banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 19:42 Danas je 29 Jun 2026, 19:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121521 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2848, 2849, 2850, 2851, 2852, 2853, 2854 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 21 Maj 2013, 08:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Uh da, Jović... Na njega sam zaboravio. I ne sviđa mi se nešto baš ta ideja. Recimo, između njega i Čapljića glasam za ovog drugog.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 08:29 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Krunić je valjda

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 09:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2012, 09:21
samo dve stvari :
Borac je dobio sport tim u pionirskoj konkurenciji 2-0 i ide na zavrsnicu za prvaka drzave a vi spominjete kadete koji ne igraju premijer ligu i nema osim prestiza nista vise,mislim stvarno ako cete velicati ove jbg onda ,kup grada pa Cober im dao go mislim da mu niko nije smio prici na 10 metara od straha :)

ovo za Bobu je stvarno smijesno ,ne mozete vi odlucivati kad cete ici zavrsavati licencu nisu to privatni fakulteti pa da stimas sebi sve ,a ipak ce biti dvica protiv Goska pa cemo izgleda dobiti novog strucnjaka

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Eto nam još jednog Mičigenca u upravnom odboru..

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 09:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Видео: Борац - Травник 2:2 (снимак утакмице)

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Смијењен стручни штаб

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 09:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
BORAC: Smijenjen kompletan stručni štab!

Fudbalski klub Borac smijenio je u ponedjeljak kasno uveče kompletan stručni štab prvog tima!

Banjalučki klub u saopštenju dostavljenom MONDU u utorak navodi da je razlog za smjenu trenera (Slobodan Starčević, Oliver Jandrić i Milorad Bilbija) serija negativnih rezultata kojom je vrlo izvjesno stopiran četvrti uzastopni izlazak u Evropu.

"Na sinoć održanoj prvoj vanrednoj sjednici Upravnog odbora FK Borac razmatrana je novonastala situacija u klubu i činjenica da je serijom negativnih rezultata dovedena u pitanje pozicija koja naredne sezone vodi na evropsku scenu. Upravni odbor je iz tog razloga, kolo prije kraja takmičenja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, odlučio da smijeni kompletan stručni štab", navodi se u saopštenju Borca.
Podsjetimo, Borac je porazom u Širokom Brijegu (4:0) i remijem sa Travnikom (2:2) na Gradskom stadionu ozbiljno ugrozio plasman u međunarodnu scenu. Crveno-plave će u posljednjem 30. kolu s klupe voditi sportski direktor Branislav Krunić, uz pomoćnike Stojana Malbašića i Radovana Gajića.

"Ekipu će u utakmici 30. kola, kao i u finalu Kupa Republike Srpske protiv bijeljinskog Radnika, sa klupe predvoditi sadašnji sportski direktor Branislav Krunić. Njegovi pomoćnici biće Stojan Malbašić i Radovan Gajić".
U saopštenju se naglašava da su ove odluke privremene.

"Navedene odluke imaju privremeni karakter, a nakon završetka sezone Upravni odbor FK Borac će donijeti odluku o novom šefu struke i preduzeti druge neophodne mjere u cilju stabilizacije kluba na svim nivoima".

Osim ovog radikalnog reza, Velikan iz Platonove je na sjednici imenovao novog člana Upravnog odbora.

"Takođe, sinoć je Upravni odbor kooptirao još jednog člana, a to je Nedo Kesić, direktor HE na Vrbasu", navodi se u Borčevom saopštenju.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 09:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Puno srece Kruna ! Da uzmes Kup i da ti se poklope rezultati sa nasom pobjedom protiv GOSK-a i izborimo tu prokletu Evropu....

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 09:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Nama ni Murinjo ne može pomoći u Gabeli. :grin:

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 09:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Mislim da je Vlado vec dobio novi ugovor u Celiku...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 09:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
I da nije dobio nije lud da se vrati....

