banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 20:24 Danas je 29 Jun 2026, 20:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2918, 2919, 2920, 2921, 2922, 2923, 2924 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 18 Jun 2013, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Erazmo Roterdamski je napisao:
Ja ne znam što vama toliko smeta Zvezda, za ove druge me boli đon. Umjesto da gradite dobre odnose sa tim timovima, uzimate igrače i slično vi idete kontra. A dobro znate svi da nećete nikad moći "istisnuti" da ljudi odavde navijaju za Zvezdu. I bruka tih ljudi što navija za ta dva kluba idu na Borac u svakom sportu.

Ја знам:
- филм Борац, Бањалука једна прича не почиње неким Борчевим успјехом и трофејом, него почиње тако што кажу да је ''велика Звезда'' увеличала прославу,
- кад је Борац освојио куп и кад смо били шампиони, цигани прво што су урадили потрчали да освоје свој шоп у Бањалуци (а који знамо колико дуго је радио),
- сад кад смо у проблемима, ови наши малограђани из управе још траже да цигани играју са нама у Бањалуци!
- утакмица од које се прави свенародни сабор уз трубаче, роштиљ и разне зајебанције, стварно не треба Бањалуци,
- и по мени, ја бих прије пустио оног што је спомињао да би теглио камионе и балване по Градском и то три дана, него ове Београђане сат и по!

И врхунац свега је, наравно ако је истина, да поред оволике Бањалуке и толико људи који хоће да раде нешто око Борца и његове популаризације, Радуљ зове Београђане да нам раде маркетинг! Пишање и срање по Бањалуци у исто вријеме!

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Shadow je napisao:

Ја знам:
- филм Борац, Бањалука једна прича не почиње неким Борчевим успјехом и трофејом, него почиње тако што кажу да је ''велика Звезда'' увеличала прославу,
- кад је Борац освојио куп и кад смо били шампиони, цигани прво што су урадили потрчали да освоје свој шоп у Бањалуци (а који знамо колико дуго је радио),
- сад кад смо у проблемима, ови наши малограђани из управе још траже да цигани играју са нама у Бањалуци!
- утакмица од које се прави свенародни сабор уз трубаче, роштиљ и разне зајебанције, стварно не треба Бањалуци,
- и по мени, ја бих прије пустио оног што је спомињао да би теглио камионе и балване по Градском и то три дана, него ове Београђане сат и по!

И врхунац свега је, наравно ако је истина, да поред оволике Бањалуке и толико људи који хоће да раде нешто око Борца и његове популаризације, Радуљ зове Београђане да нам раде маркетинг! Пишање и срање по Бањалуци у исто вријеме!

Ovo boldovano, je li do Borca ili do Zvezde?

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nasa saradnja sa Vojvodinom je nikakva. Cak su nas izjebali oko transfera Bilbije.
Sto se tice utakmice, kad bi bila kakva korist od toga za klub, ne bih imao nista protiv. Zvezda ili Partizan, nebitno.
Ovako ce to biti samo jedno veliko sijelo, za Milin milje, a i to malo crkavice ce se razgrabiti... Borac ko Borac, nece vidjeti 10ti dio tih para. Pa mi smo u stanju prijaviti 1500 ulaznica od utamice, a na utakmici bude 5000-6000 ljudi. Oprema za igrace 100.000 maraka... I slicne nebuloze.
Sto se tice navijackog dijela, razumljivo je, ali ne tre'a biti "straha". Navijaci Borca su glavnina u gradu. Uvijek ce biti ljudi koji navijaju za Partizan i Zvezdu; nije ovo Hitlerova Njemacka pa da se neko pocisti. Ali Borcevi navijaci se trebaju samo sebi okrenuti i to je to. Ko na rukometu onomad.
Nas glavni neprijatelj su nesposobni ljudi u klubu. Oni koji su takvi po rodjenju, i oni koji nisu nesposobni, nego to planski rade.
Zvezda, Partizan i Vojvodina su klubovi sa kojima bi trebalo saradjivati sasvim normalno, da je situacija u klubu/savezu/drzavi iole zdrava.
Ovako, to je sve jos jedno pisanje uz vjetar. Radulj dogovorio utakmicu kao, a nije znao kako se zovu igraci Borca; kaze da tu nije svojom voljom, prstom nisu makeli za marketing i sad zovu strucnjake iz BG, i tako dalje.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 11:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
не знам на који нас је начин то Војводина зајебала око Билбије?
тако што нам га мало мало пусти да игра за нас?
или мислиш око трансфера?
то онда питај Копању и Фишера како су они то замислили и што су такав уговор предложили а ови једва дочекали.
и реално то нам је најбољи трансфер који смо могли остварити тада са њим.
медији (Копања) су малог пренапумпали.
био сам присутан када је менаџер из Хаџића нудио мање пара и мањи проценат да га одведе у Чешку и Словачку. других стварних понуда није било, ма шта да су тада новине (Копања) писали.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

не смета нама та комунистичка творевина, пуца нам за њом. нама смета вашар који та утакмица носи са собом.
смета нам промоција пар сељачина који раде на гашењу клуба а доће ту да се сликају, једу пију и ките трубаче.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Na transfer i na neisplacivanje novca.
Zar nismo cak dosli do toga da ih tuzimo UEFA-i?
Naravno da su krivi i nasi jazavci, ali ovdje je vrlo tesko znati ko je konkretno kriv.
I vi sto znate, pricate u siframa na forumu :) A mediji standardno trube, kako im se kaze.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 11:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
mblm je napisao:
Ne smetaju nama ni jedni ni drugi,isto kao i tb boli nas đon i za jedne i druge. A ta uprava kad vec zeli neku prijateljsku neka dovede Vojvodinu,mislim da bi oni bili za to,siguran sam,a bilo je prica nekada,i nista beograđani nisu bolji od Voše

Kakva je ovo smrdljiva prica? Boli nas za Beograd ali nas ne boli za Novi Sad! Jel to neki sekcesionizam Vojvodine od strane Mađara u pitanju. Obnova Austorugarske?

