banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 18:11 Danas je 29 Jun 2026, 18:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121519 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2916, 2917, 2918, 2919, 2920, 2921, 2922 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 17 Jun 2013, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Авдукић остаје у Борцу (Видео)

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 14:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Avduka uzivaj na moru i pazi da te sunce ne opali :lol: 8) :love7: :love7: :love7: :love7:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 14:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2013, 12:09
Овом човјеку треба дићи споменик испред стадиона ,Авдука легендо хвала ти за све !!! :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 16:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Kao sto sam pojedincima i napisao danas pp. Avduka, hvala! Kacenje pojedinih zajebancija na facebook, kao u Mostaru sam i sl, bile su u sluzbi zajebavanje moje malenkosti.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 19:26 
Veteran
Veteran

Citiraj:
Sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Borac u srijedu donijeće promjenu, umjesto sadašnjeg legalno izabranog predsjednika Slobodana Radulja kao vršilac dužnosti brigu o premijerligašu sa Trga Republike Srpske preuzeće bivši prvi čovjek Srđan Šuput.

Nezvanično, u Borcu postoje dva klana koja se sukobljavaju, a koplja će se lomiti na Upravnom odboru između Branislava Krunića, sportskog direktora i Slobodana Radulja, aktuelnog predsjednika. Čiji kandidat za trenera pobijedi, Kanatlarovski ili Jović taj klan će odnijeti pobjedu. Privremenu. Ako pobijedi Kanatlarovski ostaje priča u realnim okvirima, ako pobijedi Jović Borac će i dalje biti paravan za abnormalna prikazivanja i isplate.

Sa odlaskom Slobodana Radulja koga nasljeđuje Srđan Šuput, otići će i direktor Momčilo Savičić umjesto koga će doći Muhamed Ibrahimbegović, dok će sportski direktor Branilsav Krunić ostati „u sedlu“ i tjerati priču sa Asmirom Avdukićem i ostalim „satelitima“.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 19:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Izvor?

Nema nama pomoći kako god.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 19:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
suput i ibrahimbegovic?

to znaci samo jedno...povratak kopanje u klub....

meni je to bolja varijanta,jebo realnu pricu i da me nabija svaka budala sa fondom za plate od 20 000 maraka mjesecno...tako realan mogu biti i ja,jebo to,daj nekoga ko zna napravit pare i tim...

il realna prica od 0,od trece lige...od one medjuvarijante mi je muka u zelucu vec 5 dana :(

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 20:05 
Veteran
Veteran

Ne znam sitne detalje sta i kako je bilo kad je Kopanja bio ali ocigledno je da smo "dobijali" pare .....

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 20:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
14.06.2013. u 8h i 54 min nesto naslutio

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 20:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ne znam kolega,svaka cast ako si nesto naslutio,jos bi mi draze bilo ako imas nekih dobrih informacija,jer nemam pojma ni odakle kolegi ovaj clanak ni da li ce biti ista od toga...

znam samo da mi se neka nada probudila,jer stvarno sam ovih zadnjih dana (smijesno zvuci,ali istina je),osjecao fizicku bol kad god vidim da nam neki igrac ode,prvo u zeljeznicar,pa u velez,pa na kraju kao slag na tortu i u zrinjski,koji nas onako hinjski naguzi..ajd,bilbiju sam jedino ocekivao da ode....vjeruj da mi je muka doc na forum,jer stalno ocekujem da procitam da se ista stvar nastavila sa avdukom,stokicem,grahovcem,bokom,vuletom,maletom,fedorom,teinom.... :(

ako je ova vijest bar nagovjestaj nekog preokreta,ja sam srecan covjek...jer stvarno je ruzan osjecaj kad ti se pred ocima raspada nesto drago,a stvarano godinama...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 21:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slobodan Radulj, predsjednik, i Momčilo Savičić, direktor kluba, danas su boravili u Beogradu u posjeti Crvenoj zvezdi kako bi poboljšali saradnju dva kluba. Delegaciju iz Banjaluke je primio Dragan Džajić, predsjednik "crveno-bijelih", a nakon sastanka prvi čovjek Borca je bio zadovoljan.

"Pričali smo o dolasku fudbalera na kaljenje u Banjaluku, ali smo ostavili sportskim direktorima i trenerima da to u potpunosti dogovore. Nismo govorili o imenima igrača", izjavio je Radulj i nastavio: "Trebalo bi da odigramo prijateljski meč u Banjaluci na jesen, ali o terminu ćemo naknadno da se dogovorimo."

