|
nekako mi se čini da je i ovaj remi juče na Otoci "dogovoren, jer Zrinjskom je trebao još jedan bod da se osigura, a Olimpic je sada na mjestu koje vodi u Evropu, vrlo lako bi moglo tako ostati do kraja, tako da se će na kraju sve biti regularnije, jer pobogu eto pobjegli su nam samo jedan bod, a baš taj bod su osvojili juče, možda sam ja samo preveliki pesimista, ali čini mi se da sezona nikad nije bila neregugularnija, sve više mi liči na onu kada smo ispali, tj kada smo do zadnjeg kola mislili da se neke stvari neće desiti jer su nemoguće, a one se baš tako namjestiše. Mi uopšte nismo smjeli da dođemo u ovu situaciju, šansu smo ispustili u Bijeljini, Prijedoru, Gradačcu ili na otoci, možda u Vrapčićima ili juče u Širokom, previše šansi smo ispustili i sami smo najveći krivci, ovo smo trebali riješiti odavno sami i da ne zavisimo od ovih namještaljki. Još jednom ću reći da je Vlado sa onakvim odronom od ekipe juče vrlo lako mogao bodovno da se poravna sa nama na tabeli, nedostajalo mu je pet minuta, tu se vidi ruka stručnjaka i autoritet koji je izgradio. mi da imamo onakav tim, borili bi se za opstanak, grčevito, ja sam ih ove godine gledao tri puta i mogu samo reći da su kriminalno loši. Dakle, mi sada možemo da se ljutimo koliko hoćemo na druge, ali sami smo sebi najveći krivci, čitavu sezonu igramo bojažljivo i samo u dvije utakmice tim se autoritativno postavio na ternu, protiv Jalijaša i protiv Čelika, tada smo i ostvarili najlakše pobjede iako je bilo nekih u kojima smo pravili i ubjedljivije pobjede. U jučerašnjoj utakmici potpuno pogrešna postavka na terenu, Žiža nije mogao da igra, već je njegovo mjesto trebao da zauzme Joco, a od početka na terenu je trebao biti Vedo, ali, ali, ali... Juče je ponovo najbolji na terenu bi Srđan i on samo neka nastavi ovako i za njega nema zime...
_________________ ZATO ŠTO JE NAŠ I ZATO ŠTO JE JEDINI...
|