banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 18:43 Danas je 29 Jun 2026, 18:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121519 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2854, 2855, 2856, 2857, 2858, 2859, 2860 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 23 Maj 2013, 22:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jebote Alija i Gaćinović

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 01:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Apr 2012, 21:14
Amara za trenera.Najozbiljnije .Imali bi i savez i sudije i evropu obezbjedjenu.U cemu je problem?Nije valjda problem relogija.Ovo je sport a ne crkva ili dzamija.Ako se ima ambicija a lose je ako ih nema onda je Osimic pravo i jedino rijesenje.Sve ostalo je supja prica.Ovo je moje misljenje i prihvatam svacije drugacije,Samo bez pljuvanja .Hajde da razgovaramo ozbiljno i argumentima.Problem je finansijska konstrukcija.Nije jeftin.Na osnovu budzeta ce se znato kakve su ambicije.Cini mi s eda budzeta nema i onda nema ni ambicija tako da sam s edzabe raspisao.Osima za trenera.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 05:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
legitimno razmisljanje, ali nerealno, nije lud napustiti centralnu banku zvanu seljo, u kojoj vedri i oblaci kao glavni guverner i otici u neizvjesnost zvanu FK BORAC, jedino ako je pun ko brod pa zeli izazove, a da je sposoban pokupovati sve zivo e tu mu nema premca u ovoj jadnoj ligi

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 08:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
kod kuće i na strani je napisao:
Ma bravo majstore :D Sto volim ovaj optimizam!
Medjutim, problemi tek slijede. Pravo je pitanje u kakvom sastavu cemo istrcati u Gabeli. Mnogi od nas ce biti iznenadjeni.

Al bas iznenadjeni. Kako god ja u Gabeli neocekujem bas nista. Nada umire poslednja, tako bar kazu, ali meni bi sve osim naseg poraza bilo veliko iznenadjenje. Daj Boze nekog dobrog rezultata, i da nam se poklone ostale stvari, ali tesko, tesko....

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 08:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sutra ćemo znati da li nam je utakmica u gabeli uopšte i bitna,nakon odluke drugostepene komisije za licenciranje..
ali,ako ipak bude bitna,ja mislim da je borac bolji od goška u bilo kom sastavu da istrči...a i ne priliči nam nekako drhtati pred jebenom gabelom :D

mene je najviše u njihovoj procjeni sjebao admir vladavić,koji je nakon pobjede veleža u gabeli prije 6-7 kola izjavio da je sramota da takav klub igra u najvišem rangu,da su toliko loši,i da nema šanse da bi osvojili ijedan jedini bod da nema kojekakvih uticaja...povjerovao sam mu jer čovjek je vidio svijeta,igrao po jakim klubovima,čak i ligu šampiona....a sad,kako se desilo nakon toga da gošk zadnja kola igra kao mančester,pa čak i u direktnom okršaju pregazi travnik-pojma nemam :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 08:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Taj Vladavić je interesantan igrač. Šta uopšte radi u Veležu?

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 09:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

tipična balkanska priča,kao said huseinović,uzeo popriličani novac u slovačkoj a pogotovo u red bul salzburgu,udebljao se i sad se zajebava,prvo u olimpicu 6mj,pa sad isto toliko u veležu...ako malo poradi na skidanju stomačića i kondiciji,može on uzeti još koju paricu po austriji i sl,iako mu je 30g...

ja sam ga zapamtio kad je davao jedan intervju kao veliki talenat sa 20-tak godina,i na pitanja novinara da li bi igrao u zvezdi ili partizanu,kaže "ne da bih igrao,već bi mi bila velika čast",a onda ga pita da li bi igrao u zrinjskom,a on kaže "e to ne bih,nema tog novca",haha

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
F-K-B je napisao:
Citiraj:
Jagodić: Ne planiram povratak u Borac

Nakon što je UO banjalučkog Borca smijenio kompletan stručni štab počele su spekulacije o tome ko će naslijediti, sada već bivšeg trenera 'crveno-plavih', Slobodana Starčevića. Kao prva opcija istakao se Vlado Jagodić, trenutni trener zeičkog Čelika i čovjek koji je već u dva navrata vodio klub iz Platonove. Međutim, Jagodić ističe da ne zna ništa o ovome, a i da ponuda postoji ne bi je prihvatio.

