banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 00:51 Danas je 29 Jun 2026, 00:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121515 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2903, 2904, 2905, 2906, 2907, 2908, 2909 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 10 Jun 2013, 12:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Trivunovic zelja Musemica, problem ugovor koji imas jos sa Borcem ali kako vidim od nasih igraca sve je moguce ocekivati...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013, 12:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Evo u Rudaru spominju i nekog brazilca za trenera.

Sta je sa Marinovicem, da li bi mozda on bio nekakvo rjesenje za nasu klupu? Spominjao se i prije...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Borac u srcu je napisao:
Jović dok mu je karijera bila u uzlaznoj putanji koliko se sjećam nije htio čuti za Borac. Otišao je kasnije i u Sarajevo. Sad kad se strmopizdio onda dobar i Borac :-?

Doduse i Borac se strmopizdio toliko,da je dobro da bilo ko hoce da dodje kod nas. Nebitno,trener,igrac,cistacica.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013, 13:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Rasulo u Borcu: Sukob Trivunović - Krunić

Banjaluka – Problemima Fudbalskog kluba Borac kao kraja da nema. Iako se sezona završena pre dve sedmice na Gradskom stadionu ključa. Muka je okupirala sa svih strana.

Borac je osvojio treće mesto u Premijer ligi BiH, ali zbog nedobijanja licence neće videti svetla međunarodne pozornice. Ono što je još gore međuljudski odnosi su narušeni do te mere da sve preti da eksplodira. Na površinu je isplivao sukob između Vuleta trivunovića i sportskog direktora Branislava Krunića, a nezvanično u svlačionici u Gabeli, pred utakmicu poslednjeg 30. kola protiv GOŠK-a zamalo se fizički nisu obračunali golman Asmir Avdukić i defanzivac Mladen Zeljković. Osim toga račun kluba je ponovo blokiran zbog dugovanja tako da je sudbina velikana iz Platonove u potpunosti neizvesna.

Defanzivac i jedan od najzaslužnijih igrača Borca u novije vreme, bivši reprezentativac BiH Vule Trivunović dobio je usmenu poruku od pomoćnog trenera Stojana Malbašića da je suspendovan i da ne mora da trenira do kraja sezone. To ga jeizuzetno pogodilo kao čoveka i razgnevilo.
- Ako nisam više potreban Borcu neka mi to neko glasno i jasno kaže. Neke stvari nisam zaslužio jer je Borac moj klub, Banjaluka moj grad. Ja sam „crveno-plavi“ dres nosio i sa polomljenom nogom pre nego što su pojedinci i došli u Borac. Imam još godinu dana ugovor s Borcem i čekam da vidim šta će dalje da bude – istakao je Trivunović.

Problemi su, po Trivunoviću, nastali kada je na prvom treningu koji je vodio sportski direktor Branislav Krunić sklonjen u stranu, a potom je u Gabeli protiv GOŠK-a stavljen na klupu.
- Pred polazak u Bijeljinu na finale Kupa Srpske video sam na treninzima da sam 17. ili 18. igrač za meč protiv Radnika i jednom članu uprave sam rekao da je bolje da umesto mene u Semberiju putuje neki junior da stekne potrebno iskustvo. To je zdrav rezon koji sam preneo i pomoćnom treneru Malbašiću dodavši da u ovakvim uslovima psihološki nisam u mogućnosti da idem u Bijeljinu, a u javnosti se pričaju priče kako sam odbio da putujem što nije tačno – dodao je Trivunović koji ima ponude nekoliko premijerligaških klubova.

Stameni defanzivac koji je Borcu doneo mnogo slavlja i ljudski karakter koji se retko susreće je istakao da je sa sportskim direktorom Branislavom Krunićem imao „žestok razgovor“.
- Bilo je svega, ne želim d aćutim, pogotovo na nepravdu niti ću da budem bilo čiji podanik. O detaljima razgovora s Krunićem ne želim da pričam, ali mogu da kažem da je rezultat bila svađa – jasan je Trivunović.

Branislava Krunića je iznenadio nastup Vuleta Trivunovića, ali nije želeo da priča o tome. Ili stvarno, kako kaže nije obavešten o problemu i „kratkom spoju“.
- Ne mogu da komentarišem dok ne vidim šta je Trivunović rekao, na ručku sam sa suprugom – kratko je rekao Krunić koji je dodao da su mu vezane ruke zbog blokade računa i da ne može normalno da radi.

To potvrđuju njegove sledeće reči:
- Da bismo uopšte mogli da uradimo nešto po pitanju ekipe za narednu sezonu, moramo prvo da rešimo finansijske probleme. Blokada računa trenutno onemogućava bilo kakav rad. Prvo što bi trebalo da se uradi, jeste da se prvotimcima koji su završili sezonu isplati bar deo zarađenih plata. Potom bi usledili razgovori sa igračima kojima je istekao ugovor, a potom i sa ostalim. Kada to završimo i bar donekle zaokružimo ekipu za naredno prvenstvo, onda možemo da razmišljamo i o eventualnim pojačanjima. Naravno, uporedo moramo da pronađemo i najbolje rešenje za novog šefa stručnog štaba, a vremena je jako malo. Postoje određeni interesi za naše najbolje igrače, ali još uvek nijedna zvanična ponuda nije došla u klub. Ukoliko dođu i budu konkretne i korektne, onda možemo razgovarati, ali je jedno jasno. Nijedan fudbaler pod ugovorom neće napustiti Borac bez odgovarajućeg obeštećenja - kategoričan je na kraju bio Branislav Krunić.

