banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 09:35 Danas je 29 Jun 2026, 09:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121515 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2905, 2906, 2907, 2908, 2909, 2910, 2911 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 12 Jun 2013, 23:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
UEFA: Žao nam je Borca ali rampa

http://sportlive.ba/index.php/sl-novost ... m-je-borca

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 07:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
http://www.glassrpske.com/sport/republi ... 22296.html

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 07:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ako sam dobro upratio prije neki dan i jedna Malaga ne može u Evropu, tako da se nemamo žaliti ni na koga drugog osim na nesposobnu Upravu i njen idiotizam od sazivanja Skupstine par dana nakon roka za licenciranje.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 07:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ja ovde izlaz nevidim. cini mi se da su ipak uspijeli u svojoj namjeri i da nam katanac slijedi.

mamu im hostaplersku jebem

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 07:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
od ,,formiranja" nove uprave, postojao je pakleni plan da se Borac dovede u ovakvu situaciju, to je vise nego ocigledno, ,,pravobranilac" RS je zbog toga i postavljen da se pobrine da nesto ne ode mimo plana, danasnja sjednica UO je formalnost i ne ocekujem nista pozitivno, jer sve tece po scenariju rusenja Velikana

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 08:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ma kakav katanac, nema ništa od toga. To ne smijemo dozvoliti.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 08:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Po ovim izjavama Radulja jasno je da se ne očekuje odšteta čak ni za odlazak onih na kojima bismo eventualno i mogli nešta zaraditi. Danas će vjerovatno samo svi igrači osim par mlađih biti obaviješteni da imaju odriješene ruke za prelazak u druge klubove, a vratiće se sve na priču o okretanju mlađim igračima iz našeg pogona i to je to. Dobra stara borba za opstanak slijedi sljedeće sezone.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 08:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Било је много контаката, али никоме не можемо ништа да понудимо, тако да је сасвим нормално што смо још без кормилара. Нажалост, вријеме пролази, почетак идуће сезоне се неумитно примиче, а ми и даље тапкамо у мјесту - истакао је Радуљ

Citamo ovo i ne mogu da vjerujem, pa majmune jedan sta ti statiras u klubu..... stvori pare.., za njega je ovo normalno, tacno covjek hoce katanc na vrata da stavi Velikanu, jebote kao da je Borc piljara pa neide brate zatvaraj...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 08:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Meni se cini da je ovaj Radulj kompletan idiot.
Zadnji udarac velikanu ce vjerovatno zadati on.
Zato je i poslan u klub.

Poslednji put menjao veteran 1987 dana 13 Jun 2013, 08:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 08:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
po meni je to nasilno podmlađivanje i borba za opstanak sledeće godine,ubjedljivo najgore rješenje!

znam da se većina neće složiti,pogotovo kolege d.a ili borac 1926.itd,ali to je po meni gore rješenje čak i od stečaja,bankrota i kretanja od treće lige sa novim imenom-borac banjaluka.

koliko god se trudio,ne mogu shvatiti poentu igranja premijer lige sa nikakvim timom,primanje po 4-5 komada od željezničara,sarajeva,širokog,čak vrlo moguće i ispadanje iz lige,i da mi uz sve to i dalje,na kičmi stoji gliša sa milionom,država sa 7 miliona i još 50 raznih likova koji svaki dan isplivavaju na površinu.

mnogo mi je simpatičnija varijanta nasmijati im se svima u facu,krenuti sa djecom od treće lige,i laganini,bez dugova,izgraditi infrastrukturu,pomoćne terene umjesto plaćanja gliši,za dvije godine se opušteno vratiti u pl bih,dodatno pojačati tim koji će do tada stasati i biti dio evropske priče svake godine.

Naravno da nisam budala i da znam da ovo nije najbolje rješenje,najbolje bi bilo naći pare,isplatiti igrače,servisirati dugove,pojačati se i napadati evropu kao i dosad,ali ,ako od toga nema ništa,mnogo više sam za varijantu B,nego za varijantu A!