- Zatekli ste me tim informacijama. Nisam čuo niti čitao o mom mogućem povratku u Borac. Ugovor me sa zeničkim klubom veže do kraja sezone i kao profesionalac sam isključivo skoncentrisan na Čelik i završetak prvenstva. Zaustavili su me da podignem Borac visoko. Otpustili su me poslije osvojenog pehara prvaka i klubu, odnosno pojedincima, to nikako ne mogu da zaboravim. Da bih uopšte razmišljao o eventualnom povratku, mora valjda neko da me pozove, ali nijedan poziv nisam dobio. Zato, ponavljam, meni je u ovom trenutku najvažniji Čelik - rekao je Jagodić za portal MONDO.

Ja koliko citam izmedju redova, nije izjavio da ne planira povratak u Borac. Lijepo pred Vladu otici, skinuti gace, izvinuti se covjeku, i to bez okljevanja!!!
Ono sto je sigurno, da ga Zenicani "vole" i da ce ga pokusati zadrzati, Robijasi mu stalno skandiraju, ima covjek zasluzeni status u jebenoj Zenici, a u svom gradu osvoji titule, ne samo sto ga otjeraju, vec su i ljudi preko toga blago presli, pogotovo istok.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 10:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
Проблеми Јагодића и истока трају од 98 године,тако да ће што се тиче њега исток увијек бити равнодушан.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 10:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ni ja se ne sjećam da mu se nekad skandiralo ime,ali dobro se sjećam da je u kopu bila slika sa jagodom (pravom jagodom) u šampionskoj sezoni....ja sam tada mislio da je to njemu u čast,mada nisam se nešto mnogo raspitivao,možda je i nešto deseto bilo u pitanju.

što se ostalog tiče,naravno da istok nema nikakve veze sa tjeranjem jagodića,niti je mogao to spriječiti...jednostavno,povrijedio je sujetu nekih ljudi u klubu i to je to.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 10:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Schlager je napisao:
ni ja se ne sjećam da mu se nekad skandiralo ime,ali dobro se sjećam da je u kopu bila slika sa jagodom (pravom jagodom) u šampionskoj sezoni....ja sam tada mislio da je to njemu u čast.

što se ostalog tiče,naravno da istok nema nikakve veze sa tjeranjem jagodića,niti je mogao to spriječiti...jednostavno,povrijedio je sujetu nekih ljudi u klubu i to je to.

Da, Jagodic nije covjek koji dozvoljava da mu se drugi petljaju u rad, po meni bio bi jedino pravo dugorocno rjesenje.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 10:32 
Pripravnik
Pripravnik

Јагодић је мјерна јединица за сујету,овим не умањујем његове тренерске способности али је чињеница да га сујета спутава у сарађивању и комуникацији са осталим структурама у клубу.Барем је тако било у Борцу.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 10:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Volim Borac je napisao:
F-K-B je napisao:
Citiraj:
Jagodić: Ne planiram povratak u Borac

Nakon što je UO banjalučkog Borca smijenio kompletan stručni štab počele su spekulacije o tome ko će naslijediti, sada već bivšeg trenera 'crveno-plavih', Slobodana Starčevića. Kao prva opcija istakao se Vlado Jagodić, trenutni trener zeičkog Čelika i čovjek koji je već u dva navrata vodio klub iz Platonove. Međutim, Jagodić ističe da ne zna ništa o ovome, a i da ponuda postoji ne bi je prihvatio.

- Zatekli ste me tim informacijama. Nisam čuo niti čitao o mom mogućem povratku u Borac. Ugovor me sa zeničkim klubom veže do kraja sezone i kao profesionalac sam isključivo skoncentrisan na Čelik i završetak prvenstva. Zaustavili su me da podignem Borac visoko. Otpustili su me poslije osvojenog pehara prvaka i klubu, odnosno pojedincima, to nikako ne mogu da zaboravim. Da bih uopšte razmišljao o eventualnom povratku, mora valjda neko da me pozove, ali nijedan poziv nisam dobio. Zato, ponavljam, meni je u ovom trenutku najvažniji Čelik - rekao je Jagodić za portal MONDO.

