banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 26 Jun 2026, 01:20 Danas je 26 Jun 2026, 01:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121510 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2876, 2877, 2878, 2879, 2880, 2881, 2882 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 27 Maj 2013, 19:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Hehehe mislim da je krol2 upravu, jer drugostepena komisija je tu da samo ispravi greske prvostepene komisije ako ih je bilo u trenutku odlucivanja prvostepene komisije jer to kaze ovaj gore clan sto je on citirao. Imam neko osjecaj da ce sutra IO da dodijeli svima licence, jer to tako ide u ovoj drzavi :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 19:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sve mi se zbrkalo,ja posao ozbiljno da napisem da se trebamo nadati da cemo mozda sutra dobiti datum! definitivnn mi je vrijeme da odmorim od neta i medija,i pustim mozak na pasu,dok me nisu sludili skroz...a i ti krole,ne pomazes sa tim paragrafima,hahaha...ovo vise nije fudbal,vec trebamo postati skolovani pravnici,jbt

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 19:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
u pravu si slager,
ja samo pokusavam reci da su paragrafi i pravilnik vrlo jasni i da su striktni i precizni i da u sustini ne trbamo bjesniti na komisiju vec na nase bizgove u Borcu koji su ga olako shvatili ili nisu ni procitali pa sad drame i prebacuju krivicu

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Odjavljujem se. Nemam vise snage da klikcem na F5. :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka

shakal je napisao:
Al' kako je moguce da su u Srbiji odbijene licence Zvezdi i kome jos, pa su sad izmirili dugovanja i dobice ih 31.05? A kod nas se zajebavaju i prekrajaju tabelu po svom interesu.

heheheeh mili moji srbijanci....ne bi oni bili oni kad ne bi bili lopovi pa nasli rupu da zajebu i UEFU......komislija je u stalnom zasijedanju do 31.05. kako bi dali klubovima jos par dana da ispune uslov iako je i nihov pravilnik jasan...svi pa i Partizan su trebali biti bez licence jer su tek poslije zalbe ispunili uslove .....
kod njih je lakse...niko ne ispunjava uslov za licencu pa nema ko da se zali ...moraju cekati jos nekog pored Partizana :D :(

Poslednji put menjao _Krol_ dana 27 Maj 2013, 20:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ne znam za vas, ali ja sam i dalje optimistican oko licence. Sutra ce se to rijestiti. Malo ce nasi srati (prijetiti) ovi ce onda popustiti.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 20:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Нова Варош je napisao:
Ne znam za vas, ali ja sam i dalje optimistican oko licence. Sutra ce se to rijestiti. Malo ce nasi srati (prijetiti) ovi ce onda popustiti.

ne bih da sirim depresiju, iako sam po prirodi optimista, ali ovo ne ide na dobro. Uzeli su nas na zub, da se radi o Zeljeznicaru ili Sarajevu, kontam da bi bila druga prica, ovako mi, Celik i Olimpik :(

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 20:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Schlager je napisao:
sve mi se zbrkalo,ja posao ozbiljno da napisem da se trebamo nadati da cemo mozda sutra dobiti datum! definitivnn mi je vrijeme da odmorim od neta i medija,i pustim mozak na pasu,dok me nisu sludili skroz...a i ti krole,ne pomazes sa tim paragrafima,hahaha...ovo vise nije fudbal,vec trebamo postati skolovani pravnici,jbt

Za pocetak pregovora? :lol:

Simpatizer je napisao:
Odjavljujem se. Nemam vise snage da klikcem na F5. :lol:

Ja poceo da klikcem na refresh, da razbijem rutinu.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 20:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
krol2 je napisao:
shakal je napisao:
Al' kako je moguce da su u Srbiji odbijene licence Zvezdi i kome jos, pa su sad izmirili dugovanja i dobice ih 31.05? A kod nas se zajebavaju i prekrajaju tabelu po svom interesu.

