F-K-B je napisao:
Citiraj:
Jagodić: Ne planiram povratak u Borac
Nakon što je UO banjalučkog Borca smijenio kompletan stručni štab počele su spekulacije o tome ko će naslijediti, sada već bivšeg trenera 'crveno-plavih', Slobodana Starčevića. Kao prva opcija istakao se Vlado Jagodić, trenutni trener zeičkog Čelika i čovjek koji je već u dva navrata vodio klub iz Platonove. Međutim, Jagodić ističe da ne zna ništa o ovome, a i da ponuda postoji ne bi je prihvatio.
- Zatekli ste me tim informacijama. Nisam čuo niti čitao o mom mogućem povratku u Borac. Ugovor me sa zeničkim klubom veže do kraja sezone i kao profesionalac sam isključivo skoncentrisan na Čelik i završetak prvenstva. Zaustavili su me da podignem Borac visoko. Otpustili su me poslije osvojenog pehara prvaka i klubu, odnosno pojedincima, to nikako ne mogu da zaboravim. Da bih uopšte razmišljao o eventualnom povratku, mora valjda neko da me pozove, ali nijedan poziv nisam dobio. Zato, ponavljam, meni je u ovom trenutku najvažniji Čelik - rekao je Jagodić za portal MONDO.
Ja koliko citam izmedju redova, nije izjavio da ne planira povratak u Borac. Lijepo pred Vladu otici, skinuti gace, izvinuti se covjeku, i to bez okljevanja!!!
Ono sto je sigurno, da ga Zenicani "vole" i da ce ga pokusati zadrzati, Robijasi mu stalno skandiraju, ima covjek zasluzeni status u jebenoj Zenici, a u svom gradu osvoji titule, ne samo sto ga otjeraju, vec su i ljudi preko toga blago presli, pogotovo istok.