banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 24 Jun 2026, 07:30 Danas je 24 Jun 2026, 07:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121506 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2886, 2887, 2888, 2889, 2890, 2891, 2892 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Maj 2013, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
и посерем се на тај ФСРС.
од 6 чланова, 2 наша и 4 њихова, омјер није био ни 3-3, ни вележови нису за нас, ни овако ни онако, него глатко 6-0. размислите и о томе

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2013, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Вратиа се Шиме 8)

Видим док сам био одсутан свашта се дешавало..
За лиценцу и не знам нешто пуно, само оно што сам преко ТВ-а чуо..
Што сазнам, јавићу вам.
Сутра у Бијељину по повољан резултат и онда овдје да опет дижемо љути куп 8)

П.С. хвала свима који су били уз мене и физички и психички!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2013, 20:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Dobro se ti nama vratio. Nadam se da je stanje u redu.

Kada je licenca u pitanju, sanse da nam UEFA odgovori pozitivno su vrlo male ali opet postoje. Ukoliko se UEFA bude ponasala kao u slucaju sa klubovima iz Srbije, nada postoji.

Citiraj:
Nakon što je ispunio cilj i ostavio Leotar u Premijer ligi, trener Vladimir Gaćinović će ovog ljeta da napusti Leotar.
Iskusni trener ima nekoliko ponuda i to od strane premijerligaša, tako da ćemo ovog stručnjaka još gledati na bh. terenima.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2013, 20:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ma ako dovedu ovog onda stvarno nek ide sve u pm, pa koga je jos trenirao?

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2013, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
mi nikako da skapiramo da love nema za murinja. mi jedino i mozemo da se nadamo da cemo ubositi sa nekim trenerom pocetnikom.
svi oni moraju da podju od necega ili nekoga

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2013, 21:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Bolje ostaviti Bobu, Krunu ili Jandru nego dovoditi ovakve. Smješno.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2013, 21:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Tek sad smo u problemu. Slavija nas podrzava...Otisli smo u qrac.
Spoiler:
Slobodan Ujić, predsjednik Slavije iz Istočnog Sarajeva, izrazio je punu podršku Borcu, za kojeg kaže da je zaslužio izlazak u Evropu na terenu.

"Sramota je da Zrinjski drugi put ide u Evropu umjesto nekog drugog. Komisija još nije obrazložila zbog čega Borac nije dobio licencu. Zar se nisu mogli udostojiti i upoznati javnost o razlozima svoje odluke. Koliko imamo informacije, Borac je ispunio sve svoje obaveze koje mu je naložila Prvostepena komisija za licenciranje", kazao je Ujić.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2013, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Nama bi taj Kajzerslautern mogao biti spas.
Ko zna da smo ušli u Evropu da li bi to i 1% bilo realno a ovako dok se federalci budu jeba..li sa nekim luksemburžanima, Banjaluka bi mogla vidjeti najbolji tim koji je ikada gostovao na ovim prostorima. Mislim da bi stadion bio pun ko šipak, taman i da sav prihod od ulaznia dadnemo švabama, isplati se vidjeti ih. A ostaće i nama sigurno. Treba malo unijeti i pozitive u ove sumorne dane, a to mi liči na svjetlo, a sve nas će asocirati da smo i ovog ljeta dio fudbalske Evrope

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 29 Maj 2013, 23:07, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2013, 23:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sutra od 17h prenos iz Bijeljine na RTRS-u.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2013, 23:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
RTRS prenosi Borac, e svašta.
Ne mogu se čudom načuditi

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 00:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
Borac u srcu je napisao:
Nama bi taj Kajzerslautern mogao biti spas.
Ko zna da smo ušli u Evropu da li bi to i 1% bilo realno a ovako dok se federalci budu jeba..li sa nekim luksemburžanima, Banjaluka bi mogla vidjeti najbolji tim koji je ikada gostovao na ovim prostorima. Mislim da bi stadion bio pun ko šipak, taman i da sav prihod od ulaznia dadnemo švabama, isplati se vidjeti ih. A ostaće i nama sigurno. Treba malo unijeti i pozitive u ove sumorne dane, a to mi liči na svjetlo, a sve nas će asocirati da smo i ovog ljeta dio fudbalske Evrope

Prije par godina Sarajlije su ugostile Besiktas i Newcastle. Mislim da su malo veci klubovi od Kaiserslauterna, koji je nekad bio klub a sada su zakucani u drugoj Bundeligi.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 06:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Нова Варош je napisao:
RTRS prenosi Borac, e svašta.
Ne mogu se čudom načuditi

RTRS okrece novu stranicu u saradnji sa komsijama, to bi mogao biti dobar znak za buduce dogovore, ili su nanjusili onih 200 000, nema treceg razloga 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 08:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
O kojem se sad treneru radi ? :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 08:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
spominje se taj Gacinovic koga predlaze Radulj, jer se znaju od ranije(?), a vjerovatno je on Krunin prijedlog :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 08:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
S obzirom da nećemo igrati Evropu, bolje je da Kruna ostane na trenerskom mjestu. Neka probaju jednu polusezonu odigrati tako. Bez nekih abicioznih najava, neka to bude najprije predstavljeno kao prelazno rješenje: sportski direktor i trener u jednoj osobi. Bolje i to nego da dovodimo nekoga sa strane, a ko sigurno neće napraviti puno više u ovoj situaciji. Kao jedini izuzetak tu se nameće možda Vlado Čapljić, ali njega niko iz kluba ne spominje, tako da mislim da se o njemu sad i ne razmišlja. Mada, ko zna ko ubacuje ove priče po novinama. Primjer, Cvetković. Ima časnih novinara koji profesionalno rade svoj posao, ali ne manjka i takvih koji pišu po narudžbi za malu porciju ćevapa.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 08:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Najbolje capljica da uzmemo pa da i mi postanemo filijala sarajlijama koji im redovno daju bodove!
capljic,gavran,odovic......isto je to sve.isto i ovaj gacinovic.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Ne vjerujem baš da bi do toga došlo, ali što se mene tiče neka Kruna pruzme i trenersko mjesto. Ne znam koga bi mi sad u ovoj situaciji mogli dovesti, a da nam to bude od koristi.
Gaćinović naravno nije rješenje...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 09:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
jedino smiješnije od eventualnog angažovanja tog gaćinovića su raduljove izjave,kako je to njegov odabir i kako dugo prati njegov rad...

