banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 09:09 Danas je 30 Jun 2026, 09:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121523 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2820, 2821, 2822, 2823, 2824, 2825, 2826 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 10 Maj 2013, 09:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
gledao sam sportski pregled,i kažem,ili nije bilo namješteno,ili mali berjan nije bio obavješten,ne vjerujem da bi šutao onakvu bombu u 90.minutu pod prečku....ali da nije slavija previše zapinjala,to stoji,čim je počelo drugo poluvrijeme,šešlija je ubacio tri igrača ispod 21 godine :( .....

znamo ko je i šta je olimpik,one dvije iz keca u dvojku protiv gradine i travnika ne treba ni pominjati,kao ni "pobjedu" u prijedoru....ali za gradačac i ovo prekjuče,ne bih smio staviti ruku u vatru...

ma sami smo krivi,to je toliko loša ekipa da bih ja u pripremi naše utakmice na otoci rekao "ispod 3-0 pobjede,nema premija danas!",ne bih sigurno išao onako školski,dati gol,pa se nešto prilagođavati,zatvarati,čekati na kontre...svake od ovih prethodnih godina u kojima nije izborio evropu,olimpic je bio igrački duplo jači,ali su ga sudije sputavale....sad su se prekontali,krenuli drugim,"amarovim" putem (ulaganje u poseban fond,umjesto u igrački kadar),i ja zaista neću biti ljut na naše momke i ako ne odu u evropu,jer ovo je postalo više cirkus nego liga...jedina mi je želja da istrajemo,i ne postanemo dio te žabokrečine,jebeš i evropu kad sve te pare moraš staviti u fond za kupovanje protivnika,sudija....što više razmišljam,manje sam opterećen tom evropom iz ove lopovske lige..da je bar doživjeti neku regionalnu ligu ili tako nešto,ovo je zaista više besmisleno postalo,što potvrđuje i broj gledalaca na utakmicama,koji je više nego duplo manji i od vremena ilje i muniba :(

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 09:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Liga je svake godine sve neregularnija to je cinjenica. Zivim za dan kad ce sipa nekima pokucati na vrata,ko zna mozda i docekamo.
Nemojmo se zavaravati da ce Siroki protiv nas izaci sa kombinovanim sastavom cuvajuci igrace za finale kupa. Upravo obrnuto, protiv nas ce izaci u najacem sastavu, a protiv Amarovih, da pocnu i sa juniorima kup ostaje u Sirokom.
Znaci dole se mora odigrati muski i na pobjedu pa sta Bog da. Sudjenje smo obicno imali korektno sa njima, vjerovatno i sad ce biti tako. Teren je solidan, pritisak publike nepostoji. Znaci ILI JESI ILI NISI. Druga je stvar sto je pukovnik otvoren za razne vrste dogovora kad mi nismo.
Sto se tice Leotara, zaista je sve funkcionisalo kako treba. Igrac utakmice Grahovac. E takvog Srdjana hocu da gledam u nasem dresu. Za koplje iza njega Ziza i Vasiljevic.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 09:36 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
ŠIROKI BRIJEG - BORAC Široki Brijeg, 11.05.2013 17:00 h
SUDIJA STANKIĆ PREDRAG BIJELJINA
A-1 GRABUS ELVIS TRAVNIK
A-2 MARIĆ ŽELJKO DOBOJ
4 ZOVKO VEDRAN MOSTAR

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 09:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Taj pristup igri protiv Leotara je ono što ohrabruje. Zaključujem iz toga da je igračima (koliko i nama navijačima) stalo da se izbori učešće u evropskim takmičenjima. Bez obzira na očajnu finansijsku situaciju i neizvjesnost koja će nas još dugo pratiti.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 09:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
ŠIROKI BRIJEG - BORAC Široki Brijeg, 11.05.2013 17:00 h

kakva lijepa asocijacija :D

sve isto,i datum,i satnica..

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 10:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Nesto mi je zapalo za oko na utakmici sa Leotarom. Kasnio sam 3 min na utakmicu a u tom momentu dolazi i gospodin Radulj. Pa gospodine presednice mislim da treba da dodjete bar sat prije da popricate sa igracima i pozelite srecu. Dalje utakmica se zavrsava ja izlazim sa stadiona a taj isti Radulj prolazi kraj mene kao metak i bukvalno bjezi sa stadiona,ja idem prema rtrs-u kraj svlacionice a iz svlacionice se ori pjesma nasih igraca sve dok vrbas... Pa gospodine Radulj mogliste sici i cestitati igracima pobjedu,a ne bjezati. Bio sam jako razocaran sta sam tad vidio

