banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 03:11 Danas je 30 Jun 2026, 03:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2833, 2834, 2835, 2836, 2837, 2838, 2839 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 14 Maj 2013, 10:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
vjerovatno je ovo greška,mislio je na 25 godina,jer na 20 godina je senad bio ovdje i igrao.. :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 10:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i još da dodam,kao komentar na koleginu izjavu da nakon ovih para sinoć više nema opravdanja za nedobijanje evro licence...

nažalost,koliko sam ja upoznat,nema više vremena ni za kakve korekcije...istekao je rok,čak i žalbeni,i samo ostaje da sredinom sledeće sedmice fs bih objelodani ko je dobio licencu,a ko ne...u svakom slučaju,to će biti prije utakmica zadnjeg kola

u onoj nepovoljnijoj varijanti,naša evropska sudbina će se znati i prije gostovanja u gabeli :(

nadajmo se da do toga neće doći..

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Kako onda već nisu objavljena imena klubova koji to ne ispunjavaju?
Nakon prvog roka su ih odmah objavili... Je li tako?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 10:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

treba da se prouči sva obimna dokumentacija :D

ali skoro sigurno će to biti objavljeno sredinom sledeće sedmice..

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 13:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Mozda su pred nama bolji dani.

Skoro sam siguran da ce liga uskoro biti regularnija.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 13:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kod kuće i na strani je napisao:
Mozda su pred nama bolji dani.

Skoro sam siguran da ce liga uskoro biti regularnija.

Uskoro... u naredna dva kola?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 13:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Sad, to je tesko reci...tesko ove sezone, ali vec naredne, vjerujem da ce biti puno bolje.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Cifra je premasila moja ocekivanja, ja sam kontao ako skupe 50 000 hiljada da ce to biti vrh.

Ljudi ne shvataju da se Borac "odrodio", to se nije desilo u godinu dana, vec ratom i "perfektnim" radom uprava poslije rata, kumovalo puno stvari o kojima nemam vremena pisati.

Kada FK Borac bude u prvom planu, a politika i slicne minimalisticke stvari popratna pojava, krenuce sve na bolje.

Sa Raduljom kako god, ali meni se cini da se radi nesto...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 14:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
lijepo je procitati da se afirmativno pise o novom rukovodstvu, ali je suvise rano da se stekne pozitivna slika, a da se krenulo nabolje, to je cinjenica, treba im dati podrsku za dobre poteze a ako zastrane vracati ih na pravi put i konstruktivno kritikovati, sto se tice prikupljenih donacija, ostaje da vidimo hoce li ih utrositi namjenski ili ne

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 14:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

riječ je uglavnom o ozbiljnim ljudima koji su se ostvarili u drugim sferama života,uhvatili su se vrućeg krompira kad niko nije htio,i bilo bi krajnje maliciozno od nas da ih pljujemo odmah u startu.

ako poredimo to sa nekim prethodnim upravama,ovo je velika promjena nabolje,bar zasad..da li je kasno,da li su problemi preveliki,vidjećemo...ali moj instinkt mi govori da nas,ako ništa drugo,ovaj radulj i savičić bar neće dublje zavaliti.

ima i nekih stvari koje mi se ne sviđaju,ali to je možda i stvar moje paranoje....pratio sam onaj intervju koji je naš kolega vodio sa raduljom na nes radiju,i pošto volim čitati između redova,najviše mi je zaparalo uši što je radulj dva puta ponovio kako je rok da se srede stvari za licencu bio 31 mart,a da je nova uprava izabrana na skupštini 2.aprila...

ne mora ovo,naravno,ništa značiti,ali meni se tada učinilo da sam otprilike shvatio razloge onih odgađanja skupštine za još koji dan...

najviše na svijetu bih volio da ispadne da paranoišem,i da bude sledeće sedmice saopšteno da smo dobili tu licencu,mada je pitanje sad koliko će nam i trebati :(

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 15:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
Pisao licno Nijaz Gracic:

Kod:
Kada je licenca u pitanju Borac ne moze dobiti ni za PL a Celik ni u federaciji.Nije mi poznato iz kojih razloga Vlado silji situaciju.

Kod:
Nemamo ni promil sanse protiv

Kod:
[color=#FF0040]Protiv koga nemate ni promil šanse ?[/color]

Kod:
protiv ovoga lobija.

Kod:
Sa licencom puno klubova ima velikih problema.Ako odluce u Savezu mogu veoma lako skratiti istu.Razmisljaju o tome.Amar predlaze da se sistem takmicenja pomjeri i produzi.
Predlaze pocetak prvenstva 23.07 i nije lose za klubove koji se takmice u evropi.Kraj negdje krajem novembra.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta je ovo? Wikileaks?
Nijaz pisao gdje, kome? Šta?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 16:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

evo dobre ideje za naše novo rukovodstvo,skupiće triput više para nego sinoć...

sad je idealna prilika,pošto izgleda da reprezentacija hrvatske gostuje zrinjskom prvog juna,eto šanse da i mi (kad smo već sami nesposobni,tj fsrs),napravimo nešto slično sa srbijom,neće nas sada ns bih moći odbiti...borac-srbija,pun stadion,15 000 ljudi,ulaznica 20 maraka,zarada samo od ulaznica 300 000 maraka i svi kratkoročni problemi riješeni..

i tako se siniša mihajlović stalno nešto fura na srpski patriotizam,eto mu šanse da malo to pokaže i na djelu..

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 16:23 
Veteran
Veteran

realno 10 000, sa tom cijenom i eto 200 000 KM, a najesen obradovati navijace i organizovati prijateljsku Partizan - C.Zvezda u Banjaluci,to bi bio veci lom nego u BG, priznajem da bi trebalo 5000 specijalaca, znam ja nas j... nas :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 16:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma kakav zvezda-partizan,bezveze...

ali da nam sad srbija dođe pred belgiju,bilo bi bolje nego da evropu izborimo! 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 16:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čini mi se da Hrvatska igra otprilike u istom terminu kad i BiH-Oman, a to je juni. To su neki lijevi termini za pripremne/eksperimentalne utakmice reprezentacija. Znači, vjerovatno će Hrvatska igrati sa B ili čak C ekipom u Mostaru. Tako bi i Srbija, ako se odluče doći. Vjerovatno bi stadion bio pun, s kojom god ekipom da dođu. Zna li se, imaju li već nešto zakazano...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

11. juna, nakon utakmice sa Belgijom je koliko vidim slobodan termin reprezentacije Srbije.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 16:41 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
ma kakav zvezda-partizan,bezveze...

ali da nam sad srbija dođe pred belgiju,bilo bi bolje nego da evropu izborimo! 8)

ne bi, jer je Srbija razocarala u kvalifikacijama a Sinisa jos vise kao ,,strateg", a da bi se kasa popunila, sigurno, da

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 17:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Al bi reprezentacija Srpske napunila stadion ko od šale.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
kitopsina je napisao:
Čini mi se da Hrvatska igra otprilike u istom terminu kad i BiH-Oman, a to je juni. To su neki lijevi termini za pripremne/eksperimentalne utakmice reprezentacija. Znači, vjerovatno će Hrvatska igrati sa B ili čak C ekipom u Mostaru.

Termini za uzimanje para.

Vrh

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2833, 2834, 2835, 2836, 2837, 2838, 2839 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]