banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Jun 2026, 23:35 Danas je 28 Jun 2026, 23:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121514 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2900, 2901, 2902, 2903, 2904, 2905, 2906 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 06 Jun 2013, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Bolje i ovaj Jović od nekog lika tipa Gaćinovića... Čapljić, Jović... To bar malo vuče na znanje i ambiciju... Neke druge nema potrebe da dovodimo. Možemo opet staviti Starčevića na klupu, isto nam je.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 10:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
:D Jel i Jovića Radulj dobro zna?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
A Karasi i Mihajlo Bošnjak ?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Може Јовић, он је мени запао за око ономад кад је правио чудеса са онима из градачца..

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 10:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
Znao sam da odlaze Bilbija i Stokić, samo sam se nadao da će zadržati Raščića, da imamo bar jednog kvalitetnog špica sljedeće sezone. Uz njega neko tipa Basare bio bi OK, dvojicu dobrih napadača mislim da ne možemo dovesti, ne samo zato što nemamo para, već i da imamo, ne vidim baš ni u ponudi takve.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 10:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
http://wap.mtel.ba/preview_story/222088/

Niđe veze, čovjeka niko nije ni zvao.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 10:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dovešće Radulj nekog ko hoće da sluša, a Jović se nikako ne uklapa u to. :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 11:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
stara je istina da je lošeg igrača mnogo plaćati i jednu marku,a kamoli godinama mu davati platu....naš prvi potez bi trebao biti čistka u vlastitim redovima,pročešljavanje ovog megalomanskog platnog spiska i otpuštanje onih koji ni po jednom kriterijumu (osim veze,rođaštva,poznanstva,zemljaštva,bogatih roditelja..),ne zaslužuju da nose borčev dres...ako bi se otpustilo 10 takvih,na njihova mjesta dovesti maximalno 5 jako mladih,talentovanih igrača iz prve lige rs,i polako da stasavaju uz ove koji će ostati,koji su već pri zalasku karijere...vezati ih ugovorom,i lagano,istrpiti ih,rasteretiti budzet i ne očekivati brda i doline prve sezone,već iz prikrajka vrebati šansu za evropu....i svaki prelazni rok tako,jer stalno ponavljam da nam ekipa vapi za podmlađivanjem.

ja mislim da je to najbolji koncept,jer očito nam omladinska škola nije ni za šta,a ne može im se ni zamjeriti u kakvim uslovima rade...doće i to na svoje vremenom,kad dobijemo pomoćne terene.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 11:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne igraju tereni, treba imati dobre trenere/skaute koji znaju prepoznati talenta. Kozara, SlobodaMG, SlobodaNG, Proleter, Rudar... samo u ovim klubovima se sad mogu naći bar tri igrača koji mogu u budućnosti biti nosioci naše igre, al treba to znati prepoznati. E kad budemo imali takve osobe u stručnom štabu, a ne ovakve koji uzimaju lovu da bi igtali tatini sinovi onda nećemo morati uopšte da brinemo za budućnost. SVE JE NAKARADNO, DRŽAVA, DRUŠTVO PA TAKO I FUDBAL I LJUDI U NJEMU.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 11:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Нисам знао то за Радник и срамота је да Бијељина издваја више од БЛ. Али опет стојим иза тога да Борац има већи буџет од већине клубова и да се мора борити за горњи дио табеле. Има довољно материјала за чистку, многи су подбацили, посебно они од којих се највише очекивало. Али лако је отјерати играче, треба наћи адекватне замјене.

Јовић се чини као једино нормално име међу спомињаним кандидатима. Читао сам да се Рудар разишао са Чапљићем јер овај нема профи лиценцу. Сад је питање да ли је то или нешто друго?!