Radulj je najavio da su iz Zvezde spremni da pošalju ljude u Banjaluku kako bi Borcu pomogli da poboljša rad u sferi marketinga. Prvi čovjek Banjalučana je istakao da Zvezdina marketing služba zapošljava 30 ljudi, dok u Borcu to niko ne radi.

Šuput je demantovao onaj tekst gore.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Komunjare što dalje ruke od kluba.
Ljudi dužni ko Željeznice Srpske i Elektrokrajina zajedno i oni govoriti nekome kako se vode poslovi..

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 21:46 
Veteran
Veteran

sportlive.ba

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 22:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ne znam koliko vas to zna ,ali za ono uletanje peotiv Želje plaćeno je 15 000 km od strane presednika kluba ,a čini mi se da je presednik tad bio Šuput ;) A što se tiče pomoći u marketingu-JA SAM ZA ! Makar nam i oni pomagali ,jer oni žive od Barija već 20 godina ,a mi ne možemo odštampati plakat za utakmicu...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
skypostman je napisao:
Slobodan Radulj, predsjednik, i Momčilo Savičić, direktor kluba, danas su boravili u Beogradu u posjeti Crvenoj zvezdi kako bi poboljšali saradnju dva kluba. Delegaciju iz Banjaluke je primio Dragan Džajić, predsjednik "crveno-bijelih", a nakon sastanka prvi čovjek Borca je bio zadovoljan.

"Pričali smo o dolasku fudbalera na kaljenje u Banjaluku, ali smo ostavili sportskim direktorima i trenerima da to u potpunosti dogovore. Nismo govorili o imenima igrača", izjavio je Radulj i nastavio: "Trebalo bi da odigramo prijateljski meč u Banjaluci na jesen, ali o terminu ćemo naknadno da se dogovorimo."

http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 22937.html

Али реченица ''то још није испоштовано''!!! Мрш и ти, и Џајић, и Савичић, и тјерајте се у три лијепе! Још нам само овај циркус треба, пива трубачи и роштиљ!!! Договарај се ти са мамом својом за термин, цигани неће на Градски!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Не треба нама нико са стране да нам каже како да штампамо плакате и да правимо оловке, свеске....то све можемо сами, само треба људи, воље и пара. А од овог троје имамо једно НИШТА тренутно у клубу.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 22:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
skypostman je napisao:
Radulj je najavio da su iz Zvezde spremni da pošalju ljude u Banjaluku kako bi Borcu pomogli da poboljša rad u sferi marketinga. Prvi čovjek Banjalučana je istakao da Zvezdina marketing služba zapošljava 30 ljudi, dok u Borcu to niko ne radi.

Има и овде људи који то хоће да раде, наглашавало се милион пута, али на једно уво уђе, а на друго изађе.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 22:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Andiamo a Combattere je napisao:
Не треба нама нико са стране да нам каже како да штампамо плакате и да правимо оловке, свеске....то све можемо сами, само треба људи, воље и пара. А од овог троје имамо једно НИШТА тренутно у клубу.

А не знам шта да ти кажем...И заборавих НЕЋЕМО ПРИЈАТЕЉСКЕ СА БЕОГРАДСКИМ БЛИЗАНЦИМА :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 22:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

19 kola se igra ove polusezone, što znači kakav sad tim sklopimo takva će nam i sezona biti, na proljeće(zimski transfer rok) je već kasno. Nikako nam ne odgovara ovo.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2013, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ajd da vidimo i to čudo, da nam marketing profunkcioniše nakon dolaska tog tima za obuku iz BG, mada mi čudno zašto bi oni nama to pomagali kad smo im jedina prava konkurencija u RS pa i šire uz naravno Partizan oko tih suvenira, dresova, regrutovanja navijača i sl.

Joj što me nerviraju Jagodić i ostale ikebane koje su otišle tamo u SA i preuzeli neke poslove, ponašaju se kao veći bosanci od onih muslimana u dijaspori. Nabijem ih na ku..c i BiH i sve. Pa mogu li se noramlno ponašati, kao da su im ugradili neki čip u glavu. Majmune glavati ostani u toj Zenici i nemoj se više ni vraćati ovamo

Vrh

[ 121519 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2916, 2917, 2918, 2919, 2920, 2921, 2922 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]