banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 05:34 Danas je 30 Jun 2026, 05:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2941, 2942, 2943, 2944, 2945, 2946, 2947 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 05 Jul 2013, 12:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ne znam da li je tačno, ali čuo da će možda Avduka otići. To bi bilo lošak.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
skypostman je napisao:
http://m.mtel.ba/preview_story/225460/

Meni je ovo fora, kao "Otjerala me sujeta dvojice ljudi, čija imena ne želim da pominjem"

" ali je zbog sukoba sa sportskim direktorom Branislavom Krunićem i nesporazuma sa Srđanom Šuputom "

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 13:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Cosa Nostra je napisao:
Vule sere ko foka,koliko se puta kleo u borčev dres a na kraju uspijevao da nas sve razočara..
Ne kažem da su Kruna i ostali cvjećke ali i on ima svojih mana.
Sretno i njemu i Maletiću koji su sad već mogu reći pred kraja sezone pokušavali praviti klanove u svlačionici..

Evo sto bi trebali biti transparentni i na forumu,kad vidim da on nesto napise znm da 50% to nije istina,a onda vi neki napisete nesto kao znamo al nije za javnost pa sta nama onda nagovestavas da znas ako se to ne smije pricati???A ako je vec nesto protiv bilo koga kazes javno i kraj,da svi znamo ko je kakav kome trebati jebati mater,krunicu ili vuletu,i da svi znamo ko je kakav,ko Borac voli iskreno a ko se samo pravi.Jel vi strahujete za to sto cete napisati da vam neko nesto ne bi uradio,ili je to neka sramota prevelika pa da morate cutati,nerazumijem,nemojte pisati da nesto znate ako vec ovde javno necetenapisati sta,i kakve pp,kazaces nekom na pp a neces napisati u temi???

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Sreća pa Damjanović neće biti sljedeće sezone na našem platno spisku..

Otišli:Maletić,Vule,Stupar,Kozić,Marčetić,Lučić,Kantar,Zeljković,Raščić,Bilbija..
Pojačali nas:Đelmić,Štijaković i možda najbitnije u svemu ovome naši kadeti i juniori.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
колико се ванаго једе и у оваквој ситуацији у каквој смо....само доказ колико је све труло- Безобзира на све Вуле је требао следећу годину да се опрости од фудбала а и нама је више него потребан а пристао је и на нижу плату.
Какав сад план имају стручњаци, ко ће закрпити одбрану, напад...шта ако недајбоже Авдука оде...ако има памети сјести и разговарати са Вулетом и вратити га назад.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 13:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Andiamo a Combattere je napisao:
колико се ванаго једе и у оваквој ситуацији у каквој смо....само доказ колико је све труло- Безобзира на све Вуле је требао следећу годину да се опрости од фудбала а и нама је више него потребан а пристао је и на нижу плату.
Какав сад план имају стручњаци, ко ће закрпити одбрану, напад...шта ако недајбоже Авдука оде...ако има памети сјести и разговарати са Вулетом и вратити га назад.

I zato neko ko zna,a ima ih ovde,neka kaze kriv je vul da znamo,ispao je govno i cao,il kriv je krunic,da se zna ko je ko.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Zbog čega se nije Žariću zahvalilo ?

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 14:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
I zato neko ko zna,a ima ih ovde,neka kaze kriv je vul da znamo,ispao je govno i cao,il kriv je krunic,da se zna ko je ko.

kolega,ako je tebi internet forum mjesto po kome ćeš zaključivati ko je kriv i po kome ćeš zauzimati svoj stav,onda nije tačno da niko ništa ne piše....eto imaš današnji post od cosa nostre da je super što maleta i vule idu,da vule sere ko foka i da zna kako su njih dvojica pokušavali praviti klanove u svlačionici...

eto,ja npr ne znam ništa o vuletovom sukobu sa krunom i šuputom,ali u sukobu igrača sa funkcionerima,uvijek sam na strani igrača,a još ako znam da nije primio platu 6 mjeseci,a da je voljan da igra i dalje,i to za manje para... :(

jebo internet,budite uvijek na strani igrača za koje navijate!

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Pravili su frku u svlacionici jer Jandric nije bio postavljen za sportskog direktora...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 14:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
ako je istina da su pravili frku zbog jandrica zasto on nije direktor i neka su otjerani iz kluba i da se nikad vise ne vrate. dosta je bilo da igraci vode klub. jednima ne odgovara trener jednima ovo jednima ono, to samo kod nas ima. :roll: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 15:00 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Cosa Nostra je napisao:
Pravili su frku u svlacionici jer Jandric nije bio postavljen za sportskog direktora...

