banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 20:59 Danas je 29 Jun 2026, 20:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2844, 2845, 2846, 2847, 2848, 2849, 2850 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 18 Maj 2013, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Schlager je napisao:
veteran 1987 je napisao:
Schlageru na cemu ti zasnivas taj optimizam. Jest da gosku netreba ali cemo fasovati nekoliko komada. Njima netreba a mi nemozemo i necemo, ma bice to ljepotica kola.

pa jbg,to je navijacki nadati se pobjedi uvijek...ma i ti ces biti uz tranzistor u nedjelju i ocekivati dobre vijesti iz gabele i sa otoke...

Vec smo bili dogovorili da gabelu gledamo uzivo, racunao sam da ce nas bas dosta otici da pomognemo klubu kad mu je pomoc najpotrebnija, u utakmici koja bi nam donijela neki finansijski mir. Poslije ovog danas nemam rijeci, toliko su me razocarali a da predju moju granicu razocarenja moraju se bas potruditi, Ovo danas je bila sramota.I da se nezanosimo, nevjerujem da mozemo dobiti dole, poslije ovog danas nikako. Nemamo mi nista, ni upravu, ni igrace, ni trenere, nemamo nista sem navijaca, i nekoliko desetina budala koji vole klub iznad svega. Ali mi nemozemo izaci i trcati umjesto njih.............

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2013, 22:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
dusa me zaboli kad se sjetim da bikiju zavrsava pozajmica....zna li neko koliko je on utakmica odigrao ovog proljeca i kolko je golova dao? :-?

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2013, 23:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pu,jebem ti fudbal,volio bih da ni veceras nisam gledao :angry4: :angry4:

dvaput nam pridju sesnaestercu i dva gola :(

a mi,dva gola,stativa bilbije,precka vasiljevica,one sanse stokica,bilbije,sut grahovca i ovo rascicevo,ne znam ni kako nazvati.....bas nemamo srece,kad dodamo one kantarove zicere protiv olimpica i veleza,stativu protiv sarajeva u zadnjim minutama,tacno kao da smo se na Boga kamenjem bacali :(

dobro je borac odigrao danas,bio je bolji deset puta,cijelo vrijeme potpuno kontrolisao igru,lopta nije htjela u gol,iako je bilo mnogo vise igre,odlicnih akcija i sansi nego u utakmicama u kojima smo davali po 5 golova ovog proljeca....daj Boze da nam se sve vrati u zadnjem kolu,mi smo za olimpic i celik klasa.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2013, 23:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Нешто око данашње утакмице опасно смрди..

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2013, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Борац - Травник 2:2 (видео)

http://www.fkborac.net/sajt/izvjestaji/ ... 8/05/2013/

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 01:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Борац водио, на крају освојио само бод (Фото/Видео)

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 07:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Vlado sa svojom ekipom moze uzeti bod(ove) Olimpiku, ali se bojim, poslije jucerasnje utakmice, da mozemo izgubiti u Gabeli kako igramo ovog proljeca

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Gazimestanac87 je napisao:
Нешто око данашње утакмице опасно смрди..

U stvari situacija nije uopšte bezizlazna, pod pretpostavkom da uopšte hoćemo u Evropu. Ovim bodom se Travnik gotovo osigurao. Rudar ide Gradini. Znači, GOŠK u najlošijoj situaciji i znaju da im vjerovatno ni pobjeda ne donosi opstanak.
Olimpiku dolazi naoštreni Čelik i tu su nerješeno i pobjeda Čelika sasvim mogući. Našom pobjedom u Gabeli imamo bar 50% šansi da se domognemo trećeg mjesta.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 09:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Будите реални, кад Травника не можемо кући добити, у Габели треба бити задовољан ако нас не изнабијају.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 09:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kolega stoji to sve,ali ja se ne mogu oteti utisku da je kod nas u pitanju kriza rezultata,a ne kriza igre...ovakvu dominaciju i ovoliko akcija kao juce,ja stvarno odavno nisam vidio na borcevim utakmicama....u sirokom,imamo igru,posjed lopte,sanse,a protivnik i sudija daju golove...gostovanje prije toga u vrapcicima opet nas protivnik iz jedine akcije pobjedi,iako smo mi imali bar 5 sansi...u medjuvremenu smo pocastili leotar sa 5 komada u mrezi

e sad...pitanje je za struku,neka oni otkriju koja je to karika zbog koje bolju igru od protivnika ne pretacemo u pobjede,da li je u pitanju samo nedostatak sportske srece,ili ima jos nesto,ne znam....sto se mene licno tice,ja bih volio da borac stalno igra ovako kao u zadnjim utakmicama,uvjeren sam da bi uz dobru igru bilo i dobrih rezultata,ovo je igra koja u kojoj sve prsti i koja vraca publiku na stadion,a ne moze se stalno desavati da protivnik ima stopostotan ucinak da svaki opasan napad daje gol :angry4:

Poslednji put menjao Schlager dana 19 Maj 2013, 10:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 09:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ja sam primjetio da lopta ide puno okolo, da nema konkretne akcije.
Zlobone duše bi rekle tika-taka :iconbiggrin:

Šalu na stranu, ali stvarno imamo veliki posjed lopte, ali slabu realziaciju. Tačnije nikakvu. Ide lopta k'o kiša oko Kragujevca, što implicira da je malo igrača u završnici, gotovo uvijek je sam Bilbija u šensestercu. Mora tu Stokić, Grahovac priskočiti, ili Maleta/Kantar, u zavisnosti na kojoj je strani lopta.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 10:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tika-taka sa Žižovićem... Umjesto da Kantar igra na lijevom boku, Stokić u sredini, Žižović na tribini, Jandrić (ili ko već) izmišlja toplu vodu.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 10:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Žižović zadnje 3-4 utakmice igra skroz dobro. Nije on kriv što nam curi u odbrani. A slažem se da je Kantar morao od početka.
Stokić je van forme, momak se pogrešno kreće :-?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 10:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Imali smo dva slobodna udarca. jedan iz daljine izvodi Stokić, a drugi koji je bio na rubu šesnaesterca izvodi Bilbija. Umjesto da se radi obratno. Zna se kako pucaju i šta kome više leži...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 10:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kitopsina je napisao:
Imali smo dva slobodna udarca. jedan iz daljine izvodi Stokić, a drugi koji je bio na rubu šesnaesterca izvodi Bilbija. Umjesto da se radi obratno. Zna se kako pucaju i šta kome više leži...

ako se nisi zeznuo u pisanju,ovo ti je nelogicno skroz...stokic ima jaci sut,sjeti se gola protiv zeljeznicara,ili one bombe u niksicu kad smo je svi vidjeli u golu,a bilbija ima onaj suvi list sut,idealan za ljevaka kad je plasira sa ivice 16-erca..

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 10:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Жиле је добар, зна дати пас, али не може више од 45 минута играти, у другом полувремену га нигдје није било. Кантар мора играти, па он нам је чини ми се најбољи асистент, сваки његов убачај је опасан.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
kitopsina je napisao:

ako se nisi zeznuo u pisanju,ovo ti je nelogicno skroz...stokic ima jaci sut,sjeti se gola protiv zeljeznicara,ili one bombe u niksicu kad smo je svi vidjeli u golu,a bilbija ima onaj suvi list sut,idealan za ljevaka kad je plasira sa ivice 16-erca..

Nisam. Koliko ja znam Stokić spušta iz slobodnog kao rukom. Bilbija može i iz blizine i iz daljine, ali bolje od Stokića sa veće distance.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 10:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ja stvarno se ne sjecam da sam vidio neki bilbijin gol iz daljine,i da je on neki bombarder,svi njegovi golovi iz slobodnjaka koje pamtim,pocev od gradacaca pa nadalje (mislim da mu je to bio prvi),i onu famoznu stativu kad je bilo 13 000 protiv zrinjskog,sve je to bilo nesto na metar dva od sesnaesterca,sa lijeve golmanove strane...ali nebitno,mozda sam i zaboravio nesto,stari se,a i propusti po koja utakmica,tako da je sve moguce :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jesenas je Stokić izvodio sve slobodne sa ruba šesnaesterca. Iz daljine su tukli Kantar i Krunić.
Za Bilbiju možda griješim, ali bilo mi je čudno što Stokić puca prvi slobodni sa 30 metara udaljenosti. Možda i zato što nije bilo nikoga drugog. Kantar na klupi.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2013, 10:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
kitopsina, nisi uopste u pravu, Joco ima jaci sut od Bilbije i to je dokazao evrogolovima otkako je u Borcu, cudim se Schlageru da se povlaci, kad je 100% u pravu

Vrh

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2844, 2845, 2846, 2847, 2848, 2849, 2850 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]