banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Jun 2026, 01:52 Danas je 28 Jun 2026, 01:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2869, 2870, 2871, 2872, 2873, 2874, 2875 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 27 Maj 2013, 08:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
TI SI PRVI TRENER KRUNAAAAAAAAAAA, KRUNAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Slika

golovi i izjava krunica
http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=27488

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 08:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Kakav dan juce... Kakva noc. Prvi kazem da nisam vjerovao da mozemo u Evropu,jesam onako duboko u sebi,ali kad covjek stavi sve na vagu,sve probleme,sva sranja,pa onda slag na tortu neigranje pola ekipe,previse propusteni sansi i izgubljenih bodova u sezonu,stvarno je ovo ravno cudu. Juce utakmica u Gabeli katastrofalna,nivo nize lige,ali klupa se iskazala,poslala seljacine u drugu ligu,a nas u San Marino. :D Svaka cast igracima,svaka cast svima koji su sinoc dosli do stadiona. Danas jos samo licencu da dobijemo,a mislim da hocemo,i to je to. ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 09:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
MARIO BRKIĆ (NS PŽO)-PREDSJEDNIK
MRĐA MILAN (PFS PRIJEDOR)-PRVI POTPREDSJEDNIK
ZAJKO KOZLIĆ (NS ZDK)-DRUGI POTPREDSJEDNIK
ĆORIĆ BOŽO (NS HNK/Ž)-ČLAN
RISTOVIĆ DAVOR (PFS SA-RO REGIJE)-ČLAN
ŠEHOVIĆ SEJFO (FSKS)-ČLAN

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Predsjednik sinoc rece da ce licence biti.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 09:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Svaka čast na dočeku,ludilo!

Zaslužili su momci to,itekako..

Nego,zanima me jel bio Kliber sinoć na dočeku,i da li je on uopšte više u klubu,u bilo kakvom svojstvu? :-?

Kad sam pisao da bi nam on valjao kao suvo zlato,mislio sam prvenstveno na ovakve situacije kao danas....ako danas u Sarajevu neko ne zalegne za Borac,biće svašta...

Citiraj:
Predsjednik sinoc rece da ce licence biti.

I što je još važnije,meni je to rekao i kolega @kod kuće i na strani,koji je obično bolje informisan od Predsjednika 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 09:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Schlager je napisao:
I što je još važnije,meni je to rekao i kolega @kod kuće i na strani,koji je obično bolje informisan od Predsjednika 8)

Zbog ove tvoje izjave za očekivati je smrtnu kaznu :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 09:37 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W4iBH2wPhVI[/youtube]
I sad ako kojim slucajem ne dobijemo licencu, ima da me objese kod SDK. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 09:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa reko si mi juče preko telefona da dobijamo licencu,i od tog trenutka je za mene to završena stvar,a ova sjednica drugostepene komisije mi je drugorazredni događaj...formalnost 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 09:41 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
pa reko si mi juče preko telefona da dobijamo licencu,i od tog trenutka je za mene to završena stvar,a ova sjednica drugostepene komisije mi je drugorazredni događaj...formalnost 8)

Ako su lagali mene, i ja lazem vas. Nemoj sad da me ljudi likvidiraju ako stvari odu u pogresnom pravcu :D . Informacije koje imam govore da bi danas trebalo da nam 'progledaju' kroz prste.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 09:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
A sada spektakl...
Ovo su artikli koje smo uradili od prikupljenog novca ('Banja Luka voli Borac'). Odnosno, za stotinu kompleta (1 sveska, 1 olovka, 1 raspored časova) smo potrošili 230km. Znači, na računu ima još 170km.
Ima problema oko organizacije posjete djece stadionu. Prije svega zbog debilne školske birokratije, turbulencija u klubu, a posebno zbog manjka vremena jer je kraj sezone, a školska godina traje do 14. juna. Razmatramo neke druge mogućnosti kao što su posjeta igrača školi (poslije finala kupa) ili da napravimo neku vrstu dana otvorenih vrata gdje bi zainteresovani mogli dovesti svoju djecu na stadion. Možda dan pred revanš kupa (subota). Vidjećemo narednih dana šta se može učiniti. U najgorem slučaju posjetu dogovaramo za septembar.

