banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 25 Jun 2026, 09:43 Danas je 25 Jun 2026, 09:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2881, 2882, 2883, 2884, 2885, 2886, 2887 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 28 Maj 2013, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
srdjanBL je napisao:
To je to, okrenuti se daljoj stabilizaciji kluba ako je to moguce i cekati sledecu sezonu u kojoj, kako stvari stoje, valja izboriti opstanak. :(

to znaci pomiriti se sa odlukom i nastaviti pljacku kluba u sledecoj sezoni,ovaj potez bh saveza borac moze iskoristit samo ako bude znao,boriti se javno i moza privuci neke bogate cetnike u klub :lol: ili stranke koje pucaju na nacionalizam ipak sledeca godina je izborna

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

evo i nezavisne prenose
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/Z ... 93949.html

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 15:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Napraviti plan za 4/5 godina.. Spustiti ambicije na ostajanje u ligi i rjesavanje dugova...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ne znam po nekom iskustvu sa bosnjama,ako pustimo ovo sledece godine ce nas jos gore docekati,nemoj te biti naivni pa misliti da mozemo sebi dozvoliti luksuz i preci preko ovog,ne mislim da treba samostalno istupiti iz lige vec se boriti na sve nacine pa da to bude zadnja opcija

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ja se nadam da ti svi klubovi iz RS u narednoj sezoni neće proći bez 5 komada ovdje.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 16:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jun 2010, 18:18
ovo je strasno, kakva drzava takav I savez raspali se daboga!

uglavnom ovo se ne smije progutati :angry4: gluposti kao samostalno istupanje iz lige ne dolaze u obzir, nego traziti nacin da se blokira savez I reprezentacija, to ce da zaboli isto koliko I nas ovo sa borcem

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 16:27 
Pripravnik
Pripravnik

nije samo evropa u pitanju nego novac koji ta evropa donosi, bez toga mislim da je klub gotov nacisto :(

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

staar je napisao:
ovo je strasno, kakva drzava takav I savez raspali se daboga!

uglavnom ovo se ne smije progutati :angry4: gluposti kao samostalno istupanje iz lige ne dolaze u obzir, nego traziti nacin da se blokira savez I reprezentacija, to ce da zaboli isto koliko I nas ovo sa borcem

Tako je

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 16:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Dajte ne provaljujte se. Kakvo istupanje iz lige i blokiranje reprezentacije. Jedan klub da blokira reprezentaciju? :lol: Srpski klubovi da izadju iz lige? Nisu ovo ratna vremena, svako gleda samo sebe i svoj interes. Zasto bi neko sebe vracao unazad radi Borca?

Sve sto se moze sada ucinit jeste zaliti se UEFA-i ali znamo da od toga nema nista jer kao sto rekose oni ce uvijek stati na stranu saveza, plus sto su vrlo osjetljivi na pitanje licenci i dugova. Ako postoji najmanja sansa da nije sve regulisano na vrijeme a ocito je tako, ta prica sto se tice Uefa-e je zavrsena. Svaka drasticna mjera vodi Borac korak unazad ili cak deset koraka unazad. Do prije 2-3 sedmice niko nije razmisljao o Evropi a sad bi da rusimo klub i pravimo puc jer je necemo igrati. Uozbiljite se.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 16:47 
Pripravnik
Pripravnik

Danchi je napisao:
Dajte ne provaljujte se. Kakvo istupanje iz lige i blokiranje reprezentacije. Jedan klub da blokira reprezentaciju? :lol: Srpski klubovi da izadju iz lige? Nisu ovo ratna vremena, svako gleda samo sebe i svoj interes. Zasto bi neko sebe vracao unazad radi Borca?

Sve sto se moze sada ucinit jeste zaliti se UEFA-i ali znamo da od toga nema nista jer kao sto rekose oni ce uvijek stati na stranu saveza, plus sto su vrlo osjetljivi na pitanje licenci i dugova. Ako postoji najmanja sansa da nije sve regulisano na vrijeme a ocito je tako, ta prica sto se tice Uefa-e je zavrsena. Svaka drasticna mjera vodi Borac korak unazad ili cak deset koraka unazad. Do prije 2-3 sedmice niko nije razmisljao o Evropi a sad bi da rusimo klub i pravimo puc jer je necemo igrati. Uozbiljite se.

jeste inace je liga sva regularna I sve se radi po pravilima samo se ovi iz borca drznuli da plate dugo koji dan poslije roka, sram ih bilo :roll:

de ne trolluj ako nemas sta pametno reci, nego sta nego ce da blokiraju savez nepravda je nepravda!

