banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 05:36 Danas je 30 Jun 2026, 05:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2829, 2830, 2831, 2832, 2833, 2834, 2835 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 11 Maj 2013, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Висок пораз Борца на ''Пецари'' (Фото/Видео)

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2013, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Широки Бријег - Борац 4:0

http://www.fkborac.net/sajt/izvjestaji/ ... 1/05/2013/

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2013, 22:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ajd dosta vise,jel bas morate toliko postavljati ovo veceras :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2013, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Вјеруј да ни мени ни њима није лако, нимало..
Али обавеза је обавеза.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2013, 22:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
taj kordic nam je igrajuci za zrinjski,prvo dao dva gola ovdje u bl,onda u prvom kolu proljeca,kad nas je vlado preuzeo,kasnije nam je taj poraz taman falio za evropu..vec tad sam ga zamrzio....onda nam je sledece godine u mostaru,dao hat-trick za 3-0,kad nas je vodio dzimi maric.....i danas 4 gola :angry4: :angry4:

pa da je messi,previse je,u p...m....! :(

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 01:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Шта рећи за данашњну утакмицу? играчима не могу нешто да замјерим, чини ми се да су се трудили, штавише играли су од ноге до ноге(мада су могли и више убацивати јер је Рашчић био у нападу), имали теренску иницијативу, али све је то било јалово без квалитетне завршнице.
За први пенал смо дефинитивно оштећени! ко зна можда би ток утакмице био скроз другачији да није било тог пенала, али то је већ шта би било кад би било. Задња линија је испадала на тренутке, али вјерујем да је разлог томе и наша тактика, јер смо играли мало офанзивније са високо постављеним бековима, па се често дешавала ситуација да само штопери буду на нашој половини терена а сви остали у нападу.
као што рекох за овај пораз играчима се треба најмање замјерити, поготово када се узму у обзир разне изакулисне радње и на ситуацију у клубу, која је веома критична.
нисам неки тактичар, али онако одокативно Малета ми у задње вријеме не игра баш најбоље. Такође колико год да се Жижа добро показао у задње вријеме требало га је мијењати. Ипак ту у средини имамо два старија играча, Жижу и Теина, а скоро смо играли претходну утакмицу... Авдука показао да је ћаћа. Чак иако се очигледно још није опоравио и без обзира што није играо неколико утакмица, опет је имао 3-4 добре одбране. и овакав сматрам да је многооо бољи од Ђиђија.
Него без обзира на пораз и даље имамо шансу за Европу. Већ је неко писао, под претпоставком да наредно коло побједимо и ми и Олимпик и Челик, у задњем колу свашта је могуће. Не вјерујем да ће Олимпик узети у Зеници, а реми и побједа Челика су резултати који нам одговарају. Са ремијем ми идемо у Европу чак и да изгубимо у Габели, а ако Челик побједи нама је довољан реми против Гошка.
биће овдје још свачега....

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 07:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
samo sto Vlado ide u SA, ja se vise uzdam u Radnik i u naseg golmana Lucica da ce otkinuti 2 boda Olimpiku

