banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 11:59 Danas je 30 Jun 2026, 11:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121525 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2813, 2814, 2815, 2816, 2817, 2818, 2819 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 05 Maj 2013, 08:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Grujic nista nije pokazao do sada, nijednu asistenciju nije imao, sjecam se samo jednog jedinog suta kad je usao u prvoj utakmici poslije povratka, ne ulijeva mi povjerenje kao Tein,nema uklizavanja, izbjegava duele, lose se postavlja, vidi se da je njegovo proslo, Mikic bi dao vise da je ostao iako je stariji od Gruje,u PD je bio katastrofa, s obzirom na iskustvo trebao je bez greske odigrati,mnogo se krije po terenu sto je neobjasnjivo

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2013, 08:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
iskusniborcevac je napisao:
Grujic nista nije pokazao do sada, nijednu asistenciju nije imao, sjecam se samo jednog jedinog suta kad je usao u prvoj utakmici poslije povratka, ne ulijeva mi povjerenje kao Tein,nema uklizavanja, izbjegava duele, lose se postavlja, vidi se da je njegovo proslo, Mikic bi dao vise da je ostao iako je stariji od Gruje,u PD je bio katastrofa, s obzirom na iskustvo trebao je bez greske odigrati,mnogo se krije po terenu sto je neobjasnjivo

Nije, slažem se. ali mislim da bi se što se njega tiče morali strpiti do sljedeće sezone. Ni Tein nije igrao jesenas kao sada.
Da sad neko ponudi Grujića Jagodiću tj. Čeliku za sljedeću sezonu, uzeo bi ga objeručke.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2013, 08:56 
Veteran
Veteran

Jagodic je specifican trener, kod njega je Coric bio standardan, Petric takodje i dr. koji su se pogubili kad su otisli od Vlade, zato bi i Gruja kod Vlade bio, mozda, i nosilac igre

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2013, 10:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Христос Васкрсе!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2013, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Срећан Васкрс свим навијачима Борца православне вјероисповјести!

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2013, 10:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2013, 10:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Cosa Nostra je napisao:
Raskoljnikov je napisao:
Eto, imali ste pred nosom osamnaestogodisnjeg Aleksandra Ilica, fudbalera Drine koji ce na kraju sezone preci u Zvezdu. Jbg. kad je prece dovoditi propalitete koji ni u Bsk borci nisu imali mjesta dok su u Borcu prvotimci. Zar nije bolje da date sansu Predragovicu nego sto ste vratili Grujica ili Teinovica? Ali svako ima svoje.
Plasiracete se u Evropu, ali realno sa ovakvim "trenerom" i igracima nemate se cemu nadati.

Odlepršaj na onu tvoju tamo futavu temu,,

Zasto napusavas covjeka odma,cigan je ni ja ih ne volim ali sta je rekao sto nije istina,to mi sve znamo,ako prica o Velikanu neka pise na temi namjenjenoj za to,tj na ovom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2013, 11:19 
Veteran
Veteran

treba apelovati na celne ljude Borca da s leotarom bude u 16h, kako bi stigli na rukomet, cuj u 17h, ruzna li termina boze ti sacuvaj

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2013, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Fudbal mogu staviti u 20h, taman da znamo sve rezultate konkurenata pa da budemo svi dodatno motivisani. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2013, 13:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
citam zadnje tri cetiri strane i ne vjerujem, neke kalkulacije, ko ce koga pustiti, koga treba otjerati, kako u Evropu ali niko se ne pita da li smo zasluzili Evropu...
da kazemo da smo donji, da ovu sezonu moramo izgurati kako znamo i umijemo, da izborimo Evropu...ali ono sto mene puno vise muce je da znam da cemo slijedece godine u ovo vrijeme iste stvari pisati, kao i svih godina do sada, samo mozda o borbi za opstanak a ne Evropi...

Gruja nije u formi, ali puno znaci mladjima, ako nema mjesta u prvih jedanaest ili na klupu, stavi ga da skautira...ne mozemo se odricati nasih igraca, koji su pri tome napravili zapazene karijere za nase uslove...

