banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 19:08 Danas je 30 Jun 2026, 19:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2800, 2801, 2802, 2803, 2804, 2805, 2806 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Apr 2013, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
krol2 je napisao:
Simpatizer je napisao:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bogicevic-sve-sto-je-rekao-adilovic-je-istina/103846

Za male pare se prodao. E moj Jadranko....
Kakve gamadi ima medju nama Srbima, pa to je strasno.

on nije srbin....majka mu muslimanka,sam kaze da nije srbin....na onom finalu kupa kad je kidisao na koljena nasih nasli mu kao kosti nekih rodjaka iz srebrenice pa kao on bio ljut....kad je nagazio nekog,zaboravio sam koga

Imao je on više ispada. Tada je dobio crveni karton, tj. dva žuta. Na jednoj drugoj utakmici, prije ili poslije te, ne sjećam se, udario je Ognjena Radulovića u glavu dok je ovaj ležao na travi.

Možemo se ljutiti na Bilbiju,s pravom, nepromišljen je, umislio je dosta toga, a li ipak je on neko ko još uvijek ima taj poseban talenat i vjerujem mu kada kaže da su ljubomorni na njega. Pa zna Sušić kada Adilović daje tri-četiri gola po utakmici, a kada Bilbija...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 21:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Kakav Adilovic, Bogicevic? Zbog dizanja tenzija, treba ih kazniti. Zaboli nas vrsnjak za njihovim izjavama.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 21:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37
Nepotrebno dizanje tenzija.Neprofesionalno i od Adilovica i Hayata.No vise bole ovakvi komentari.Tipa Bogicevic nije Srbin jer mu je majka Muslimanka.Ko ima pravo da nekome odredjuje sta je i ko je?Sto se Bilbije tice mene samo boli sto je kao kapiten U21 BiH tako plitak.Svima je jasno kako ko razmislja u ovoj zemlji no valjda bi sportisti bar na terenu trebali da se uzdrze od takvoga rijecnika.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 21:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Miske je napisao:
Nepotrebno dizanje tenzija.Neprofesionalno i od Adilovica i Hayata.No vise bole ovakvi komentari.Tipa Bogicevic nije Srbin jer mu je majka Muslimanka.Ko ima pravo da nekome odredjuje sta je i ko je?Sto se Bilbije tice mene samo boli sto je kao kapiten U21 BiH tako plitak.Svima je jasno kako ko razmislja u ovoj zemlji no valjda bi sportisti bar na terenu trebali da se uzdrze od takvoga rijecnika.

Samo u kost!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 21:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
d.a. je napisao:
све је ово супер што ми пишемо. али једино је томи погодио у центар.
људи не схватају да је стварно догорило до ноктију, да нас тјерају са стадиона како би га што лакше угасили.
пројекат је само један, и он се зове игокеа. ко то не схвата, слијепац је најгори.
пишемо и рачунамо о европи, а код њих та рачуница не постоји, јер треба да се прича о само једном клубу у европи.

живи били па видјели.
ово што томи пише за судије сам писао прије 5 дана. немамо заштиту, немамо никога ко ће нас довести на суђење 50-50%. и онда чему да се надамо.

боримо се за голи опстанак клуба, а мало људи то препознаје и схвата да је то данас!

imali smo u Bijeljini i Prijedoru, pa nismo ništa uradili...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Колико видим и фк Сарајево јавно на сва звона хвали добар дочек новог руководства, организацију и понашање наше публике која није направила нити један једини инцидент. И Градина је имала све похвале.
Очигледно има и неких нових вјетрова, ово је лијепо прочитати и овим путем треба наставити. Ситуација је тешка али не треба ни само црнити очигледно има и некаквих помака и мени је ово много љепше читати ово је понашање правих Бањалучана и ово је понашање гл. града и клуба репутације Борца.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 21:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Znaci krenula je organizovana hajka na Borac... A sto taj isti adilovic nije rekao kako je beslija na grbavici nasim igracima jebao srpsku i cetnicku majku :-?

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 22:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37
Čađo je napisao:
Znaci krenula je organizovana hajka na Borac... A sto taj isti adilovic nije rekao kako je beslija na grbavici nasim igracima jebao srpsku i cetnicku majku :-?

Vjerovatno jer je njegov saigrac.Lud je onaj ko misli da je to jednosmjerna ulica.Visesmjerna je to i luda ulica.

No meni nebi toliko bolilo da sam to procitao od nekog drugoga igraca Borca ili bilo kojega drugoga kluba.Mene licno boli sto je bivsi kapiten U21 BiH to izustio.On bi trebalo da je primjer mladima.O Besliji nebi jer nije ga niko od igraca sa terena javno prozvao.Sto ne znaci da nije tacno to sto ti kazes jer je i on bas kao i Bilbija volio mahati rukama i na pomisao sudije a ne na sviranje ili ne sviranje faula.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ko kaze da je on to uopste rekao?