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 10:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Ne bih da branim Radulja, ali za razliku od svojih prethodnika on je na skoro svim utakmicama.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 11:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
guerrini je napisao:
Nesto mi je zapalo za oko na utakmici sa Leotarom. Kasnio sam 3 min na utakmicu a u tom momentu dolazi i gospodin Radulj. Pa gospodine presednice mislim da treba da dodjete bar sat prije da popricate sa igracima i pozelite srecu. Dalje utakmica se zavrsava ja izlazim sa stadiona a taj isti Radulj prolazi kraj mene kao metak i bukvalno bjezi sa stadiona,ja idem prema rtrs-u kraj svlacionice a iz svlacionice se ori pjesma nasih igraca sve dok vrbas... Pa gospodine Radulj mogliste sici i cestitati igracima pobjedu,a ne bjezati. Bio sam jako razocaran sta sam tad vidio

Ali je zato Krunić kod prvog gola skočio sa stolice kao da je sam dao gol. Iznenadio ga rani pogodak, kao i sve nas, ali se trznuo baš.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 11:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

onda je baš emotivno vezan za matični klub :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Citam Schlagerove analize, koje su prvoklasno odradjene, ali pitam se kako se da ljudima o tome pisati, kada nema osobe koja ne zna, koji se susreti u koje vrijeme i koji ljudi namjestaju.
I pored toga svega, ja uvijek gledam u svoje dvoriste, a ono sto mogu reci, da nam nije kriv ni Amar i Olimpik niti ja znam ko od tih papaka, vec mi sami. Imamo odlican tim, igramo u gostima pickasto, a i kod kuce smo tek sada eksplodirali, pored one utakmice sa Zrinjskim...znam svi do cega je, ali nije vrijeme o tome sada...isto tako i uprava nije obezbjedila ono sto je minimalno trebala, ali vidi se ako nista drugo da pokusavaju ko riba na suhom, mozda se i docepaju vode.

Imamo najjaci tim u ligi, i tako trebamo i igrati. U Sirokom napasti i nikako drugacije.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 11:30 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Ako igrači, sa ovakvim psihičkim stanjem u kom se nalaze, izvuku bilo šta iz Širokog Brijega treba im spomenik sagraditi na ulazu u stadion...Ljudi bukvalno nemaju marke u džepu. Navodna slamka spasa je donatorsko veče, ali mi se sve čini da će to biti jedan veliki debakl...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
miki je napisao:
Ako igrači, sa ovakvim psihičkim stanjem u kom se nalaze, izvuku bilo šta iz Širokog Brijega treba im spomenik sagraditi na ulazu u stadion...Ljudi bukvalno nemaju marke u džepu. Navodna slamka spasa je donatorsko veče, ali mi se sve čini da će to biti jedan veliki debakl...

Buraz, nije da ja ne postujem igrace, postujem ih vjeruj al bas....ali ovo cviljenje mi ide...Kakvo psihicko stanje? U kakvom psihickom stanju smo svi mi, citava drzava? Koliko ljudi prima redovno plate, a zarade ih crncenjem, kao i igraci, ako ne i u puno gorim uslovima? Snalaze se svi kako znaju da bi prezivjeli.

Igracima treba platiti ono sto su posteno zaradili, tesko je normalno...ali ne igraju oni samo za mene i za tebe, igraju brate za sebe, izlazak u Evropu nosi evropske utakmice, dokazivanje, automatski si u izlogu, mozda ih zapazi neko, odu u klub, gdje ce im redovno sjedati palata itd.

Svi smo uz igrace, ali nije samo njima tesko, tesko je svima, i svi se borimo zajedno!

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 11:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ako sam ja dobro shvatio jednog svog prijatelja,nije ta situacija sa platama više ni toliko tragična,kakva je bila...dobili su dvije plate iz ove godine,i jednu i po što im se dugovala za prošlu,tako da je ostala jedna iz prošle i dvije za ovu godinu....dobri su to momci,i znaju da se neće nikome ništa ostati dužno,uostalom,jbg,situacija je teška,kasne plate i u skoro svim ostalim premijerligašima....

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 13:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
kod kuće i na strani je napisao:
Ne bih da branim Radulja, ali za razliku od svojih prethodnika on je na skoro svim utakmicama.

Ma nije da ga braniš, al eto :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 13:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

evo,skupljaju se i odoše...nek im je sa srećom!

lijepo vidjeti avduku u dresu,nadam se da će konačno među stative...

biće velika šteta ako ne bude igrao biki,utakmica kao nacrtana za njega,uvjeren sam da bi dao gol-dva...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 13:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Za utakmicu veterana, VIP 10KM, Zapad 5KM, Istok slobodan.

Idiotluk opet na djelu, pa stavi marku, nešto simbolično, ipak pare idu za terene...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 13:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa,jbg brate,šta ćeš skupiti ako staviš cijenu 1.marku?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 13:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Pa bolje ista nego nista.
A mogli su staviti i neku kutiju da ljudi ubacuju ko koliko hoce/moze, to bi najbolje bilo.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 13:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

iako to nije nikakav fudbal,trebao bi u ponedjeljak doći ko god može,jer povod odavno nije bio konstruktivniji,tereni su ono što nam je u ovom momentu najvažnije...da dođe bar 2000 ljudi,nije za baciti.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2013, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Прес-конференција пред Широки Бријег (Фото/Видео)

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

[ 121523 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2820, 2821, 2822, 2823, 2824, 2825, 2826 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]