Cosa Nostra je napisao:
d.a
Buraz ja kad pročitam tvoje postove tačno mi ode godina života
Kako možeš uvijek nešto loše pisati majku mu...
читај раније постове (пишем ја дуже овдје) и види колико је оптимизма било. сада је дошло вријеме да се боримо за голи живот. не могу да пишем о играчима и кога би волио да доведемо, када не знам хоћемо сутра играти прву или 4. лигу? кад не знам хоћемо се звати овако или некако другачије? да ли ћемо играти на Борчевом (намјерно не Градском) или на Крајиновом стадиону или можда Омладинчевом?
ко ме зна, зна колико сам везан за клуб. зна да је моја странка дефинитивно Борац 1926 и да не дам никоме на њега. ни лијевима ни деснима, ни центрима ни контрашима.
волио би ја да причамо о ведријим стварима, и ако Бог да, хоћемо. али морамо истовремено бити спремни и свјесни да ћемо можда сутра морати да га бранимо.
морамо бити свјесни да морамо свакодневно да лобирамо за њега, да тражимо мјесто које Великану припада!
када дође вријеме ширићемо оптимизам на сва звона, као што сам га ширио и пред Макаби, када су сви били покисли након пораза у Израелу, па замало да направимо велико чудо. ширићемо оптимизам као што смо га ширили пред реванш на Грбавици када смо им узели куп упркос одштампаним мајицама и "лошем резултату" у првом мечу. ширићемо оптимизам као што смо га ширили и кад смо славили титулу на сред њихове монтажне скаламерије.
било је времена за оптимизам.
ширићемо га, али кад дође вријеме за то.
сада није вријеме, јер је БОРАЦ сам ПРОТИВ СВИХ!
сада је дошло вријеме као што је било оно када смо причали како ће нас продати, а људи викали ми не можемо испасти? неће нас продати наши, неће нас продати њихови. продадоше нас, а ми испадошмо. и не једном, него двапут.
продају нас од тада безброј пута а ми шутимо. ако шутимо онда и ми у томе учествујемо?!
немој да опет будемо у том увјерењу "неће ово, неће оно" па да нам се опет деси, а ми као изненађени?
БОРАЦ ПРОТИВ СВИХ!