banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Jun 2026, 05:50 Danas je 28 Jun 2026, 05:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2867, 2868, 2869, 2870, 2871, 2872, 2873 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 26 Maj 2013, 19:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Pa organizujte nek' BEL to snimi.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 19:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Schlager, sve je to u redu, ali uzivati uz tv, meziti a ne piti nektar, nije u redu :(

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 19:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
Inace, zao mi je sto niste mogli vidjeti kako se danas vecina ljudi na Otoci (na dijelu za "domace navijace") radovala golovima Borca i provocirala navijace Celika. Ipak, taj rivalitet na relaciji Sarajevo-Zenica koji je daleko najveci u BiH u kategoriji "jedan grad-drugi grad" je danas i mene iznenadio. Al vjerovatno ne bi bilo toliko provociranja da ovi odmah na pocetku nisu skandirali "Jebem te Sarajvo" :lol:

Jagodic izgleda ostaje u Celiku.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 19:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
borac-sport.com са Фејсбука....
Citiraj:
Армија навијача Борца вечерас слави! А има и шта, разлога има итекако: Понос Бањалуке и Крајине поново ће играти на европској сцени! Издигао се наш Великан још једном, трпио разне ударце и понижења ове сезоне, међутим, иако грогиран, успио је да устане са пода и свим душманима и душебрижницима задао ударац за побједу! Свима који су прижељкивали да се наша светиња угаси, ово је најтежи пораз!

Отпутовали су Борчеви фудбалери тихо и мирно у Габелу на меч посљедњег кола са ГОШК-ом, али се враћају са пјесмом која пара уши свим непријатељима! А има их! Отишли су наши играчи у Херцеговину са жељом да савладају ГОШК и домогну се евро-купова. И у томе су успјели: Граховац и Рашчић највећи су јунаци међу свим црвено-плавим јунацима; захваљујући њиховим головима поново ћемо чекати у реду да купимо карту за европску утакмицу, поново ћемо сви у јуну са времена на вријеме посјетити сајт UEFA да видимо ко нам је европски ривал, поново ћемо са поносом гледати како ''Ћело из УЕФЕ'' држи папирић са именом наше светиње!

А није тако изгледало прошлог викенда... Тужна и суморна лица свих навијача на Градском стадиону након ремија са Травником данас су озарена осмјесима; срце туче, али не више од неизвјесности, већ од среће и задовољства! Не само што је Борац у Европи, већ и зато што је одговорио свим оним злим силама којима је Борац трн у оку, ноћна мора због које се буде ноћима!

Зато због свега што се у сезони дешавало, и доброга и лошега, покажимо да волимо Борац највише кад је најтеже: окупимо се вечерас у поноћ на Градском и дочекајмо наше играче како доликује!

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Jancker je napisao:
Inace, zao mi je sto niste mogli vidjeti kako se danas vecina ljudi na Otoci (na dijelu za "domace navijace") radovala golovima Borca i provocirala navijace Celika. Ipak, taj rivalitet na relaciji Sarajevo-Zenica koji je daleko najveci u BiH u kategoriji "jedan grad-drugi grad" je danas i mene iznenadio. Al vjerovatno ne bi bilo toliko provociranja da ovi odmah na pocetku nisu skandirali "Jebem te Sarajvo" :lol:

Jagodic izgleda ostaje u Celiku.

Jesu li robijasi skandirali Zenica je srce
Srbije, ili to rade samo na Grbavici.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6Rw18DYADmk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Cestitke Kruni na pobjedi na vatrenom krstenju. I to sa pola ekipe. Ali da je bila ta druga polovica mozda nebi ni pobjedili ko zna :wink: .

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 19:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
Честитке свима још једном, ово је била баш занимљива сезона нашег Борца, мислим да је ова Европа најбитнија досад, Европа која ће одржати наш Борац. Који добар осјећај због свега што нам слиједи у наредним мјесецима. Шлаг на торту биће финале Купа наше државе.

И морао сам се вратити на пост који сам написао прије пар дана, све је текло по плану, коначно оптимизам који се на крају и остварио. Уживање право.

БањалукаСРБ je napisao:
Грацић одријешио кесу, а Олимпик није побједио ни Зрињског кући, па ни у Бијељини.

Само смо писали о неким теоријама завјере и куповине, све је пало у воду, на крају смо сами себе довели у ову ситуацију.

