banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 09:11 Danas je 30 Jun 2026, 09:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121523 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2819, 2820, 2821, 2822, 2823, 2824, 2825 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 09 Maj 2013, 16:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Dogovoreno. :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 17:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
U slučaju da jedan finalista kupa na kraju uzme duplu krunu onda onaj drugi finalista kupa ide sigurno u kvalifikacije za LE. Tako je kod Nijemaca gdje Bajern i Stuttgart igraju finale. Stuttgart se već sigurno kvalifikovao za kvalifikacije Lige Evrope mada su u prvenstvu u donjem dijelu tabele. Pisali smo o tome ovdje, a opet sam provjerio. Ima na desetine naslova u ozbiljnim novinama koji to potvrđuju.
Ne vjerujem da za nas važi nešto drugo. Dakle, Široki siguran u LE ukoliko Željezničar osvoji titulu, a hoće.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ono što treba da nas brine je to da li postoje neki dogovori i raskusuravanja (Željezničar-Olimpik-Široki-i ko zna ko još) gdje Široki protiv nas ima obavezu da odigra čvrstu utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 18:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Jasno je kako Siroki nema potrebu cuvati igrace za revans finala kupa, jer odavno se zna ko uzima kup. Dakle, Siroki u najjacem sastavu grize protiv nas, a vidim da niko i ne pomislja da ce nam sarajlije poslati postenog sudiju u SB, zlu ne trebalo.

Eh, kad bi Grahovac igrao svaku utakmicu kao sinoc, gdje bi nam bio kraj?! Vrhunska partija. Generalno, citava ili skoro citava ekipa je odigrala sjajan mec. Medjutim, jasno je da upravu zaboli vrsnjak za evropom. Momci igraju vec skoro pola godine bez prebijene pare. BRUKA I SRAMOTA.

Ninic, jos jedna u nizu tragicnih posljedica lose organizacije.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 18:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
svi nekakve dogovore imaju , a samo mi odigramo posteno i kad dobijemo u gostima to je onda krvlju dobivena utakmica , a ostali protivnici kupovali eh zivote , probudite se paranoici i teoreticari zavjere :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 19:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kristijane, aj ne plodi vise na ovoj temi.
Svaki "post" ti je ki upisan.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 20:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
Kazu ovi iz Olimpica da se navlaci Borcu zbog nacionalnog kljuca, vi pisete da "iz Sarajeva" navlace Olimpicu...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 20:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
А гдје је то нама навучено? Погледај њихов гостујући скор, па погледај наш.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jancker je napisao:
Kazu ovi iz Olimpica da se navlaci Borcu zbog nacionalnog kljuca, vi pisete da "iz Sarajeva" navlace Olimpicu...

Neko 'ovi iz Olimpika' navedu bar jednu našu utakmicu koja bi dala povoda za takvo razmišljanje... Nerješeno u Bijeljini, više nego sretni izjednačujući gol u Prijedoru u zadnjoj sekundi, poraz u Mostaru... Šta?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 20:22 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Sep 2011, 09:10
Zale se da su oni osteceni nekoliko puta...Nisam ja rekao niti da su oni u pravu, niti da ste vi, al eto, zanimljiva mi ta cinjenica...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 20:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma dobro,sto puta prezvakana prica,na jednoj strani navijaci zeljeznicara i 10 navijaca olimpica koji su uvjereni da je ova liga potpuno cista i regularna,traze pismene dokaze za namjestanja,a na drugoj navijaci svih ostalih klubova koji odbijaju da budu telad...

dosadno...

ja spadam u onu grupu koja misli da je (pogotovo u proljetnim dijelovima sezone) vise namjestenih utakmica nego regularnih,da je liga sa 16 klubova od kojih vise od pola nema nikakve ambicije idiotska,i da borac ne igra u njoj ne bih je pratio uopste...

drago mi je sto borac ne ucestvuje u tome,i mnogo bih vise volio da ne izborimo evropu,nego da je izborimo na ciganski nacin,kupovinom,dogovaranjem ili potplacivanjem sudija....ne bi to onda bili mi.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nego, hoće li biti kazni za bakljade na utakmici Ž-S?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 20:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

bice,mada,da se pita medije,ovo juce je bila spektakularna bakljada,i ne smijes nikako brkati to sa "nedozvoljenom upotrebom pirotehnickih sredstava" 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
bice,mada,da se pita medije,ovo juce je bila spektakularna bakljada,i ne smijes nikako brkati to sa "nedozvoljenom upotrebom pirotehnickih sredstava" 8)

Da, praznik grada Sarajeva... Derbi unikat, pod zaštitom uneska...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 20:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma nije problem,svaka cast,star je to derbi,ima tradiciju,postujem.....ali ne volim dvolicnost...trazi delegat da se isprazni tribina sa navijacima sarajeva jer nisu ispostovali poslednje upozorenje,ali onda se "procjeni" da bi to bilo rizicno,jer se radi o prevelikom broju ljudi (2500),a ovdje nije bilo rizicno isprazniti istok sa 4000 ljudi onda protiv zeljeznicara...!

ali,jebes to,tema je borac i bezveze pisemo o nevaznim stvarima...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 20:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Schlager je napisao:

,da je liga sa 16 klubova od kojih vise od pola nema nikakve ambicije idiotska,i da borac ne igra u njoj ne bih je pratio uopste...

svaka čast prijatelju. To je poenta.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Liga od 10 klubova sa četvorokružnim sistemom takmičenja, to bi bilo najbolje. Ali i liga sa 12 klubova i završnim plejof grupama za opstanak u ligi i vrh tabele bi bili bolji od ovog sada.
S obzirom da je to daleko i da to nećemo uskoro vidjeti, bilo bi dobro da bar uvedu relegaciju koju bi igrao četrnaestoplasirani sa nekim od drugoplasiranih klubova iz Prve lige RS i Federacije (neka oni najprije igraju između sebe, pa onda sa ovim iz PL).

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 20:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

necemo mi to dozivjeti,jer to niti odgovara ovim nasim seljacinama iz fsrs niti amaru,koji ovako ima dovoljno svojih pudlica,6-7 klubova,da bude stalno sampion dok ne umre prirodnom smrcu,iako i ove godine ima slabiji medjusobni skor sa sve i jednim ozbiljnijim timom,borac,sarajevo,zrinjski...boli ga q...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Samo, ako se desi da se taj i takav Osim jednom povuče iz Željezničara, oni će doći na rub propasti. Ne samo zbog nedostatka ovog umrežavanja i spletki, nego i zato što će povući svoje pare, svoje igrače, On je Željezničar praktično privatizovao, samo što svoje 'akcije' neće ni htjeti ni moći prodati kada se bude povlačio.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2013, 21:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
http://pressrs.ba/sr/sport/fudbal/story ... mpik!.html

Vrh

[ 121523 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2819, 2820, 2821, 2822, 2823, 2824, 2825 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]