banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 19:09 Danas je 30 Jun 2026, 19:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2799, 2800, 2801, 2802, 2803, 2804, 2805 ... 6077  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Apr 2013, 08:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Ja se još uvijek nadam da Željezničaru nije u interesu poraz protiv Olimpika pred meč sa Sarajevom. Izgube li od Olimpika, pa onda i od Sarajeva, prednost će im se istopiti na +3... Tri kola prije kraja gdje gostuju dvije, a Sarajevo igra dvije kod kuće...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 09:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Super akcija kod gola, odavno nisam vidio bolju. Ima par igrača koji stavno ne zaslužuju da igraju ali dobro. Sranje je u upravi.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 09:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Linkovi sa njihovog sajta:

1. poluvrijeme

2. poluvrijeme

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 09:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Sta je bilbija sad uradio,gledao sam cijelu utakmicu ali nisam nisra primjetio

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 09:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
koliko košta yebeni teren sa vještačkom travom? :angry4:

ja drugog rješenja ne vidim,pošto nas stalno zavlače sa tim pomoćnim terenima,banjalučkim poljem i sl...kad bismo imali takav travnjak,onda bi nas bolio ćošak što se tu i trenira,što igraju mlađe kategorije.što je februar ili novembar,ne bi morali ići u krupu svaki čas...

dodatna prednost bi bila što je većina protivnika nenaviknuta na to i to bi nam bila velika prednost...

znam da se nekad davno pričalo da su igrači skloniji povredama na tom terenu,zato ga ni uefa nije dozvoljavala,ali sad sa novim tehnologijama uefa te terene prihvata potpuno ravnopravno sa onima sa prirodnom travom..

to mi je palo na pamet kad sam vidio da je to sve više trend i u ligama sa mnogo boljom klimom nego kod nas,a potrefilo se da prvo gledam u subotu lorient-marsej na vještačkoj travi,pa isti dan pročitam sportski žurnal kako je voždovac dobio futuristički stadion na vrhu nekog novog tržnog centra u beogradu,isto sa vještačkom travom...a onda na sve to,vidim onu strahotu kod nas juče,i ništa pametnije mi ne pada na pamet :(

e sad.znam neke stvari,i znam da to ne bi odgovaralo ovima iz krupe koji nam naplaćuju svaki trening gore,ali valjda bi interes borca trebao biti iznad...

uglavnom,sve ove naše analize nemaju nikakvog smisla po onakvom terenu,pogledajte danas taj snimak...za naš travnjak i fudbalski teren jedino zajedničko je zelena boja :(

Citiraj:
Sta je bilbija sad uradio,gledao sam cijelu utakmicu ali nisam nisra primjetio

imao žuti karton a unio se pomoćniku u facu nakon jedne pogrešne odluke...mlad je,neće ovo više nikad uraditi,svaka škola se plaća...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ali trojica naših se unose sudiji u facu, a samo Bilbija dobija žuti...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 09:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
čak su se ta dvojica,žiža i još neko,mnogo prije unijeli u facu unom majmunu nego biki,ali jgb :(

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 09:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gledajuću onaj ugođaj juče, pa kad sve to spojim sa ovim kalkulacijama oko borbe za treće mjesto, sve više naginjem ideji da se liga smanji i to na deset klubova koji bi igrali četvorokružno. Onakvu posjetu smo imali samo protiv Željezničara i Sarajeva. Zašto ne bi igrali četiri takve utakmice na Gradskom? Ondas, više direktnih duela za titulu, mjesta za Evropu, ispadanje.
To i kad bi se poradilo malo na terenima, tribinama (recimo, kod nas krov na istoku) moglo bi se igrati malo više i zimi.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 13:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
БањалукаСРБ je napisao:
Пљујете по Жижовићу, а он најзаслужнији за го који смо дали. Организовао је акцију коју ниједан наш вазни играч не може ни замислити. Од њега сасвим доста за вечерашњу утакмицу.

I ja samo citam i ne mogu da vjerujem sta ljudi pisu, porediti zizu djidija i zaru je apsurd, pa Zizovic je organizovo akciju za go sa dva ili tri pasa je razbio odbranu sarajeva, on je jedini vezni igrac trenutno u borcu koji moze malo ubrzati igru, gruja prvo poluvrjeme pretrco bez stajanja , ali momak ganja sjene, 3 metra uvjek od igraca, tein MORA igrati jel sa njim borac je druga ekipa....