Kretali su i veći klubovi od Borca od četvrte lige,eno Glasgow Rangers ima veću posjetu u četvrtoj ligi nego što je imao u prvoj...Fiorentina je prije 10-godina krenula od četvrte lige,i čak morala ime promjeniti u Fiorenzuola ili kako već,a vidi ih danas...ja danas i propustim po neku utakmicu,ali u trećoj ligi je ne bih propustio sigurno,iz principa!!

ali sačekajmo i ovaj uo,mada nisam optimista i najviše se bojim ove varijante,raspustiti tim,krenuti sa nekim lijevim igračima u sezonu,pušiti redovno i imati sve ove silne milione na vratu i dalje..

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 09:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Schlager je napisao:
po meni je to nasilno podmlađivanje i borba za opstanak sledeće godine,ubjedljivo najgore rješenje!

znam da se većina neće složiti,pogotovo kolege d.a ili borac 1926.itd,ali to je po meni gore rješenje čak i od stečaja,bankrota i kretanja od treće lige sa novim imenom-borac banjaluka.

koliko god se trudio,ne mogu shvatiti poentu igranja premijer lige sa nikakvim timom,primanje po 4-5 komada od željezničara,sarajeva,širokog,čak vrlo moguće i ispadanje iz lige,i da mi uz sve to i dalje,na kičmi stoji gliša sa milionom,država sa 7 miliona i još 50 raznih likova koji svaki dan isplivavaju na površinu.

mnogo mi je simpatičnija varijanta nasmijati im se svima u facu,krenuti sa djecom od treće lige,i laganini,bez dugova,izgraditi infrastrukturu,pomoćne terene umjesto plaćanja gliši,za dvije godine se opušteno vratiti u pl bih,dodatno pojačati tim koji će do tada stasati i biti dio evropske priče svake godine.

Naravno da nisam budala i da znam da ovo nije najbolje rješenje,najbolje bi bilo naći pare,isplatiti igrače,servisirati dugove,pojačati se i napadati evropu kao i dosad,ali ,ako od toga nema ništa,mnogo više sam za varijantu B,nego za varijantu A!

Kretali su i veći klubovi od Borca od četvrte lige,eno Glasgow Rangers ima veću posjetu u četvrtoj ligi nego što je imao u prvoj...Fiorentina je prije 10-godina krenula od četvrte lige,i čak morala ime promjeniti u Fiorenzuola ili kako već,a vidi ih danas...ja danas i propustim po neku utakmicu,ali u trećoj ligi je ne bih propustio sigurno,iz principa!!

ali sačekajmo i ovaj uo,mada nisam optimista i najviše se bojim ove varijante,raspustiti tim,krenuti sa nekim lijevim igračima u sezonu,pušiti redovno i imati sve ove silne milione na vratu i dalje..

ja bih se sta cak vise slozio sa tobom, ali da li bi taj "novi klub" bio pravni naslijednik FK Borac? Ili novi klub osnovan 2013 god.? Ko bi garantovaoo da kada bi prosli opet taj trnoviti put, da nam se opet ne bi isto desilo? (male su mogucnosti, ipak su bila ratna vremena itd...) ...od kada su KK Borac isprostisuisali, odem pogledam cisto zbog momaka, ali nije to to , a jos isti ljudi sve isto ostalo...
vise sam za opciju BORBA DO IZNEMOGLOSTI!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 09:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
treba vidjeti te detalje,ali čisto sumnjam da će glasgow rangers biti klub koji je osnovan 2012...ili fiorentina 2005...treba vidjeti kako taj institut bankrota funkcioniše.

a imovine nemamo i tako i tako,da se ovi lopovi mogu naplatiti iz mog k...a!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 09:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Da potpuno djelim tvoje misljenje Schlager ali da ce u klubu sjediti ljudi koji ce izgurati tu tvoju pricu za par god. servisirati dugove uraditi koji pomocni teren, al sa Raduljem i liovima ko sto su on koji cekaju da im u torbi neko donese pare u klub tesko provodivo a i ova varijanta o padmladjivanju i borbi za opstanak i dugu od 10 mil. to tek nevalja..... ma crno nam se pise i gotovo........

