kako me nema,tu sam,nema sanse da prodje dan a da bar na ovu temu ne svratim..
pa ljudi,objasnio sam vise nego iscrpno juce u sta se uzdam i koja nam je jedina sansa da ne budemo kanta za nabijanje dok je na snazi ovaj fond za plate od 20 000 maraka mjesecno....evo,prekopiracu ponovo...
Citiraj:
moja razmisljanja idu u sasvim drugom pravcu,s obzirom na situaciju...
obrazac marijan antolovic i srdja knezevic....
Citiraj:
kad sam vidio ovaj pravilnik,jedina varijanta da ne budemo kanta za nabijanje je upravo to...ne mora bit zvezda,moze biti hajduk,boli me q...kao u tom slucaju,mi mu damo nas maximum (1500 maraka),a taj njegov klub mu,poput Legije,placa ostatak...i tom klubu je u interesu da mu igrac napreduje,da igra u pristojnom klubu i vrati se kao pravi igrac...
Ako nam je ista ostalo,ostala nam je Banjaluka,banjalucanke,ime FK Borac,tradicija,Lesinari....I ja da sam igrac,radije bih igrao godinu dana u Banjaluci za 4000 maraka mjesecno,nego u Velikoj Obarskoj za 6000...
To mi je jedina nada,iskreno...
Znam da i to nije nikakvo rjesenje,jer ti igraci nece biti nasi,ali bar necemo biti levatska ekipa u tom vremenu recesije..
Citiraj:
kod pfc je problem sto imaju taj jebeni teleoptik,odakle se igrac u svakom trenutku moze prikljucit prvom timu partizana,tako da ne vjerujem da tu ima neke sanse za nas...
ali ima mali milion drugih klubova i solidnih igraca,ili vec formiranih,ili na izlaznom godistu iz juniora...leotar je tako postao sampion sa vladimirom stojkovicem,purketom stojanovicem,pavlom delibasicem,slavoljubom stojanovicem i kompanijom

..iako je zeljeznicar te sezone imao ubjedljivo svoj najbolji poslijeratni tim