banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 11:54 Danas je 29 Jun 2026, 11:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2909, 2910, 2911, 2912, 2913, 2914, 2915 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 13 Jun 2013, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Tim sa Grujićem,Maletićem,Subićem,Teinom,Dujakovićima,Lučićem,Vasiljevićem,Bokom,Jocom može mnogo više od borbe za sredinu tabele..

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Cosa Nostra je napisao:
Tim sa Grujićem,Maletićem,Subićem,Teinom,Dujakovićima,Lučićem,Vasiljevićem,Bokom,Jocom može mnogo više od borbe za sredinu tabele..

Pa nadam se i ja. Mada, Jocu teško da ćemo zadržati.
Nekako će se ekipa i napraviti, pogotovo što će kvalitet lige siguran sam još opasti...
Samo da ne bude bankrot mama...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Питање је хоће ли и они остати. Није нико луд да игра за џабе, а док год нам је рачун блокиран, не можемо причати о играчком кадру.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Ускоро извјештај са сједнице и изјава Радуља.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 20:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
postujem kitopsinu,cosa nostru,cijenim i optimizam,jako lijepa osobina...ipak zelim da ostane zapisano i moje misljenje ovdje...

treba zapamtit ovaj Spasovdan,jer mnogi jos nisu ni svjesni da danas pocinje (najmanje) petogodisnja agonija naseg Borca!....Banjaluka je na svoju Krsnu Slavu ostavila svoj Borac na cjedilu,prepustila ga da se na njemu izivljavaju raznorazni poluklubovi...dok su gradski oci danas zderali i pili,Borcu je potpisana dugogodisnja agonija!

ja vas uvjeravam da je ovo mnogo gori dan od onih ispadanja iz lige 2005 i 2007!

sad onako razmisljam,u kojem smo tacno trenutku postali g...na?

kad nam je to postalo normalno da npr od sutra najplaceniji igrac borca dobija 1500 maraka,a igokee 40 000 maraka mjesecno?
da li smo oduvijek bili takvi,ili se to uci,stice?

hoce li se ikad promjeniti?

i mnogi nisu ni svjesni koliki je ovo korak nazad,taman u trenutku kad smo poceli banjalucku djecu okretati od vjecitih rivala da masovno navijaju za borac!

nema od toga vise nista,nikoga nece zanimati klub koji je na dnu tabele,ili ispada,osim nas koji cemo biti tu bez obzira da li je klub na vrhu ili dnu,i u kojem je rangu takmicenja...ali nas je malo...premalo.

laku noc banjaluko,i goni se u pizdu materinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Schlager je napisao:
postujem kitopsinu,cosa nostru,cijenim i optimizam,jako lijepa osobina...ipak zelim da ostane zapisano i moje misljenje ovdje...

treba zapamtit ovaj Spasovdan,jer mnogi jos nisu ni svjesni da danas pocinje (najmanje) petogodisnja agonija naseg Borca!....Banjaluka je na svoju Krsnu Slavu ostavila svoj Borac na cjedilu,prepustila ga da se na njemu izivljavaju raznorazni poluklubovi...dok su gradski oci danas zderali i pili,Borcu je potpisana dugogodisnja agonija!

ja vas uvjeravam da je ovo mnogo gori dan od onih ispadanja iz lige 2005 i 2007!

sad onako razmisljam,u kojem smo tacno trenutku postali g...na?

kad nam je to postalo normalno da npr od sutra najplaceniji igrac borca dobija 1500 maraka,a igokee 40 000 maraka mjesecno?
da li smo oduvijek bili takvi,ili se to uci,stice?

hoce li se ikad promjeniti?

i mnogi nisu ni svjesni koliki je ovo korak nazad,taman u trenutku kad smo poceli banjalucku djecu okretati od vjecitih rivala da masovno navijau za borac!

nema od toga vise nista,nikoga nece zanimati klub koji je na dnu tabele,ili ispada,osim nas koji cemo biti tu bez obzira da li je klub na vrhu ili dnu,i u kojem je rangu takmicenja...ali nas je malo...premalo.

laku noc banjaluko,i goni se u pizdu materinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To je to. Od rijeci do rijeci. Jos treba onaj smajli pop i gotovo.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Одржана ванредна сједница УО (Видео)

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 20:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Такође, Шупут је данас предложио и да мјесечни буџет за плате фудбалера у сљедећој сезони буде између 20 000 и 25 000 КМ.

krasno!

znaci 25 igraca borca ce zaradjivati polovinu mjesecne plate korsli edvards-a iz igokee!!

