banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 00:52 Danas je 01 Jul 2026, 00:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2788, 2789, 2790, 2791, 2792, 2793, 2794 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 25 Apr 2013, 09:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
za basaru se slažem apsolutno.....

ja neki dan napisah da mi se nenormalno svidio onaj zoran milutinović iz rudara (što ga žara sanja još :D ),mislivši da se radi o neafirmisanom igraču koga bismo OBAVEZNO trebali dovesti,ali malo sam se raspitao i ne vjerujem da će biti išta od toga,jer to je ozbiljan igrač koji je vjerovatno tu samo polusezonu dok ne nađe strani angažman :( ...nešto kao da je stojan vranješ npr odigrao prošlu polusezonu za nas...momak je rodom iz gomjenice kraj prijedora,ima 24 godine,igrao je između ostalih i za slaviju iz praga i dao gol hajduku na poljudu u onoj legendarnoj utakmici na proslavi 100 godina hajduka...i to kakav gol,evo...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nZYyEHdXXRI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 09:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Kad je već riječ o Rudaru, možda bi interesantan bio i Igor Mišan (postigao gol protiv nas, ofanzivni srednji red), i opet Asavedo Kruz (desni bek iz Dom. Rep.)...
Moramo naći bar jednog nadprosječnog beka. Ne znam je li to ovaj Kruz, ali ovi naši to nisu. Srećom Trivunović i Raspudić su trenutno najbolji štoperski par lige.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 09:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Зна ли се тачно коме истичу уговори на љето, има ли тај списак игдје?

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 09:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
skypostman je napisao:

Имам ја тај списак. 8)

Васиљевић, Зељковић, Жижовић, Билбија, Марчетић, Грујић, Малетић.

Од јуниора:
Ст. Дујаковић, Перовић, Дамјановић, Дуцановић, Видовић, Дедић, Шиповац.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 10:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Како Зељковић па није на пола године потписао???

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 10:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
subzero81 je napisao:
Радуљ: "Неке више силе"
Предсједник Управног одбора Борца Слободан Радуљ разочаран је оним што се десило у Оборцима.

- На састанку са навијачима је договорено да они путују на утакмицу у Сарајево, али да иду преко Добоја и Зенице. Међутим, очито да је неко измијенио маршруту. Према првим сазнањима, овај сукоб је раније био договорен и очито је да неке више силе тјерају навијаче на овакво понашање. Морамо видјети шта даље, али очито је да овако више не иде - нагласио је Радуљ.

е мој правобранилац о чему ти трабуњаш. "очито је неко измјенио маршуту" па кажи нам ко је измјенио умјесто што спинујеш и даље.
имају дописи официра за везу, имају дописи са полицијом а ти сада лажеш и измишљаш неке своје маршуте.
на крају крајева обе навијачке групе су биле под пратњом полиције и у вријеме сукоба. ако тако радиш и свој посао, без чињеница, јао нама ко нам заступа државу.

умјесто да си се распитао за стање повријеђеног навијача клуба ти и даље просипаш политичке говоре.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 10:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Gazimestanac87 je napisao:
skypostman je napisao:

Имам ја тај списак. 8)

Васиљевић, Зељковић, Жижовић, Билбија, Марчетић, Грујић, Малетић.

Од јуниора:
Ст. Дујаковић, Перовић, Дамјановић, Дуцановић, Видовић, Дедић, Шиповац.

Ostaviti ove juniore, Grujica i Maletica a ovo ostalo cao zdravo

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 11:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

назовите клуб и провјерите која је рута договорена. ево позивам објективне новинаре, ако таквих уопште има да провјере у клубу дописе која је рута договорена.
не знам зашто су му потребне овакве изјаве. можда је само жељан својих 5 минута медијске славе?! или није дорастао овом задатку који му је "уваљен".
докле мисли да спинује јавност са неким "плаћеним навијачима". знамо ми сви да му је повјерен задатак до љета, да они не одустају од филхармонија и гашења клуба.

момак је ван животне опасности и то је сада најважније. балијски медији су покушали да прогурају причу и о животно угроженом навијачу Жеље, што је била лаж и покушај манипулације.
и није поврјеђен у сукобу, него послије њега, сломљене су му обе руке, обе ноге, карлична кост и хематом на мозгу.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
d.a. je napisao:
и није поврјеђен у сукобу, него послије њега, сломљене су му обе руке, обе ноге, карлична кост и хематом на мозгу.

samo to mu povredjeno....ko je jos zivotno ugrozen od takvih povredica :D

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 11:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ја не знам шта је теби ту смјешно? момак се јутрос пробудио након операције а теби смјешно?!
разумијем да покушаваш бити саркастичан али мислим да није вријеме ни мјесто
и није само он тако поврјеђен, има још људи који су претрпили невиђену тортуру

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
smijesno mi sto neko tvrdi da neko sa takvim povredama nije zivotno ugrozen.....
zao mi je tog jadnika ali sa druge strane, ako ces iskreno , ko trazi cep guzici i nadje ga...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 11:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

krole,ovog našeg momka je policija polomila...svezanog.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ciganski mozak ehh..