heheheeh mili moji srbijanci....ne bi oni bili oni kad ne bi bili lopovi pa nasli rupu da zajebu i UEFU......komislija je u stalnom zasijedanju do 31.05. kako bi dali klubovima jos par dana da ispune uslov iako je i nihov pravilnik jasan...svi pa i Partizan su trebali biti bez licence jer su tek poslije zalbe ispunili uslove .....
kod njih je lakse...niko ne ispunjava uslov za licencu pa nema ko da se zali ...moraju cekati jos nekog pored Partizana :D :(

па видиш да ће и ови у сарајеву бити у сталном засједању :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 20:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Evo nekih turaka na bht-u, komisija neka došla u goste.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 20:29 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
kitopsina je napisao:
A sada spektakl...

Ponovo sam uspostavio kontakt sa menadžerom 1.FC Kaiserslautern. On mi je potvrdio da su još uvijek zainteresovani da igraju protiv nas u Banjaluci (najvjerovatnije 7. septembar) pod uslovima koji su dogovoreni prošlog decembra.
Jedan član naše uprave će se zauzeti da ovu stvar izloži odgovornima u Gradu kako bi nam oni finansijski pomogli da do ovog susreta dođe. Ne znam kolike su šanse za to, ne zna ni on, ali pokušaće sve pa ćemo uskoro znati na čemu smo.

Da ovom prilikom namomenem da 1.FC Kaiserslautern večeras protiv Hoffenheima igra revanš relegacije. Prvu utakmicu su izgubili 3:1. Kako su mi moji prijatelji iz Kaiserslauterna potvrdili, stadion je odavno rasprodan. Igra se večeras od 20:30. Možda bude prenos na Eurosport 2.
Mislim da ne bi bilo loše da se malo navija za Kajzer pa da se, ako nas Bog pogleda, sljedećeg septembra ponosamo sa njima na Gradskom.
AJ Kajzer!

a gdje je licenca... :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 20:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
kitopsina je napisao:
A sada spektakl...

Ponovo sam uspostavio kontakt sa menadžerom 1.FC Kaiserslautern. On mi je potvrdio da su još uvijek zainteresovani da igraju protiv nas u Banjaluci (najvjerovatnije 7. septembar) pod uslovima koji su dogovoreni prošlog decembra.
Jedan član naše uprave će se zauzeti da ovu stvar izloži odgovornima u Gradu kako bi nam oni finansijski pomogli da do ovog susreta dođe. Ne znam kolike su šanse za to, ne zna ni on, ali pokušaće sve pa ćemo uskoro znati na čemu smo.

Da ovom prilikom namomenem da 1.FC Kaiserslautern večeras protiv Hoffenheima igra revanš relegacije. Prvu utakmicu su izgubili 3:1. Kako su mi moji prijatelji iz Kaiserslauterna potvrdili, stadion je odavno rasprodan. Igra se večeras od 20:30. Možda bude prenos na Eurosport 2.
Mislim da ne bi bilo loše da se malo navija za Kajzer pa da se, ako nas Bog pogleda, sljedećeg septembra ponosamo sa njima na Gradskom.
AJ Kajzer!

Neka je sebi gurnu u dupe. Uz malo sreće igramo sa pravim protivnikom, koji uz to traži mlade igrače.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 20:34 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
kitopsina je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
kitopsina je napisao:
A sada spektakl...

AJ Kajzer!

Neka je sebi gurnu u dupe. Uz malo sreće igramo sa pravim protivnikom, koji uz to traži mlade igrače.

bojim se da će nam i za totražiti nekakvu papirologiju, koliko je emisija štetnih gasova na stadionu, nacionalna zastupljenost na stadionu i sl.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WMQLZkXe21I[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Радуљева изјава за борац-спорт:

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 21:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
jebo lud zbunjenog.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 21:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Само блокирати све, рад савеза, свега. Гдје је Клибер сад, нек њему каже да их стисне. Маму им јебем покварену.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/R ... 93859.html

Citiraj:
Prije početka utakmice u Gabeli Srđan Grahovac, vezista Borca i strijelac prvog gola, dobio je udarac laktom u stomak od nekog od domaćina.

