čestitka bobi i momcima,rezultat i nije toliko loš,pogotovo da je riječ o normalnoj ligi,ali pisao sam juče da samo pobjedom možemo biti zadovoljni...
jest da je ovaj dragiša ćorsović budaletina,ali ako mu je tačan ovaj izvještaj,izgleda da smo se opet bezveze povukli pred levatinama,umjesto da juče stavimo tačku na evropu i da ne moram osluškivati šta će gracić kupiti u gradačcu,bijeljini
tačno izgleda da još nismo svjesni koliko dobre igrače imamo i kakvim se klenovima prilagođavamo...evo izvještaj iz Sportskog Žurnala,da ne stavljam ove ocjene,najslabiju je dao vasiljeviću (5,5),a jedine sedmice su dobili kantar,grahovac i stokić..ostali uglavnom 6 i 6,5...
Citiraj:
Fudbaleri iz Banjaluke propustili su priliku da na vrućem terenu

olimpika dođu do sva tri boda.Što ih nisu odneli u grad na Vrbasu,sami su krivi,jer su se nakon vođstva i dobre igre u prvom poluvremenu u nastavku povukli i pokušali defanzivom sačuvati tu minimalnu prednost......
pa onda opisuje borčevu dominaciju i kako olimpic nije uspio organizovati ni iole ozbiljniju akciju...e onda ono što me nervira..Nastavak je doneo neshvatljivo povlačenje Borca,koji je na taj način omogućio domaćinu da krene ofanzivnije jače ka njegovom golu.Ta ofanziva se isplatila,jer je Karić našao put lopti do mreže. Tek posle primljenog gola Borac se prenuo i krenuo ofanzivnije,ali nisu uspjeli doći do drugog gola,a najbolju priliku propustio je Kantar,tri minuta prije kraja meča.
ali dobro....ima zvijezda-olimipic na tv u subotu,pa ako tu ne gosti ne pobjede,a mi uspijemo pobjediti sarajevo,onda će ovaj rezultat od juče biti odličan...u suprotnom,mogla bi nas skupo koštati sva ova bespotrebna povlačenja pred lošijima od nas...