Citiraj:
Ni meni se mnoge stvari napisane i nenapisane ne svidjau, pa ne kukam.
kao sto kolega rece,ovo je jedna obicna tema na jednom internet forumu,i ne treba je preozbiljno shvacat....ne trebate cak ni svoj stav ili misljenje donosit po onome sto se ovdje napise ili ne napise...ja sam davno prestao upadat u zamke vecinskog misljenja,tako da mi nijedna od stvari koje su ovdje bile super-nije bila super.
-nije mi bilo super kad smo pustili tonija markica (sirokom smo trebali platiti 24 000 maraka)
-nije mi bilo super kad je stevo nikolic pusten bez bobe (bravo sipovac,oprostio nam je dugovanja)

-nije mi bilo super ni sutradan kad je sa stadiona,maltene otjeran lazar marjanovic (imao amaterski ugovor s nekim,htio nas zajebat,sile ga procitao)
-nije mi bilo super ni kad su otjerani mario antolovic i srdja knezevic (veze nemaju..)
-nije mi bilo super ni kad su otjerani sale kajkut i marko maksimovic (jebu atmosferu u svlacionici,a kajkut uz to nema pojma o fudbalu i seta po terenu...)
-nece mi biti super ni sutra ako cujem da su maleta i vule zavrsili kod nekih levata...
zato pustite nas sta pisemo,mene pogotovo,formirajte sami svoje misljenje...
znam da se ne moze glavom kroz zid,ako su zahtjevi nerealni,neka idu,ali to nikako ne moze biti super,posto bi sigurno igrali ovdje i za 30-50% manje para nego sto ce im drugi dat....jednostavno,u svim ovim slucajevima sam imao utisak da se prelako odricemo igraca,a jebe me i sto znam sta se sve nekad radilo da bi se privolio igrac da igra u klubu,od narukvica,do namjestanja kurvica i svega ostalog...sad mi se cini da niko vise igraca ne jebe 2 %