banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 09:35 Danas je 29 Jun 2026, 09:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121515 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2907, 2908, 2909, 2910, 2911, 2912, 2913 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 13 Jun 2013, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Schlager je napisao:
ja sam taj intervju grahovca prestao čitati od mjesta gdje izjavljuje da sledeće sezone očekuje osvajanje titule šampiona :(

Pa dobro,ali ostalo je bilo zadovoljstvo citati. Odanost klubu, gradu itd. =D>

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Je l Avdukic potpisao za Zrinjski?!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 15:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
miki je napisao:
Ali Borcu trebaju tri Igokeina budžeta samo da bi došao na nulu(uostalom pitanje je koliko će biti za Igokeu nakon izbora sljedeće godine)...Ovo o čemu piše Schlager je najbolje rješenje, ali samo pod uslovom da pravi ljudi budu na čelu klubu tokom tog perioda. Ustvari, to mi se čini i kao jedino rješenje, jer ovo više nema smisla. Svake godine ista priča, i oni ljudi koji bi dali novac za klub ne žele to da urade jer znaju da je dovoljno da neko blokira račun, pa da umjesto klubu, igračima i zaposlenima, pare odu Gliši, Autoprevozu, ovom onom...Dakle, ili neki pijani Rus sa jahtom u koju stane dizela u vrijednosti milion dolara ili podvući crtu pa krenuti iz pete lige. Nema druge, ako može Glazgov ne vidim zašto ne bi mogao i Borac...S tim naravno, što Grad treba da se uključi u ovu priču na način da stadion i dalje bude Borčev i da iznos koji se uplaćuje ostane isti...

napusis se ti i igokea qrca!!!
najveca dugovanja borca su prema drzavi na konto poreza i sl stvari a stvarni dug prema igracima i ostalim radnicima nije veci od 400 000km!

svako spominjanje igokee na temi fkb je za mene cisto trovanje iste

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 15:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
@tatamata
ne znam brate,na temi zrinjskog na ss.ba,kažu da jest...jest ovo tužno gledat kako se tim raspada i odlaze nam naši dragulji :(

Citiraj:
najveca dugovanja borca su prema drzavi na konto poreza i sl stvari a stvarni dug prema igracima i ostalim radnicima nije veci od 400 000km!

izgleda da je veći problem od tih 400 000 ovo što se malo,malo na račun prisloni neki "pozajmljivač" iz ranijeg perioda i namiruje se...a sud je navodno te papiriće sa pozajmicama uredno pretvorio u dugovanja borca i obračunao masnu kamatu :(

glišu da i ne pominjem..

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka

Mislim da jos niko nije potpisao nizakoga i da svi cekaju tu famoznu sjednicu UO veceras.
Ako ovi izadju i kazu da ce se drasticno rezati primanja koja su ionako smanjena pred proslu sezonu, i da se ide na podmladjivanje, te da rezultat nije vazan, bice to signal za igrace da bjeze glavom bez obzira. Atakve su najave. I samo podmladjivanje bi trebalo biti planski sa nekoliko starijih igraca u ekipi koji su tu potrebni. Ali ko da kaze ko je potreban kad mi nemamo ni trenera.
Uostalom mislim da su i ove blokade racuna narucene od uprave, pa da mogu reci: evo mi smo mislili da damo pare ali sad nemozemo itd. Nista ovde nije slucajno

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 15:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pinkara nam dođe kao svjetlo na kraju tunela i jedina nada u poneku dobru vijest....

da oće nešto dat ili obećat avduki večeras,pa da ne ode..dobar golman je pola ekipe.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 16:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Ne znam šta hoće u tom Zrinjskom? Već godinama ih nema nigdje. Ovu sezonu su najavljivali povratak, a u Evropu su ušli na kvarnjak i to na kvadrat. Da su tamo sređeni odnosi uspjeli bi iz svoje snage da nešto postignu zadnjih pet godina. Ali dobro, široko im polje...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 16:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nije dugo bilo straha za opstanak,ali sve se cini da bi ovo mogla biti ta sezona...Vracanje u proslost,milion stepenika nazad.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pustiti Avdukica da ode moze samo onaj ko nezeli dobro klubu, jer on ne kosta nista klub dobije od uefe i vece pare za njegove nastupe za reprezentaciju.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Наводно је Зељковић већ потписао.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 16:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

on mi neće nedostajat,jer sam uvijek i govorio da stan i hranu treba plaćat samo onom igraču sa strane koji pravi razliku.