Ближи се задње коло, а можда је и боље што смо одиграли 2:2 са Травником, то је била наша мала игра: да смо побједили Травника ГОШК би побједом против нас обезбједио опстанак, а у тој ситуацији ми би сигурно доле изгубили. Челик се не би превише надао Европи, јер би нама и бод био довољан у Габели да будемо испред њих, онда би и они изгубили од Олимпика који би претекао нас у случају нашег икса.

Што значи да је нама савршено одговарао реми са Травником. ГОШК-у смо убили мотив да игра на побједу, јер немају шансе знајући да Травник побјеђује Звијезду, а оставили смо Челика да се нада идаље Европи и да гине са Олимпиком, тј. створили смо услове да на Отоци буде X2, а да ми побједимо лакше него што би то урадили да Травник има тај бод мање који су нама узели.

У овом тренутку гледано, да смо побједили Травник били би смо ближе Европи,тј. сами би о њој одлучивали, али мало дубље гледајући цјелокупну ситуацију, тај реми можда буде психички пресудан на екипе које такође одлучују о нашој европској судбини и на крају можда је тако и боље.

Будућност нам се ломи у том задњем колу, ајмо момци, ај Борац!

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 19:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Cestitke igracima i Kruni. Igrati u ovom klubu i ovim uslovima izboriti mjesto koje vodi u kvalifikacije LE, nevjerovatan uspjeh.

Citiraj:
Nakon susreta trener Čelika, Vlado Jagodić, bio je vidno razočaran i kratko je izjavio:

"Velika pobjeda za klub, grad i navijače. Za mene je Čelik osvojio 3. mjesto. Na kraju bih se zahvalio ovim vjernim navijačima koji su ispunili Otoku, te su sjajno navijali svih 90 minuta bez ijednog incidenta."

A Vladi Jagodicu, poznatom pod imenom Gradimir Gojer, poruka: MOZES QRAC DA NAM PUSIS.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 19:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2013, 00:37
Cestitam na pobjedi! :D

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 20:12 
Veteran
Veteran

Okupljanje u pola 1 na Gradskom???

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Aj Borac!!!!!!! :)

Bićemo sa Vošom i u kv za LE i u rukometu za LŠ

U prvoj sekundi Dnevnika vijest o Borcu

http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=27480

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 26 Maj 2013, 20:25, izmenjena 5 puta

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 20:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ova izjava Jagodića je očekivana, veliko je razočarenje, kad zbog međusobnog omjera ostaneš bez evrope, Čelik je jedan od rijetkih klubova poput nas koji ne učestvuje ni u kakvim namještaljkama...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 20:15 
Veteran
Veteran

Ocekivana? Sta je Gradimir htio reci? Oni su zavrsili treci? Meni se cini da je on imao ideju da kaze kako smo mi treci nezasluzeno.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
kod kuće i na strani je napisao:
Okupljanje u pola 1 na Gradskom???

Jeste.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 20:16 
Bič božji
Bič božji

Ocekivana? Sta je Gradimir htio reci? Oni su zavrsili treci? Meni se cini da je on imao ideju da kaze kako smo mi treci nezasluzeno.

Jbg, pokušaj se staviti na mjesto nekog navijača Čelika, da na ovakav način ostaneš bez evrope...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 20:20 
Veteran
Veteran

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Jbg, pokušaj se staviti na mjesto nekog navijača Čelika, da na ovakav način ostaneš bez evrope...

Nemam ja sta da se stavljam na mjesto bilo koga. Zaboli me vrsnjak za Celikom i inima. Kad su nas dva puta istjerali iz lige ne sjecam se da se neko stavljao na 'nase mjesto'. Da je Gradimir gospodin, kao sto nije, trebao je da se raduje pobjedi svoje ekipe i da kaze cestitam ekipi Borca na osvojenom trecem mjestu. No, doticni je jos jednom pokazao o kakvom se anusu radi.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 20:25 
Bič božji
Bič božji

Ja cu se njemu zahvaliti, jer da on danas nije napalio one svoje antiirace, drugu bi mi pricu pricali veceras...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
GRAHA JE NAJJAČI

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2013, 20:27 
Veteran
Veteran

To je tacno, ali koji mu je qrac trebala ova glupa izjava na kraju. Mislim da smo mi iskljucivi krivci pa smo dozvolili da drugi odlucuju o nama. Nego, idemo li na stadion?

Vrh

[ 121512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2867, 2868, 2869, 2870, 2871, 2872, 2873 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]