banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 16:53 Danas je 29 Jun 2026, 16:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121519 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2911, 2912, 2913, 2914, 2915, 2916, 2917 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 14 Jun 2013, 09:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
skypostman je napisao:
Citiraj:
Odlazak Admira Raščića z Borca je siguran, a ime novo kluba još uvijek nepoznanica.
"Odlazim iz Borca, to je sigurno. Imam klauzulu u ugovoru koja kaže da na ljeto mogu napustiti klub bez obeštećenja iako je ugovor zimus potpisan na dvije godine. Mene iz Zrinjskog niko nije kontaktirao, ali iz nekih drugih klubova jeste. Imam ponudu od tri premierligaša, a do ponedjeljka ću odlučiti u koji klub prelazim", kaže Raščić.

Ko potpisuje ovakve ugovore?

Mislim da ovo nije dobro preneseno. Admiru se duguju pare i on bez problema moze zatraziti raskid ugovora. U roku 7 dana dobice ciste papire i gotovo. Posto je odlucio da neide na tu varijantu a mogao je, vec ce nam za slobodne papire oprostiti potrazivanja koja nisu mala. Raletu hvala za to, kao i za sve sto je pokazao u nasem dresu za ovih 6 mjeseci.Rijetko korektan igrac i covjek. A puno srece u daljoj karijeri.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 10:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Srećno Raščiću i od mene.
Kantara sam zavolio, ali vidim i on ode. Ajd bar je ispao i on čovjek, pa nas neće tužiti. Stajiću svrati ponekad do Banja Luke, četniče stari :angry4:

Ja ne znam kuda mogu otići Maleta, Vule, Tein pa i Žižović, jedino u neke klubove iz plbih, omatorili su oni. Kontam da oni ostaju.

Ako bude sreće neke novce uzeti za Grahu i Stokića.
Gurnitu u tim mladog Fedora i još jednog dvojicu. Ako se ima šta iz RS pokupiti da valja, ili iz ovih klubva "srpskih" iz plbih i to je to.
Biće dovoljno za sredinu tabele.

Au, jesam ja optimističan :D

Pitanje za šalgera, šta je mislio pod onim "5 godina tavorenja", da ne vidimo evropu, ili da se okliznemo rang niže?
Ako će ova stoka lažljiva biti bar malo ljudi pa ispuniti obećano, oko pomoćnih terena, otpisivanja duga, finansijske konsolidacije, onda bi potisao 2-3 godine bez evrope.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Mislim da Vule i Kruna pod hitno treba da izglade nesporazume. Pogotovo se to odnosi na Vuleta koji je previše i neoprezno izlazio u javnost sa svojom pričom.
Dalje, ovi matoriji valjda treba da završe karijeru u Borcu. Ako namjeravaju da nastave da se poslije igračke karijere u nekom vidu bave fudbalom onda im je bolje da budu pri klubu gdje su ponikli.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 10:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Pitanje za šalgera, šta je mislio pod onim "5 godina tavorenja", da ne vidimo evropu, ili da se okliznemo rang niže?

kad se kaže tavorenje,tu je najmanje bitno da li smo premijerligaši ili prvoligaši rs....tavorenje smo dobro iskusili,15 godina,i pod tim podrazumjevam vjerovatni odlazak sve i jednog igrača koji bude imao gdje da ode..kakav fedor,ode i on garant...a taj egzodus će značiti sledeće...

-gubitak bodova na gostovanju čim vidimo tablu banjaluka i postajemo ponovo klub za podsmijeh dušmana...

-borac je od 2009,skoro kao nekad,bio top tema razgovora uz kaficu u gradu,sad je sa tim gotovo...umjesto da čekamo žrijeb za koji dan,i ponovo da banjaluka diše tu evropsku priču,očekujemo egzodus..

-proces "prevaspitavanja" banjalučke dječice da navijaju za borac je zaustavljen do nekih novih uspjeha...ne bi ni đoković imao toliko fanova da je 147 na svijetu,to je neoboriva činjenica

-najveći događaji,kao i tih 15 godina,će nam biti poneka prijateljska utakmica,samo sad neće biti zvezda ili reprezentacija srbije,već kajzerslautern,i to ako kolega kitopsina to svojim enormnim zalaganjem uspije progurati.

-milionski dugovi ostaju,a to što radulj izjavljuje da očekuje da će na vrhovnom sudu pasti...i ja očekujem da postanem kapetan od belu lađu.

