koliko košta yebeni teren sa vještačkom travom?
ja drugog rješenja ne vidim,pošto nas stalno zavlače sa tim pomoćnim terenima,banjalučkim poljem i sl...kad bismo imali takav travnjak,onda bi nas bolio ćošak što se tu i trenira,što igraju mlađe kategorije.što je februar ili novembar,ne bi morali ići u krupu svaki čas...
dodatna prednost bi bila što je većina protivnika nenaviknuta na to i to bi nam bila velika prednost...
znam da se nekad davno pričalo da su igrači skloniji povredama na tom terenu,zato ga ni uefa nije dozvoljavala,ali sad sa novim tehnologijama uefa te terene prihvata potpuno ravnopravno sa onima sa prirodnom travom..
to mi je palo na pamet kad sam vidio da je to sve više trend i u ligama sa mnogo boljom klimom nego kod nas,a potrefilo se da prvo gledam u subotu lorient-marsej na vještačkoj travi,pa isti dan pročitam sportski žurnal kako je voždovac dobio futuristički stadion na vrhu nekog novog tržnog centra u beogradu,isto sa vještačkom travom...a onda na sve to,vidim onu strahotu kod nas juče,i ništa pametnije mi ne pada na pamet
e sad.znam neke stvari,i znam da to ne bi odgovaralo ovima iz krupe koji nam naplaćuju svaki trening gore,ali valjda bi interes borca trebao biti iznad...
uglavnom,sve ove naše analize nemaju nikakvog smisla po onakvom terenu,pogledajte danas taj snimak...za naš travnjak i fudbalski teren jedino zajedničko je zelena boja

Citiraj:
Sta je bilbija sad uradio,gledao sam cijelu utakmicu ali nisam nisra primjetio
imao žuti karton a unio se pomoćniku u facu nakon jedne pogrešne odluke...mlad je,neće ovo više nikad uraditi,svaka škola se plaća...