Pa to je po meni potpuno očekivano, jer gledaj ovako, većina njih su ponikli u Borcu, igrali po nekoliko sezona kod nas i kada se došlo do toga da se traži Kliberov nasljednik izabran je neko ko nije iz B.L. ko nije naše dijete i ko je u klubu proveo dvije sezone, logično je bilo za očekivati da će se oni tome usprotiviti... Neko je tu višak, za sada Kruna je pokazao čvrstu ruku i karakter i na tome mu treba čestitati, e sada dali je to dobro ili loše o tome možemo da pričamo, ali za sam klub kao instituciju je dobro da se zna ko je igrač, a ko će prvi biti na tapetu ako uslijede loši rezultati, to je šsš i naravno sportski direktor...
Nedaj bože da nam se ikad više ponovi situacija od ovog proljeća da igrači smjenjuju direktore jer je to naopako, mora se znati ko kosi, a ko vodu nosi...
Žao mi je Vuleta i Malete jer bi nam puno značili u sezoni, ali sviđa mi se čvsta ruka Krune i nadam se da će nastaviti ovako... Kome se ne sviđa, neka ide u Mančester...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 15:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
RBA, meni se ne sviđa iz prostog razloga što smo i mi u govnima. Otjerasmo dva ponajbolja igrača i to zbog tog da bi Kruna pokazao "čvrstu ruku", ne kontam !?

Ili je po srijedi da su ovi sredili neke pare pa će se moći njih dvojica komepnzovati.

Slažem se da je Borac iznad svih, ali treba rezonski raditi u ovom trulom vremenu.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 18:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
http://srbin.info/2013/07/navijaci-iz-s ... a-kosmetu/

КОСОВО НАШЕ... ЗАУВИЈЕК!!!

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 21:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
Cosa Nostra je napisao:

konacno neko nesto konkretno da kaze za razliku od ovih ''znam al necu da kazem'' :D :D :D

PS. znam ko nam dolazi kao pojacanje 100% provjereno al necu da kazem :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 21:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
E jest ti fazon. Pa bolje cuti onda. :(

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 22:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Hirosima je napisao:
konacno neko nesto konkretno da kaze za razliku od ovih ''znam al necu da kazem'' :D :D :D

Posto znam da si i mene prozvao, iskoristicu priliku da te pitam, razumijes li ti da postoje stvari koje nisu za javnost? Ako ti se ne svidja to sto nisam htio napisati u cemu je problem oko pojedinih igraca, ti prosto zaobidji post ili temu. Ljudi koji znaju o cemu se radi, slozice se da treba napisati da je doticni fudbaler imao sulude ideje i zahtjeve, da je ucjenjivao klub ali da te price definitivno nisu za javnost.

@sky, ne pecaj se na ove fore. I ta prica znam ko nam dolazi kao pojacanje 100% provjereno bila je u sluzbi provokacije iz meni nepoznatih razloga.

I koji se ja qrac pravdam bilo kome?!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 01:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
kod kuće i na strani je napisao:
Hirosima je napisao:

Posto znam da si i mene prozvao, iskoristicu priliku da te pitam, razumijes li ti da postoje stvari koje nisu za javnost? Ako ti se ne svidja to sto nisam htio napisati u cemu je problem oko pojedinih igraca, ti prosto zaobidji post ili temu. Ljudi koji znaju o cemu se radi, slozice se da treba napisati da je doticni fudbaler imao sulude ideje i zahtjeve, da je ucjenjivao klub ali da te price definitivno nisu za javnost.

@sky, ne pecaj se na ove fore. I ta prica znam ko nam dolazi kao pojacanje 100% provjereno bila je u sluzbi provokacije iz meni nepoznatih razloga.

I koji se ja qrac pravdam bilo kome?!

da zao mi je sto se sky upecao ali kao sto vidis njegova prva reakcija je da ako vec necu da kazem do kraja bolje da cutim i moj post je napisan iz razloga sto je mnogima preko qrca da citaju ''znam al necu da kazem'' ok shvatam ja da neke stvari nisu za javnost ali onda brate cuti ne hvali se da znas nesto sto sitna raja nezna i sve OK
i na kraju koji qrac se JA pravdam nekome....

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 09:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
http://m.mtel.ba/preview_story/225536/

E jbg

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 10:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
pa sta hoce maletic da ga povedemo na pripreme da ga spremamo fizicki i uigravamo sa njim ekipu pa da nas ispali 5 do 12 kao prosli put . nadam se da avduka ostaje !!!!

u blicu pise zelje su nam stakic i turkovic ali turkovic je vec potpisao za kazahstanski akzhayik uralsk

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 10:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Banjalučki djecaci oduševili u kampu Reala

Citiraj:
Dvojica talentovanih dječaka iz Banjaluke, Ognjen Drakulić i Mihajlo Jovašević boravili su u slovenačkim Brežicama u kampu slavnog Real Madrida.

"Kraljevski klub" u Sloveniji je organizovao kamp za zapadni dio Balkana na kojem su bili talenti iz Hrvatske i Srbije, Partizana...A, među njima i dva dječaka iz Borca.

"U kampu Reala bilo je više od stotinu dječaka od sedam do 17 godina. Naš Drakulić ima sedam, a Jovašević deset godina i prema ocjenama stručnjaka Madriđana pred njima je lijepa karijera i fudbalska budućnost. Srećni smo zbog činjenice što smo bili akteri jednog od najboljih kampova koji organizuje jedan od najvećih i najpoznatijih svjetskih klubova", izjavio je trener mlađih kategorija Borca Goran Radojković koji je bio u pratnji dječaka.

Opšta ocjena poslije kampa je da su igrači iz Borca pokazali zavidan nivo kvaliteta i dobre predispozicije da naprave lijepe fudbalske karijere.

"Posebno je javne pohvale dobio Ognjen Drakulić koji je bio najbolji u svom uzrastu.

Vrh

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2941, 2942, 2943, 2944, 2945, 2946, 2947 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]