Sad sam malo otisao na ss.ba da vidim kako su navijaci veleza vidjeli ovu utakmicu,i dodatno se razocarao sto nam je jos jedan ekstra talenat otisao ispred nosa,onaj sto sam ga danas pominjao....ajd da ode vani,ili u partizan,zvezdu,ali da iz samca ode u velez,to mi se nikako ne slaze u glavi...
Citiraj:
to se danasnje tekme tice jedno ime treba izdvojit kao evo i u skoro svakoj tekmi ove polusezone, Bojan Letic, momak je stvarno igracina! ima ga svukud, sve stize i prema naprijed i prema nazad a sto je najvaznije vrlo dobro konta fudbal! zna li iko na koliko godina ima ugovor? ako vec nema ugovor na 3-4 godine treba mu odma dignut platu i produzit ugovor jer igraca njegovog kalibra i njegovi godina nesmijemo ni slucajno prepustit nekom drugom premierligasu! za mene je mali najbolji lijevi bek lige a sa svoji 19 godina je sigurno prodajni objekat broj jedan i mogle bi se dobre pare uzet na njegovom eventualnom transferu u inostranstvo za koju godinu.
Citiraj:
Letic je i danas bio najbolji na terenu i zaista ga treba zadrzati sto vise u klubu
Citiraj:
Letić ne zna da zakaže....trenutno naš najveći kapitalac...momak igra savršeno, i uprava je pogodila s njegovim dovođenjem...
ali jbg,nije najveci problem taj letic,problem je sto sigurno u ovom momentu ima jos letica po RS,a niko u klubu i ne pominje neki skauting ili tako nesto,gdje bi se bar doveli mladi i talentovani momci,ako ih vec ne znamo napraviti,jer nasa ekipa vapi za podmladjivanjem,,,,drasticnim.