ne,ja stvarno vise o situaciji u klubu ne mogu pisati...rekao sam sve sto sam imao i nastavicemo kad krenu utakmice pisati o desavanjima na zelenom terenu,bez obzira u kojim ligama i rangovima takmicenja se budemo takmicili.....o ovome ostalom zaista ne vrijedi.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Suput je ekspert, nema sta. Majmuncina!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 20:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
nisam sujeveran, ali ima neka visa sila koja se okomila na Borac, od trenutka kad smo na uzasan nacin otjerali Vladu Jagodica poslije osvajanja titule b i h, Kupa RS i cini mi se Kupa grada, prati nas u stopu zla kob i dok Vlado ide stazom uspjeha , mi smo vec u provaliji

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Igramo sa Željezničarom pripremnu u Mičigenu 90%..

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 21:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Citiraj:
Прва опција за долазак њемачког клуба била би да Борац плати 50 000 евра за њихов долазак (смјештај, храна...), а да сав приход од продаје улазница и права преноса иде Борцу. Друга опција је да се град Кајзерслаутерн одрекне мјесечних потраживања од истоименог клуба на име коришћења стадиона и да од тог новца Њемци допутују у Бањалуку.

Pozitivno....

A vala bilo bi dobro i da se pročešlja rad urpava bivši (ako je istina da krim policija radi to) da se ta dugovanja eliminšu u što većoj mjeri.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ма нећемо се ваљда предати? Нећемо ваљда зажмирити? Ако стоку из града боли она ствар за нашом светињом, е па са нама није тако!! И ако ми устанемо, ако се побунимо на један нормалан начин, ако направимо неки јачи одјек, заклецаће и њима кољена, неће им бити свеједно!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ozn5TTNLnl4[/youtube]

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 21:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pa naš predsjednik i nezna kako se zove njemački klub koji bi trebao da dođe u Banjaluku...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Znači sada su aktuelne priče o dolasku Srbije, Zvezde i Kajzerslauterna na jesen. Hm da se ostvari barem jedno
Ne znam ko bi uzeo prihod od ulaznica kada bi se npr. i desilo čudo da Srbija dođe jer bi igrala sa RS, to sigurno ne bi išlo nama u kasu

Te plate što oni nude po mom mišljenju mogle bi zadovoljiti igrače koji su ovdje ponikli tipa - Radoje, Kokanovića, Mirkovića i sl. koji su razbacani kojekuda a igrali bi u svom gradu i bolji su sigurno nego da igramo sa juniorima. Od sadašnjim nešto sam sumnjičav da će iko bolji ostati, mada ne cvjetaju ruže ni u drugim sredinama. I Basara neki dan reče da odlazi iz radnika zbog velikih dugovanja prema njemu

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Одржана сједница УО

http://www.fkborac.net/sajt/izvjestaji/ ... 3/06/2013/

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 23:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ukoliko Avdukic ode na kraju u zrinjski, ljudi koji su pricali s njim,u prvom redu branislav krunic treba da se spale!!!
ako ljudi ne kontaju da ce nam se taj novac koji treba da se da avdukicu vratiti mnogostruko time sto ce vjerovatno u brazil,onda su retardi kompletni koji ne gledaju dalje od sutrasnjeg dana!
on i boka da ostanu u klubu za ostale me boli tuki

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 23:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
I idu u goste raspaloj zvezdi koja je u 1000000 puta goroj situaciji traziti pomoc....jebem te fudbale!!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 23:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Asmiru Avdukicu nemamo sta prigovoriti. Ukoliko odluci da ode, neka mu je sa srecom.
Usput, dobicemo kurac a ne pare od FIFA za plasman BH rep. na svjetsko prvenstvo.

Ako vjeciti studenti mogu u strajk, mozemo i mi. Ne smijemo dozvoliti da nas stoka svede na nivo seoske ekipe. Prije cu prihvatiti da likvidiramo klub, pocnemo od, ne znam ni sam, druge ili trece lige RS, nego da nas sacica lopova i seljacina svede na nivo glamocke ili grahovske ekipe. Da se neko ne naljuti, ne mogu ljudi iz sela, mjesta i gradova iz kojih su dosli u Banjaluku, osjecati Borac kao svoj klub, jebiga ali tako je.

Na Spasovdan, moj Borac je priljucen na aparate. Vrijeme je da se nekome najebemo milosne majke!

Izvinite ako sam neko uvrijedio ovim mojim postom.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
kod kuće i na strani je napisao:
Vrijeme je da se nekome najebemo milosne majke!

Najbolja recenica od nastanka teme!

Vrh

[ 121517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2909, 2910, 2911, 2912, 2913, 2914, 2915 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]