banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 19:20 Danas je 29 Jun 2026, 19:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2917, 2918, 2919, 2920, 2921, 2922, 2923 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 18 Jun 2013, 00:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Ako kojim slucajem dogovore mec protiv CZ u Banjaluci ja cu prvi uzeti kantu benzina, pofajtati upravu,stadio i neka gori :)

Pa meterm mu jebem jel se moras pop*sati na ljudie koji unazad nekoliko godina pokusavaju "Banjaluka voli Borac", "Borac crven=plavi grad."

Dogovori mec sa Vojvodinom, sta je sa Kajzerslauternom ?!

A vidim da Nemanja Bilbija na FB pise da je dogovoren mec i da mu je info od predsjednika Radulja.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 06:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
pazi se, benzinske pare ostaju na polijevacu, salim se, sta god da se desava a da to ide u pravcu popunjavanja prazne kase, ja sam za

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 07:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Što se utakmice sa Kaiserslauternom tiče... Kao što ste vidjeli, UO je prihvatio taj prijedlog, a sada je stvar proslijeđena u Grad kako bi finansijski pomogli klubu da do tog meča dođe. Finansijski, to znači pozajmili potrebne pare (50000€) koje bi klub vratio od prihoda utakmice. Sad je na Gradu da odreaguje po ovom pitanju. Nadam se već ove sedmice jer nas Nijemci neće čekati dovijeka. Ima rok za uplatu para na račun FCK (5. avgust), ali to ne znači da ćemo dan prije toga sklapati ugovor i prebacivati pare. Neka izvjesnost (recimo, skoro potpisivanje ugovora) mora već sad da se ostvari.
Koliko ja znam, odigravanje utakmica sa CZ i Kaiserslauternom nisu konkurentski projekti i ne bi trebali da budu.
Inače, utakmica sa CZ bi mogla da se odigra, ako samo gledamo zaradu. Imali bi pun stadion, CZ valjda dolazi besplatno, dakle, ostale bi neke pare Borcu. Sve ostalo što ova utakmica nosi sa sobom je upitno. Ja sam prvi kome smeta to da se ovdje navija za beogradske blizance, smetaju mi njihovi šalovi na švercerskim štandovima u gradu dok većina ljudi u gradu ne zna gdje da kupi Borčev dres, smeta mi vriska džibera po kafanama kad se igra njihov derbi dok najvažnije Borčeve utakmice prolaze gotovo neprimjetno... itd, itd... Daleko smo još od toga da kult Borca potisne kultove navijanja za klubove iz dalekih gradova, taj fenomen iz Bangladeša i Malezije...
Ipak, ja bih da uzmemo pare jer nam trebaju sada kada u klubu nema žute banke i neće je još dugo biti...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 08:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kitopsina

Bojim se da bi te pare mogle zavrsiti u pogresnom dzepu a "kult CZ" se siri gradom. Al eto, to bi bila prilika da veliki Zvezdasi pogledaju uzivo bar jednu utakmicu svog kluba.

Mi smo sa CZ igrali i pocetkom septembra 2006. god, i tad je bio pun stadion, jesmo li uzeli neke pare od ulaznica? :) Znam da se ulaz na Istocnu tribinu placao 5 KM. I to datasnjih 5 KM :)

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 08:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa što se para tiče onda nas ista stvar čeka i za utakmicu sa FCK. Ako se ne kontrolišu prihodi od utakmice... sa tom pretpostavkom bi odmah morali odustati i od te utakmice... Odnosno još prije jer bi nam ostali samo dugovi...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 08:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ja ne mislim da se navijanje za crvenu petokraku i brata im komunističkog treba gušiti nekom zabranom da takvi ikad gostuju u Banjaluci. Naprotiv, neka ih, vrijeme ne radi za njih. Približava se dan kada ćemo ih uzeti i u fudbalu. U rukometu smo ih pregazili i nisam vidio kako je njihovim gostovanjem mogao rasti kult Zvezde nego obratno. Lešinari su imali najbolje izdanje do tad u dvorani, navijača im nije ni bilo ..... Ako je već tolika napala došlo bi pola dvorane da ih pozdravi bez obzira prate li ligu ili ne, to je rijetka prilika da vide petokraku u BL, a nije bilo praktično nikoga.

Borac treba da gleda svoja posla, i da ne dozvoli sebi da ima kompleks od bilo koga, a mi smo još malo pa i dostigli njihov nivo ili oni su se spustili na naš kako god, igraju kolo - dva kvalifikacija u Evropi više nego mi isključivo zbog boljeg koeficijenta i lakših rivala. Pretvaraju se u luzerski klub i koliko sam ja primjetio sve više normalnih ljudi u Gradu prezire čak i ismijava taj njihov beogradski folklor vezan za mečeve navedenih, koji je sam sebi cilj.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 08:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Inače, sveske, rasporedi i olovke sa Borčevim logom su vrlo traženi u Beogradu. Šteta što sam mogao da odvijim samo nekoliko za tu ciljnu grupu naših budućih navijača...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 09:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Borac u srcu je napisao:
Ajd da vidimo i to čudo, da nam marketing profunkcioniše nakon dolaska tog tima za obuku iz BG, mada mi čudno zašto bi oni nama to pomagali kad smo im jedina prava konkurencija u RS pa i šire uz naravno Partizan oko tih suvenira, dresova, regrutovanja navijača i sl.