I da jos dodam da Bilbija i njegov tata sa sve porodicom koji su sjedili u VIP-u trebaju potraziti pomoc psihijatra, psihologa ili neki stucni lica....... pa nije Borac i gradski stadion njihova prcija da se onako ponasaju.!!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 13:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
Schlager je napisao:
čak su se ta dvojica,žiža i još neko,mnogo prije unijeli u facu unom majmunu nego biki,ali jgb :(

Schlager bio sam u ravnini i relativno blizu toliko da se sa usana moglo procitati kad je Bilbija onako socno poslao pomocnog sudiju u pizdu materinu,ne kazem da pomocni nije to zasluzio ali mislim da je to prevagnulo da dobije drugi zuti...ustvari poslao ga je kad je nad njim napravljen prekrsaj par sekundi prije toga a onda slijedi taj ''prekrsaj'' gdje se on buni za nedosudjen nad njim.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 13:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Није то њему први пут а сигурно није ни посљедњи, једноставно је дечко тако (не)одгојен. А ми плаћамо цијену због његових глупости, да није поцрвенио ми би ове добили синоћ. Сваку утакмицу он дрка курцем, свађа се, на сваку судијску има коментар, само напред дечко са таквим понашањем ћеш завршити код Нове у Бск-у.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.klix.ba/sport/nogomet/adilov ... /130429116

http://www.youtube.com/watch?v=1Mmz22OZsow

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 16:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
to je propaganda,to je tako kada iza navijaca stanu klub i igraci..............mi to nikada necemo dozivjeti!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Vid' mu glave futave..

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 16:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ja mislim da je sad svima jasno zasto Bilbija ne igra u Vojvodini i zasto od njega nikad nece biti vrhunski igrac...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 17:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Жваљо...зашто није поменуо скандирања на својој рушевини кад играмо доле. И не разумијем зашто га вријеђа "убиј турчина"?!?!
Прича о национализму а он сам прошета кроз центар Бања Луке прије мјесец дана и нико им ријеч није рекао. Прича о његвом клубу као мултиетничком би можда прошла прије25 година. Данас би се и Ивица Осим насмијао на ту глупоост. Од малих ногу дјецу уче о србима као кољачима и причају о неким измишљеним босанцима и босанчици као писму а нико се не пита да ли је то истина и одакле заправо потичу.

"Босанци" су стара нација, старија од словена и цијеле мале азије и панонског мора, а потичу од швеђана и имали су USB-ове још прије нове ере!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pinkara je napisao:
to je propaganda,to je tako kada iza navijaca stanu klub i igraci..............mi to nikada necemo dozivjeti!!!

Propaganda je prava riječ za ovo... Međutim, Bilbija bi ovdje mogao i trebao nekoga i da tuži... Adilovića koji iznosi ovako teške tvrdnje i TV Hayat koji to prenosi bez ikakve ograde...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bogicevi ... ina/103846

Za male pare se prodao. E moj Jadranko....
Kakve gamadi ima medju nama Srbima, pa to je strasno.

I sta se ovaj nas balavac pravda koji klinac!? Reci brate da si mu j*bao sve po spisku i da ces to uraditi opet! Sve za klub u kom igras!
Mada, po meni Boka odradjuje taj posao kako treba. Drcnost uvijek na nivou a vala i lakat kad zatreba.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
све је ово супер што ми пишемо. али једино је томи погодио у центар.
људи не схватају да је стварно догорило до ноктију, да нас тјерају са стадиона како би га што лакше угасили.
пројекат је само један, и он се зове игокеа. ко то не схвата, слијепац је најгори.
пишемо и рачунамо о европи, а код њих та рачуница не постоји, јер треба да се прича о само једном клубу у европи.

живи били па видјели.
ово што томи пише за судије сам писао прије 5 дана. немамо заштиту, немамо никога ко ће нас довести на суђење 50-50%. и онда чему да се надамо.

боримо се за голи опстанак клуба, а мало људи то препознаје и схвата да је то данас!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2013, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Simpatizer je napisao:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bogicevic-sve-sto-je-rekao-adilovic-je-istina/103846

Za male pare se prodao. E moj Jadranko....
Kakve gamadi ima medju nama Srbima, pa to je strasno.

on nije srbin....majka mu muslimanka,sam kaze da nije srbin....na onom finalu kupa kad je kidisao na koljena nasih nasli mu kao kosti nekih rodjaka iz srebrenice pa kao on bio ljut....kad je nagazio nekog,zaboravio sam koga

Vrh

[ 121537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2799, 2800, 2801, 2802, 2803, 2804, 2805 ... 6077  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]