banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Jun 2026, 05:50 Danas je 28 Jun 2026, 05:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2899, 2900, 2901, 2902, 2903, 2904, 2905 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jun 2013, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ne vjerujem da ce sljedece sezone biti borba za opstanak,ali neka mozda zlatna sredina,najbolje da svi spustimo ocekivanja na minimum. Nasem klubu,kako se cini,predstoje jako teska vremena. Otici ce nam svi igraci sto iole nesto valjaju,ovi sto ostanu,tacnije moraju ostati,cekace prvu priliku da uhvate maglu.

Ako bog da,prodati Grahovca i Stokica,Predragovica,uzeti po prvi put malo ozbiljniju paru,cisto da nam koliko toliko nadoknade ovu nesudjenu Evropu,i izgubljen Kup. Ne dovoditi igrace koji se ne mogu platiti,ne kurciti se imenima,dovesti neke tipa Basare i slicno,koji bi igrali i za litru vinjaka. Dovesti njih,ovima koji ostanu prikljuciti mladje i cao djaci.

Nema tu puno mudrovanja.

Vrh

Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 05 Jun 2013, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Schlager je napisao:
Muljator,hmm,da,mogu se složiti...

Želim samo da istaknem dvije osobe,jednu u pozitivnom,drugu u negativnom..Pozitivna je naravno,Kitopsina,da ne ulazim u detalje jer sve znate,ali taj čovjek je ČUDO!

Negativno,nažalost,ovaj Radulj...Pisao sam već onda,kad ga je naš kolega intervjuisao na NES radiju,da mi se nimalo ne sviđa što onoliko potencira da je rok za licenciranje bio 31 mart,a da je on došao 2.aprila...već tada mi je to ličilo na alibi,a dosta mi je i otvorilo oči zašto je Skupština dvaput odlagana,da bi se prekoračio taj 31 mart :(
Da on malo previše potcjenjuje inteligenciju nas navijača,potvrdio mi je onim izjavama kako je Gaćinović njegov izbor,jer ga on prati duže vrijeme :(

Ipak,vrhunac je ako je ovaj novinski članak iz Blica koji sam juče prenio ovdje,tačan!Pričati da se koplja lome u UEFA,da su jedni za Borac,drugi protiv,ložiti ljude da ovdje rade refresh svakih par minuta i nadaju se,a znati da je odluka donesena još prije dva dana,je ipak stvar za koju malo deblji obraz moraš imati :( ...Ograđujem se još jednom,ako je članak iz jučerašnjeg Blica tačan.

Što se ostalog tiče,vjerovatno je ova nepravda,koja je po milioniti put nanesena našem klubu,na svakoga od nas različito uticala,neko je ljut na ovog,neko na onog,a ja lično sam ljut na SVE! :angry4: ...Prosto mi se više i ne dolazi na forum,koliko mi se sve zgadilo,i samo se pitam...dokle?? :( ...I šta je to ovaj naš Borac Bogu skrivio da UVIJEK mora biti žrtveno jagnje,da se na njemu iživljavaju ili seoski đilkoši iz orašja i žepča,ili "prijateljski" nastrojeni krugovi iz sarajeva,i što je najbolnije-Banjaluka i ovaj polusvijet koji je zalutao u Borac u zadnjih 20 godina :( ...Lakše bi bilo reći na koga nisam ljut,nego na koga jesam,ali krenimo redom,i to po gradaciji od koga sam najviše ljut,pa niže...

GRAD BANJALUKA I OVI PIJUNI POSLATI U BORAC-Izdrkavanje sa datumima Skupštine,prolongiranje rokova dvaput,insistiranje da klub preuzmu baš ti i ti,samo je dovelo do toga da se prekorači 31.mart,i da se nabaci na volej dokazanim dušmanima Borca u NS BIH!
Reakcija-Ne mogu više ni gledat ni slušat,ni Gavranovića ni Radulja dok "objašnjavaju" situaciju :( ...Gade mi se i oni i ovi koji su prije njih doveli Borac u ovakav položaj :(