-sve ovo na šta smo navikli,od npr,prenosa na areni,za koju smo bili atraktivni,će vrlo brzo nestati..itd,itd,itd

to je neka moja projekcija za sledećih 5 godina,i to tavorenje koje sam pomenuo...uz klub će opet ostati lešinari,i nas stotinjak,i to je to...propasti nećemo,ali trebamo prestati gajiti iluzije da smo i dalje neki konkurentan klub...jedina mi je želja da agonija ne traje opet 15 godina,već kraće.

još da se zahvalim svim ovim igračima,oni su naši heroji...pogotovo ovi sa strane....a i domaći...od ovih što sigurno odlaze,poseban pozdrav srđanu grahovcu jer on je jedini cijelo vrijeme bio tu...za ove 4 godine što je igrao,ostaće urezan kao dio najuspješnije generacije u istoriji kluba...borac je u te 4 godine tri puta bio treći,a jednom prvi,i još osvojio i kup....tek u vremenu koje je pred nama,postaćemo svjesni kakav je to domet bio,takvi plasmani u te 4 godine....može borac još 100 puta biti šampion države,ali samo jedna generacija je to uspjela prvi put,i zato posebna zahvalnost i njemu i svima ostalima iz te generacije...jedino,nemoj preći u neki konkurentski klub,jer onda sve ovo pada u vodu,idi vani gdje ti je i mjesto....

toliko,nadam se da sam ti objasnio...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 11:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/J ... 96284.html

Citiraj:
Šef stručnog štaba FK Borac iz Banjaluke je Dragan Jović, bivši trener ekipa Zrinjskog, Zvijezde i Sarajeva, dogovoreno je na sastanku Upravnog odbora kluba.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 11:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Titula nam ne treba...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 11:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
Vjerujem da on nije lose rješenje, ali imajući u vidu kako je u jednom momentu u po sezone otišao iz Sarajeva zbog losih rezultata, ne znam šta možemo očekivati. Jedino ima smisla ako mu je Uprava objasnila da se igra bez ambicija u sljedećoj sezoni.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 11:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2012, 20:49
Nesto razmisljam,Jovic ne bi dosao na nema nekakvog plana i nekakve sigurnosti.Ovo bi trebao biti i signal pojedinim igracima da nije bas totalni raspad sistema.Mozda grijesim ali ... ko zna .

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Nadam se da cemo danas dobiti bar trenera, da se pomjerima sa mrtve tacke

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

noproblem je napisao:
Nesto razmisljam,Jovic ne bi dosao na nema nekakvog plana i nekakve sigurnosti.Ovo bi trebao biti i signal pojedinim igracima da nije bas totalni raspad sistema.Mozda grijesim ali ... ko zna .

Tako je... U stvari nadajmo se da je tako...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 11:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
jedini signal koji bi mene mogao poljuljati da povjerujem u bolje dane,je da neko demantuje ili koriguje ovu šuputovu izjavu da je za plate kompletnom igračkom kadru predviđeno 20 000(ili sa premijama 25 000) maraka mjesečno :( :(

odmah sam se sinoć uhvatio digitrona,i zaključio da bi više od pola našeg igračkog kadra tada moralo biti u ovom nižem platnom rangu i imati platu 300 maraka i 500 maraka....Pošto je to manje nego što prima kasirka u Mom marketu,već zamišljam otprilike kakvi će igrači igrati za 300 maraka.

dok ovu šuputovu izjavu neko ne demantuje ili opovrgne,ostajem pri onoj svojoj projekciji,pa taman da dođe mourinho,a ne jović.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 11:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo, krenule su i nove uplate za akciju 'BL voli Borac', a nismo još ni poziv uputili...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 12:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
Jedan jako interesantan clanak

http://www.banjalukalive.com/ostalo/bor ... -evra.html

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 12:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2012, 09:21
Puno srece gosp. Jovicu i dobrodosli

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Tacno neki odvratan osjecaj u stomaku dok covjek cita sve te lose vijesti. Nisam ni pametan na koga tu kivan biti, na ove instalirane ljude, ili na bivse uprave ili na sve nas jer smo dozvolili da se to desava...nisam pametan...

Napisacu, i pri tome odmah izvinjenje ako se neko pronadje prozvanim:
Kada su promjenili ime KK Borac precutali smo, kada su ugasili klub precutali smo...preslo se preko toga i to je to, i dan danas isti ljudi tovare u tome klubu, i vidimo rezultate. Ali kosarka pa eto...iako se svi rado sjecamo tih godina kada je visio transparent Kukica za predsjednika...

