Честитке свима још једном, ово је била баш занимљива сезона нашег Борца, мислим да је ова Европа најбитнија досад, Европа која ће одржати наш Борац. Који добар осјећај због свега што нам слиједи у наредним мјесецима. Шлаг на торту биће финале Купа наше државе.
И морао сам се вратити на пост који сам написао прије пар дана, све је текло по плану, коначно оптимизам који се на крају и остварио. Уживање право.
БањалукаСРБ je napisao:
Грацић одријешио кесу, а Олимпик није побједио ни Зрињског кући, па ни у Бијељини.
Само смо писали о неким теоријама завјере и куповине, све је пало у воду, на крају смо сами себе довели у ову ситуацију.
Ближи се задње коло, а можда је и боље што смо одиграли 2:2 са Травником, то је била наша мала игра: да смо побједили Травника ГОШК би побједом против нас обезбједио опстанак, а у тој ситуацији ми би сигурно доле изгубили. Челик се не би превише надао Европи, јер би нама и бод био довољан у Габели да будемо испред њих, онда би и они изгубили од Олимпика који би претекао нас у случају нашег икса.
Што значи да је нама савршено одговарао реми са Травником. ГОШК-у смо убили мотив да игра на побједу, јер немају шансе знајући да Травник побјеђује Звијезду, а оставили смо Челика да се нада идаље Европи и да гине са Олимпиком, тј. створили смо услове да на Отоци буде X2, а да ми побједимо лакше него што би то урадили да Травник има тај бод мање који су нама узели.
У овом тренутку гледано, да смо побједили Травник били би смо ближе Европи,тј. сами би о њој одлучивали, али мало дубље гледајући цјелокупну ситуацију, тај реми можда буде психички пресудан на екипе које такође одлучују о нашој европској судбини и на крају можда је тако и боље.
Будућност нам се ломи у том задњем колу, ајмо момци, ај Борац!