"Iako neki kažu da je ekonom GOŠK-a, ja stvarno ne znam ko je, ali znam da me namjerno prije utakmice udario laktom u stomak. Tokom meča su nas psovali, vrijeđali, a o oštrim startovima da ne pričam. Bilo je svakakvih nesportskih stvari", kazao je Grahova

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Krol2 jel se ti šališ sa nama .... Kakvi paragrafi kakav kur.c gdje se to još doslovno poštuje, pa ne biste vi prvi vidjeli Evropu pa vjerovatno ni čitav Balkan godinama.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka

prvo ne salim se....drugo koliko navijam da zvezda ide u evropu toliko navijam da i borac ide,mada iskreno koliko mi zivaca i zivota uzmu bolje i da ne idu ali neka zarade neku crkavicu....trece ja ne komentarisem postuje li se ili ne nego govorim kako stoje stvari ako se postuju...do sutra mozemo razglabati kome je to majka a kome maceha....

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
"U Borcu razmišljaju o istupanju iz lige"

Predsjednik Borca Slobodan Radulj indirektno potvrdio da Banjalučani nisu dobili evro-licencu."Razmišlja se i o istupanju iz lige", kaže on!

Prvi čovjek Banjalučana Slobodan Radulj prisustvovao je sjednici Drugostepene komisije u Sarajevu, koja je prema tvrdnjama sarajevskih medija, licencu dodijelila osmoplasiranom Zrinjskom.

Na putu za Banjaluku, Radulj je banjalučkom portalu "Borac-sport", demantovao tvrdnje da je odluka o licenci donesena.

"Odluka o tome ko dobija evro-licencu a ko ne još nije donesena i veliko je pitanje da li će se to desiti danas ili sutra", prenio je ovaj sat riječi predsjednika kluba sa Gradskog stadiona.
Međutim, poslije nekoliko sati, ipak je indirektno potvrdio sarajevskom "Sportsportu" da je Borac najvjerovatnije ostao bez licence…

"Mi još uvijek nismo dobili zvaničnu odluku, ali čini se da ste vi novinari mnogo bolje obaviješteni nego mi. Ogorčeni smo, ne znam šta drugo da vam kažem. Dobro smo prostudirali pravilnike o licenciranju i mislim da tu ima mnogo mjesta za manipulacije", izjavio je Radulj.

Prema njegovim riječima, istina je da u pravilniku piše da se obaveze prema igračima, zaposlenicima i trenerima moraju ispuniti do 31. marta.

"Ali ne znam čemu onda služi rok od osam dana za žalbe. Mi smo se žalili, ispunili obaveze koje ranije nismo i onda nam se ponovo desi to što se desi. Izborili smo nastup u Evropi na zelenom terenu, isplatili smo i one kojima smo bili dužni, a opet ćemo izgleda ostati bez licence".

Predsjednik Borca najavio je i žalbe Izvršnom odboru Fudbalskog saveza BiH i UEFA i dodao da u banjalučkom klubu razmišljaju o istupanju iz lige.

"Nismo za radikalne poteze, ali vjerujte mi da se i tome razmišlja, a ako mi napustimo Premijer ligu BiH, mogli bi i neki drugi klubovi", zaključio je prvi čovjek Banjalučana.

Kapiten fudbalera Borca Draško Žarić nije želio previše da komentariše navodnu odluku da Borac ne dobija licencu i ne nastupa u Evropi.

"Sezona je završena, Borac je ispunio ambicije i očekivanja navijača i po četvrti put uzastopno obezbijedio plasman na međunarodnu scenu. Što se tiče dešavanja oko licence, mi kao ekipa nemamo komentar", rekao je Žarić.

Vrh

[ 121510 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2876, 2877, 2878, 2879, 2880, 2881, 2882 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]