I nek' se vi odmah javljate da pricate nesto o postenju i kako smo svi jednaki, ma more mars!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Pa zato neka ide ta stvar na sud, ili u najmanju ruku neka se savez pozabavi ovim. Ne može se insistirati na tome da se na svakoj utakmici suzbija dizanje ovakvih tenzija (recimo, kada publika pjeva nešto problematično ili iznosi neke transparente), a da se preko ovakvih izjava nekih igrača koje imaju još gori efekat jer ih prenose neki od najgledanijih medija, prelazi tek tako.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 22:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2012, 20:49
http://sportsport.ba/bh_fudbal/publika- ... opu/103851

Ovo nije lose,ipak je samo sport bitan.Ako nekom smeta link neka ga obrise.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 06:15 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
A i ti se nasao da objasnjavas... "ajmo, stig'o Djokovic"!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 08:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
d.a. je napisao:
све је ово супер што ми пишемо. али једино је томи погодио у центар.
људи не схватају да је стварно догорило до ноктију, да нас тјерају са стадиона како би га што лакше угасили.
пројекат је само један, и он се зове игокеа. ко то не схвата, слијепац је најгори.
пишемо и рачунамо о европи, а код њих та рачуница не постоји, јер треба да се прича о само једном клубу у европи.

живи били па видјели.
ово што томи пише за судије сам писао прије 5 дана. немамо заштиту, немамо никога ко ће нас довести на суђење 50-50%. и онда чему да се надамо.

боримо се за голи опстанак клуба, а мало људи то препознаје и схвата да је то данас!

Pa ja sam nesto ovako pricao ima skoro godinu dana, pa su me ovde napusili najstrasnije od mene preko moje porodice pa nadalje.
Odavno je taj projekat gasenja Borca na sceni, sada ulazi u zavrsnu fazu, nadam se da ce FK Borac dozivjeti izbore jer jedino tako ce moci prezivjeti, da se otjera mile sa vlasti pa onda da i nama svane.

Jednom je pao zbog Borca, pasce opet.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 08:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
bilbija i da jeste i da nije to izjavio boli me ona stvar.punoljetan je covjek i nek odgovara za svoje postupke,a vi raspali sarajevski olosu samo nastavite sebe da lazete da toga kod vas nema,nas u to vrzino kolo necete uvuci.
a adilovic konjina ladicarska lijepo pokusava provuci pricu da smo satro svi jedno,svi pod jednom zastavom,jednom drzavom..............on je ocigledno retardiran lik kada tu pricu pokusava prodati!

jos jednom da ponovim da mi je krajnje smijesno da uprava koja je rijesila sve probleme u klubu,koja daje platu unaprijed igracima i radnoj zajednici,salje i trazi dopise klubova koji su dolazili u bl da oni napisu kao su docekani.........mamu vam jebem kojim se nebitnim stvarima zamarate,a igraci vam gladuju!ovaj pokusaj mazanja ociju i skretanja teme sa gorucih problema je jeftin i bijedan trik koji nigdje ne moze proci.

a o izjavi novokomponovanog direktora kako smo MI banjalucani teski i nezahvalni ljudi sam bez komentara.

Poslednji put menjao pinkara dana 30 Apr 2013, 08:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 08:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
U subotu smo na bht-u, prenos iz Vrapcica.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 08:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
pinkara je napisao:
bilbija i da jeste i da nije to izjavio boli me ona stvar.punoljetan je covjek i nek odgovara za svoje postupke,a vi raspali sarajevski olosu samo nastavite sebe da lazete da toga kod vas nema,nas u to vrzino kolo necete uvuci.
a adilovic konjina ladicarska lijepo pokusava provuci pricu da smo satro svi jedno,svi pod jednom zastavom,jednom drzavom..............on je ocigledno retardiran lik kada tu pricu pokusava prodati!

Pa pokusavaju svi oni tu pricu prodavati,ali uspjeva im,samo u snovima. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 08:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Da hoce opet staviti domacu u nedelju u istom terminu.
pa da opet napunimo stadion i pokazemo bagri u odjelima da unistiti Borac nece moci

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 08:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
mali off
http://www.sport.ba/fudbal/klopp-otkrio ... o-bosanac/

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 09:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Ljudi nije ovo strasno, ja sam ubijeden da ce smo stici i Sarajevo i zavrsiti na drugom mijestu. Zeljo ce uzeti Olimpika, mi Veleza i eto nas na pravome putu. Dragomije da smo u nedelju pokazali kako se navija!!!!!!

Sto se tice Bilbije, moze on biti svasta nesto, a da je to izrekao na tekmi prije 2 mjeseca, a ovi se sada odjednom sijetili da ga blate :roll: , u to moze samo da povjeruje neko ko je blago retardiran. Sarajevske sibicarske fore, i to je to. Bibija je nase banjalucko dijete, druzi se cijeli zivot s ekipom s Mejdana, ali eto zapeo sibicarima za nesto. A razlog je vrlo jednostavan, Bilbija je jako blizu poziva na prijateljsku tekmu BiH s Omanom u junu, a to Adilovicu i sibicarima neodgovara, i kraj price.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Poslednji put menjao Banjalucki_Behar dana 30 Apr 2013, 09:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2013, 09:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
subzero81 je napisao:
Da hoce opet staviti domacu u nedelju u istom terminu.
pa da opet napunimo stadion i pokazemo bagri u odjelima da unistiti Borac nece moci

sledeca utakmica je cini mi se srijeda leotar, pa se ide u siroki

Vrh

[ 121537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2800, 2801, 2802, 2803, 2804, 2805, 2806 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]