Sa nasim FK Borac se godinama, decenijama rade mutne radnje...da li bi se to radilo, da je bilo dovoljno ljudi sa ljubavi prema nasem FK Borac?!
Nije ni bilo puno ljudi, a ono malo sto je bilo dizali smo glas, borili se kao i uvijek sa vjetrenjacama.
Danas smatram da je Banja Luka crveno plav grad i da ima dovoljno kriticne mase, medjutim cini mi se da toj masi fali LJUBAVI prema nasem Borcu, da je ta masa vise u navijackoj prici, da se loze na te stvari, a da su zaboravili BIT svega, a to je KLUB. Ne mogu navijaci biti svrha sami sebe, to se vidi na kraju krajeva, ko ostane na tribinama, svejedno kojoj, zapadnoj ili istocnoj.
Na forumu se vidi iz postova Kitopsine, Schlagera, D.A., Borac 1926 itd ( zaboravicu nekoga da ne nabrajam) ta LJUBAV koja je potrebna za promjene. Svi smo mi prije sve BORCEVI VOJNICI, i klub mora biti na prvom mjestu pa deset mjesta prazno pa da krenemo o drugim stvarima razmisljati, a meni se cini da je to kriticna masa zaboravila.
Ne znam kada, ali znam da se mora i staro i mlado dici na noge...
DOSTA JE, vrijeme je za ulicu...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 13:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Mnogi su odlazili i dolazili samo su najjaci i najprivrzeniji ostali,koji to vise nije fazon,da dolaze tu da budu vidjeni,vec znaju zbog cega su tu.Pa zeludac mi se prevrnuo kad sam procitao postove koji su napisani zadnja dva dana,neki bijes i tuga u isto vrijeme,sta dalje,kako,u zadnje 4 godine samo cekas jebeno ljeto zbog te evropske utakmice,kad je zrijeb drhtis da sto slabijeg izvucemo,utakmica dodje ludilo kompletno,pada go skaces kad lud,gubis se,tako i ove sezone pored svih problema,cekas najdrazu utakmicu u godini,ali ove godine kurac,jedan veliki kurac za sve nas.Ali ajde od evrope nema nsita,sad bar da svim snagama pokusamo spasiti klub na neki nacin,da otjeramo ovu stoku,da se nadje 5 ljudi koji vole Borac i koje ce ga voditi s velikom ljubavlju,a ne ovi sto dodju na mjestu samo da bi hapali sebi,i koji su na to mjesto postavljeni ne svojom,nego voljom nekih glavonja,da bi za njih radili...
Kao sto je neko vec napisao,doslo je vrijeme da se nekome posteno najebemo majke!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Galešić potpisao za Hajduk.
Basara danas uzeo papire iz Radnika,pitanje hoće li pristati na ove naše jadne uslove..

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
немам снаге више ништа да пишем. најбоље нам је да закључамо тему на једно 10 дана, због здравља свих нас који читамо и пишемо

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 17:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Драган Јовић нови тренер Борца (Видео)

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2013, 17:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
Eto, čuli smo i novog trenera. Ne osjetim neki pretjeran entuzijazam u glasu, al ajd, očigledno je da se prihvatio nečeg vrlo teškog. Kaže rezultat nije u prvom planu, podmlađivanje ekipe, stvaranje tima za period kad će se klub stabilizovati.
Nema nam druge nego da prihvatimo realnost. Realno, kad bi se ovo pametno izvelo, sa par starijih igrača i par mlađih, uz dovođenje ponečeg što valja iz RS klubova, a uporedo rješavanje nagomilanih dugovanja i njihovo smanjenje, vjerujem da niko od nas bi imao protiv toga da se klub dvije, tri godine lagano dovodi u red. Ali je mene strah da će se izvršiti to podmlađivanje u Mihinom stilu, a pitanje je koliko Uprava može naći sredstava za likvidiranje dugova, kad je očigledno da ne mogu 12 ljudi skupiti u tom upravnom odboru koji bi došli na sjednicu na kojoj se odlučuje o daljem načinu poslovanja i rada u sljedećoj sezoni, kamoli da očekujemo bilo šta drugo.
Ja bih bio prvi koji bih stao iza njih da vidim da se ovako krupna odluka provodi planski, smišljeno, ali ovo sve previše stihijski izgleda da bi ulivalo povjerenje u njihov rad.

Vrh

[ 121519 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2911, 2912, 2913, 2914, 2915, 2916, 2917 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]