiten odlične U21 ekipe,a uz sve to mu odgovara što je prošla uprava sročila i vrlo nepovoljnu klauzulu za klub u slučaju njegovog odlaska,onda ne znam ni gdje će otići,ni kad,ovdje može samo stagnirati uz igrače koji će igrati za 150-700 evra mjesečno :(

sačekajmo ipak ovu skupštinu,da vidimo...nakon nje,ostaće nam dvije opcije...bolja,da dođu ljudi sa nakakvim parama i da se pojačamo,budemo konkurentni,ili lošija da od prvog kola budemo svjesni da nam je svaki bod premija u borbi za opstanak....bićemo uz klub šta god od te dvije opcije da se desi.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 10:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
Ko zna kad je sjednica, nek javi. Bar da znamo kad očekivati vijesti.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 10:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Почиње у 1.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 11:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Citiraj:
Fudbalski savez BiH u saradnji s BHT-om odredio je utakmice koje će se u prvih pet kola Premier lige prenositi u sklopu “derbija kola”. Nova sezona Premier lige počinje u subotu 27. jula, a prva utakmica u TV prenosu biće iz Zenice gdje se sastaju Čelik i Borac.

1. kolo: Čelik - Borac
2. kolo: Slavija – Sarajevo
3. kolo: Sarajevo – Široki Brijeg
4. kolo: Borac – Željezničar
5. kolo: Velež - Olimpik

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 11:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

GanDra je napisao:
Почиње у 1.

ajd starac napiši čim budeš znao nešto više...predsjednik će očito biti šuput,ali konretno mene najviše zanima ime potpredsjednika UO,tj da li će biti onaj za koga se nadam...čim pročitam tvoj izvještaj,biće mi jasna čitava sledeća sezona..

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 13:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jel ruka arena prenose ove godine ?

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 13:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

blejao sam malo oko stadiona,popio koju pivu....ono što je bitno je da su bar došli većina pozvanih,vidio sam i ove iz grada...novinare su istjerali odmah na početku,i najavili neko saopštenje oko 16 h,mada je radulj rekao da bi volio da se završi i oko 15 h jer ima obaveza.....kvorum je tu,zasjedaju i sad ostaje samo da čekamo bijeli dim 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Šuput novi predsjednik UO.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/S ... 01133.html

Citiraj:
Srđan Šuput jednoglasno je izabran za novog predsjednika Fudbalskog kluba Borac.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Otvorili su nam se novi horizonti.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 14:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i dok čekamo opširniji izvještaj,još da kažem da sam vidio da u stadion ulaze roditelji od 6-7 naših igrača,a iz iskustva znam da to znači samo jedno-plata 8)

u normalnim klubovima to i nije vijest,ali kod nas je to vijest i po :lol:

PS Nikad neću zaboravit kad sam bio u jednom društvu prije par godina,i bio tu i jedan nijemac,oženio našu...gledamo dnevnik,sportska rubrika,fudbal,i čovjek traži da mu ona prevede o čemu se priča,pošto je lud za fudbalom...a vijest na dnevniku bila da je fudbalski klub sarajevo obezbjedio sredstva i da će na utakmicu kupa uefa protiv rapida iz bukurešta putovati avionom,a ne busom :lol:

sjećam se da sam umirao od smijeha kako su sledećih pola sata morali ubjeđivat čovjeka da nije ni skrivena kamera,ni smiješna strana sporta,već sasvim ozbiljna vijest u centralnom dnevniku državne televizije :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 14:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
i dok čekamo opširniji izvještaj,još da kažem da sam vidio da u stadion ulaze roditelji od 6-7 naših igrača,a iz iskustva znam da to znači samo jedno-plata 8)

u normalnim klubovima to i nije vijest,ali kod nas je to vijest i po :lol:

PS Nikad neću zaboravit kad sam bio u jednom društvu prije par godina,i bio tu i jedan nijemac,oženio našu...gledamo dnevnik,sportska rubrika,fudbal,i čovjek traži da mu ona prevede o čemu se priča,pošto je lud za fudbalom...a vijest na dnevniku bila da je fudbalski klub sarajevo obezbjedio sredstva i da će na utakmicu kupa uefa protiv rapida iz bukurešta putovati avionom,a ne busom :lol:

sjećam se da sam umirao od smijeha kako su sledećih pola sata morali ubjeđivat čovjeka da nije ni skrivena kamera,ni smiješna strana sporta,već sasvim ozbiljna vijest u centralnom dnevniku državne televizije :lol: :lol:

Aaaaaaaaaaaaaa, gleda se bhtnsk... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2013, 14:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

8)

Vrh

[ 121523 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2954, 2955, 2956, 2957, 2958, 2959, 2960 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]