Ja koliko citam izmedju redova, nije izjavio da ne planira povratak u Borac. Lijepo pred Vladu otici, skinuti gace, izvinuti se covjeku, i to bez okljevanja!!!
Ono sto je sigurno, da ga Zenicani "vole" i da ce ga pokusati zadrzati, Robijasi mu stalno skandiraju, ima covjek zasluzeni status u jebenoj Zenici, a u svom gradu osvoji titule, ne samo sto ga otjeraju, vec su i ljudi preko toga blago presli, pogotovo istok.

Problem sa istoka prema Vladi je ta sto postoji grupa ljudi koji su podvodljivi i pod skutom Sipovca bili, pa po njegovom uticaju su i blatili Jagodica ali velika vecina cijeni njegov rad i rezultate.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 10:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
Schlager je napisao:
ni ja se ne sjećam da mu se nekad skandiralo ime,ali dobro se sjećam da je u kopu bila slika sa jagodom (pravom jagodom) u šampionskoj sezoni....ja sam tada mislio da je to njemu u čast.

Da, Jagodic nije covjek koji dozvoljava da mu se drugi petljaju u rad, po meni bio bi jedino pravo dugorocno rjesenje.

tačno,siguran sam da je iz ekipe odstranio svakoga ko počne filozofirati,vukelju,stančeskog,muminovića...a ako me sjećanje dobro služi,čak i olju jandrića,koji je jedna od legendi borca...

isto je uradio u čeliku ovog proljeća,nema više ni u protokolu ni onog vlade markovića što je došao iz željezničara,ni brkovića,iako su bili standardni dok ih nije uhvatio da krše klupsku disciplinu i interne dogovore..

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 10:49 
Pripravnik
Pripravnik

Срђане поновићу ти,проблеми Јагодића и истока датирају из 98,а ти слободно настави да у својој глави конструишеш теорије завјере због личног аминозитета према истоку и Шиповцу.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 10:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
заталаса je napisao:
Проблеми Јагодића и истока трају од 98 године,тако да ће што се тиче њега исток увијек бити равнодушан.

to je u redu, ali je 2013. Nije ni Vlado a ni Istok iznad Borca, a u interesu Borca su i VLADO I ISTOK.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 11:02 
Pripravnik
Pripravnik

У праву си,зато сам и написао да је исток према њему равнодушан.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 11:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Avduka bi konacno mogao medju stative !
Citiraj:
Susic: Imat ćemo 20-ak igrača, a ovi igrači koji neće imati priliku da igraju protiv Latvije, svi će dobiti šansu u Omanu".

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Путуј Европо не чекај на нас

http://www.banjaluka.com/vijesti/sport/ ... abeli-ali/

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
срђане ја не знам одакле толики комплекси?!
ако си некада добио шамарчину па се упишао у гаће на том истоку, немој да кривиш друге него себе, јер си знаш већ шта.
одакле та прича о поводљивости истока према Шиповцу ја не знам. то је у твојој малој глави исконструисано и ја то теби нисам крив.
ми смо према Јагодићу испољавали некада незадовољство, некада симпатије.
све по заслугама.
као спортски директор је био најгора ку... и то му ја лично не могу заборавити.
зато ми не иде у главу кад га неко предлаже за менаџера?!
као тренер је имао симпатије и то нисмо ни крили.
када су неки људи (које ти овдје увијек спомињеш како би се требали вратити) одлучили да иде шта је на истоку било?
и који курац сада шпекулишемо о тренерима када имамо одлучујућу утакмицу?
јебе ми се и за Крунићем, Владом, Цвелетом и осталима. они су сви пролазни.
дај да нас срећа погледа, да некако побједимо и изборимо европу.

па ћемо онда лако лицитирати.

Vrh

[ 121519 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2854, 2855, 2856, 2857, 2858, 2859, 2860 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]