on nije taj.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka

Ma Zeljkovic je kurton obican od igraca, kakvih ima koliko hoces. Avduka je vec nesto drugo...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 16:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Шлагер набијали су нас и најгрђи сеоски клубови, дрхтали смо пред горопадним Никос Камбером, Угљевицима, Слогама из Трна и осталим великанима па смо и то прегрмили.
нека нас набијају по 10-0, и то ме неће поразити као то да смо ми ти који пуштамо да се дешава нешто што се нигдје не дешава око нас, а многи су у грђој ситуацији.
када се појави воља, тада ће се појавити и права рјешења и прави спонзори и лако ћемо ми да кренемо у чишћење дугова.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 16:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2012, 09:21
U pravu si 100% i neki nasi igraci su letili u Trn tada ostavljali djecu(grujic,maletic,teinovic....) ali prezivili smo te sumorne godine ,moje misljenje da bi trebali nastaviti .Uz Boku ostaviti jos Avduku ako je ikako moguce (Jantoljak ).Vule nas je vec jednom ostavio na cjedilu tako da nevjerujem da ce on ostati

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 17:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Avduka nije jos potpisao za Zrinjski,ali ne zna da li ce ostati.Kaze da ga niko iz uprave ne kontaktira,i nemaju zelju za pricom.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 17:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
tatamata je napisao:
Avduka nije jos potpisao za Zrinjski,ali ne zna da li ce ostati.Kaze da ga niko iz uprave ne kontaktira,i nemaju zelju za pricom.

po tvojim informacijama,da li ce uprava razgovarati s njim u naredna 2-3 dana?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam,covjek kaze da bi volio da ostane,da mu je cura tu,ovo ono,i da mu se ne ide.Ali ako ga niko ne postuje,ako mu niko nista ne govori,i sto je najbitnije ako nema plate,jebiga.Ko ga moze kriviti.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 17:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
Добро упамтите ово што ћу рећи и нека ова идеја буде водиља у тешким временима која долазе или која су већ дошла:
ЈЕДИНО ШТО ЈЕ БИТНО У НАРЕДНОМ ПЕРИОДУ ЈЕ ОДРЖАТИ КЛУБ У ЖИВОТУ. ПА МАКАР ЛЕЖАЛИ У БЛАТУ ПЕТЕ ЛИГЕ. У ОВОЈ ПАУЗИ ЋЕ СЕ СВАШТА ДЕШАВАТИ А НА НАМА ЈЕ ДА ИСТРАЈЕМО И ДА ИМ СТАВИМО ДО ЗНАЊА ДА НЕ МОЖЕ ВИШЕ ОВАКО. ИМА ЈОШ УВИЈЕК ЉУДИ У ОВОМ ГРАДУ КОЈИ СУ СПРЕМНИ СТАТИ НА НАШУ СТРАНУ. ДОЋИ ЋЕ БОЉИ ДАНИ, ОБЛАКА ЈЕ ЈОШ УВИЈЕК ПРЕВИШЕ АЛИ СУНЦЕ СЕ ВЕЋ НАЗИРЕ.
ОДРЖАТИ КЛУБ У ЖИВОТУ КАКО ЗНАМО И УМИЈЕМО!!! МОРАМО!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 18:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
Само пар чињеница о тешкој ситуацији:
- Џаја је синоним оних који живе на рачун Борца а ЈЕДНА добар адвокат и ЈЕДАН судија који неће примити мито ту пресуду обарају, а судија који је преузео случај за који није био уопште надлежан његов суд иде заједно са Џајом на Туње (да не спомињем да онда Борац потражује паре од Џаје које нам је до сада узео, све са каматама).
- СФП и људи који су били у њему су лопови који раде за садашњу власт која их се не смије одрећи јер падају заједно. До промјене власти нема тужби према њима.
- Дуговања Борца су МИЗЕРНА у данашњим временима, поготово из разлога што преко 83% дуга је према држави. Рјешење једноставно РЕПРОГРАМ.
- ПЛАН и ЉУДИ ДОСТОЈНИ БОРЦА тренутно не могу испливати због тога што је све у рукама ЈЕДНОГ човјека.
- Господин Радуљ је у клубу из једног јединог циља а то је да нађе законско рјешење да се клуб угаси и дигне нови јер удружење грађана легално и правно НЕ МОЖЕ отићи у стечај!
- Законска рјешења каја би донјела држава и локалне заједнице не да би олакшале стање клубова него би они доживјели процват, али то би олакшало и џепове појединаца тако да од тога за сада нема ништа.
- Убједите ме да је за БЛ (град и привреду) 1,5 милона км ПУНО! ЕТО ТОЛИКО ЈЕ БОРЦУ ПОТРЕБНО ДА ИМА ОДБЛОКИРАН РАЧУН И ИГРА ЕВРОПУ БЕЗ ПРОБЛЕМА! ТАЧНО 1,5 МИЛОНА КМ

ПА КОГА ОНИ ЗАЈЕБАВАЈУ

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 18:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
zeljkovic na prozivci u zeljeznicaru, mislim da uopste nije puno bolji od Cine Dujakovica tako da nista ne gubimo

Vrh

[ 121515 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2907, 2908, 2909, 2910, 2911, 2912, 2913 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]