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 10:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

bravo,lijepo izgleda..svaka vam čast za trud.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
најбоље дан пред реванш. и да се свим родитељима који доведу дјецу поклоне и улазнице за утакмицу.

хвала вам што сте стисли зубе и изборили европу на терену!
за мене сте најбоља генерација која је икада играла у Борцу, јер знам кроз шта сте све пролазили, колико сте неразумјевања имали, како сте се довијали!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 10:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
kitopsina je napisao:
stotinu kompleta (1 sveska, 1 olovka, 1 raspored časova)

Сјајно; честитка од мене за труд и резултат.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 10:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
kitopsina je napisao:
A sada spektakl...
Ovo su artikli koje smo uradili od prikupljenog novca ('Banja Luka voli Borac'). Odnosno, za stotinu kompleta (1 sveska, 1 olovka, 1 raspored časova) smo potrošili 230km. Znači, na računu ima još 170km.
Ima problema oko organizacije posjete djece stadionu. Prije svega zbog debilne školske birokratije, turbulencija u klubu, a posebno zbog manjka vremena jer je kraj sezone, a školska godina traje do 14. juna. Razmatramo neke druge mogućnosti kao što su posjeta igrača školi (poslije finala kupa) ili da napravimo neku vrstu dana otvorenih vrata gdje bi zainteresovani mogli dovesti svoju djecu na stadion. Možda dan pred revanš kupa (subota). Vidjećemo narednih dana šta se može učiniti. U najgorem slučaju posjetu dogovaramo za septembar.

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika

Sjajno odradjeno!!!

Imam prijedlog, ako je moguce da se u okviru web sajta www.borac-sport.com napravi link Akcija Banja Luka voli Borac gdje mozemo da postavimo ove slike, tok akcije..... to je samo moj prijedlog jer sajt ima dosta posjeta pa da tako jos napravimo vecu popularizaciju same akcije

Cestitke momcima!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Јуче феноменалан дан и феноменално вече. Након свега и свачега што се дешавало, изборили смо Европу на тежи али најслађи начин. Честитке свима, била је ово тешка сезона за све у и око клуба, али ето и то се некако успијело завшити и то позитивно за нас. Надам се да ћемо данас добити и ову лиценцу и онда Сан Марино стижемо :D

Такође да похвалим за свеске и оловке, супер изгледа! Ето како се то може урадити са мало пара само када има воље и жеље

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 12:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2013, 12:09
Mogu li se ove sveske nekako pustiti u slobodnu prodaju recimo kao što se mogu kupiti sveske i olovke za BG blizance ?! I ako ne može mogu li ja dobiti jednu :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 12:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:08
nisam ni na jednoj strani bio dosad ali ovo je mozda ipak previse :/
Spoiler:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/988822_560203737351726_2121714341_n.jpg

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Poce li sjednica u Sarajevu? Ima li kakvih vijesti? Dobrih?

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
1987 je napisao:
nisam ni na jednoj strani bio dosad ali ovo je mozda ipak previse :/
Spoiler:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/988822_560203737351726_2121714341_n.jpg

Cekajte ljudi malo. A sta je trebao da se slika sa nasim grbom. Jbg tamo zaradjuje platu, i logicno je to sve po meni. Plus toga ljudi tamo ga gledaju kao bozanstvo. Sa razlogom jer je Celik go qurac od ekipe, i sve ovo sto im se dogadja je Vladina zasluga. Najvise. Ali ima nas koji znamo koliki je on Borcevac. Vjerujem da mu nasi ponude korektne uslove, da bi dotrcao ovamo. Bez obzira na sve ono sto se dogadjalo ranije.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2013, 12:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Па нормала јбт, то је професионализам. Људи га цијене и воле, а одавде је отјеран. Влади желим све најбоље, као и Челику, прави су клуб!

Vrh

[ 121512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2869, 2870, 2871, 2872, 2873, 2874, 2875 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]