NS BIH-Prokletinje jedva dočekali da se prekorači rok i da ne dadnu Borcu licencu 27 maja,iako ju je Zvezda od svog Saveza dobila u ponoć 31 maja..Da ne govorim da se FK Sarajevu prošle godine za istu stvar progledalo kroz prste.
Reakcija-Zgadilo mi se sve u vezi tog Saveza,čak i ova reprezentacija BIH..Iako sam stalno pisao ovdje da tu reprezentaciju ne poistovjećujem sa Silajdićem,KLIX.ba ,ugojenom dijasporčadi iz BH fanaticos,već sa onim jadnim i obespravljenim rudarom u Kreki,Banovićima,i 90& normalnih,jadnih i obespravljenih građana BH,kojima je ta reprezentacija jedini izvor radosti u njihovim jadnim životima,i uvijek sam zato navijao za njih (osim protiv Srbije,naravno),žao mi bilo kad su ispadali od Danske,Portugala,Francuske,čak mislim da sam bio jedan od rijetkih koji ih je podržavao ovdje,radovao se da navijam za njih u Brazilu sledeće godine,kad već nema naših...Sad mi je ta reprezentacija samo jedno veliko NIŠTA,produžena ruka FS BIH,koji je obična prćija porodice Osim i apsolutno me ne zanimaju njihovi nastupi više,čak ni sad kad su skoro obezbjedili SP...Neću kompleksaški govoriti Aj Portugal,ili navijati protiv njih,jednostavno,apsolutno me ne zanimaju,jer me odmah asociraju na ove korumpirane njuške koji su jedva dočekale da naguze Borac i ubace Zrinjski..Na SP ću navijati za Argentinu za koju navijam otkad znam za sebe,i eventualno Grčku ako se plasira kroz baraž..Za ove BH jednostavno,ne mogu...uvijek slušam srce,dosad mi je srce govorilo da su mi draži oni nego Danska,Portugal,Francuska,a sad mi se jednostavno gade,jer uopšte u glavi nemam više fleš kako se plasmanu na SP raduju Misimović ili Dzeko,već zamišljam ove njuške iz Saveza kako sebi prisvajaju taj veliki uspjeh.. :(

3-NK Zrinjski-gamad koju ne mogu više očima gledat,evo hinjski izjavljuju kako slažu roster za Evropu...Tri mjheseca su te hinje znale da im je dovoljno samo da na tabeli budu iznad Veleža i da su u Evropi,iskoristili to,rasprodali kući bodove Zvijezdi,Travniku,Gošku i kome god je trebalo,uzeli lovu i sad nam se hinjski,latinski,smiju u facu,a uzeće nam i Kantara najvjerovatnije.

4-Duško Stajić-Nikad nisam pisao ni protiv bivših,ni protiv sadašnjih igrača Borca,ali on je jedno totalno ljudsko dno,jedna obična nula od čovjeka :( !...Dvije godine je živio sa nama,učestvovao u najvećim uspjesima,navijači i neki forumaši su ga prihvatili kao najrođenijeg,družili se sa njim,i on sad poletio 3.aprila da se žali UEFA za 5000 maraka :( ...Čovjek koji igra fudbal cijeli život,poletio kao na qurac da dobije odmah 5000 maraka,iako to nisu uradili ni momci koji su bili po 6 mjeseci ovdje,Antolović,Bašić,Ivetić...Ma fuj!!!!

Još bih uslovno dodao jednu osobu na koju sam ljut,ali ta ljutnja će se tek aktivirati ako Dodik stvarno isplati 200 000 maraka,a ta osoba je Vule Trivunović.

Eto,iz ovog posta se vidi koliko sam ogorčen na sve,jer previše volim Borac da bih mogao hladnokrvno gledati na njegove dušmane...Zbog te ogorčenosti,i bolje je da opet malo odmorim od pisanja,dok me ne prođe,da ne prenosim nervozu i na ostale..

plus jedan, identicna moja razmisljanja i kontanja!!!