Kakav si ti hejter. Vecina kojima je Borac u srcu ne smeta da budu iskreni navijaci Zvezde ili Partizana te da pored Borcevih posjeduju i Zvezdine ili Partizanove marketinske rekvizite. Kakva konkurencija!

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 09:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

musakice, izvini prijatelju ali cini mi se da si ti malo zalutao.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 09:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Toliko su ne bitni u ovom gradu da ne znam uopšte što su napisana čak tri posta o njima.

I po fejsu,twiteru ili youtube mi bodrimo te....

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 09:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Lešinari su imali najbolje izdanje do tad u dvorani, navijača im nije ni bilo ..... Ako je već tolika napala došlo bi pola dvorane da ih pozdravi bez obzira prate li ligu ili ne, to je rijetka prilika da vide petokraku u BL, a nije bilo praktično nikoga.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pDCmkpl-cx8[/youtube]

Ovako ponoviti na fudbalu i zdravo i doviđenja...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 09:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Citiraj:
Grad Banjaluka danas je uplatio iznos od 25.000 evra na žiro-račun Evropske rukometne federacije (EHF) u Beču i tako je ispunjen osnovni preduslov da bh. šampion Borac m:tel nastupi u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Citiraj:
Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović najavio je pomoć Ženskom košarkaškom klubu Mladi Krajišnik kojem je potrebno 20.000 evra da uplate kao depozit za igranje u Evrokupu.

Nas ko jebe, vazno je da ce evropu igrati kosarkasice koje prati 100 ljudi ili rukomet nesto malo vise .... :roll:

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
RK Borac je nase najvece sportsko ime, i normalno da im treba dati.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ма да се игра са све ћевапима и трубачима. нека Милета и остали дођу и изјаве како воле и Борац и Звезду и Партизан и све остале. ма све они воле.
а Борцу ће остати карина, никакве ту зараде неће бити, само личних промоција.

али тако нам и треба, нека нас јебе ко год стигне

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 09:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ja ne znam što vama toliko smeta Zvezda, za ove druge me boli đon. Umjesto da gradite dobre odnose sa tim timovima, uzimate igrače i slično vi idete kontra. A dobro znate svi da nećete nikad moći "istisnuti" da ljudi odavde navijaju za Zvezdu. I bruka tih ljudi što navija za ta dva kluba idu na Borac u svakom sportu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 09:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 22932.html

Lijep tekst

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 09:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Jel oko Avduke, sve definitivno riješeno

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Борац - Пролетер (18. 6. 1989.) (утакмица)

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 10:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Kao da je juce bilo...Uh, ostarilo se.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2013, 11:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Erazmo Roterdamski je napisao:
Ja ne znam što vama toliko smeta Zvezda, za ove druge me boli đon. Umjesto da gradite dobre odnose sa tim timovima, uzimate igrače i slično vi idete kontra. A dobro znate svi da nećete nikad moći "istisnuti" da ljudi odavde navijaju za Zvezdu. I bruka tih ljudi što navija za ta dva kluba idu na Borac u svakom sportu.

Ne smetaju nama ni jedni ni drugi,isto kao i tb boli nas đon i za jedne i druge.Stobi mi radili dobre odnose sa njima??Da udemo neka njnihova filijala,da im proigravamo igrace,da igraju jednu sezonu taman krenu igrati kako treba i da se vrate nazad,a nama kurcina,za to nema potrebe,nemeju oni nista bolje igrace iz bg,nego mi u BL,samo sto je to kod njih malo organizovanije,pa naprave nekog igraca,tj pravili su nekada.Sta mi tu imamo istiskati,neka navija ko za koga hoće puca nam svima ona stvar za zvezdom i partizanom i njihovim ljubimcima!A sto ti ljudi idu na Borac a ne u g na njihove utakmice,to je vec njihova stvar.
Izricito protiv bilo kakve utakmice sa jednim od 2 bg kluba,taj cirkus na stadionu nam nije potreban,radi 3000-4000 km.A ta uprava kad vec zeli neku prijateljsku neka dovede Vojvodinu,mislim da bi oni bili za to,siguran sam,a bilo je prica nekada,i nista beograđani nisu bolji od Voše,neka napraveposlovnu saranju sa Vošom,razmjena igrača,trenera,ceste prijateljske utakmice...Ali...

Vrh

[ 121520 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2917, 2918, 2919, 2920, 2921, 2922, 2923 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]