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 12:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

не него обнова НДХ са сједиштем у Бањалуци. :roll:

и наравно да су наш главни проблем људи у и око Борца. проблем нам је необавјештени Радуљ који доживљава другу младост и у том свом заносу испуцава мало мало по неку глупост у медијима типа ове око маркетинга и сл.
проблем нам је и Копањин ганг који да је дао клубу 10-ти дио онога што потражују не би имали мало мало неке тужбе.
највећи проблем нам је тај што градске власти реално већ 2 деценије боли патка за Борац, али не дају никоме другом да управља и да се пита него су они ти који постављају и руководе, а сви видимо како.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 12:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
musakica je napisao:
mblm je napisao:
Ne smetaju nama ni jedni ni drugi,isto kao i tb boli nas đon i za jedne i druge. A ta uprava kad vec zeli neku prijateljsku neka dovede Vojvodinu,mislim da bi oni bili za to,siguran sam,a bilo je prica nekada,i nista beograđani nisu bolji od Voše

Kakva je ovo smrdljiva prica? Boli nas za Beograd ali nas ne boli za Novi Sad! Jel to neki sekcesionizam Vojvodine od strane Mađara u pitanju. Obnova Austorugarske?

Prvo i osnovno je to sto navijacke grupe dva kluba u bratskim odnosima,sto nije mala stvar u saradnji dva kluba,a ti ako si za beograđane,tvoja stvar.
Upravo to smeta nam cirkus koji nosi ta utakmica,a to da mi treba da se bojimo neke najezde navijaca nekog od dva kluba,ili da se bojimo za nasu djecu koja pocinju da shvataju pricu zvanu BORAC ,za to me nije strah ni malo.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Još nam to fali pa da ih moramo pustiti da pobjede ko na Marakani :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

НЕКАДА ГРАД СПОРТА ДАНАС ПАРКИНГА И СТУБИЋА

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Banja Luka prije nije imala zatvoreni olimpijski bazen.

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 12:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

некима сам написао и јуче на пп да ово са Авдуком још није готово и да очекујем да га опет данас завуку. то се управо и дешава.
е сада клуб може бити у огромном плусу што од Фифе, што од опроста дуга који је договорен са њим.
ови ретарди намјерно хоће све да разјебу, али намјерно. више ме ништа не чуди

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 13:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
Pa mislio sam da je oko njega bar priča juče uspješno završena.Otkud danas nastavak?

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Dokle je stigla realizacija utakmice sa Kajzerom?

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

јуче ништа није рјешено. испалили су га у петак, па јуче, па данас.
не јавља се Цигла иако је било договорено да дефинитивно данас договоре све око опроста дуга, исплате преосталог дуга и новог уговора.

Кантар нам је опростио дио дуга, а остатак смо дужни да му исплатимо у наредних неколико мјесеци.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 14:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2013, 22:14
Nadam se da će sa Avdukićem sve biti u redu i da će nastavati igrati u Borcu.
Zanima me na koji način je to Vojvodina zeznula Borac kad je reč o Bilbiji?
Što se tiče predložene prijateljske utakmice Vojvodina:Borac, ja sam za.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 14:33 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
У новом Респкету! пише да и даље стоји понуда да се Клуб угаси и створи нови са именом Борац 1926, само што не би кренули са дна неко из Друге лиге РС.
Такође пише да Радуљ такву понуду одбија и да његов правни тим покушава оборити неке тужбе које су на снази и да је финансијска инспекција и даље у Клубу.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 17:00 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Shadow je napisao:
Erazmo Roterdamski je napisao:
Ja ne znam što vama toliko smeta Zvezda, za ove druge me boli đon. Umjesto da gradite dobre odnose sa tim timovima, uzimate igrače i slično vi idete kontra. A dobro znate svi da nećete nikad moći "istisnuti" da ljudi odavde navijaju za Zvezdu. I bruka tih ljudi što navija za ta dva kluba idu na Borac u svakom sportu.

Ја знам:

Pa valjda su iy Borca pravili film, do njih je.

I da kažem ovom momku što je priej odgovorio: ne znam što bi sa Vojvodinom bila saradnja, a ne sa ova dva kluba. Veze.
Možemo se do sutra ubjeđivati, znam da je besmisleno. Ali dobro, Srbi nikad nisu htjeli biti dobri sa svojima, to nam je u krvi.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 17:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
danas je trebao da direktor kluba izvrsi svoje obaveze prema avdukicu prema ranijem dogovoru,ali njemu je tel citav dan bio ili iskljucen ili se nije javljao na njega!
lik se bukvalo zajebava sa svima i vuce za nos!?

Vrh

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2918, 2919, 2920, 2921, 2922, 2923, 2924 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]