Citiraj:
Pitanje za šalgera, šta je mislio pod onim "5 godina tavorenja", da ne vidimo evropu, ili da se okliznemo rang niže?
kad se kaže tavorenje,tu je najmanje bitno da li smo premijerligaši ili prvoligaši rs....tavorenje smo dobro iskusili,15 godina,i pod tim podrazumjevam vjerovatni odlazak sve i jednog igrača koji bude imao gdje da ode..kakav fedor,ode i on garant...a taj egzodus će značiti sledeće...
-gubitak bodova na gostovanju čim vidimo tablu banjaluka i postajemo ponovo klub za podsmijeh dušmana...
-borac je od 2009,skoro kao nekad,bio top tema razgovora uz kaficu u gradu,sad je sa tim gotovo...umjesto da čekamo žrijeb za koji dan,i ponovo da banjaluka diše tu evropsku priču,očekujemo egzodus..
-proces "prevaspitavanja" banjalučke dječice da navijaju za borac je zaustavljen do nekih novih uspjeha...ne bi ni đoković imao toliko fanova da je 147 na svijetu,to je neoboriva činjenica
-najveći događaji,kao i tih 15 godina,će nam biti poneka prijateljska utakmica,samo sad neće biti zvezda ili reprezentacija srbije,već kajzerslautern,i to ako kolega kitopsina to svojim enormnim zalaganjem uspije progurati.
-milionski dugovi ostaju,a to što radulj izjavljuje da očekuje da će na vrhovnom sudu pasti...i ja očekujem da postanem kapetan od belu lađu.
-sve ovo na šta smo navikli,od npr,prenosa na areni,za koju smo bili atraktivni,će vrlo brzo nestati..itd,itd,itd
to je neka moja projekcija za sledećih 5 godina,i to tavorenje koje sam pomenuo...uz klub će opet ostati lešinari,i nas stotinjak,i to je to...propasti nećemo,ali trebamo prestati gajiti iluzije da smo i dalje neki konkurentan klub...jedina mi je želja da agonija ne traje opet 15 godina,već kraće.
još da se zahvalim svim ovim igračima,oni su naši heroji...pogotovo ovi sa strane....a i domaći...od ovih što sigurno odlaze,poseban pozdrav srđanu grahovcu jer on je jedini cijelo vrijeme bio tu...za ove 4 godine što je igrao,ostaće urezan kao dio najuspješnije generacije u istoriji kluba...borac je u te 4 godine tri puta bio treći,a jednom prvi,i još osvojio i kup....tek u vremenu koje je pred nama,postaćemo svjesni kakav je to domet bio,takvi plasmani u te 4 godine....može borac još 100 puta biti šampion države,ali samo jedna generacija je to uspjela prvi put,i zato posebna zahvalnost i njemu i svima ostalima iz te generacije...jedino,nemoj preći u neki konkurentski klub,jer onda sve ovo pada u vodu,idi vani gdje ti je i mjesto....
toliko,nadam se da sam ti objasnio...