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 11:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa i ne treba nam sa profi licencom sad kad nećemo u evropu. Ko god dođe za godinu može to srediti, samo pitanje je hoće li se toliko zadržati.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ipak, ne možemo pobacati sve iskusne igrače. Evo, neka Maletić i Grujić ostanu, ali za manje para. Valjda je i njima jasno da ih se ne može plaćati kao kad su bili u najboljim godinama. Teško ćemo naći zamjenu za Vuleta, ako ode. Ne znam kakve su ovo svađe, ali ne ide na dobro. Ove sezone je uz Raspudića bio naš najbolji igrač, ali je pred kraj počeo da se ponaša šupački. Ne znam kako bi sad njegov povratak mogao da izgleda. Međutim, nešto slično smo imali jesenas sa Teinovićem pa se ipak vratio i, dok je bio zdrav, igrao odlično.
Vasiljević, Zeljković i takvi se mogu nadomjestiti igračima iz ove lige. Ima ih u Rudaru, Radniku.
Avdukić, Stokić i Grahovac su posebna priča. I tu se naziru neke zamjene. Lučić za Avdukića, naravno, Basara za Stokića i Mirković za Grahovca.
Bilo bi dobro da Bilbija i Raščić ostanu, ali evo napadački dvojac Slavije (Kokot, Rašević) je slobodan...
Vjerovatno će prelazni rok donijeti nenka nova imena, ali realno otprilike ovako bi to moglo da izgleda i ovim bi ostali konkurentni za Evropu i naredne sezone.
Uz to se nameću dva trenera (Jović i Čapljić) koji imaju više iskustva od Starčevića koji je prošle sezone vodio ekipu. Tu bi mogli biti u plusu.
Osim toga ako ekipa i bude u ovakvom sastavu koji sam naveo, bila bi još nešto jeftinija nego dosadašnja.
Na stranu sad sluđivanje dugovima i blokiranim računima, to će nas pratiti i dalje, ali gledajmo bar ovu stvar oko ekipe malo pozitivnije.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 11:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja bih se rješio svih preko 30. godina, ako ćemo praviti rezove onda tako treba. Ostaviti Avduku i Boku, ovi ostali nek idu kad imaju tako jaku želju da idu. I gurati djecu, Ćina, Stefo, Suba, Fedor, pa i Runa(možda ga utrpamo švabama :lol:)

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 11:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
@kitopsina

kad sam mislio na otpuštanje,nisam mislio ni na jednog prvotimca....pogledaj malo naš platni spisak,i za jedno 10-12 njih ćeš se i ti zapitati čime zaslužuju platu u borcu....

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
@kitopsina

kad sam mislio na otpuštanje,nisam mislio ni na jednog prvotimca....pogledaj malo naš platni spisak,i za jedno 10-12 njih ćeš se i ti zapitati čime zaslužuju platu u borcu....

Da, to svakako... Ima kandidata dosta...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 11:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Svaka cast njima ali treba im se zahvaliti na svemu i cao...Marcetic,Vasiljevic,Zeljkovic,Stupar,Zaric, Trivunovic,Zizovic,Teinovic,Grujic, Maletic !

Ko sto neko rece pokusati zadrzati Avduku, Rascica, dovesti te dobre iz Radnika, Rudara itd ...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 11:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Sad za sad po meni uslove za igranje u Borcu ispunjavaju:

Avdukić
Vasiljević
Trivunović
Raspudić
Zeljković
Grahovac
Tein
Stokić
Kantar
Maletić
Bilbija
Raščić
Aco Radulović
Grujić

Ne znam što se Vasiljeviću hoćete zahvaliti, pa momak skroz ok igra, na toj lijevoj strani.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 11:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
skypostman je napisao:
Pa i ne treba nam sa profi licencom sad kad nećemo u evropu. Ko god dođe za godinu može to srediti, samo pitanje je hoće li se toliko zadržati.

Не знам да ли сам добро сконтао, али чини ми се да сад и за лигу тренер треба да има профи лиценцу.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 12:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne vjerujem, pa nemamo mi toliko trenera sa profi licencom. :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 12:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
ovog rasevica ne bih nikada doveo!
covjek je bio mister promasaj dok je bio u borcu.sta je taj sve bio u stanju promasiti to je za vjerovali ili ne.nikada necu zaboraviti utakmicu u ssarajevu kada je protiv slavije 2 puta sa 5 m prazan go masio.to je tip igraca koji ce od 10 sansi dati 2 gola plafon!
u toj sezoni kada je bio standardni igrac postigao je citavih 5 golova ;)

Vrh

[ 121514 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2900, 2901, 2902, 2903, 2904, 2905, 2906 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]