Mislim da borba za FK Borac i njegovo mjesto u gradu slijedece sezone mora biti osnovni cilj . Ne moze to 10 ljudi da iznese, ni 20, vec nam treba masa 5000 hiljada ljudi. Dok se ne napravi ta kriticna masa bice borba sa vjetrenjacama, a ima puno vise ljudi koji vole Borac i koji su spremni da daju minimalan doprinos, bilo dolaskom na utakmice ili nekim protestima ili ...ali kao i u drugim stvarima, ljudi su uspavani, latergicni, treba ih razbuditi, siriti pricu, reklamu itd..

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 12:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Zrinjski igra u Sirokom Brijegu kvalifikacije .... ccccccc :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Citiraj:
Čak 85 igrača iz engleskih nogometnih premierligaša ostalo je bez ugovora na koncu ove sezone i ovoga prijelaznog roka mogu bez odštete potražiti novi klub,

Kruna izaberi nesto sto valja 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
kitopsina je napisao:
Revanš utakmicu relegacije u Kaiserslauternu je na stadionu pratilo 50000 ljudi. Pred utakmicu je stiglo 300000 zahtjeva za ulaznicu.
A Kaiserslautern je veličine Prijedora.
Nažalost nisu uspjeli, Hoffenheim je zasluženo ostao u ligi. Možda uspiju neke od narednih sezona kad im prodamo neku našu vedetu.

Kaiser je 1998 postao prvak Njemacke, kao jedina ekipa u istoriji njemackog fudbala koja je kao drugoligas usla u prvu ligu i iste godine postala prvak.
Istina je da je Kaiserslautern malen gradic, ali kompletna regija je velika iz koje regrutuju navijace (Rajnald Fals, Sarland i Baden), a u citavoj regiji ljudi lokalci zive za Kaiserslautern. Baza navijaca im je ogromna, a sve utakmice u drugoj ligi rasprodane.
Ovo napominjem da ljude shvate koliko bi znacilo to za nas klub da se odigra ta prijateljska utakmica.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 12:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Samo da nas Avduka ne napusti...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Volim Borac je napisao:
kitopsina je napisao:
Revanš utakmicu relegacije u Kaiserslauternu je na stadionu pratilo 50000 ljudi. Pred utakmicu je stiglo 300000 zahtjeva za ulaznicu.
A Kaiserslautern je veličine Prijedora.
Nažalost nisu uspjeli, Hoffenheim je zasluženo ostao u ligi. Možda uspiju neke od narednih sezona kad im prodamo neku našu vedetu.

Kaiser je 1998 postao prvak Njemacke, kao jedina ekipa u istoriji njemackog fudbala koja je kao drugoligas usla u prvu ligu i iste godine postala prvak.
Istina je da je Kaiserslautern malen gradic, ali kompletna regija je velika iz koje regrutuju navijace (Rajnald Fals, Sarland i Baden), a u citavoj regiji ljudi lokalci zive za Kaiserslautern. Baza navijaca im je ogromna, a sve utakmice u drugoj ligi rasprodane.
Ovo napominjem da ljude shvate koliko bi znacilo to za nas klub da se odigra ta prijateljska utakmica.

Da, regionalni brend posebne vrste. Imaju čak navijače iz sjeverne Švajcarske, tj. navijačke klubove koji datiraju s kraja pedesetih godina nakon što je Njemačka 1954. godine po prvi put postala šampion svijeta na SP u Švajcarskoj, a okosnicu tima činili igrači FCK (Fritz Walter, recimo, po kome je nazvan stadion u Kaiserslauternu).
Ono što je interesantno sada je njihov trener Franko Foda koji je zadnjih godina uspješno afirmisao četiri-pet igrača iz sopstvenog juniorskog sastava. Recimo, Hoffenheim, koji ima puno skuplju omladinsku školu, uspio je da afirmiše samo jednog. E sad, može se raspravljati o tome nakon što su eliminisani upravo od Hoffenheima, ali mislim da je FCK na pravom putu. Možda da kupe još kojeg dobrog stranca. Pogotovo u odbrani.
Nadam se da će ostati ovaj trener, pa ako se desi to čudo da sa njima igramo u septembru, na njihovoj klupi će biti neko ko traži mlade talente. Ko zna, možda nešto zapazi i ovdje kod nas...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 12:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Evo pustićemo im Runu(novog Subotića) za samo 1(slovima:jedan) milion evra. 8-)

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Evo pustićemo im Runu(novog Subotića) za samo 1(slovima:jedan) milion evra. 8-)

Mogla bi se neka prevara organizovati...