Poslednji put menjao asdfg dana 13 Jun 2013, 09:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 09:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ma nemojte da razmišljate uopšte o tome, kada ima za Igokeu mora biti i za Borac!

http://m.mtel.ba/preview_story/222910/

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 09:30 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Ali Borcu trebaju tri Igokeina budžeta samo da bi došao na nulu(uostalom pitanje je koliko će biti za Igokeu nakon izbora sljedeće godine)...Ovo o čemu piše Schlager je najbolje rješenje, ali samo pod uslovom da pravi ljudi budu na čelu klubu tokom tog perioda. Ustvari, to mi se čini i kao jedino rješenje, jer ovo više nema smisla. Svake godine ista priča, i oni ljudi koji bi dali novac za klub ne žele to da urade jer znaju da je dovoljno da neko blokira račun, pa da umjesto klubu, igračima i zaposlenima, pare odu Gliši, Autoprevozu, ovom onom...Dakle, ili neki pijani Rus sa jahtom u koju stane dizela u vrijednosti milion dolara ili podvući crtu pa krenuti iz pete lige. Nema druge, ako može Glazgov ne vidim zašto ne bi mogao i Borac...S tim naravno, što Grad treba da se uključi u ovu priču na način da stadion i dalje bude Borčev i da iznos koji se uplaćuje ostane isti...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 09:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Kako to da nas povjerioci redovno salijeću? Dužni su i drugi klubovi, pa ne čujem nešto da je, recimo, Čeliku svako malo blokiran račun...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 09:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
miki je napisao:
...Ovo o čemu piše Schlager je najbolje rješenje, ali samo pod uslovom da pravi ljudi budu na čelu klubu tokom tog perioda....

ovoga se najvise bojim, jer kod nas nema pravih ljudi...ova situacija ih je natjerala da nesto rade, da se bore, kako god to izgledalo...sa novom situacijom, to bi diglo noge gore, i gotovo sam siguran da bi kroz par godina vodili opet iste price kao sada.
Da bi se bilo sta promjenilo, morao bi se donijeti novi zakon o sportu, ili ovaj postojeci rigorozno primenjivati sa zatvorskim kaznama, a da bi se to desilo morala bi se situacija u drzavi srediti...itd sve povezano..

Nije nam ime Borac dato da bi se predavali. Ni jedan put nije lak, a kojim god da krenemo, trnovit je, al ne za tabane, vec za grkljan koliko su bodlje izrasle.

P.S. http://tacno.net/novosti/la-piovra-hobo ... covic-5-8/
procitajte obavezno, ne znam koliko ima istine, ali ako je jedan dijelic istina...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 10:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ovi podaci koje Radulj iznosi za Elektrokrajinu uopšte nisu tačni. Trenutno je Borac dužan za struju oko milion i po KM. Ima aktivan reprogram koji otplaćuje do 2021. godine. A da se i desi to što Radulj priča da se otpiše kamata, pa da Borac na rate plaća ostatak, odnosno glavnicu, opet ostaje nekih 660.000 dugovanja, a ne 100.000.
Znači, ili neko u Elektrokrajini sprema neko protivzakonito poslovanje u korist Borca ili Radulj laže.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 10:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ma ja ovom Radulju nista ne vjerujem, protiv koga su podnesene krivicne prijave :confused2: :confused2: :confused2: ????

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 11:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Prije bilo kakvog formiranja novog kluba mnoge stvari bi trebale biti rijesene, npr da se gradska uprava obaveze da ce naredne tri godine godisnja rata ostati nepromjenjena, stadion itd.
Prije toga bi trebalo napraviti plan o novoj omladinskoj skoli jer svi uposlenici idu na biro i to bi bila odlicna prilika da se taj segmen kluba postavi na zdrave noge.
Ali o tom scenariju treba razmisljati tek kad dodirnemo dno, dotad se treba boriti. Mada mislim da smo blizu dna,.
I da, novi klub nebi bio pravni naslednik,jer pravni naslednik nasledjuje sve ukljucujuci i dugove.

Vrh

[ 121515 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2905, 2906, 2907, 2908, 2909, 2910, 2911 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]