gledao sam sportski pregled,i kažem,ili nije bilo namješteno,ili mali berjan nije bio obavješten,ne vjerujem da bi šutao onakvu bombu u 90.minutu pod prečku....ali da nije slavija previše zapinjala,to stoji,čim je počelo drugo poluvrijeme,šešlija je ubacio tri igrača ispod 21 godine

.....
znamo ko je i šta je olimpik,one dvije iz keca u dvojku protiv gradine i travnika ne treba ni pominjati,kao ni "pobjedu" u prijedoru....ali za gradačac i ovo prekjuče,ne bih smio staviti ruku u vatru...
ma sami smo krivi,to je toliko loša ekipa da bih ja u pripremi naše utakmice na otoci rekao "ispod 3-0 pobjede,nema premija danas!",ne bih sigurno išao onako školski,dati gol,pa se nešto prilagođavati,zatvarati,čekati na kontre...svake od ovih prethodnih godina u kojima nije izborio evropu,olimpic je bio igrački duplo jači,ali su ga sudije sputavale....sad su se prekontali,krenuli drugim,"amarovim" putem (ulaganje u poseban fond,umjesto u igrački kadar),i ja zaista neću biti ljut na naše momke i ako ne odu u evropu,jer ovo je postalo više cirkus nego liga...jedina mi je želja da istrajemo,i ne postanemo dio te žabokrečine,jebeš i evropu kad sve te pare moraš staviti u fond za kupovanje protivnika,sudija....što više razmišljam,manje sam opterećen tom evropom iz ove lopovske lige..da je bar doživjeti neku regionalnu ligu ili tako nešto,ovo je zaista više besmisleno postalo,što potvrđuje i broj gledalaca na utakmicama,koji je više nego duplo manji i od vremena ilje i muniba