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 12:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
ljudi, zna li se hronologija desavanja prije ovog susreta bliske vrste? ovo su posljedice i to strasne za tu djecu, zato treba sve to istraziti i sve vinovnike i prije i poslije ,,bitke" kazniti, ukljucujuci i njihove pandure koji su jedva docekali da se istresu nad nemocnim momkom

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 12:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2012, 20:49
Ovog naseg nesrecnika kao da su udarili autom.tako mi se cini barem po povredama.
Nek mu je sa srecom i brz oporavak.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Олимпик - Борац 1:1

http://www.fkborac.net/sajt/izvjestaji/ ... 5/04/2013/

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 15:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

čestitka bobi i momcima,rezultat i nije toliko loš,pogotovo da je riječ o normalnoj ligi,ali pisao sam juče da samo pobjedom možemo biti zadovoljni...

jest da je ovaj dragiša ćorsović budaletina,ali ako mu je tačan ovaj izvještaj,izgleda da smo se opet bezveze povukli pred levatinama,umjesto da juče stavimo tačku na evropu i da ne moram osluškivati šta će gracić kupiti u gradačcu,bijeljini :(

tačno izgleda da još nismo svjesni koliko dobre igrače imamo i kakvim se klenovima prilagođavamo...evo izvještaj iz Sportskog Žurnala,da ne stavljam ove ocjene,najslabiju je dao vasiljeviću (5,5),a jedine sedmice su dobili kantar,grahovac i stokić..ostali uglavnom 6 i 6,5...

Citiraj:
Fudbaleri iz Banjaluke propustili su priliku da na vrućem terenu :lol: olimpika dođu do sva tri boda.Što ih nisu odneli u grad na Vrbasu,sami su krivi,jer su se nakon vođstva i dobre igre u prvom poluvremenu u nastavku povukli i pokušali defanzivom sačuvati tu minimalnu prednost......

pa onda opisuje borčevu dominaciju i kako olimpic nije uspio organizovati ni iole ozbiljniju akciju...e onda ono što me nervira..

Nastavak je doneo neshvatljivo povlačenje Borca,koji je na taj način omogućio domaćinu da krene ofanzivnije jače ka njegovom golu.Ta ofanziva se isplatila,jer je Karić našao put lopti do mreže. Tek posle primljenog gola Borac se prenuo i krenuo ofanzivnije,ali nisu uspjeli doći do drugog gola,a najbolju priliku propustio je Kantar,tri minuta prije kraja meča.

ali dobro....ima zvijezda-olimipic na tv u subotu,pa ako tu ne gosti ne pobjede,a mi uspijemo pobjediti sarajevo,onda će ovaj rezultat od juče biti odličan...u suprotnom,mogla bi nas skupo koštati sva ova bespotrebna povlačenja pred lošijima od nas...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Kantar je juče zicer promašio pri rezu 1-1. Viidio sinoć na pregledu na bht.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 16:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37
Da se izvinem sto pisem na ovoj temi al posto sam gledao utakmicu sa lica mjesta da recem :) koju.

Prvo ste bili bolji.Uigraniji i opasniji.Mada niste imali Bog zna kakvi sansi osim gola.Mozda koja poluprilika.No u sredini ste igrali dobro.

Drugo malo ste povukli rucnu prepustili Olimpiku teren.Olimpik dao gol i imao jos 2-3 prilike.Vi pred kraj imali 1 na 1.

Koliko sam vidjeo vas trener je bio zadovoljan bodom.Jer u 92 faul za vas sa neki 30 metara sa strane.Trivunovic moli vaseg trenera da ide u sesnes.Ovaj mu govori ostani na sredini.Tek kada mu Vule objasni da je odma kraj poslije ove akcije pustio ga je u sesnes.Tako je i bilo poslije ubacaja i gol-auta sudac svirao kraj.

Jedna od bolji utakmica za pogledati.Fino vrijeme fin teren.Igralo se muski al bez grubosti i dosta korektno.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 16:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Bobo se mora malo osloboditi u gostima.
Sa ovakviim timom, mi se ne mozemo zadovoljiti sa redovnim iksom na strani...
Zna se kako igramo- 3 na strani, 3 kod kuce :D

Kad je utakmica sa Sarajevom? Je li pola sest?

Vrh

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2788, 2789, 2790, 2791, 2792, 2793, 2794 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]