Kako smo nezvanično saznali igrač Borca se spremaju da pišu peticiju protiv sportskog direktora Branislava Krunića baš kao što su svojevremeno uradili i po pitanju statusa Radmila Šipovca i Darka Ljubojevića.

Bez glasa iz UEFA

Fudbalski klub Borac još uvek nije dobio odgovor iz UEFA na pitanje da li može da igra u Evropi kao trećeplasirani klub Premijer lige BiH.
- Plašim se da od tog nema ništa jer još uvek čekamo odgovor, a vreme prolazi – kratko je rekao Krunić.

S. Basara

Valjao bi sad onaj smajli sa kandilom.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013, 16:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
pinkara je napisao:
iskusniborcevac je napisao:
nemojmo po Maleti, covjek je sjebo rame(kost je u pitanju, tako mi rece nedavno), zelim mu brz oporavak i da se sto prije vrati na teren, uz adekvatne pripreme, moze on jos dosta toga dati, volio bi da to bude u nasem Velikanu, a kad je u pitanju Gruja, taj covjek me je negativno iznenadio, iskusan a krio se po terenu, jos mi je u sjecanju njegova losa partija u PD, nicim nije dokazao da je pojacanje

cuj nemoj po maleti a drvlje i kamenje po gruji,po cemu se oni to razlikuju ziv bio????
u najboljoj varijanti po maletica,on i grujic su odigrali podjednako lose,mada i slijepac vidi da je maletic bio ubjedljivo najgori igrac borca ove polusezone.

kad sam to napisao za Maletu, mislio sam iskljucivo na njegovu povredu i da ga postedimo kritika dok se ne oporavi

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013, 17:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
mblm je napisao:
Naravno onim nasim debilima iz kluba ne bi ni na pamet palo da posalju telegram saucesca,ili bar neki mejl nesto,Vojvodini povodom smrti Bate Butorovica. :angry4:
Ali eto mozda mogu momci koji uređuju sajtove da posalju neki mejl ili nesto tako,mislim da bi trebali.

Нажалост, ништа не могу да радим на своју руку, па ни мејл да шаљем.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013, 17:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ми смо та екипа 8)

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013, 18:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
pojaka ekipa, ima ih sa prezimenom kubik(m- visoki, m -siroki i m-teski), izvini Kime prijatelju

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013, 18:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
ko je doticni celo kada je u centru paznje ???

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013, 18:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2003, 19:29
Јел то на качкету пише Црвена Звезда???

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pinkara je napisao:

Драган Којић.

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013, 20:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Gazimestanac87 je napisao:
pinkara je napisao:

Драган Којић.

KEBA

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2013, 21:38 
Veteran
Veteran

Citiraj:
Ljubav prema Borcu trenutno drži igrače u klubu, rekao je Branislav Krunić, sportski direktor, svjetan da svi fudbaleri "crveno-plavih" mogu da napuste klub zbog neizmirenih obaveza.

Banjalučki klub nalazi se u veoma teškoj situaciji. Neriješno finansijsko pitanje koči čelnike da pregovaraju sa igračima, ali i sa kandidatima za novog trenera. Da nije sve crno, govori i interes ruskog Jeniseja za Jocu Stokića, a klubovima su interesantni i Srđan Grahovac i Asmir Avdukić.

"Iz Rusije su zvali za Stokića, ali ništa ne možemo da učinimo jer i on može da traži raskid saradnje. On je za sada imao razumijevanja za tešku situaciju i nismo imali razgovora na tu temu. Postoje interesovanja i za Grahovca i Avdukića", kazao je Krunić koji je ponovio da teška situacija ne dozvoljava da se radi na angažovanju trenera:

"Veoma smo zabrinuti jer ništa ne možemo da radimo. Ne možemo da pregovaramo ni sa trenerima, kao ni sa postojećim igračkim kadrom."

Situacija na Gradskom stadionu možda bi mogla malo da se promijeni nakon četvrtka kada je zakazana sjednica Upravnog odbora na kojoj će se razmatrati program rada za narednu sezonu i organizacina i finansijska situacija.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

29. коло омладинске Премијер лиге

http://www.fkborac.net/sajt/izvjestaji/ ... 0/06/2013/

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 11:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Eto Rudar nam uze Starčevića. 8-)

Bobo sve najbolje!

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 12:22 
Veteran
Veteran

Nece docekati ni polusezonu ....

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Ја му баш и небих пожелио најбоље. Он нам је, по мени, на неки начин, нож у леђа забио.

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 14:00 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Sada kada dođe u BL sa nima i uzme budove. Zna se to tako desiti.
Valjda odoše Kantar i Raščić.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 14:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Jeli to vec bilo prestavljanje, pa nije valjda u Borcevoj trenerci prestavljen :confused2: :confused2: :confused2: , ili slika datira iy nekog predhodnog vremena....

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2013, 14:10 
Veteran
Veteran

Sve je moguce al' mislim da je slika od prije ....

Vrh

[ 121515 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2903, 2904, 2905, 2906, 2907, 2908, 2909 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]