ovaj put bih se složio sa kolegom kod kuće i na strani,da je vladina izjava kako je "čelik za njega treći",u rangu sa onom stojnićevom koji "ne priznaje prva tri gola borca" :(

u trenerskom smislu,najzaslužniji za evropu je starčević,od licence nema ništa,zna kako klub diše,para nema i jedino razumno rješenje su on ili ova varijanta kruna tim menadzer...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 11:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
F-K-B je napisao:
Citiraj:
Borac je poslao pismo u sjedište UEFA. Mi vam prenosimo kompletan tekst pisma.

EVROPSKA FUDBALSKA FEDERACIJA UEFA – NION

Poštovana gospodo,
Obraćamo Vam se u nadi da ćete razumjeti naše opravdano nezadovoljstvo činjenicom da je N/F SBiH dodijelio licencu za učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope klubu (Zrinjski Mostar) koji je u Premijer ligi BiH na kraju sezone zauzeo deveto mjesto, a nije dodijelio licencu FK Borac Banjaluka, koji je u toj istoj ligi zauzeo treće mjesto.

FK Borac je jedan od najtrofejnijih klubova u BiH, sa dugom tradicijom, osnovan 1926. godine, bio pobjednik Kupa bivše Jugoslavije, osvajač Mitropa kupa 1992. godine, a u posljednje tri godine izborio je izlazak na evropsku scenu. Krajem prošle godine klub je došao u tešku krizu u organizacionom i finansijskom smislu, kompletna uprava je podnijela ostavku, tako da je u drugom i trećem mjesecu ove godine klub bio pred gašenjem. Grad Banjaluka i Fudbalski savez Republike Srpske preduzeli su sve korake da ne dođe do gašenja kluba.

Dana 02.04.2013. godine održana je skupština kluba na kojoj je izabrano novo rukovodstvo. Za samo mjesec i po dana rada na zadovoljstvo svih fudbalskih radnika klub je stabilizovan u organizacionom i finansijskom smislu, a takođe ni sportski rezultati nisu izostali, pa je Borac zauzeo treće mjesto u Premijer ligi BiH. S obzirom da je nova uprava formirana poslije kritičnog datuma 31.03.2103. godine, te ista nije mogla znati za finansijske obaveze prema nekim igračima, ali po saznanju za navedena dugovanja odmah smo reagovali i do 15. maja isplatili sva potraživanja (oko 12.000 evra). Prema tome, samo zbog kašnjenja u isplati, N/F SBiH je na veoma grub način eliminisao FK Borac iz takmičenja u UEFA, bez ikakvog razumijevanja navedene situacije.

Napominjemo takođe da je grad Banjaluka, koji ima oko 300.000 stanovnika, u posljednje tri godine u rekonstrukciju Gradskog stadiona uložio preko 5 miliona evra, da je u finansijskom i drugom pogledu stao uz klub, da Borac ima najveću posjetu u odnosu na sve druge klubove u BiH i da klub, sa ovako dugom tradicijom, infrastrukturom i organizacijom, a pogotovo što je to pravo ostvario na fudbalskom terenu, treba da bude učesnik kvalifikacija za Ligu Evrope.

Zbog svega navedenog najljubaznije Vas molimo da razmotrite ovo naše kratko pismo, te da po potrebi tražite izjašnjenje N/F SBiH, a i dodatna objašnjenja koja ćemo Vam dostaviti na vaše insistiranje, a sve u cilju ispravljanja nepravde koja je učinjena našem klubu. Upoznati smo i sa pravilnikom o licenciranju klubova za UEFA takmičenja koji, pored određenih imperativnih normi, predviđa i mnoga izuzeća koja se mogu primijeniti i u našem slučaju.

Naš klub je spašen u posljednji čas, pobijedio je fudbal, ali u toj slamci spasa i boljeg napretka FK Borac, fudbala u BiH i fudbala uopšte, tražimo Vaše razumijevanje, tako da nam se omogući da nastupimo u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
S poštovanjem,

PREDSJEDNIK FK BORAC

Mr Slobodan Radulj

Tako je, nema predaje... Meni ovo pismo budi optimizam, jer daje OBJEKTIVNE razloge zasto trebamo da igramo u Evropi i zasto obaveze nisu ispunjene u roku, i to sve zbog 20 000 maraka... al vidim da vecina misli da UEFA nece reagovati.

Da dodam opet, ako ne moze Vlado iz ove lige, onda niko. Dati Krunu da vodi tim, ali naci kondicijskog trenera, koji ce voditi pripreme, a Kruni taktika , igra itd.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2013, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
http://www.sportlive.ba/index.php/sl-no ... i-u-evropi

nesto cudno se desava :lol:

Vrh

[ 121506 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2886, 2887, 2888, 2889, 2890, 2891, 2892 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]