banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 25 Jun 2026, 05:06 Danas je 25 Jun 2026, 05:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2882, 2883, 2884, 2885, 2886, 2887, 2888 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 28 Maj 2013, 18:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DxczXZs-J6A[/youtube]

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 18:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
U istoj situaciji je prosle godine bilo Sarajevo pa je dobilo licencu.
Najgore je to sto ovi momci koji su igrama izborili to igranje u evropi, sansu da ih neko vidi i da se prodaju, zbog nase neazurnosti i njihovih dvostrukih arsina evropu nece vidjeti. Klub ce ostati uskracen za pare a mi za istinski spektakl.
A najzalije je sto su ta dugovanja koja je fk Borac izmirio sa zakasnjenjem od nekoliko dana bila manja od 20 000km, sto je relativno mali iznos.

Zalosno je da su neki klubovi krivotvorili reprogram sa vlastitom radnom zajednicom, pa su ipak dobili licencu.

O sledecim koracima kluba treba dobro promisliti prije nego se povuku. Istupanje iz lige nikako, jer to bi napaceni federalni mozgovi to i htjeli, nego konsolidovati klub i stvoriti jos jaci tim pa nastaviti nanositi bol sirom ove nakaze od drzave.
I dalje mislim da je redovan sud jedino rjesenje jer ce uefa bez izuzetka stati na stranu saveza. Traziti misljenje suda dali smo osteceni nedobijanjem licence, ako sud kaze da jesmo onda ide nova tuzba ka savezu za nadoknadu stete. Bilo bi sporo sigurno ali ako bi dobili vjerovatno bi rijesili sve probleme sto se tice finansija naredno desetljece.
Uostalom i pojedini igraci podnose tuzbe redovnim sudovima, pa razni povjerioci, a evo i ona nesreca Gliso nas je dobio na redovnom sudu pa nesto nevidim da se uefa bas angazovala da nas zastiti.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 18:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Nema sanse da se istupi iz lige to baliluk i hoce.
mamu im jebem,mi smo im uvijek bili kamen u cipeli sto ih zulja i tako treba da ostane kad im ovi ostali "srpski" klubovi duvaju qrac redovno.
mogu oni pricati da ih mi ne tangiramo,da smo mali za njih.....da je tako ne bi nas ni provocirali ni podjebavali.oni likuju svemu ovome.
ali bez obzira na njih(ko ih jebe)mi ovim nasim nesposobnjakovicima ne smijemo dozvoliti da pod ovim izgovorom istupe iz lige i proglase bankrot!!!
nama je svakako da igramo ovu pl ako hocemo da igramo evropu,tako da i ako odemo u 1ligu rs-a,mi za 2 godine opet igramo sa ovim konjima.
ISTUPANJE IZ LIGE NI POD RAZNO!!!

PS ne bi me zacudilo da kao vid kompenzacije,ovo ljeto kliber organizuje utakmicu rep RSa,jebem li mu sve po redu

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Istupanje iz lige nipošto! Ja se nadam da je to dio uobičajene retorike u ovim situacijama, a da se pokušava još nešto uraditi u ovih par dana. Mada, ne izgleda dobro.
Šta god da se desi, trebamo narednih sezona uložiti napore da se konsoliduje stanje. Pogotovo ako ostanemo bez Evrope i budemo u situaciji da ne možemo dovoditi skuplja pojačanja, trebamo biti svjesni da će narednih nekoliko godina biti rezultatski mršavije i da moramo biti strpljivi.
Ima nade. Vjerujem da je Krunić došao u pravo vrijeme na rukovodeću poziciju u klubu i da će ozbiljno raditi na stvaranju novog tima.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Muka mi neka,jos sebi ne dolazim. Da li je moguce da nam se ovo desilo??? Ja licno vjerujem da je ovo vec unaprijed bilo poznato,da je uprava znala sve,da je igracima rekla,od Evrope nece biti nista,i ko je gledao utakmicu u Gabeli,shvatio je neke stvari,ali igraci su se izdigli iznad tih bljuvotina,pobjedili u inat,za navijace. Kao i mi nadali su se cudu. Kakva je ovo katastrofa ljudi moji... Trebala nam je Evropa da nas finansijski pogura,to bi nas spasilo. Ovako ja se stvarno bojim sta ce biti...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 18:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jel ima još ikakva nada za licencu ? Ama baš ikakava?