Ma j.... im Kruna znanje 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 10:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Ja mislim da bi Kruna bio dobro rješenje i na duže staze. Nije on tako zelen. Imali smo iskusne (Božičića) na klupi, kod Starčevića nije bilo napretka za godinu dana. Džaba je tu još deset godina staža na klupi. Onaj ko zna zna. Osim toga ne vidim ništa loše da jedna osoba objedini i trenersku i funkciju sportskog direktora. Ako je pravi stručnjak u pitanju, a mislim da to Krunić jeste, onda je to može biti samo prednost.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 10:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nisam razumio kolegu da li je vladi jagodiću samo ponuđen ugovor,da li ga je on i potpisao ili ne,da li mu je ovaj sadašnji istekao....ali,treba učiniti sve da ga se pokuša vratiti na duge staze,a ako od toga nema ništa,i ja sam za ovo što kitopsina piše,kruna tim menadzer...

stvarno su mi dosadili treneri sa strane,koji dođu par mjeseci,ostave buljuk "svojih" igrača i dobiju otkaz...nebitno je koji trener je u pitanju,nisam ni za jednog takvog.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 10:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Ја мислим да Круна нема профи лиценцу. Владо би био најбоље рјешење, посебно ако би нам у суботу помогао да изборимо Европу :wink:.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 10:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ja mislim da ni vlado nema tu licencu,ma nebitno....znam pouzdano da je završio tu trenersku školu koja je tih godina bila u vogošći,ali mislim da to nije to što uefa traži,mada mi nije jasno kako može biti selektor u21 ako nema to....za krunu sam samo čitao da je išao u jablanicu na trenerske seminare,ali ne znam šta je na kraju bilo i dokle je stigao..

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 11:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Мислим да би је Владо требао имати, али о том потом, да сачекамо суботу и видимо да ли ће нам лиценциран тренер и требати.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 11:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Uvijek treba licenciran trener !

Realno, nama je problem što vode klub ljude koji nemaju ama baš nikakvog pojma o fudbalu, mjenjaju trenere iz nekih svojh razloga i dovode iz istih pobuda
Govorio sam tamo još u avgustu da Bobo nije kalibar Borca, ali imao je kakve takve rezultate, pa sam "pojeo govno" rekavši da ne valja.
Međutim očigledno da nije kalibar. Gdje ćeš majstore ići u po sezone u njemačku po licencu :-?
To nam govori dvije stvari : ili smo odustali od evrope ili ćemo sigurno u nju. Prije ovo prvo.
Nadam se da će Kruna ako ništa biti pošten pa dovoditi igrače koji valjaju, bar za domaću ligu.
Nije mi on nekako za trenera, ali Bože moj, svima treba dati šansu.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 11:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ja čelik pratim bar 30 godina,jer je nekako uvijek u istom takmičenju sa borcem,i zaista mislim da lošije igrače nije imao nikad!

ubjedljivo najbolji igrač im je naš sale kajkut,a vidi ovo..

http://upload.slike.com/slike/YBt61.png

svih ovih prethodnih godina je čelik imao mnogo bolje igrače,daria purića,jamaka i adilovića iz željezničara,hadzića iz sarajeva,darija damjanovića i vršajevića iz hajduka,i još mnoge i uvijek se u zadnjem kolu spašavao...nevjerovatno je koliko trenerska ruka znači u ovoj ligi!

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 12:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Pola manekena igraca ako treba rasprodati raspustiti ili kako god, samo ako postoji iole sanse da prikupe sredstva ako su finansije u pitanju i da se vratiti gospodin VLADO JAGODIC i to na duze staze!!!!!

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Iz BiH samo VLADO JAGODIC, dati mu odrijesene ruke, a za pomocnika Krunu!
Samo je ovo opcija na duze staze i nas spas.
Kruna zna fudbalsko znanje, ali planiranje i programiranje treninga za godinu dana je puno vise od fudbalskog znanja, mislim da bi bilo savrseno da uz Vladu stasa, pa da onda trazi svoj put.

Ako ne moze Vlado, strpljivo ali puno strpljivo sacekati i dovesti trenera sa strane (ne iz Srbije). Radje treneru placati vise a smanjiti igracki kadar, nego obrnuto.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2013, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Schlager je napisao:
mislio sam da sam sve vidio u fudbalu,ali ovo je ipak i za mene novi momenat...

smjena trenera jednu utakmicu prije kraja sezone,trenera koji je vodio tim od prvog kola,je nešto što se ipak ne viđa svaki dan...
...

ja bih ipak pohvalio ovaj potez uprave...neko rece da Bobo nije kalibar, i ja sam bio istog misljenja od pocetka, ali treba pohvaliti ga i reci da je u teskoj situaciji preuzeo Borac. Iz toga razloga nisam kritikovao njega citavu sezonu, iako smo ovjde za mnogo manje stvari "smjenjivali" trenera.

Drago mi je da je narpavljen rez, jer Evropu smo MI izgubili a ne osimovi dupelizci!

Vrh

[ 121521 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2848, 2849, 2850, 2851, 2852, 2853, 2854 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]