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 13:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Та прича о задовољавању средином табеле мени не пије воде. Ову сезону смо почели са сличним амбицијама, на крају смо остварили много више од зацртаног на почетку, а волио бих чути неког ко би рекао да је задовољан?! Борац и са умањеним средствима од града добија 300.000КМ. Који клуб од свог града добија више или чак приближно пара? Прихаватам да Борац буде иза њих на табели. Не прихватам приче о Борцу коме је амбиција средина табеле. Погледајте табелу и размислите колики буџет имају те екипе које су у средини табеле. Паре од Европе јесу значајне, али неће их добити ни Олимпик, ни Челик, а ни 9 осталих клубова у Премијер лиги. Колику новчану помоћ Олимпик и Челик имају од града??? И зашто би онда Борац имао мање амбиције од њих, зашто би био иза њих на табели? Истина је да се нема пара, али их опет Борац има више него више од 90% клубова. У складу са тим требају се поставити и амбиције.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 14:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Борац и са умањеним средствима од града добија 300.000КМ. Који клуб од свог града добија више или чак приближно пара?

Pa ako vjerujete još išta ovom Radulju,po njegovim riječima Bijeljina daje Radniku 400 000 godišnje :(

Ostale nije pominjao,čini mi se da je to za Radnik izjavio baš u tom intervjuu na NES radiju..

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 14:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sad će im se to prepoloviti. :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ФК Земун од града Земуна је за ову сезону добио милион евра :wink:

Шлагер све смо ми то овдје писали и прије тог датума.
изјебо нас је полумртви нам градоначелник само тако, увалио нам свог кандидата, одложио скупштину и ево нам резултата сада.
о Радуљу не треба трошити тастатуру. ради се о човјеку који избацује непровјерене информације мало мало.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 21:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2013, 22:14
Ako neko ima dukseve Lešinara 1987,treba mi XL veličina, na prodaju. Neka mi pošalje pm.

Ovaj
http://lesinari1987.net/sajt/wp-content ... /duks3.jpg
Ili ovaj
http://www.pik.ba/artikal/2908491/lesin ... m-lesinar/

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2013, 21:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
JUNIORI: Borac - Siroki Brijeg (2:0)
http://www.sportlive.ba/index.php/fudba ... eg-20-foto

Ako sam dobro skont'o dva crvena za golmane Sirokog, na kraju igrac branio :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 09:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

đe tatamata,da ga po običaju obradujem lijepim vijestima iz novina? :lol:

upravo mi kafu uljepšavaju vijesti iz Blica,kako su se potukli zeljković i avduka u gabeli,kako sve ijedan igrač može otići bez obeštećenja jer im se duguje više od tri lična dohodka,a po pravilima uefa oni su slobodni,kako je kruna suspendovao vuleta,kako su igrači juče bezuspješno obilazili oko stadiona da pronađu bilo koga iz rukovodstva da dobiju odgovor kad će biti isplaćen bar dio dugovanja,kako je račun izgleda opet blokiran jer su pojedini članovi rukovodstva aktivirali tužbe da im se vrate isplaćene pozajmice borcu,kako skoro sigurno odlaze avdukić,raščić,stokić,kantar,grahovacitd,itd,itd...morao sam uz kafu i viljamovku naručiti nakon ovoga :lol:

uh,kako će nam sve ovo nedostajati kad jednog dana postanemo organizovan klub...biće dosadno 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 09:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zavali nas Radulj fino...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 09:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Eeee jebiga Schlageru.....

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 10:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ojha

http://sportsport.ba/bh_fudbal/dragan-j ... rca/106555

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 10:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
Džaba nam da dođe bilo ko ako je tačno ovo što Sclager kaže

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2013, 10:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne kaže Šlager,nego Darko Basara. 8)

Napisao je u tom članku i ovo za Jovića,ali u fazonu jedan od kandidata,uz Gaćinovića.

Vrh

[ 121512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2899, 2900, 2901, 2902, 2903, 2904, 2905 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]