Dobro neko napisa, jebeš fudbal, veća je strepnja za licencu.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Dobro cinjenica je da smo nedobijanjem licenece izgubili te pare od uefe, ali te pare bi vecinom otisle na organizaciju te utakmice i jos ih treba cekati do decembra.
Ovako treba gledati da ovo ima i dobrih stvari, imacemo vise vremena za selekciju tima, pa pripreme poceti da tempiramo formu za pocetak prvenstva, igraci ce imati odmor kakav i zasluzuju itd...
A i uzivacemo u punjenju zeljeznicara i ostalih a necemo strepiti kako cemo mi proci.
Da gradska uprava hoce za relativno malo para moze organizovati ovo sa kajzerom i nadoknaditi Borcu gubitak a nama dati dobru evropsku utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BANJA LUKA VOLI BORAC

Želim da najavim posjetu djece našem klubu!
Trenutno tražimo najpovoljniji termin za to. Sa nekim ljudima iz kluba pripremam tu stvar. Gotovo je sigurno da će termin posjete biti negdje u poslijepodnevnim časovima naredne subote. Dakle, imamo priliku da dan prije revanša finala kupa na ovaj način podržimo klub i igrača i da ostvarimo cilj akcije 'Banja Luka voli Borac'. Mislim da ova akcija sada u ovoj najnovijoj situaciji dobija još više na značaju.
Tačan termin posjete javićemo najvjerovatnije tek u petak jer još uvijek može doći do promjene termina treninga.
Zamisao je da djeca dođu pola sata prije početka treninga. Dočekaće ih nekoliko odabranih igrača (sve u opremi) i družiti se na terenu sa njima pola sata, na kraju im dati poklone (artikle koje smo pripremili). Poslije toga klinci (i roditelji, pratnja) idu na zapadnu tribinu odakle će još neko vrijeme pratiti trening. Pri tome će im neko davati još neke informacije o svemu što ih interesuje vezano za klub, fudbal itd.
E sad, s obzirom da u ovom momentu ne možemo da organizujemo posjetu neke škole (spora školska birokratija, problemi oko kluba) odlučili smo se da napravimo neku vrstu dana otvorenih vrata, naravno, sa fokusom na ovu stvar sa klincima.
Sad pozivamo sve koje interesuje ova ponuda da u subotu poslijepodne (u terminu koji ćemo objaviti u petak) prošetaju sa djecom do stadiona i na ovaj način pomognu klubu. Ako ste u mogućnosti, povedite i djecu čiji su roditelji zauzeti. Imamo još oko 80 kompleta poklona. Nadamo se posjeti bar oko 50 mališana.
Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ovaj neodlazak u Evropu bi se mogao kompenzovati dobrom organizacijom utakmice sa Kajzerom. Stadion da se napuni do vrha, utakmica proda Areni, privuce par sponzora... I tako da se obezbjede pare. Nama je Evropa najbitnija zbog para.
Od istupanja iz lige mi nikakve koristi ne bi imali.
Ovako, ako je ovo vec gotova stvar oko Evrope, dogovoriti prijateljsku, rijesiti tim i odraditi pripreme.
No nasi najveci "neprijatelji" su mozda u upravi.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kajzer je što se tiče Švaba 95% siguran. Upitni su samo ovi naši. Ideja je bila da Grad da pare, a da Borac vrati to Gradu što više od prihoda. Međutim, ako misle da pomognu Borcu, kao što su to navodno htjeli onom donatorskom večerom, onda bi mogli na ovaj način. Imaju spektakl u Gradu za relativno male pare, a klubu ostave mogućnost da zadrži prihode od utakmice. U tom slučaju bi neto zarada kluba bila veća od učestvovanja u prvom kolu kvalifikacija za ligu Evrope, gdje samo snosimo dosta troškova.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 19:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Tasko, to cijelo vrijeme potenciram, zato cu te korigovati na sljedeci nacin: no nasi najveci neprijatelji su u upravi

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 19:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Ova jebena liga i samo sluzi da se dodje do evrope i dodjes na fer nacin i onda palamunderi kazu nema licence, pa svi duguju u cjeloj evropi, i sada neki inat se tjera na malim, fuj jebem ti sve u savezu i upravi borca!