Ako ove godine se ne prelomi, i neke stvari ne dodju na svoje mjesto, prije svega mislim u organizaciji kluba necemo mi nikada izaci iz ove zabokrecine, a samim tim niti biti u stanju napraviti tim konkurentan u Evropi. Pare su naravno najbitnije, ali nije sve u parama, ima tu jos tonu stvari koji nemaju veze sa parama a mogu biti bitne pri dovodjenju igaca tj. njihovom ostajanju.

Tereni, omladinska skola, skauting...naravno rijesavanja dugova...

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2013, 13:45 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
ja mislim da smo trebali vec obezbjediti evropu i tako zaraditi neophodna sredstva ali mislim da je glavni krivac sss na celu sa starcevicem sa ovakom ekipom mi uopste nemamo igru u polju nemamo ideju ,razigravaca samo solo partije .to je moje misljenje
ekipa funkcionise kao skupljena druzina sa ceste i svaka im cast sto sami se trude koliko mogu i bez cvonjka.
pod hitno nam treba trener da to upakuje i tvrdim da mozemo ladno sve cetri dobiti do kraja.uprava nesto radi ali puzevim korakom sto naravno je bolje nego nikako.toliko za sad

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2013, 13:50 
Veteran
Veteran

saglasan u svemu, ekipi treba pozitivni sok, Vermezovic slobodan :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2013, 14:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Apr 2012, 21:14
Fudbal se ne igra na "rizi".Metafora.Borac, dres,ljubav....Suplja prica.Plati igrace i zahtjevaj.Uprava "duplo golo".Biti clan uprave je cast i obaveza.Cast naplatis ulaganjem svojih novaca i prodajom igraca tokom perioda.Tako se radi godinama u mnogi klubovima(vidi pod Mamic, Djuric....).Pod ovakvim zakonskim uslovima sve ostalo je tavorenje i miljakanje opstinslih struktura.Koliki je budzet za narednu godinu. Recimo 2000000 eura.Recimo. E, imamo x clanova uprave koji ce pridonijeti x eura (svojih ili od sponzora,nebitno je) i zatvoriti budzet.Strategija kupovine i razvoja da se prebaci ne na Ljubojevica,Krunica ili slicne.To rade ozbiljni biznismeni koji su nesto napravili u zivotu a ne samo "ganjali "loptu.Ne trebaju nam salomski clanovi uprave postavljeni od strane opstine.Koliko dobijamo od opstine godisnje?Zna li se ta cifra?Otkuda pravo nekome da polaze sve na tu mizernu cifru. Da .bez te cifre mozda nemamo ni za rizu?Tacno ali onda realno postaviti ciljeve pa ispocetka.Evropa ce samo da produzi muku i opet iduce godeine u ovo vrijeme "potop"...Samo naglas razmisljem.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2013, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Вележ - Борац 1:0

http://www.fkborac.net/sajt/izvjestaji/3073/05/05/2013/

Јандрић о мечу у Мостару

http://www.fkborac.net/sajt/istaknuto/j ... 5/05/2013/

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2013, 06:55 
Veteran
Veteran

koliko je kaznjen Bilbija?ako ima pravo igrati u srijedu, eto mu sanse da se golovima iskupi za sve nestasluke ovog proljeca, naravno, i u sljedecim odlucujucim utakmicama

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2013, 09:54 
Veteran
Veteran

svim borcevcima, koji slave Djurdjevdan, sretna slava

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2013, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

svim borcevcima, koji slave Djurdjevdan, sretna slava

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2013, 10:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
koliko je kaznjen Bilbija?ako ima pravo igrati u srijedu, eto mu sanse da se golovima iskupi za sve nestasluke ovog proljeca, naravno, i u sljedecim odlucujucim utakmicama

Eto mu sanse da ostane na klupi ako ima pravo nastupa

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2013, 12:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Против Леотара играмо у пола 9.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2013, 14:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2012, 12:15
Slika

Vrh

[ 121525 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2813, 2814, 2815, 2816, 2817, 2818, 2819 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]