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 09:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
nekako mi se čini da je i ovaj remi juče na Otoci "dogovoren, jer Zrinjskom je trebao još jedan bod da se osigura, a Olimpic je sada na mjestu koje vodi u Evropu, vrlo lako bi moglo tako ostati do kraja, tako da se će na kraju sve biti regularnije, jer pobogu eto pobjegli su nam samo jedan bod, a baš taj bod su osvojili juče, možda sam ja samo preveliki pesimista, ali čini mi se da sezona nikad nije bila neregugularnija, sve više mi liči na onu kada smo ispali, tj kada smo do zadnjeg kola mislili da se neke stvari neće desiti jer su nemoguće, a one se baš tako namjestiše.
Mi uopšte nismo smjeli da dođemo u ovu situaciju, šansu smo ispustili u Bijeljini, Prijedoru, Gradačcu ili na otoci, možda u Vrapčićima ili juče u Širokom, previše šansi smo ispustili i sami smo najveći krivci, ovo smo trebali riješiti odavno sami i da ne zavisimo od ovih namještaljki.
Još jednom ću reći da je Vlado sa onakvim odronom od ekipe juče vrlo lako mogao bodovno da se poravna sa nama na tabeli, nedostajalo mu je pet minuta, tu se vidi ruka stručnjaka i autoritet koji je izgradio. mi da imamo onakav tim, borili bi se za opstanak, grčevito, ja sam ih ove godine gledao tri puta i mogu samo reći da su kriminalno loši.
Dakle, mi sada možemo da se ljutimo koliko hoćemo na druge, ali sami smo sebi najveći krivci, čitavu sezonu igramo bojažljivo i samo u dvije utakmice tim se autoritativno postavio na ternu, protiv Jalijaša i protiv Čelika, tada smo i ostvarili najlakše pobjede iako je bilo nekih u kojima smo pravili i ubjedljivije pobjede.
U jučerašnjoj utakmici potpuno pogrešna postavka na terenu, Žiža nije mogao da igra, već je njegovo mjesto trebao da zauzme Joco, a od početka na terenu je trebao biti Vedo, ali, ali, ali...
Juče je ponovo najbolji na terenu bi Srđan i on samo neka nastavi ovako i za njega nema zime...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 09:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Jeste neočekivan rezultat na Otoci, ali Zrinjski bi i sa 36 bodova bio prilično siguran od ispadanja... Jedino da je Olimpik računao sa tim da će sudija da prelomi utakmicu u ŠB i da nema sile da Borac uzme bod, pa sklopili pakt o nenapadanju sa Zrinjskim. Da ih ovi slučajno ne mlatnu na Otoci... Ah... Ludilo...
Sami smo sebi najviše krivi, tako je...
Sada nema mjesta malodušnosti. Idemo da pobijedimo Travnik, sačekamo ostale rezultate, pa ćemo onda da gledamo šta dalje... Razmišljati preko toga je da pošiziš.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Da je sreće pa napraviti dobar marketing, pred utakmicu sezone, sigurno.

Bar navući 5000-6000 ljudi na stadion.

Ja sam ubjeđen da ćemo satrati Travnika ovdje.

Moliti se Bogu da Radnik bar bod isčupa, a onda u Gabelu na okršaj. I njima i nama treba.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 09:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
kitopsina je napisao:
Jeste neočekivan rezultat na Otoci, ali Zrinjski bi i sa 36 bodova bio prilično siguran od ispadanja... Jedino da je Olimpik računao sa tim da će sudija da prelomi utakmicu u ŠB i da nema sile da Borac uzme bod, pa sklopili pakt o nenapadanju sa Zrinjskim. Da ih ovi slučajno ne mlatnu na Otoci... Ah... Ludilo...
Sami smo sebi najviše krivi, tako je...
Sada nema mjesta malodušnosti. Idemo da pobijedimo Travnik, sačekamo ostale rezultate, pa ćemo onda da gledamo šta dalje... Razmišljati preko toga je da pošiziš.

Da im na ruku nije išao naš rezultat, oni bi mlatnuli juče Mostarce...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Nekako sam siguran da evropu izboriti necemo.
Vise ne zavisimo samo od sebe, trebaju da nam se poklope i ostali rezultati. A dva puta smo ispali iz lige cekajuci to isto, i nismo docekali.Nevidim zasto bi sad bilo drugacije. Sve je ovo jedna velika lakrdija, sve se rjesava na raznim mjestima, a najmanje na terenu.
Slavicu dan kada leotar i rudar pd napuste ligu.

Igracima nemam sta posebno prigovoriti iako je dozivljen debakl. Rezultatski jeste, po igri nikako.
Kad ti sude 2 penala od kojih je jedan smijesan, a drugi diskutabilan, kad ti priznaju gol iz ofsajda, bolje nije ni moglo.
Stankicu, mamu ti jebem lopovsku, nadam se da ces dobiti dobro hladjenje.

O taktici i postavci igre, izasli smo da pobjedimo, stali visoko, mislim da je to ono sto je vecina nas i trazila. Uvijek sam za ovu varijantu, nego onu supacku kao protiv Veleza jer poraz je poraz bio on 1-0, ili 4-0.Mada mi je pomalo nevjerovatno da nam u situaciji sa 2 zadnja vezna oba beka istovremeno idu naprijed a oni nezatvaraju njihova mjesta.
Maleta je van forme ali i kao takav je puno bolji od nekih. Iritira me njegovo nevracanje nazad, juce prvi put kad se vratio napravio je penal. Ali neznamo, mozda je i SSS trazio od njega da neucestvuje u defanzivi, ko zna.