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 16:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Danchi je napisao:

hehe ti si prava slika drustvenog stanja u drzavi,ti ne bi nista ucinio pustio bi da te gaze dok mogu,tako i ovaj narod spusta glavu ovim na vlasti i pusta da ih gaze ovi polupismeni lopovi.Treba jednom reci dosta i povuci mudre poteze i raditi otvoreno na rusenju bh saveza od jednog kluba se krece,polako bice ih jos.
Mogli smo prosle godine da blokiramo reprezentaciju (mislim na fs rs) ali im je dodo dopustio da se uvuce osimu u dupe,cak je dobio i dres bh

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 16:54 
Veteran
Veteran

Naravno da nije regularna, ali je bitno sto su ustase sve platile na vrijeme i sto ce ici u Evropu iako su 8 ili 9 na tabeli. A Borac nije. Uostalom, nije uskracen samo Borac nego svi ispred Zrinjskog. Dobro, i ja se slazem, nek blokiraju savez, ali bas me interesuje kao ce to izvesti...ajde molim te. Mozemo mi biti bjesni i frustrirani do sutra al od toga nema vajde.

@ssaassaa

Ja sam zadnji koji podrzava nemarnost i drustvenu ucmalost, ali treba biti realan i raditi ono sto je najbolje za klub, a ishitrene reakcije svakako nece pomoci Borcu.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 17:01 
Pripravnik
Pripravnik

Danchi je napisao:
Ja sam zadnji koji podrzava nemarnost i drustvenu ucmalost, ali treba biti realan i raditi ono sto je najbolje za klub, a ishitrene reakcije svakako nece pomoci Borcu.

a pomoce mu to sto nece igrati izborenu evropu I samim tim nece dobiti novac koji zivot znaci klubu?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 17:40 
Veteran
Veteran

Sigurno mu nece pomoci, ali cinjenica je da se ne moze nista uciniti i to je problem. Ako je rjesenje u ovoj situaciji igrati u drugoj ligi onda jebiga.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 17:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
i ova diskusija me podsjeca na nasu svakodnevnicu i na to koliko su hrvati svojom inteligencijom i lukavoscu potpuno zalutali na ovaj balkan...

to se zove maherstvo u manipulaciji,kad mudro ostvaris svoj interes,a niko te i ne pominje!!

pominje se blokada reprezentacije za koju njih apsolutno zaboli vrsnjak...

ali eto,cisto kao podsjetnik da napisem da iz svega ovoga nimalo nije profitirao nijedan muslimanski klub,naprotiv,eno gracic navodno odlazi iz fudbala...

zato sam i napisao danas,polako,strpljivo,pametno i u interesu borca...pokusajmo bar jednom kopirati te mudre i lukave latine,a ne po nasem obicaju povuci neki idiotski potez,pa kasnije opet pristajati na sve!

dosta je bilo prazne price,treba triput izmjeriti i jednom presjeci,a ne laprdati pred medijima o istupanju ako stvarno to ne mislimo uraditi,a ako mislimo,daj da vidimo koji nam je plan B.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 17:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
само се надам да се неће обистинити оно о чему су неки овдје трубили а то је гашење клуба. а ово "иступање" ми нагиње ка томе.
сви смо ми овдје писали да нису никако требали помјерати скупштину и да им тих пар дана неће значити ништа, као што није ни значило.
свако реалан је знао да од тих њихових спонзора-делегата нема ништа.
и тако су они помјерили скупштину и дали овима повода да сада овако одлуче. јер нису на вријеме рјешили репрограме дуговања, исплатили та нека реално ситна дуговања и сл.
да су хтјели, наравно да су нам ови из савеза могли прогледати кроз прсте, као што су гледали и гледају и другима.
али ипак смо ми Српски Шампион и ми смо оличење свега што они мрзе.
знамо да им не смијемо давати повода а то смо дозволили да се деси.

е сада кога ту кривити.
криваца је много за ово. нису то само ови дегенерици у савезу. почев од полумртвог градоначелника којег не интересује ништа и обавјештен је ко ономад Коштуница, до бивше и садашње управе.

за мене је иступање никакво рјешење

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 18:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
Иступање ни под разно,ипак смо ми сами себи највећи кривци што је дошло до овога.Нисмо се смјели довести у ситуацију да нам Европа зависи од тога да ли ће нам балилук и шокадија прогледати кроз прсте.
И да кажем да послије овог данас и "овакве" заштите наших интереса у савезу Клибер ми дође нешто као шушњар или глишић.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 18:04 
Pripravnik
Pripravnik

istupanje nije opcija, ali bez 200 000 maraka iz evrope bicemo blizu prinudnog istpunja.
ova sezona je I sa tim novcem jedva izgurana sta ce biti bez :(

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 18:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
kad je mogao Osim doci na noge Dodiku da spasi BiH fudbal i reprezentaciju, zasto se celni ljudi boje otici kod Predsjednika da se spasi Borac, ako se iskreno to zeli, ali se bojim da je to sve izrezirano da se na ovaj nacin odvija nevidjena farsa

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2013, 18:11 
Pripravnik
Pripravnik

sve sve ali kakvi su to beskicmenjaci ljubojevic I slicni to je strasno, za klub koji je stvorio da ne mrdnu ni prstom a to im je funkcija, da se ne govori o ljubavi i odanosti .... bez rijeci...

Vrh

[ 121509 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2881, 2882, 2883, 2884, 2885, 2886, 2887 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]