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 19:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Okrenuti se sebi, gledati kako namaknuti tih 200K evra da se prezivi ova godina koja, ponavljam opet, ce biti jako teska i borba za opstanak nam ne gine kako sada stvari stoje. Nadam se da se varam.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 19:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Nesto razmisljam ma bolje i da neidemo u Evropu jer realno nema i sta da ponudimo. Da ispadnemo od nekog Grblja, Zablja ..... Ovako mozemo sa zadovoljstvom pricati o jednoj talentovanoj generaciji Borca koja nije postigla nista zahvljujuci ZLOTVORIMA!

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Радуљ и Љубојевић о недобијању лиценце (Видео)

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 19:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
musakica je napisao:
Nesto razmisljam ma bolje i da neidemo u Evropu jer realno nema i sta da ponudimo. Da ispadnemo od nekog Grblja, Zablja ..... Ovako mozemo sa zadovoljstvom pricati o jednoj talentovanoj generaciji Borca koja nije postigla nista zahvljujuci ZLOTVORIMA!

Jos da je pare dobiti u nekom razvoju situacije e to bi tek bio uspjeh.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Ја и даље чекам да неко напише овде да смо добили ту јебену лиценцу :( :( не вјерујем и даље

ал ваљда нам је тако записано, сезона у којој су штрајковали сви, у којој су играчи скупљали за детрџент, навијачи за превоз у Српско Сарајево и друге забити, форумаши плаћали најаве на радију, из својих џепова у оваквим временима издвајали који динар да се школарцима подијеле свеске и оловке са грбом вољеног клуба.....и има ли неко да се каје због свега што смо урадили ове године?!? један једини глас који ће рећи да би волио да није учествовао у свему овоме?

Сви заједно смо побједили, играчи на терену су испоштовали што се од њих тражило, навијачи показали дланове, некад и шаке кад је морало, симпатизери су показали заједништво и немјерљиву љубав према једином клубу и вољеће то чудо безобзира десила се или не та једна утакмица коју нам душмани забранише да одгледамо на Градском.
Па није нам џаба Веселин Маслеша 1926. године дао име БОРАЦ!

Напријед Борче бори се!

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 20:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Andiamo a Combattere je napisao:
Ја и даље чекам да неко напише овде да смо добили ту јебену лиценцу :( :( не вјерујем и даље

ал ваљда нам је тако записано, сезона у којој су штрајковали сви, у којој су играчи скупљали за детрџент, навијачи за превоз у Српско Сарајево и друге забити, форумаши плаћали најаве на радију, из својих џепова у оваквим временима издвајали који динар да се школарцима подијеле свеске и оловке са грбом вољеног клуба.....и има ли неко да се каје због свега што смо урадили ове године?!? један једини глас који ће рећи да би волио да није учествовао у свему овоме?

Сви заједно смо побједили, играчи на терену су испоштовали што се од њих тражило, навијачи показали дланове, некад и шаке кад је морало, симпатизери су показали заједништво и немјерљиву љубав према једином клубу и вољеће то чудо безобзира десила се или не та једна утакмица коју нам душмани забранише да одгледамо на Градском.
Па није нам џаба Веселин Маслеша 1926. године дао име БОРАЦ!

Напријед Борче бори се!

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 20:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Koji je ovaj Ljujebovic peder pa ni pitanje o licenci na IO nije postavio kao oni nisu nadlezni, pa sada patrioto pisi UFA-i ispred FSBIH da oni izvrse provjeru za licenciranje klubova u BIH, pa toliko te je valjda Banjaluka i Borac zaduzili, ako nisi smrdljivi klimoglavac smradovima iz saveza, imas li imalo stida i srama prema svom narodu, pa ima li iko od novinara da skrese tom "SRBINU" u savezu,....gorim.......

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 20:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
asdfg je napisao:
Koji je ovaj Ljujebovic peder pa ni pitanje o licenci na IO nije postavio kao oni nisu nadlezni, pa sada patrioto pisi UFA-i ispred FSBIH da oni izvrse provjeru za licenciranje klubova u BIH, pa toliko te je valjda Banjaluka i Borac zaduzili, ako nisi smrdljivi klimoglavac smradovima iz saveza, imas li imalo stida i srama prema svom narodu, pa ima li iko od novinara da skrese tom "SRBINU" u savezu,....gorim.......

ne pada iver daleko od Mice klade

Vrh

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2882, 2883, 2884, 2885, 2886, 2887, 2888 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]