I na kraju cini mi se da je Grahovac opet juce bio nas najbolji igrac.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 09:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ofanziva je bila imperativ. Ipak, stajali smo previsoko, preriskantno. Malo je sve ličilo na utakmicu Srbija-Belgija, samo što je to bio potez trenera budale, a juče očajnika. Ipak, mogli smo da odigramo bar malo opreznije. Jer koliko smo golova juče trebali da postignemo da bi nadmašili primljene? Uz ovakvog sudiju posebno.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 09:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
iskusniborcevac je napisao:
samo sto Vlado ide u SA, ja se vise uzdam u Radnik i u naseg golmana Lucica da ce otkinuti 2 boda Olimpiku
ja nesto prebacio u glavi kontao da se igra u Zenici. A u Radnik se ne uzdam, ali ko zna mozda nas iznenade...

Poslednji put menjao Шајин dana 12 Maj 2013, 09:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ali nešto ne štima u našoj postavci, ili nam fale igrači za to...
Ako odigramo preoprezno u gostima, nismo zadovoljni i kad donesemo bod. Opet, zadnje dvije u gostima smo igrali otvorenije i izgubili. Protiv Veleža zbog jedne akcije protivnika, a juče jer smo silom prilika igrali preofanzivno. Jedino smo protiv Slavije odigrali kako treba. Iskoristili odmah prilike, odbranili se...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 10:00 
Stara kuka
Stara kuka

kitopsina je napisao:
Ofanziva je bila imperativ. Ipak, stajali smo previsoko, preriskantno. Malo je sve ličilo na utakmicu Srbija-Belgija, samo što je to bio potez trenera budale, a juče očajnika. Ipak, mogli smo da odigramo bar malo opreznije. Jer koliko smo golova juče trebali da postignemo da bi nadmašili primljene? Uz ovakvog sudiju posebno.

Ono sto smo mi juce radili rijetko se vidja. Oba beka su nam isla visoko sa loptom ili bez. Obicno ide jedan i kad on otvori stranu , jedan od 2 zadnja vezna se pomjera na tu stranu da postavi defanzivni blok sa vanjskim bocnim igracom. Mi to nismo radili zato i jesmo onako visili u odbrani. Ali kako god mislim da do bodova nebi dosli i da smo dali 2 gola Stankic bi svirao 3 penala.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
kitopsina je napisao:

Ono sto smo mi juce radili rijetko se vidja. Oba beka su nam isla visoko sa loptom ili bez. Obicno ide jedan i kad on otvori stranu , jedan od 2 zadnja vezna se pomjera na tu stranu da postavi defanzivni blok sa vanjskim bocnim igracom. Mi to nismo radili zato i jesmo onako visili u odbrani. Ali kako god mislim da do bodova nebi dosli i da smo dali 2 gola Stankic bi svirao 3 penala.

Zadnji vezni je juče bio praktično samo Tein. Grahovac je bio otkomandovan u ofanzivu.
Bez obzira na ove greške mislim da nam fale bekovi koji bi mogli ispratiti ovakvu ofanzivnu igru. I fizički i tehnički.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 10:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
RTRS 18:24 BORAC I BANJALUKA, JEDNA PRIČA dokumentarni film

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 10:19 
Stara kuka
Stara kuka

kitopsina je napisao:
veteran 1987 je napisao:
kitopsina je napisao:

Zadnji vezni je juče bio praktično samo Tein. Grahovac je bio otkomandovan u ofanzivu.
Bez obzira na ove greške mislim da nam fale bekovi koji bi mogli ispratiti ovakvu ofanzivnu igru. I fizički i tehnički.

E da nam fale samo bekovi lako bi mi...
Fali nama dosta toga a prije svega trener.
Sa ovakvom ekipom imati jednu gostujucu pobjedu na polusezoni, sta reci nego sramota
Jucerasnji detalji po kojima cu pamtiti ovu utakmicu duuuugo nije ni rezultat ni golovi ni igra, nego zuti Avduki zbog zadrzavanja igre kod rezultata 4-0, cini mi se i onaj pokusaj suta Zizovica na povratnu Stokica. Mislio sam da onaj sut iz Niksica nemoze ponoviti, ali eto ovo je bilo blizu... E moj Ziza...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2013, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stankić je sudio onu prvu polufinalnu utakmicu protiv Željezničara na Grbavici koju smo izgubili golom Zebe pred kraj utakmice. Ja sam tad govorio i sad tvrdim da je opasno navlačio za Željezničar, ništa manje od nekih drugih na ostalim utakmicama protiv njih. Većina je tad bila ljuta na Stojnića, njegovu pripremu ekipe, postavku igre i na kraju na bezobrazno traženje alibija. Ali stoji da se Stankić tada pokazao kao njihov sudija. I evo ga sada odradi posao za istu mafiju...

Vrh

[ 121522 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2829, 2830, 2831, 2832, 2833, 2834, 2835 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]